Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Eszter!
Részvétem!!

Kacsa!
Aranyos nagyon a matrica!

Lányok!!
Én azt hiszem "megnyúzom" ez a kis ördögfiókát!! :oops:
Egyfolytában csak a rosszaságon jár az esze! Ma is már korán reggel eltörte az egyik tányéromat! Rámol, pakol mindent ki-be, ide-oda! Eldidja a cuccaimat, nem győzöm keresni, napjában 100x pakolja ki a konyhaszekrényem tartalmát!!
Valószínűleg be fogok szerezni szerényzárat, mert nem győzök utána futkosni egész nap!
Igaz főleg akkor teszi, ha nem foglalkozok vele, de hát a házimunkát is csak meg kell csinálnom!!

Ma elutazunk anyósékhoz, és csak vasárnap jövünk haza, így most pár napra megint eltűnök, de aztán jövök ám megint!!

Andy

Kép
oriandy

Andy!
Nem vagy egyedül.Bár Emili még nem rámol, és csak ritkán nyitogat(szerintem még nem érzett rá az ízére :twisted: ).Viszont nygaon ravasz:azért húzza ahajam, mert utánna mondom, hogy jajj, jajj :lol: , és ez tetszik neki! :twisted: És a másik, hogy evés közben kilöki a kanalat a kzemből, de nem azért mert nem kell már neki több,mint eleinte csinálta, hanem mert rájött, hogy akkor lecsöppen a kanálról, és akkor ő maszatolhat vele a tálcán! :twisted: Fúú, mikor erre rájöttem! :x És bizti hogy így van, mert miután meglökte akezemet, nézi a tálcát, hogy hol a csepp! :twisted: :lol: Nagyon rav asz már most! :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!

Köszi, számítottam rá, hogy az első évünk ilyen lesz, hát majd kialakul! Éjjel 39.4 volt Csabi láza 2 adag Nurofen után!
Vonalzó: kicsit analfabétának érzem magam hozzá, nem tudom, hogy kezdjek neki, de ha valaki megtenné, hogy szép részletesen leírja nekem, lépésenként, akkor belevágok! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Eszter!
Részvétem :cry:
Azért ha van egy kis időd várunk, szorítok, hogy rendben legyenek Laci eredményei.

Márti!
Jobbulást kívánok!
Ha nem gond, akkor bemásolnám egy másik topikba azokat a trükköket, amiket írtál.
Vonalzót már nem emlékszem pontosan, hogy hogy csináltam. Elvileg ha rámész itt valamelyikünk vonalzójára, akkor megjelenik az a weboldal, ahol készült. (Lehet szerencsésebb, ha magyar nyelvűt választasz.) Ott megcsinálod a vonalzót - ad különböző kódokat- és úgy emlékszem, hogy BBkódot kell bemásolnod az aláírásodba, amit a profilodban találsz itt a babaneten felül, úgy, hogy megnyitod a segédleteket nyilat.
Remélem érthető voltam.

Panka!
Emilit ezek szerint nem viselte meg nagyon az oltás. Nagy rafkós ezzel a kaja-cseppentős dologgal. :)

Andy!
Jó utat!

Sziasztok!

Kép
Kép
tina82

Márti!
Jobbulást!
Vonalzót Tina jól írta, szerintem is először a babafalvással próbálkozz, az magyar.

Kép
pankaa

Eszter!

Őszinte részvétem.

Az antibiotikumkúrát meg nem felejtettem el, tudom hogy a jó hírt a Mikulás hozza Nektek. :wink:

tjuca

Fleur!

Nagyon sok boldogságot! Jól vagytok?
Csabinak nyom nélkül eltűnt a láza, semmi más tünetet nem produkált, ilyet még nem láttam!

Lányok!

Köszi a vonalzó-tanácsokat, amint lesz rá időm, megpróbálom...
Már csak 3 hét és kezdhetünk próbálkozni! :wink:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok Lányok!

Eszterke!
Őszinte részvétem. Remélem, azért majd tudsz jönni többet. Továbbra is nagyon drukkolok nektek Pupyval.

