Új privát üzeneted érkezett!

Gica,
Képet majd tegyél fel a lurkókról! :wink:

Gomba,
Benedek nagyon aranyos! :D

Juci,
Megnéztem az új elrendezést a weblapotokon. Ja és a bemutatókat is, nagyon szuperek! Nekem hang nincs hozzá! :oops:

Lexi,
Jó pihit nektek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Juci de édesek a csajok. :) Az egyiken valamelyikük mosolyog, haláli :) Nekem sincs zene hozzá :(

Gica igen igen képeket kérünk ám. :)

Gomba sok sikert anyósékhoz. :) Lehet, hogy még jól is jön majd. :) Eegy kis plussz percek magadra? :) :wink:

Mot Krisztina haláli ahogy alszik. :) Milyen pózokban tudnak aludni...hihetetlen. :)

Taptau képet képet, bár beszéltünk róla, sok kitartást a dackorszakhoz. :shock: :)

Benszi ikrekről nem tud valaki képet felteni? Lecopyzni iwiről esetleg? :)

Na mennem kell, ja és most már feláll a nappali közepén és megy magától több lépéseket is. :) Megzabálom. :) Azt hiszem nem kell sok, és tényleg rohanhatok utána. :)

chesti

Szaboandrea, én rózsaszínű Gravidás dossziét kaptam a védőnőtől, nem tudom, erre gondolsz-e...

Chesti, Niki nagyon édes a narancssárga szerkóban :) Nekem is a kedvenc színeim közé tartozik, mindig feldob. Milyen klassz, hogy nálatok ilyen jól megmaradt a hó!

Mot, vicces ez a derékszögben alvás :D Hihetetlen, hogy tud így pihenni!

Jucicuki, én és a barátnőm jártunk egy időben Dévény Anna mozgásstúdiójába, felnőtteknek is tartanak gerinctornát... még mindig a Kossuth téri metrómegálló közelében vannak? Az a hely már akkor is (hmm... vagy 15 éve) nagyon le volt lakva...De az tuti, hogy ő a legjobb, remélem, sikerül bejutnotok!

Ballagyó, örülök, hogy Somával minden rendben, nagy élmény lehetett az UH :)

Taptau, nálam is gyakran lesz toxoplazmózis-vizsgálat; ugyanaz a helyzet, mint Veled volt...Mennyire tartottad távol magad a macskuszoktól? Mert persze most nem simogatom őket, de azért előfordul, hogy ráülnek a székemre, meg összeszőröznek olyan dolgokat, amihez hozzányúlok... ilyesmire nem nagyon tudok odafigyelni :( A dackorszakhoz kitartás!

Gabi, örülök, hogy jó lett a cukor-eredmény! Igyekszem eltanulni Tőled a pozitív gondolkodást, már egész jól megy ;) Néha még eszembejutnak butaságok (mi lesz, ha nem lesz egészséges-para), igyekszem elhessegetni gyorsan... Veled nincs így néha? Tényleg, Te már abbahagytad az utrót?

Gomba, milyen nagyfiú lett Benedek! Nagyon klassz képek.

Zsókuci, köszi a tippet, ha nagyon nem találok magamra gatyót, veszek ilyen pántot. Benszi wiwes oldalát nem küldenéd át nekem priviben? Megnézném a manókat, de még nem jelöltük be egymást...

Ma voltam amúgy a C&A-ban felmérni a kismamanadrág-kínálatukat... hát volt vagy 5 féle, ebből hármat próbáltam fel, de mindegyiknek óriási volt a pocakrésze... Hétfőn körülnézek a Mammut melletti kismamaboltokban, hátha van nekik kisebb méretű hasra is... végülis nekem nyáron lesz nagy hasam, akkor úgyis kell majd vennem lengébb gatyót. Kicsit emlékeztet a mostani helyzet a 3 évvel ezelőtti fogyókúrám idejére; akkor volt egy időszak, mikor a dundiboltban már nem, a normálboltban még nem kaptam magamra semmit :)

Kép
elan

Benszike
irta:"éjjel megvolt a tejbelövés,szétdurrantak a melleim :oops: skacok tandem szopiznak igy van kb 1 órám pihizni.Dóri lusta nagyon Balázs porszivó ügynök :wink: :wink: :wink:

bibar

Juci

Nekem volt hang is!!!Tüneményes! :D

Kép
lukrécia

Jucicuki, Mozilla Firefox-szal sajnos nem túl jó az oldal most; a főoldalon összecsúsznak nálam a sorok, a videók oldalon egyáltalán nem látok semmit... :shock:

Kép
elan

Lukika, hogy csináltad :?: :?: :?:

Ügyi vagy!

