Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lina!
Boldog névnapot!!!!!!
kicsit megkésve :oops:

Hajny!
sztem nem sokmindent :( Sajna én is rágtam-rágom a körmömet, ezért van műkörmöm(se sokszor ennek is nekiesek :oops: )
hátha valahol látta, és most ő is "kipróbálja" csak

Kép
adrienn021

Sziasztok !

Lina
naggggyon sok boldog névnapot !

Lili
NAgyon Édessek a fotók :) Miért untatnál minket tegyél csak fel minnél több fotót :)

Dóra
Tegnap találkoztunk Evivel és mutatott fotókat 1-2 Ti is rajta vagytok Katicával és még pocakban lévő Andrissal :) nagyon aranyos Katica a rövid hajával :)

Kép

Kép

Kép
roz23

nyhk
pü ment

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina! Nagyon boldog névnapot így utólag is!

Lili! Nagyon édes Botika. Olyan szép baba! :)

Kép
Kép
mandula82

Lina!
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!

Lili,
SZépek vagytok :)

Kép

Kép
nyhk

Andrisnak, Linának
Nagyon sok boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
thymi

Lányok!

Jár mostanában valaki interspar-ban?

Kép

Kép
nyhk

Lina, Andris , Vivi boldog névnapot

Lili: szépek vagytok:) Kicsi Boti télleg nagyonnnn komoly:)
hátha a sok tejcsitől majd megenyhül, amúgy engem nem untattál azzal amit leírtál...isemrős, de szerencsére már rég elmúlt ...Most már sokkal jobbak együtt a fiúk

Timci: Boldog fél évet Atisodnak:)Mit kap? :wink:

megyek mert gyerek, suli stb...asszem kissé sok lesz ez a december:(

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Gabi-hogy te milyen figyelmes vagy! :shock: Nagyon szépen köszönöm!!!! :wink: Kapott finom spenotot,krumplival és csirkemellel.Imádta. :lol: Első husikás étele.Apja fia. :lol: Ajándékba meg kapott egy macikát. :wink:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

nyhk
én passzolok

Sbea
Hogy hoyg levágattad a hajad? Jól áll egyébként de nagyon meglepődtem az iwiw.-es képen :)

seriff
most olvasok egy kicsit jobban vissza köszi a felajánlást
aranyos vagy . nincs már 14. olyan messze :) anniyra reménykedem benne hoyg meg tudjuk csinálni altatás nélkül az Mr.-t ...

pille
Flóra nállatok nem szokott türelmetlenkedni ? Most az utóbbi 1-2 hétben azt vettem észre Nikin hogy nem lehet semmit elmondani neki 1 nappal hamarbb mert akkor 1/2 percenkét kérdezi pl . ha megyünk valahova hogy indulunk már, megyünk már , jönnek már, csináljuk már..... Én ezt hrtelen ilyen életkori sajátosságnak gondolom de aztán ki tudja miért lett most ilyen kis "türelmetlen"?!

bepa
suli miatt nem irigyellek ... el hiszem hogy sok. kitartás menniy van még a suliból hátra?

Csajok Ki hoyg áll a karácsonyi vásárlással ? Én bolond modtam mindnekinek hogy majd Én elintézem mindneki nevében a karácsonyi ajándékok a gyerköcöknek ugyhoyg most mind két mama, dédi mama, sógor nevében én vehetem meg az ajándékot a gyerekekenek ... úgyhoyg 12 ajándékot kell begyüjtenem más nevében a srácoknak .. már lövésem sincs hoyg ki mit kapjon .... Niki az tuti hogy kap egy kis ékszer dobozt az Avonból mert odáig -meg vissza van érte Ákos sok kisautót, autópályát, parkolóházat , de Adrinak nem tudom mit vegyek
Ő szeret babázni d emár olyan sok babánk van hogy Dunát rekesztünk vele meg barbie is meg póni is, olyan tanácstalan vagyok mit kapjon a kis szöszkém :)
..

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, babaház? A Metroban most van egy leértékelve....12 vagy 13 ezer ft.Közösen a sokmindenkitől,kaphatná esetleg... :wink:

Kép
seriff

Sziasztok!

Névnaposoknak utólag is minden szépet és jót kívánok!