Igértem fotót Szilárdkáról:

Fürdés utáni szieszta apával
Kép

Juj de sok néni és bácsi
Kép

Mi jól vagyunk, tegnap kereszteltük Szilárdkát, igy most takaritom a romokat.

Puszó Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Hát, hazaértünk anyóséktól, de nem túl jó hírrel!
Már pénteken elkezdtem barnázni és tegnap meg is jött rendesen, így (ahogy mondtam és éreztem is) ez sem a mi hónapunk volt!
Nade, most megveszem az OVU tesztet, jónás szerint dec 7 a lányos nap, ill kínai naptár szerint dec a lányos hónap + iszom megint a kálciumot, szedem az Elevitet, és szedek 5 napig 1 tbl Clostilbegytet is. Remélem a Jézuska már 2 csíkos teszttel fog megajándékozni!!!
Na most mentem, majd még jövök ám!!!

Pusz mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Andy!

A kálcium mire jó? Még nem hallottam! :oops:

Márti
borossné becz márta

Márti!
Kislányos diéta! Kevés só, sok Magnézium és Kálcium!
Egy kis esély a kislányért... :lol:
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Eszter!

Részvétem! :cry: :cry: :cry:
És köszi a szorítást!

Andy!

Hú, én is hányszor terveztem már, hogy a falhoz kenem a kölköt, de aztán inkább mégse :twisted: Most a legújabb fegyvere, ha el akar érni valamit, ezt mondja, hogy "Szejetadóóóóiii" Hát hogy mondjak így nemet? :wink:
Sajnálom, hogy megjött! Na majd a lányos hónap! Hajráááááá!

Panka!

Rafkós kis nőci Emili :)

Angie!

Szilárdka még mindig igazi szívtipró!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! :)

Panka
Emili egész jól viselte a szurit, nagyon ügyi!
Lábad javul?

Andy
Nem irigyellek... Elvégre valamikor fel kell tárni a világot Daninak is. :)
Milyen volt anyósodéknál?
Sajnálom Piri anyót... :( No, de majd most!!! :)

Angie
Jók a képek! Sziszkó milyen kis húsos. :D

Évi
Mikor is kell, hogy 2 csíkot mutatton a teszt? :D

Pénteken voltam dokibácsinál, apa is tudott egy kicsit mozizni. :) Titababa nem hagyta magát, behajtotta fejét és bújkált, meg csápolt a kis kezével. :D Kaptunk képet is. Íme:

Kép
Vendég

Évi,
nemrég Te leptél meg a poz. tesztek topikban, most szeretném viszonozni. :wink:
Nagyon drukkolok, még benézek, hogy tudjam az eredményt.
Ez a diavetítés szenzációs ötlet, akárkié is volt!
Vigyázz magadra!
Puszi,
Gabi

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Köszönöm szépen! Nagyon rendes tőled :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Maci!

Csini a kis manó :wink: Jól vagy?
Jövő kedden tesztelek, hacsak addig meg nem jön. De ne jöjjön!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi:
nagyon drukkolok

Maci:
csini a Titababád

Panka:
nem semmi Emili milyen rafkós

Angie:
Szilárd nagyon szép baba

Andy:
kitartás az örödögfiókához

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Évi
Köszi! :)
Még 1 hét... hű, de hosszúnak tűnik... De a pozitív hírekért kibírom. :D
Köszönöm, jól vagyunk. Vennem kell kompressziós harisnyát, meg ajánlotta a doki, hogy felírja a délelőtti és délutáni alvást. :D

Heni
Köszi neked is! Majd nemsokára hasonló képeket hozol, de azon ketten lesznek. :)
Vendég

Maci!

Nem szeretnék csalódást okozni :)
Aludj csak, ha egyszer felírta az orvos, az ellen nincs apelláta :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
De jók a képek!Nagyon édes a kis purdé :lol: Emili is látta 8)
Kerezstelős képet is dobjál amjd!