Nem tudom, a többieknek miért nem, azt hiszem keresek vmi számítógépes szakit :lol:

Megvolt az első Dévény féle tornánk. hát nem mondom, hogy a csajoknak tetszett, volt nagy sírás-rívás. Úgy sajnáltam szegénykéket, néha legszívesebben felkaptam volna őket, hogy elszaladjak velük, de tudom, hogy ez kell nekik :oops:

Két hét múlva megyünk szombaton, mert jövő héten nem dolgozik a tornász néni, aztán januártól próbál nekünk még egy másik tornászt is találni, ha minden igaz Fehérváron, mert háromszor kellene járnunk egy héten és ő annyit nem tud beiktatni az órarendjébe. ( mi meg a pénztárcánkba nem tudom, hogy fogjuk :oops: )

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci
Nekem sajnos le sem tölti :(

Elan
nekem egyenlőre nincsenek ilyen para gondolataim :D A Mammut melletti kismama bolttal vigyázzmert nagyon drága,van ennél olcsóbb is!!!Jó vásárlást :D Holnap reggel rakom fel az utolsót :D végre ez is eljött már nagyon untam!

GIca
De jó végre te is jelentkeztés,örülök hogy azért jól vagytok!

Napcsi
Ideje lenne hírt adni magatokról :D

Lippa
Ezekszerint elszámoltam :oops: de javítom!!Húúúúúúúú most látom mindjárt itt is van a nagy nap!Jók a bölcsis sztorik :D
gabicsibe

Zsókuci!

Olyan jó, hogy van olyan vonalzód, ami karácsonyig számol vissza. Nekem karácsony napja a betöltött 38. hetet jelenti, így legalább nem kell számolgatnom, hogy még mennyi ideig kell kihúznom! :lol:
Hogy vagy? Van már időpontod a mandulaműtétre vagy jövőre halasztod?

Juci!

Nagyon jó a honlapotok! Nagyon szépek a lánykák! Én nem tudom, hogy van-e hang, mert elfelejtettem bekapcsolni a mikrofont! :oops:

Benszi!

Ügyi vagy, hogy megy a tandem szopizás! Kórházban vagytok még vagy már otthon? Kitartás!

Kép

Kép
sharon

Gabicsibe, köszi, akkor megnézek még más boltokat is mindenképpen... igaz, nem nagyon ismerek ilyen arrafelé, amerre az én "haladási útvonalam" van... :( Főleg olyat nem, ami munkaidő után is nyitva van.

Nekem még használnom kell az utrót, de én is nagyon unom már, pedig nekem csak napi 3x1 az adagom. Jövő héttől két héten át már csak napi 2x1-et, aztán 1 hétig 2x felet kell szednem...már ez is könnyebbség, hogy a munkahelyemen nem kell cicózni vele délben :)

Kész, a hányingerem, gyomorégésem és zabakórom odébbállt :) Örülök, hogy a gyerekem is olvasta az idevágó szakirodalmat :)

Kép
elan

Juci

nem tudom hogy csináltam..... :oops: csak elindítottam és ment.... :oops: meg dalolt... :oops:
Lehet hogy rejtett számítógép tálentum vagyok... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Chesti,
Küldtem neked pü-t! :wink:

Elan,
A C&A-ban én is voltam, szerencsére :oops: az én pocimra már majdnem tökéletes a derékrész is, mert hát már most sincs kicsi. :oops: Egyet már vettem is, de még nem volt rajtam! :roll:

Juci,
Remélem sikerül ott helyben tornászt találnia nektek!

Gabi,
Te már abba is hagyod az utrót?! Hát nekem még a 12. héten is 3*3-at kell, és csak azután kezdjük el csökkenteni. Mondjuk talán úgy emlékszem azt mondta az ikrek miatt is, meg hogy volt barnázás is. Még ebben az évben fogom használni. :oops: :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok,

Chesti,
Hát igen, lassan már futkoshatsz Niki után… :D

Elan,
A Brendonban lehet kapni ilyen pántot, és úgy emlékszem elég sokáig nyitva is van. Van holnapjuk, ott vannak árak is, szerintem kuksizd meg. :wink:

Bibarci,
Köszi a Benszi híreket! :D Tök jó, hogy már itt tartanak :D
Te hogy vagy?

Judit,
Szegény csajok, gondolom, hogy nekik ez most annyira nem esett jól, de fontos ez nekik. Drukkolok, hogy találjatok helyben gyógytornászt, és ott hátha barátságosabb az árfekvés – már a benzin költséget nézve is jobb lenne :roll: Puszi nektek!

Sharon,
Édi vagy! :D Szóval te karácsonyi ajándékként ezt kéred, hogy addig ne szülessen meg Picúr :D Tényleg, nektek még nincs kiválasztott név? Vagy csak én maradtam le? :oops:
A mandulaműtétre van időpontom: január 9.-én lesz a napja… Persze mondanom sem kell, hogy találtam egy fórumot, ahol lehet olvasni „élményeket”… :roll:

Lukika,
Puszi neked. :D

Rebe,
Hogy vagy? Már nincs akkor barnázás, ugye?