Roz, jót mosolyogtam a kérdésen :D Nem tudom, hogy életkori sajátosság-e, mivel Flóra mindig ilyen volt! :D
Tényleg jó ötlet, amit Seriff ír. Lehetne nagy közös ajándék a sok-sok kicsi (bár azok sem kicsik egyenként) helyett. Talán ők is jobban örülnének, mint a sokadik autónak, babának.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

roz: még 2 év minimum (4 éves)
ajándék: kiskonyha???

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Roz
ez tök jó,babaház!De kár hogy az én kislánykoromban nem volt ilyen sok játék.Bár mi felmentünk a padlásra,és nagy kartondobozból csináltunk babaházat.Tökkéletes volt nekünk az is. :lol:

Bepa
kitartás,nem olyan naon sok az már! :lol:

Ser
Sygék hogy vannak?Nö a kis legény?

Timci
vááá,már fél éves Atika?Boldog fél évet! :lol:

Nana
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm Hajni.Igen bizony,repül az idő. 8) :lol:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Kép
KépKép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Jut eszembe,aki kiváncsi,h.mennyit nőtt az én "nagy fiam",az megnézheti a kecskemeti babavarok 2007-es fórumon.

Kép
KépKép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok!

Anna kapott egy csomó gyógyit.AB-z is kapott,de azt mondta a dokinéni hogy csak akkor adjam neki,ha lesz még láza holnap délután is.Tök jó,nem erölteti,ez szimpi benne. :lol: Sinecod cseppek,Calcimusc,Ambroxol szirup,C vitamin cseppek,hát,szinte egy vacsinak is elmenne ez a sok gyógyi.Szegénykém.Ügyi volt,bevette mindet,kapott is egy kis tic-tacot érte.

Szoktátok jutalmazni érte öket ha ügyesek?Attól félek ezzel elkapatom.Vagy nem?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina: Boldog Névnapot utólag is!! :oops: :lol: :lol:

Timci: Atticynek meg Boldog fél évet!! Remélem nemsokára látom már a nem is olyan pici fiadat!! :wink: :lol:

hajny: ügyes Anna, hogy ilyen szépen beveszia gyogyikat, Janával harcolni kell, úgyhogy egy kis jutalom sztem nem árt, főleg ha beteg szegény... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Lili: annyira édika képek Botikáról!! Na és persze Zsófikáról is!! Gyere mesélni minél többet!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Hajni:
Nállunk a jutalom:puszi,simogatás meg taps.Ezekkel biztos nem kapatom el őket :lol:

Roz:
Mira is ilyen türelmetlen,én sem szoktam előre elmondani neki,hogy lesz valami izgi.
Én is az 1nagyobb ajándékra szavazok,mert nállunk is sok apróság van.Mostanában összeadjuk a pénzt és veszünk valami nagyobb játékot!
kazi

Lili:
A gyerekek nagyon aranyosak és senkit nem untatsz a gondolataiddal ,írj csak nyugodtan én olyan jót nosztalgiázok :wink:
kazi

Kazi, volt ám vacsi, nagy szelet sonka, 2 szeletke kenyérrel :wink: ! Apának tetszik a csajszi :D !

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina
Nagyon boldog névnapot kívánok én is! :)

Kazi
Nálunk is taps a dícséret. :D Kicsit megnyugodtam, eddig sokan hülyének néztek :roll: :D , hogy megtapsolom a gyereket...Danussal is mindig így csináltuk és olyan kis boldog volt .9 de most is :D

Hajny
Olyan aranyos vagy, hogy mindig érdeklődsz felőlünk. danus holnap kezd oviba menni, Boti még lábadozik, Apa+ Én most kezdjük. :(
Nálunk minden betegség az egész családon végigmegy :(
Anna beteg? :( Ő is köhögös stb. Szegényke :( gyors gyógyulást.
Nagyon édes a képeken :) és látom nagyon ügyi a konyhában :) :D

Ser-Kazi
ezt a rejtjeles :D levelezést vehetjük annak hogy személyesen is taliztatok? :) DE JÓ Nektek!!! Irigy-Irigy :) :D

Roz
A férjemet azóta is bántja (rám mérges) hogy nem e tudott volna segíteni hogy közelebbi időpontot kapjatok. :(
Ajándékvásárlásban nem nagyon tudok segíteni...illetve szerintem valami társasjáték jó ötlet, már Adrinak is, Annyira széles a választék. Sok érdekes, tanító, de mégis szórakozatató játék van.