Andy!
:( Kívánom, hogy teljesüljön a vágyad, és Jézuska hozza neked a csíkos tesztet! :wink:

Évi!
Hogy vagy?Tünetek?

Emili az előbb feltekerte a hangerőt, jól megijjedt, azonnal elengedte agombot, és lehuppant a fenekére :lol:
Zeneovot hallgatjuk, tetszik neki nagyon, rázza a popóját. :lol:

Maci!
Cuki a képecske!Tünetek vannak?Pocifotó??? :wink:
Na akkor ha receptre van, akkor tessék betartani!;)

Unique???????????????

Lábam jobban van, ma voltam kontrollon a reumán :lol: :porckopásom van :( Szednem kell egy tablettát,ami talán pótolja a porcot, segíti a növekedését, olyan mint a Proenzi, csak fele annyiba kerül, és kicsit erősebb.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Bekukkantok én is picit!

Évi!

Há má mé jönne meg Neked??? Csak optimistán! Meg amúgy is, én fogva tartom pirkót, úgyhogy most húzzon bele mindenki, akinek mostanában nem kéne megjönnie!

A szülés utáni 1. mensi 19 napig tartott, remélem, ez nem lesz ilyen ragaszkodó, de amíg tesztelsz, addig Érted ittfogom! :)

Eszter!

Részvétem! :(

Andy!

Miért szedsz Closty-t?

Maci!

Nagyon aranyos Titababa! karira már a nemét is megmutizza talán! :)

Angie!

Szilárd nagyon cuki! Jó kis husi!

---

Csajszikám teljes gőzzel belejött az állásba! Feláll a TV előtt, a könyvespolcba-, az etetőszékbe kapaszkodva. A ruhaszárítót egyelőre még megkímélte, de szerintem már nem sokáig ... A kanapé mellett meg már lépeget ügyesen, úgyhogy mostmár semmi sincs biztonságban, ami a kanapén babakarnyújtásnyira van!

kacsa14

Köszi a Sziszkó dicséreteket. Hát igen, jó húsban van a kis kölök. Pedig a lázas hétvége után nem akar főzeléket enni. Addig nem válogatott egyáltalán. Nem tudtam olyat adni, amit nem fogadott volna el. Szerintetek visszajön még a jó evőkéje?

Panka!
Kép
Vendég

Angie!
Vissza!Emilivel is így volt.Biztis a gyomrukat is megviseli ez a kórság :(
Köszi a képet. 8)

Kép
pankaa

Sziasztok!

De édesek a babák!
Én is teszek fel képeket majd a kis krampuszaimról, csak lenne egy kis időm! Berci megérzi, mikor ülök le a gép elé és abban a percben felébred.

Évi, Heni, Maci!

Gömbölyödjetek ám szépen, gyorsan!

Fleur!

Merre jársz?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást!! Igazából anyum és anyósom jobban el volt kenődve piri miatt, mint én! Meg is lepődtem!!

Kacsa!
Endometriózisom volt még Dani előtt és szülés után is előfordult, hogy nem volt peteérésem! Lehet hogy most is ezért nem sikerül Mini Manóka. Ezzel most talán segítünk egy kicsit a szervezetemnek.
Most csak napi 1-et szedek, nem reggel-este 1-et, tehát kisebb dózisban, de remélem elég lesz ez is.
Timcsa nagyon kis ügyi!!

Olyan jó napunk volt... Egész nap barátnőztem, és a gyerekek együtt szépen eljátszogattak!
Holnap reggel viszont viszem Danit a 18 hós oltásra! :cry: Remélem nem lesz gond.

Maci!
Édi a kis Titababa!!!

Évi!
Mikor lehet tesztelni?? Mikor jönnek a jóhírek???

Szép estét mindenkinek!
Kép
Andy

Kép
oriandy

Na, gyorsan dobok még fel néhány disznolkodásos képet!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És még 2 ma esti pancsis:

Kép
Kép

Andy

Kép
oriandy

Jó reggelt!

