Sziasztok!
Évi!
Húú, el is hiszem, hogy félt a Dóri, én ugyanígy jártam kislány koromban.
Az ovi ablakán kopogott, már sötét is volt kint, aztán bejött az a nagy melák, hát aszittem kiszaladok a világból!Még most is emlékszem az egészre, meg az érzésre, hogy mennyire féltem!Nagyon rossz volt!Remélem Dóri nem fog félni ezekutá n minden Mikitől.
Angie!
Vagesz a bili
Kerevj a gyümihez husit, vagy répát, az amúgy is édes.Aztrán egyre több zöldséget, kevesebb gyümit, talán így visszaszokik.
Faul!
Gratulálok!!!!
Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!Tényleg gyere és mesélj, és képeket is kérünk!!!!!!!
Tegnap megjártam a fogdokit, 2 pozitív csalódással:
1:csak az egyik fogam volt lukas, a mellette lévő szerencsére nem.
2:"csak" 5000 ft volt!!!
Elmentem 20 000 ft-al, Pesten 15 000 is volt egy tömés
De majdnem gyökér kezelés lett a vége, szerencsére nem terjedt annyira mélyre a luk.Jól elvlt ez a fogam, sosem fájt, ha nem megyek el kitudja meddig lukadt volna, sosem fájt.
Apa is elég jól megbírkózott ismét a feladattal, hogy Emilivel legyen este.Csak van egy kis bibi:
-Azt mondja, hogy miután én elmentem, nagyon megnyugodott, nem volt nyűgi, lehetett vele még játszani, stb.
Tegnap du. nem aludt sokat, fél 2től ébren volt, én 6kor mentem el, szóval nekem már nyűglődött,de aludni nem akart sehogy sem.És már a múltkor is mondta a férjem, hogy nélkülem sokkal nyugisabb.
Szerintetek azért,mert tudja, hogy nálam lehet követelőzni, panaszkodni, apjuknak meg nem csinálja?
Remélem, hogy így van, és azért szeret engem
Egyébként meg ha mind2en itthon vagyunk, akkor csak én kellek neki, apjával nem is foglalkozik annyira, jön utánnam mindenhová.
Tegnap azért körbejárta a lakást, de nem talált sehol, így beérte az apjával.
Ja, még itt egy link, még dolgozó leendő kismamiknak, hogyan valjanak színt a melóhelyen.
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=168&cid=28059