Bepa
Tanulás :( Tudom milyen rossz :( főleg most így karácsony közeledtével...

Erszényes
Kiderült hogy miért voltál többször is rosszul? :shock: :(
Janika beszél már?

KépKép
KépKép
nana09

Hajni-Anna beteg? Mi a baj? És Te jobban vagy már? Képzeld még vasárnap sem volt jégpálya, pedig meghirdették szombatra. Hülyét csinálnak az emberből...

Nana, Kazi- A taps nagyon jó!!! :D Az oviban én is megtapsolom a kis drágákat, és úgy tudnak neki örülni! Főleg a "pici babák"! :D

Erszényes- Jana nagyon hasonlít Rád! Bár még nem láttam az apukáját. :)

A városban ez a sok Mikulás olyan illúzió romboló, nem?Elég lenne belőle kevesebb is. Talán úgy hitelesebb lenne! :?

Timcike- Boldog fél évet Nektek! És Te hogy érzed magad fél évvel a szülés után? :)

Roz-ajándék ötletnek: babakocsi? Vagy van már? Megy az a sok baba levegőzni? :lol:

Kép
estelle26

Köszönjük a köszöntéseket! :wink:

erszényes-én is nagyon remélem! :wink:

estelle-Köszönöm,néha még fáj a sebem,de jol vagyok.Mostanság a hátam kinoz,mert oriási tömörgyönyört cipelek nap mint nap. :lol:
Hajni-Anna ujra beteg?

Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Hajni!

Csak megoldottad a színes írást :lol: Anna beteg? :( Jobbulást picikének!

Roz!

Pici konyha szerintem is jó ötlet,nálunk imádják,mindig főznek,8eft-ért vettünk pár hete Auchanban nekik,mosogatóval,csappal,tűzhely,egyikre ha ráteszed az edényt,olyan mintha sütnél,másikon,mintha rotyogna az étel,nem is pici rengeteg tartozék van hozzá.

Borsika!

Vivien kislányodnak utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok!Nem tudtam ,mikor van Vivien,bocsi :oops:
Vendég

Sziasztok,

Már megint ezer éve nem jártam erre, de lassan vége a nagyüzemnek itthon. A héten elmennek a tanítványok, kész a festés végre, jövő héttől takarítok, végre pici rucikat is moshatok, ha végeztem a nagytakarítással, lassan fészket rakok :D és készülünk a karácsonyra.

Andris, Vivi, Lina,

Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok Nektek!

Megpróbálom megkeresni, honnan is estem ki megint.

Thymi,

Estelle is kb. annyi idős kismama mint, én, ha jól látom a vonalzóján, csupán 3 nap a különbség közöttünk. Lehet, hogy ő lesz a következő???
Főnököd nem semmi- van ám akkor infó áramlás a munkahelyeden. :) Nálunk a fordítottja érvényes. Hamarabb tudnak néha dolgokat, mint én magam. :wink:
Mikulásozni megyünk a Fő térre, tuti. Gergő totál izgalomban van. NEki is a Télapó volt a lényeg tavaly.

Mandula,

A Metamorf az Sztk alagsorában van.

Hajny,

Gyűrűk- ez szupi ajándék, a lánybúcsúd meg gondolom fergeteges lesz.
Hihetetlen, hogy Anna már 3 éves lesz.
édes, vagy, hogy érdeklődsz. Sajna, fényképezőgépünk még mindig nincs, de a múlt héten, amikor azt hittem tudok írni, lemértem a pocakomat, ott ahol a legnagyobbnak láttam. Nos, 115cm volt. Ha jól tudom, Roznak vannak efféle statisztikái, mennyire nagynak számít ez. Nekem már nagyon nagynak tűnik, bárhonnan nézem is. :)
Köszi a segítsége felajánlást is, végre kész vagyunk. :) :) :)

Bepa,

Jan. 17-re avgyok kiírva, Gergővel szept. 2-re voltam és aug. 20-án érkezett 38+1-en 3900-el. Jó lenne, ha a kisasszony is hasonlóképpen lenne kíváncsi a külvilágra.