Voltam védőnőnél, minden szép és jó. :) 1 kg jött fel, vércukrom és a vérnyomásom is jó.
Jelentkeztem szülésfelkészítőre, április magasságában lesz.
Jövő hét vége fele kell majd mennem AFPre, holnap megyek beútálót kérni. :?

Évi
Nagyon +++++-an állok hozzá, remélem, ragadós lesz. Ha mégse, akkor se fog nagy csalódás érni, csak 1 kicsi. :)

Panka
Minden nyűgöm elmúlt, kicsit fáradékonyabb vagyok, időnként az első emelet is piszok magasnak tűnik. :) Más nincs. Narancsozhatnékom van, nem nagyon kívánom az édes dolgokat.
Tudom, hogy még mindig adós vagyok a pociképpel, pótolni fogom, ígérem!!!
Örülök, hogy a lábad jobban van és remélem helyrejön.

Kacsa
Timcsa egyre ügyibb, lehet pakolászni előle. :)
Köszi a Titababa dicsit! :) Mutogatta a valagát, a doki azt mondta, hogy még nem mert mondani semmit. De a következőn már igen. :)

Angie
Köszi a képet! :)
Biztos, hogy visszatér az étvágya és bepótolja az eddig kimaradtakat. :)

Márti
Titababa már az összes nadrágomat kinőtte. :)

Andy
Drukk a mai oltáshoz, Dani biztos ügyi lesz.
Vendég

Andy!

Aha! Ezt nem tudtam! Az endo nem jó dolog!
Egyik ismit most műtötték laparral endo miatt és csokicisztát is találtak. Vagy fél éves hormonkezelés vár rá vagy most rögtön terhes lesz ...

Biztatásul csak annyit, hogy nekem totál nem volt peteérésem és Törpi az 1. ciklusban, napi 1 szem Closty mellett fogant! (Ráadásul másnapos kiskatonákból.)

Szóval hajrá Mini Manó!

Megyek is, mert az én kis Mikropetém (ez volt a gyártáskori fedőneve, mert pici volt a domináns pete és a dokibá is leszólta, mikor UH-n nézte) már laptopozni sem hagy a kanapén, tépi a gatyám + csapkodja a billentyűket! :)

kacsa14

Hali!

Kacsa!
Tudom, hogy milyen nem jó dolog ez az endo dolog! Sajnálom az ismidet! Én már mindezt végigjátszottam! Nekem először csak leszívták a csokicisztámat, utána visszatelítődött és akkor jött egy fél éves hormonkezelés, majd a műtét, de sikerült megúszni azzal, hogy csak a cisztát vették ki!! A műtét után 1 hónapot kellett várnunk a babával, aztán Dani a második hónapban már ott lesett a pocimban.
Szülés után megnézett a doktorbácsi, és nem lett újra cisztám, viszont volt, hogy nem érett meg egy petesejt sem.
Remélem ebben a hónapban nekünk is sikerül majd a Clostival tesóka! :wink:

Maci!
"Megúsztuk" a szurit!! Sajnos a doktor néninket síbaleset érte, és lehet hogy meg kell műteni, így megint csúszik a szurink!!!
De azért megmértük! Súlya: 9630 gr, hossz: 82 cm. Szóval nem viszi túlzásba a fiatlúr!!! Kis piliszka!! :wink: :lol:

Pusz!
Andy

Kép
oriandy

Andy!

Ennek a csajnak is volt már, aki azt mondta, hogy a 2.-at megszülheti csaszival és akkor egyúttal a méhét is kiveszik ... :roll:

Dani tényleg nem fog elhízni! Akartam is épp írni a fotók láttán, hogy kis vékonyka! De hát nem lehet mindenki szumós! :wink:

---

Apánk elszállt Hollandiába, majd csüt. hozza haza a Télapó, addig szinglik leszünk. :(

kacsa14

Sziasztok!

Andy!
Jók a képek, különösen a fürcsis-sérós! :lol: Disznókodás lesz nekünk is jövő pénteken :( De ott lesznek most anyáék is anyóséknál, így már jobb! :wink:
Hajrá akkor Chlosty!

