Sziasztok,
Már megint ezer éve nem jártam erre, de lassan vége a nagyüzemnek itthon. A héten elmennek a tanítványok, kész a festés végre, jövő héttől takarítok, végre pici rucikat is moshatok, ha végeztem a nagytakarítással, lassan fészket rakok
és készülünk a karácsonyra.
Andris, Vivi, Lina,
Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek!
Megpróbálom megkeresni, honnan is estem ki megint.
Thymi,
Estelle is kb. annyi idős kismama mint, én, ha jól látom a vonalzóján, csupán 3 nap a különbség közöttünk. Lehet, hogy ő lesz a következő???
Főnököd nem semmi- van ám akkor infó áramlás a munkahelyeden.
Nálunk a fordítottja érvényes. Hamarabb tudnak néha dolgokat, mint én magam.
Mikulásozni megyünk a Fő térre, tuti. Gergő totál izgalomban van. NEki is a Télapó volt a lényeg tavaly.
Mandula,
A Metamorf az Sztk alagsorában van.
Hajny,
Gyűrűk- ez szupi ajándék, a lánybúcsúd meg gondolom fergeteges lesz.
Hihetetlen, hogy Anna már 3 éves lesz.
édes, vagy, hogy érdeklődsz. Sajna, fényképezőgépünk még mindig nincs, de a múlt héten, amikor azt hittem tudok írni, lemértem a pocakomat, ott ahol a legnagyobbnak láttam. Nos, 115cm volt. Ha jól tudom, Roznak vannak efféle statisztikái, mennyire nagynak számít ez. Nekem már nagyon nagynak tűnik, bárhonnan nézem is.
Köszi a segítsége felajánlást is, végre kész vagyunk.
Bepa,
Jan. 17-re avgyok kiírva, Gergővel szept. 2-re voltam és aug. 20-án érkezett 38+1-en 3900-el. Jó lenne, ha a kisasszony is hasonlóképpen lenne kíváncsi a külvilágra.
Donoé,
Tényleg szupi a 2 kép együtt. Azt hiszem, az enyém 32 hetesen volt akkora, mint a tiéd 37 hetesen.
Kazi,
Nagyon tündéri a 3 kis hóember. SAjna, mi nem voltunk itthon, vidéken meg nem esett ennyi. Pedig kicsi fiam szánkózni szeretne.
Pocakos kép- húha, szép poci. Baba mekkora benne?
Melltanítás
- döbbenet, hogy mi mindenre odafigyelnek ezek a manócskák.
Pille,
De igen, siettünk a házidokihoz, mert 21-től táppénzen vagyok, és mivel babakocsink nincs, hogy Gergő is haladjon, ő motorral ment. Titeket akart elütni? Bocsi, csak olyan jó volt a tempó, hogy nem nagyon tudtam másra figyelni. Zöld kabi stimmel, más nem jön már rám. Motor narancssárga, de szeritntem tuti mi voltunk dél körül.
+NAna,
Tök jó, hogy 3. néven gondolkodtok. Nálunk lassan itt a 2. baba, de neve még m indig nincs, azaz hivatalosan, megbeszélt neve. Sajátot már kapott tőlem. De kompromisszum képes vagyok.
Lili,
Nagyon jó volt a szülésedről olvasni. Ahol írtad, hogy szomorúan néz rád Zsófi összeszorult a szívem. Remélem csak én parázom túl a dolgot, és Gergő is elég jól veszi a hugi érkezését, bár mostanában kicsit durvább velem.
képek nagyon nagyon édesek. Milyen kis szigorú a kicsi Boti tekintete.
Kisévi,
Pocak méret nem semmi volt.
képek jók a vonalzódon, én ehhez vagyok béna.
FElüléshez nagy gratula.
Lina,
Sajnálom, ezt a hónapot, de hátha karácsonyi ajándékként jön majd a pici babó.
Lili szereti a tejes dolgokat? Ugye nincs kiütése tőle?
Hajny,
jobbulást Neked, minél hamarabb gyógyulj meg!
Cukker,
Isten éltessen még nagyon sokáig. Elhiszem, hogy szép ajándék volt, amit a családtól kaptál.