Donoé,

Tényleg szupi a 2 kép együtt. Azt hiszem, az enyém 32 hetesen volt akkora, mint a tiéd 37 hetesen. :)

Kazi,

Nagyon tündéri a 3 kis hóember. SAjna, mi nem voltunk itthon, vidéken meg nem esett ennyi. Pedig kicsi fiam szánkózni szeretne.
Pocakos kép- húha, szép poci. Baba mekkora benne?
Melltanítás :D - döbbenet, hogy mi mindenre odafigyelnek ezek a manócskák.

Pille,

De igen, siettünk a házidokihoz, mert 21-től táppénzen vagyok, és mivel babakocsink nincs, hogy Gergő is haladjon, ő motorral ment. Titeket akart elütni? Bocsi, csak olyan jó volt a tempó, hogy nem nagyon tudtam másra figyelni. Zöld kabi stimmel, más nem jön már rám. Motor narancssárga, de szeritntem tuti mi voltunk dél körül.
+NAna,

Tök jó, hogy 3. néven gondolkodtok. Nálunk lassan itt a 2. baba, de neve még m indig nincs, azaz hivatalosan, megbeszélt neve. Sajátot már kapott tőlem. De kompromisszum képes vagyok.

Lili,

Nagyon jó volt a szülésedről olvasni. Ahol írtad, hogy szomorúan néz rád Zsófi összeszorult a szívem. Remélem csak én parázom túl a dolgot, és Gergő is elég jól veszi a hugi érkezését, bár mostanában kicsit durvább velem.
képek nagyon nagyon édesek. Milyen kis szigorú a kicsi Boti tekintete.

Kisévi,

Pocak méret nem semmi volt.
képek jók a vonalzódon, én ehhez vagyok béna.
FElüléshez nagy gratula.

Lina,

Sajnálom, ezt a hónapot, de hátha karácsonyi ajándékként jön majd a pici babó.
Lili szereti a tejes dolgokat? Ugye nincs kiütése tőle?

Hajny,

jobbulást Neked, minél hamarabb gyógyulj meg!

Cukker,

Isten éltessen még nagyon sokáig. Elhiszem, hogy szép ajándék volt, amit a családtól kaptál.

geli08

Sziasztok!

Roz, abbol a kepekbol kaptam is az Evelintol. :D Nagyon orultem neki, mert nem nagyon van pocakos kepem. :wink:

Bea, megneztem az iwiw-ves kepeket es lattam, hogy Simone fejvedotok van. Ugyan ilyen van nekunk is, meg egy hatzsebes tarolo. Alig hasznaltuk, szinte vadi uj allapotu. Nektek adom szivesen (termeszetesen ingyen), ha keritek. Lanykaitok gyonyoruek!:)

Lili, ti hogy boldogultok egyedul? Sokat gondolok am ratok!

Nana jobbulast nektek!

Geli, koszonjuk neked is a nevnapi gratulat!:) Remelem kicsit tobbet tudsz majd jonni, ha a dolgaid is ritkulnak.

Hajni, drukkolok, hogy Annanak ne kelljen az antibio!

Ser, ezt az babahazat en is kineztem, nekem nagyon tetszik! A nagyszulok megoldottak a konyha dilemmat, kerdezes nelkul vettek egyet... :wink:
HAnnaval mi ujsag?

Holnap jon be valaki a foterre? Lesz Andris-pesztram, mi bemegyunk Katival!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Csajok
Félre informáltalak benneteket.... :?
Holnap lesz a Főtéren a Mikulás és most az eddigiektől eltérően 5 órakkor.

Na? Villámtali valahol?

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Dora
de jó,ti is be mentek a Télapó bulira?Én nem viszem Annát,gyógyuljon csak meg.Jó lesz neked is egy kis kimozdulás,igaz?

Köszi a tanácsokat,én is mindig dícsérem Annát,és meg szoktuk tapsolniis,ő mindig mosolyog erre.Jól esik neki.

Nana
gyorsan gyógyuljatok meg apával,jön a Télapó,nem lehet betegen fogadni! :wink: :lol:

Geli
mindjárt itt a kistesó,te jó ég,elment ám az idő.Én jan. 18-ra voltam kiírva 3 éve,és dec. 17-én már ki is jött Anna.Naon sietett.Pont aznap léptem be a 36-dik hétbe.Szólj ám ha megvan a kismanókád!