Ma megint fogdoki, apa vigyáz a kis Kullancsomra :lol: Minidg ott van ahol én, és kapaszkodik a gatyaszáron :twisted:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Kacsa!

Tök rendes vagy, hogy túszul ejted a kedvemért pirkót :) Most tényleg jó sokáig nem akarom látni :wink:
De kis édi lehe Timcsa, ahoyg pakol :)

Panka!

Jobbulást a térdednek! Szegény Dorci is járt már így, hogy tekergette a hangerőt, aztán mikor sikerült teljes kokszra tekernie azt se tudta hova szaladjon.

Andy!

Most nekem is csak napi egy Clostit kellett szednem és három szép tüszőm lett tőle! Neked is legalább ennyit kívánok! :)
Danikát megzabálom a talicskás képen :) Haláli :)
Kedden tesztelek, hacsak...tudod.. meg nem jön addig

Maci!

Drukk az AFP-hez :) Szíved hogy bírja a gyűrődést?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Dehogy jön meg!!! Pozitívan tesék!!!!! :wink:

Panka!
Mi is így voltunk! Anyuékkal együtt anyóséknál! Szupi volt! :wink:

Andy

Kép
oriandy

Évi!
Én is nagyon durkkolok a tesóhoz, és én kifejezetten fiúcskát tippelek. Jövő keddig tűkön ülök!!!

Panka!
Hát remélem, hogy vissza fog jönni. Ma sem kért az első kanál után többet. Gyümölcsöt dupla adagot is képes megenni.

Juca!
Hogy vagy? Minden nap eszembe jutsz, de látom a vonalzódat, és megnyugszom.

Pupy!
Olyan régen voltál!!!!!!!! Anyukád hogy van?

Jucmuc!
Te is olyan sokszor eszembe jutsz. Hamarosan te is finiselsz. Nagyon izgi!!!

Szisz! Tina!
Ti izgultok? Nem tudok most visszaolvasni, hogy megnézzem a vonalzótokat, de már ti is nagyon a vége felé jártok.

CsHeni!
Na milyen a babázás? Kép?

Dobok még egy képet Sziszkóról. Ezt még meg akartam mutatni. Ilyen büszkén és boldogan ül a zenélő bilijén :roll: amit a keresztelőjére kapott. Persze, még csak pelusban. A combocskáját a folt a nyálcsorgásából képződött.
Kép
Vendég

Jóóóóó reggelt!!!!

Végre egyenesben a dolgaim. Megvan az ideiglenes lakcímem, nem kell fehérvár és szeged között ingáznom. A legutóbbi buszutat is utálta Titababa.
Most nézem, hogy valami ügyféltől vannak itt, én meg jól kiraktam a kirakatba a kiraknivalót. :oops: :D

Andy
No, ezért nem tudok még síelni. :D
Ami késik, nem múlik... Mikor lesz a szuri?
Háááát, Dani tényleg nem lesz szumóbirkózó. :) De majd összekapja magát. :)

Évi
A kisszívem jobb, mint új korában. :) Köszöni jól van, az EKG szép, a vérnyomásommal és a pulzusommal sincs semmi gond. Nem loholok sehova (úgyis megvár :D ), nem idegesítem magam...
12-én megyek vérvételre, már előre irtózok tőle. :(

Angie
Zenélő bili?! Akkor már csak a zene miatt is érdemes rácsüccsenni. :D
Sziszkó baba nagyon kis kerek husibébi!
Vendég

Maci!

Te szegedi vagy egyébként?

A Szeged-Szfehérvár (végcél Győr) útvonalat 3 évig 2-3 hetente megtettem. Úgyhogy tudom miről beszélsz!
Mondjuk én szerettem buszozni, olyan jókat lehetett bambulni 3 mások beszélgetését hallgatni! :)
Bár a mostani folyton pisis valómmal + terhesen nem tudom, hogy bírtam volna! Terhesen nekem óránként kellett mennem pisilni! A busz meg 2x áll meg pisi szünetre, ráadásul azok a budik sem túl kismami barátok.