Jövőhéten egy pizzázás?Össze kéne hozni,ennék egy jót,közben egy kis trécselés jó lenne.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hű,most olvasom,5-kor?Sötétben?Biztos nem mennek be így sokan.Hát,jó későre rakták ám!
Köszi az infót Thymi!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziaszto!

Elnézést ha nem névszerint írom, köszönöm kislányom nevébe is a névnapi köszöntést. Mi sok boldog névnapot kívánunk a névnapos fiúknak lányoknak!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Hajni, aranyos vagy, hogy szólsz, de már nem aktuális.
Hogy érzed magad? Gondolom lórúgás erős gyógyszereket kaptál.
Gyógyulgassatok szöszke Annáddal.
Jövő heti tali nekem is jó lenne végre.

Donoé, boldog névnapot Barbidnak! Hogy van mostanában?

Cukker, sokat változott Adri, mióta nem láttam. Kunkorodó kis fürtök :lol:

Geli, akkor jól gondoltam. :wink: Flórával voltam, jól megpakolva csomagokkal. Tényleg nagyon közelítesz a finishez. :D

pillle

Sziasztok!

Ser:
Akkor jó kis étvágya van Hannusnak!Enyémek nem ettek semmit jóformán :? Örülök,hogy apa elégedett volt :)

Nana:
Az én barátnőm is azt mondta multkor,hogy képzeljem el az anyósa megtapsolta a kisfiát -és hangosan nevetett,hogy milyen hülye(mármint az anyós)-erre mondom:-én is megszoktam az enyémeket!-Az arcára fagyott a vigyor-gondolhatod :lol:
Ser nállunk járt Hannussal,de már nem először találkoztunk.Elég sok mindenkit ismerek személyesen innen-te még hiányzol közülük!Ami késik ,nem múlik!Mindig kérdezem,de sosem válaszolsz:Ti merre laktok?

Geli:
Fészket raksz lassan :lol: -aranyos vagy!
Tesóm babója átlagos súlyú,csak szerintem nagyon keskenyek a csontjai és nem fér be a baba,ezért "kiáll" :shock: :lol: -húúú lehet hülyén írtam-vagy hülye vagyok?! :lol:
Tegnap volt NST-n és egy doki is mondta neki,hogy hihetetlen hegyes hasa van.Ülve nem is tudtak szívhangot nézni neki,mert folyton lecsúszott a szerkentyű.Felküldték a szülőszobára,mert ott tudták fekve nézni neki.Nagynehezen sikerült! :D

Betegeknek jobbulást!!!!

Télapó:
Mi bizti nem megyünk,mert holnap jön hozzánk is-Estelle férje alias Mikulás :lol:
kazi

Hajni

Sajnálom, hogy ilyen sok gyógyit kell ennetek, de azért Anna nagyon ügyes. Jobbulást kívánok!

Adri még itthon is magában Annával hadakozik. Enyém-tied! :oops: Olyan kis majmok, nem?

Benne vagyok a pizzázásban, csak a kedd nem jó nekem.

Timi

Én is olvastam bent az infót a Mikiről, de ilyen későn én sem viszem be Adrit. Már sötét van és hideg.

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a köszöntéseket, aranyosak vagytok.

Ser

Igen, várom már a munkát, de közben egyre jobban fáj a szívem Adrit bölibe adni, húzom az időt. Már a hétre beszéltük a dadusokkal, hát nem tudom. Dolgozni majd csak áprilisban fogok, van még időm.

Dóra, Lili

Hogy vagytok? Van sok tejcsi? Sétáltok már?

Voltunk Aprók táncán, de csak Kob volt ott Emesével, akit ismerek innen. Most rövidebb ideig tartott, mert a végén közösen átsétált a társaság a főtérre gyergyát gyújtani.

Andi
Kép
cukkker

Lili- Mégegyszer köszi!!!

Kazi-Neked is köszi! Olvasom az újságot, és hát igen, mint mindig mindenben, érvek és ellenérvek. Majd a sors, és a doki dönt! :) Holnap megy a Mitulás bácsi! :D A filmet Tamással szeretném megnézni, ha lesz rá ideje, ha nem akkor nem erőltetem... :(

Geli-Igen, kb. "egykorúak" vagyunk. Én is éppen a pici rucikat mosom, és készülődök karácsonyra. Jó elfoglalt vagy! Mit tanítasz? Mi már nyáron átestünk a költözésen, festésen. Éppen elég volt. :shock:
Azért pihenjél is! :) Az én pocim átmérője 97cm. Most olvasom: Gergő tök jól időzített:38+1! :)

Hajni-Anna hogy van? Így sietett a világra a kis drága? De gondolom nem bánod? :) Pizzázásban benne vagyok, mehetünk! Gyertek sokan! :D

Cukker-Adri bölcsibe megy? Gondolom muszály!? Dolgozni kell menni? :?

Kép
estelle26

Sziasztok Lányok! :wink:

Már nagyon régen olvasgatlak Benneteket, de erőt eddig nem vettem magamon,hogy regisztráljak, és írjak is...
Kecskeméti vagyok én is, október 13-án volt két éves a kislányom:Annamari.
Lenne egy nagy kérdésem Hozzátok:
A Jókai utcában van egy családi napközi, szeretném megkérdezni hogy ismeritek-e, mi a véleményetek róla?Esetleg jár oda valakinek a gyerkőce?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is, majd ha lesz több időm én is írok bővebben.

:roll:
kishogolyo

Estelle:
Nincs mit :) hosszú ám a film,de szerintem is jópofa.Tamásról mindig az jut eszembe mikor megkérdeztem tőle,hogy tetszett-e neki a Hair?!Én akkor olyan jót nevettem rajta :lol:

Cuki:
Nem csodálom,hogy sajnálod Adrit,a te helyedben én is hasonló képpen éreznék!De lehet,hogy ő nem igy fogja fel,hanem úgy mint Gyopi!Látod Ő is hogy szeret járni :)

Kishógolyó:
Üdv itt! :) Nekem nincs jó véleményem a Jókai u.-i játszóról!Voltam ott egyszer.A hely maga klassz,meg a fölszerelés,játékok,de a csaj meg a férje aki ott van :oops:
Én a Széchenyi krt.-ra voksolok.Mira oda járt ovi előtt és Lari is oda fog!Nézd meg őket is,meg van 1új a Zsóka nénis,azt is dicsérik a lányok-valahol a Malom körül van.

Pizza:
Nekem a szerda nem jó egyedül(egyenlőre)!
kazi

Sziasztok!

hajny: pizzázás jó ötlet!!! Én benne vagyok!! Csak ez a 7 múlna már el az összes nyavalyával együtt.... :roll: :(

Estelle: aranyos vagy, a szeme az enyém Janának, amúgy sztem tiszta apja (de persze te ő tényleg nem láttad...) :wink: :lol:
Kíváncsi leszek kisfiad milyen lesz... :wink: :lol: Hogy telik a várandósság?? Gondolom azért türelmetlen vagy már... :wink:

Geli: fészekrakás!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ez tettszik...., tényleg eltelt az idő, nemsokára már ti jöttök Estellével! lehet h pont egy napon.... :wink: :lol: :lol: Gergőről rég láttam képet! Ja és a pocakos képedre is kíváncsi lennék!! :wink:

cukkker: egyetértek, ez az irígy korszak olyan rossz....Jana is kezd az lenni már...., meg mostanában már tényleg összenőtt a kis takarójával nemtom miért, még evésnél is ott kell lennie mellette..., Adri is ennyire ragaszkodik hozzá?? Nem túlzás ez?? :roll:

thymi: én szívesen megyek ha el tudsz jönni értem meg haza is tudsz hozni....sajna nincs kocsim, meg uram se a 7-en.... :cry: :cry:

Nana: kedves vagy h kérdezed, még nem jutottam el dokihoz, egyedül vaok Janával egész 7-en.., de ami késik nem múlik...

Én meg kenyérpirítót, 2 db kenyérrel szeretnék venni Janának de nem látok sehol, ha vki lát vhol gondoljatok rám!!

KépKép
erszényes

kazi:
Széchenyi krt?Ott merre van bölcsi?(magánbölcsi az is?)
Húúú tényleg, régebben olvastam itt írt valaki Zsóka néniről-de hiába nézegetem vissza nem találom már,azt hiszem pontosan nem volt leírva hol is van :shock:
Sajnos a védőnő egyedül csak a Jókai utcai magánbölcsiről tud:hogy oda jár egy anyuka gyermeke-így találtam rájuk.
kishogolyo

Hógolyó:
Széchenyi krt -i Huncutkák: a Kreatív kellékes bolnál v. az Öregház vendéglőnél kimégy a krt-ra és mégy a Kuti butik felé akkor jobb oldalt van az ablak ki van díszítve azthiszem a 9-es szám!
Zsóka néni passz!
Mesélj te is magadról,meg a kislányodról!
kazi

Sziasztok!