A szíveddel egéybként mi baj van/volt?

kacsa14

Kacsa
Eredetileg szegedi vagyok. Az állandó lakcímem még mindig ott van, majd ha sikerül házikót venni, akkor szaladozunk majd. Most elég az ideiglenes is. :)
4 évet ingáztam szeged és dunaújváros között. A győri vonalon járt a párom is. :D Akkor még kis búval bélelt volt, azóta kifordítottam egy hangyabokányit, rá se lehet ismerni. :D
Buszozást elég jól bírtam, de Titababával már kicsit rosszabb volt. Sehogy nem volt kényelmes, kevés volt a levegő, ritkán áll meg.... Igyekszem hanyagolni a buszozást.
A pulzusommal volt gond, alig 130 volt és akkor még nyugodt voltam. :) Egy kis szívzörejem van még, de nem vészes. Amúgy jól van a ketyegőm.
Vendég

Sziasztok!

Andy!

Oké, megígérem, hogy olyan leszek, mint az Unicum :) Csak pozitívan, hehe :twisted:

Angie!

Szerintem is fiú lesz. Még a Dóri előtt megálmodtam :) Tényleg nagyon büszke Sziszkó a bilikéjére :)

Maci!

Ügyes vagy az ügyintézésel :) Örülök, hogy minden oké a pumpáddal :)

Képzeljétek, voltunk a játszóházban a Mikulás ünnepségen. Az én vagány kislányom úgy félt a Télapótól, hogy ki kellett mennünk. Szerintem nem lett volna semmi baj, ha nem zörgette volna meg az ablakot, mielőtt bejött. A durva kopogástól ijedt meg nagyon szegény Dorcikám, meg hogy utána ez a kopogós pacák be is jött :roll: Azért az ajándékot otthagyta nekünk is :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Maci!

Dújvárosi Fősuli?

Párod akkor buszvezető volt? Tisza Volánnál? Mikor? Én 1998 ősz és 2001 nyár közt jártam! Akkor lehet, vitt ő is?

Az a pulzus tényleg nem kevés! De ez most jött elő vagy korábban?

Évi!

Szegény Dorci!

Eccer nekem is hívtak házhoz Télapót és totál betojtam tőle, volt egy nagy pálma a szoba sarkában, oda szaldtam és ott is maradtam! :)

kacsa14

Sziasztok!
Egy pillanatnyi időm van csak. November 16-án megszületett a kislányom Mira. Viszonylag gyors szülés volt. Nagyon édes baba, eddig csak egy nehéz éjszakánk volt. Amint lesz egy kicsit több időm jövök!

Kép
faul

Évi
Szegény Dóri! Azért az ajándék után megnyugodott?
3 éve, mikor a párom családjánál járt a Mikulás, én is ki lettem szólítva. Meg is lepődtemra rajta, de az ölébe nem ültem. :lol: :lol: :lol:

Kacsa
Akkor előfordulhat, hogy utaztál vele. :) Tisza Volánnál volt, a Ikarus (ha jól emlékszem), magasított ......
A pulzus nyűg 2 éve jött elő, most figyelnem kell, rendszeresen mérnem kell a vérnyomásom.

Faul
Gratulálok a kis Mirához!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.25 21:52-kor.
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Húú, el is hiszem, hogy félt a Dóri, én ugyanígy jártam kislány koromban. :( Az ovi ablakán kopogott, már sötét is volt kint, aztán bejött az a nagy melák, hát aszittem kiszaladok a világból!Még most is emlékszem az egészre, meg az érzésre, hogy mennyire féltem!Nagyon rossz volt!Remélem Dóri nem fog félni ezekutá n minden Mikitől. :wink:

Angie!
Vagesz a bili 8)
Kerevj a gyümihez husit, vagy répát, az amúgy is édes.Aztrán egyre több zöldséget, kevesebb gyümit, talán így visszaszokik.

Faul!
Gratulálok!!!!
:D Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!Tényleg gyere és mesélj, és képeket is kérünk!!!!!!! :D

Tegnap megjártam a fogdokit, 2 pozitív csalódással:
1:csak az egyik fogam volt lukas, a mellette lévő szerencsére nem. 8)
2:"csak" 5000 ft volt!!! :shock: Elmentem 20 000 ft-al, Pesten 15 000 is volt egy tömés :x
De majdnem gyökér kezelés lett a vége, szerencsére nem terjedt annyira mélyre a luk.Jól elvlt ez a fogam, sosem fájt, ha nem megyek el kitudja meddig lukadt volna, sosem fájt. :roll:

Apa is elég jól megbírkózott ismét a feladattal, hogy Emilivel legyen este.Csak van egy kis bibi:
-Azt mondja, hogy miután én elmentem, nagyon megnyugodott, nem volt nyűgi, lehetett vele még játszani, stb. :? Tegnap du. nem aludt sokat, fél 2től ébren volt, én 6kor mentem el, szóval nekem már nyűglődött,de aludni nem akart sehogy sem.És már a múltkor is mondta a férjem, hogy nélkülem sokkal nyugisabb. :( Szerintetek azért,mert tudja, hogy nálam lehet követelőzni, panaszkodni, apjuknak meg nem csinálja? :roll:
Remélem, hogy így van, és azért szeret engem :oops:
Egyébként meg ha mind2en itthon vagyunk, akkor csak én kellek neki, apjával nem is foglalkozik annyira, jön utánnam mindenhová.
Tegnap azért körbejárta a lakást, de nem talált sehol, így beérte az apjával. :lol:

Ja, még itt egy link, még dolgozó leendő kismamiknak, hogyan valjanak színt a melóhelyen. :wink:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=168&cid=28059

Kép
pankaa

Még egy kérdés:
Ki mikor adott cipőt/szandit a gyerek lábára a szobában?Ma mondták a tornán, hogy érdemes,mielőtt megtanul járni(és ha már lépeget), hogy abban tanuljon meg járni. :roll: és hogy szokja meg.
Köszi.

Kép
pankaa

Faul!

Gratula a kislányodhoz! Szép nevet választottatok neki :)

Maci!

Azért az ajándéknak örült a pipi, de nem lesz a kedvence a télapó :) Legalábbis az idén még nem :)

Panka!

Persze, hogy szeret Emili. Te vagy az egyetlen biztos pont a kis életében, hogyne szeretne. Dóri is sokkal jobban viselkedik, ha csak egyikünk van vele.
Mi bent egyáltalán nem cipőzünk.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Faul!

Gratulálok Mirához!
Várjuk a fotót is!
Jó egészséget Nektek!

Maci!

Megkeresem mindjárt iwiw-en!
A rendszámokra már nem emlékszem! :wink:

Anyumnak is vannak/voltak szívproblémái és neki a terhesség jól felturbózta! De az a lényeg, hogy Nálad tudjátok, hogy erre figyelni kell és figyeltek is! Így biztosan minden rendben lesz!

kacsa14

Maci!

Megleltelek! De nagyon picik a fotók, nem látom jól a Párod! Nincs nagyobb kép? Amúgy picit isminek tűnik! :wink: Vezetett a hét minden napján (mármint nem folyamatosan, hanem hol így, hol úgy)? Mert akkor nagy valószínűség van rá, hogy utaztam Vele!

kacsa14

Maci!

iwiw-en ment egy üzcsi is!

kacsa14

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Annyian hiányoltok, hogy muszáj benéznem :)
Nagyon aranyosak vagytok! :)

Egyszerűen nem érem utol magam, reggel 7-kor kelünk Laurával, délben amikor ő lefekszik aludni, én is, mert muszáj, olyan fáradt vagyok, majd este 9-kor már megint alszom. Tiszta álomkóros vagyok... Mondanom sem kell, hogy a vasalnivaló is glédában áll a fürdőszobában :evil:

Évi :)
Innen messziről és csöndben is nagyon sokat gondolok Rád, és nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Juca :)
Miket olvastam???? Gratulálok!!! (lehet már?) Puszillak Benneteket! Olyan régen nem írtam már/nem beszéltünk, h lassan szégyellem magam....