Hógolyó
szia,gyere ám nyugodtan felénk,üdv itt.Sajnos semmi infóval sem tok szolgálni,nem ismerem. :lol:

Estelle
Anna javulgat,naon köhög.Éjszaka segített neki a Sinecod,nem köhögött.Nappal sokat köhög.

Pille
kár hogy már nem aktuális!De azért remélem jó neki,bárhol is van.Bármelyik nap jó lenne neked a pizzára?

Nekem hétfö vagy péntek volna jó,mikor legyen?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

tuti a holnap 5???? mert akkor be tugunk menni

levi épp a lábam puszilgatja, majd este bővebben jövök

Gabi
bepagabi

Hajny, úgy tűnik egyelőre bármelyik nap jó!

Üdv itt hógolyó! Én is a Huncutkát ajánlom. Bár még nem voltam ott, de az óvónéni (Kató) nagyon aranyos, őt ismerem.

pillle

Sziasztok!
akkor inkább péntek :wink: mármint a pizzázásra!
(talán addigra megjön a pézem) :oops:

Kép
adrienn021

Geli! Köszi az infót! Biztos kipróbáljuk majd!

Kép
Kép
mandula82

Sziasztok!

Hajny
Pillle
Köszönöm szépen az információt!!Holnap meg is nézem.Nem tudjátok véletlenül az árakat?Az egész nap érdekelne, 7-17ig.Januártól már vinnem kell Annamarit:február elsején megyek vissza dolgozni.

Magunkról egy keveset:
Széchenyi városban lakunk.Annma a kislányom-így nevezi magát mióta tud beszélni-október 13-án múlt két éves.Nagyon értelmes,okos kislány-na és piszkosul hisztis....Már énekel,mondókázik. Úgy tervezzük,hogy ledolgozom a 180 napot,és utána jöhet a második manó-mert a korban már igen-igen benne vagyok.... (38 )

Sokat olvasgattam a topicot, sok jó információt "loptam" Tőletek-de írásra azért nem adtam a fejem,mert nincs sok időm a kis sajtkukac :wink: mellett.A továbbiakban megpróbálok erre is időt szakítani.
kishogolyo

Sziasztok!

Éva, szívesen! :)

Dóra, és többiek, jól vagyunk, köszönjük, még csak hétfőn voltunk egyedül, az a nap jól sikerült. :) A többin lesz még velünk vki. MAjd a jövő héttől. :D Fincsi lesz. :) Boti hasfájós sajnos. Este nagyon. ÉS az altatás így egy kicsit nehézkes. Ma sógornőm jött el, hogy a fürdést is meg tudjam oldani, meg az altatást, mert Zsófinak fix mnetrendje van.
Apa most ünnepel. :) Iszik a kicsi fia egészségére, ha már Zsófinál ez elmaradt.....Botit nem úszta meg, nagy volt a nyomás......

Egyébként jó minden, jól kifáradok estére,mindig van mit csinálni napközben. :)
Menetrendünk még nincs, nekem mondjuk nagyon hiányzik vmi rendszer, mert így nem tudok tervezni, de majd, tudom, beáll. :) Holnap mi is bent leszünk, családi fényképezkedésen, aztán Zsófi, apa mennek céges mikulásra. Én még nem merem felvinni Botit az irodába. Olyan sok fertőzés, vírus van mostanában......

Nektek jó Mikulásozást! Jó talit!
birolili

Pille!

De drága vagy,hogy gondoltál rá!Nagyon szépen köszönöm,igazán figyelmes vagy! :D

Hajni!

Anna jobban van?

Csajok!

Nem azt írtátok,hogy 6-án 3-kor lesz mikulás a főtéren?

Geli!

Tényleg nem volt sok most rajtam a 3 terhességnél,szinte mind a pocakra ment.Jól vagytok?Nagyon szalad az idő,mindjárt ti jöttök Estellel :lol:

Kishogolyo!

Én is köszöntelek téged! :)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?