Syry :)
Duplán jólesett, amiket írtál... :) Köszi!

Panka :)
Neked is köszönöm a hiányolást! Az az igazság, hogy bármennyire is szeretném, nem tudok jönni, dolgoznom is kell még közben, házimunka, Laura... Lassan kezdek besokkolni, mi lesz kettővel :?

Lányok, lehe, hogy rossza anya vagyok, de egyre gyakrabban gondolok arra, hogy Laurának gyerektársaságban jobb lenne, többet tanulhatna, mint itthon a 4 fal között velem. Az utóbbi hónapokban szó szerint be voltunk zárva a 4 fal közé (beteg volt a lelkem), tényleg sokkoló volt minden nap itthon. Karácsony után próbálok ezen változtatni, de így sem egyszerű. Szóval arra gondoltam (kéretik nem megkövezni ezekért a gondolatokért), hogy Laurát esetleg beadnám egy magánbölcsibe, ahol mondjuk napi 4 órát lenne gyerekek között. Nekem biztos könnyebbség lenne (a betegségeket leszámítva oooops...), Laurának pedig gyerektársaság...
Na lehet, hogy hülyeség, csak sokszor látom rajta, h igényli, hogy játszak vele, én meg agyilag nem vagyok ráállva. Arról nem is beszélve, hogy már puzzle-t rak ki (15 darabos) és apukám elkezdte bevezetni a sakk rejtelmeibe is... Szóval van még hely a kobakjában :twisted:

PociPirinyó jól van, mozog ezerrel (már 2 hete érzem). A rosszulléteimből a rossz szájíz és a gumóérzés a gyomorban, estére sok böfögéssel nem múlt el, ez azért tud kellemetlen lenni. Próbálkozom homeopátiával, egyelőre nem sokat használ. :(
Dec 19-én megyünk 4D UH-ra, ez lesz egyben a genetikai is, már nagyon várom, főleg, hogy kukis-e vagy nunis :) :)

Készülünk a Karácsonyra, épp most pedig várjuk a Télapót (papámat :) :) ), elénekeljük neki a Boci boci tartát.... :twisted:

Puszilok mindenkit!

KépKép
unique

Unique!
De jó, hogy jöttél! :D
Nincs kövezés :wink: , nekem a gyerekpszichológus ajánlotta, hogy napi pár órában(esetleg úgy hogy én is ott vagyok) mehetne majd később bölcsibe, hogy gyerekek közt legyen!Ez nem lepasszolás(de ha az lenne, az sem gáz, kell neked is most pihenni), nálunk is uncsi a 4 fal, látom rajta, hogy unatkozik.Az utcán sem lehetünk mindig, babás ismerősök pedig nincsennek, akikhez járhatnánk :(
Ha lesz időd dobj képet Lauráról, meg pociról is!Ja, és a 4D-t is! :lol:

Évi!
Köszi.Most dilemmában vagyok cipőügyileg. :roll:

Még nem is mondtam, hogy a mai tornán Emili lerendezte a bagázst.4 baba volt, 1 fiú, és 3 lány :lol: .Egyedül a fiú nem sírt :twisted: , a lányok hisztiztek. :lol: Emilim viszont az elején mindenkihez odament, és elvette a labdát a többiektől, és minden játékot :roll: A többiek nem csinltak ilyet.Most vagy nagyon élelmes, vagy nem tom mi lesz később, majd az oviban.Vagy addig kinövi? :roll: Persze a torna már nem tetszett neki, de pont alvás idő is volt, úgyhogy nem is csodálom.:)

Utánna dolgunk volt a városban, és utólért az ebéd idő is, így bementünk egy mekibe, és Emilim ott ebédelt!(persze babakaját :wink: )Tetszett neki a zsongás, és bevágott 2 üveg kaját! :lol:

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?