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci,
Köszi kérdésed, jól vagyok. Elmúlt a barnázás (gyorsan le is kopogom :oops: ), remélem már nem is lesz. Émelygésem még van, de nem vészes.
Hű nem irigyellek a műtét miatt, de legalább minél előbb túl leszel rajta!

Elan,
Ja, azt elfelejtettem az előbb írni, hogy a C&A-ban is van ilyen pánt, én feketében láttam, és 2000-3000 Ft között van az ára, ha jól emlékszem.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci
Kikapsz ha ilyen rémísztő fórumokat olvasgatsz!!!Miért paráztatod magad???Ügyi lány vagy te,túl leszel rajta és gyorsan el is fogod felejteni ezt a "kis" kellemetlenséget!Most koncentrálj a karácsonyra,meg a szilveszteri bulira,aztán ráérsz ezen gondolkodni :wink:

Rebe
Bitosan csak azért kell tovább használnod,mert barnáztál.Én ma már nem is raktam fel,de lehet elvonási tüneteim voltak mert olyan ideges voltam egésznap.

Elan
Tényleg a C&A-ban is vannak kismama dolgok,állítólag a Zarában is vannak már egész jó dolgok.!A Brendonba a gatyók 7-16 ezer között vannak.
Ezt most találtam
http://www.mammamia.hu/main.html
gabicsibe

Megtanultam végre :P :P :P :P :P :P :P ez hihetetlen hogy le tudtam kicsinyiteni :P :P de örülök :P :P
Zsókuci
köszönöm jól vagyok,a derekam fájdogál de ez legyen a legkevesebb :wink: holnap megyek uh-ra,már várom hogy láthassam a kis dagit :wink: :wink: látom januárban mütét? :cry: :cry: szegénykém,nem irigyellek :oops: de utánna csak jó jön azt tudod ugye? :wink: :wink:

bibar

Rebe,
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok.
Köszönöm szépen előre is a drukkokat, már most gyűjtöm őket. Némi bátorságot is küldhetnél :D:D

Gabi,
Á, szeretek az adott dologról mindent tudni, mégha az tényleg az összes negatívumot is jelenti... :roll: Amúgy nem olvastam mostanában nagyon vészes dolgokat, remélem gazdagodok jó tapasztalatokkal. Még nem regisztráltam ott, csak olvasó üzemmódban vagyok jelen :wink:

Bibarci,
Nagyon ügyi vagy!!! :D:D Ugye, hogy nem nagy dolog?
Nagyon-nagyon csini vagy, és jó nagyon nőtt az utóbbi 3 hétben a pocika! :D:D Atyaég, már csak 7 hét... :shock:

Képzeljétek, rájöttem, hogy a gépünkön van videókészítő program, és csináltam ma délután 3 klippet! :D:D:D Olyan büszke vagyok magamra! Amúgy a "Windows movie maker" a program, magyarnyelvű, és nagyon könnyű vele dolgozni, ha valakit érdekel :wink:

Jó éjt! Holnap este, gégészet után jelentkezem.

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Bibar:
Nagyon csini kismami vagy. Szép nagy a pocód is. :)
A derekam nekem is totál kész van, fekve a legrosszabb, már mindenféle pózt kitaláltam, de semmi sem jó. Párna itt, párna ott...hiába minden.

Elan, Rebe, Gabicsibe:
Én is nyomtam az Utrot egészen a 14. hétig. 3x2-t. Nagyon utáltam már. Barnázás szintén a 14. hétig volt, hol több, hol kevesebb. Azt hittem végig lesz. Ja, és vérzés is volt a 10. héten.
Aztán maradt a fehéres-sárgás folyás, ami azóta is van, de már megszoktam.

Zsókuci:
Majd jelentkezz, mi volt!
Vendég

Jó reggelt!

4:40-ig aludtunk :lol:

Zsókuci, szorítok!

Bibar, hihetetlen csini vagy :D

Lányok!

Próbáltátok már a Huggies popsitörlő-kendőt? Igaz, talán lehetne egy picit puhább, de az illata valami isteni :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci,Estrella
köszönöm :oops: :oops:
Zsókuci,tényleg nem volt nehéz csak eddig annak tünt :wink: :wink:
Estrella:nekem is fekve szar,az éjszakákat már nem szeretem,hol pisi járat hol derék fájás hol meg a bordáim fájnak :shock: :shock:

Lippa
ma mentél eredményre?????nagyon drukkolok neked és várom a jó hirt :wink: :wink:

bibar

Sziasztok!
Juci:nekem is megy a honlap,minden kép ok, handfal jelenleg nem jó,így a zenét én nem hallom,de ez itteni hiba...
Bibar:szép poid van!És jó nagy már,de csak a pocid, Te nagyon csini vékony maradtál....mit tesz egy kis muszáj diéta... :wink:
Estrella:nekem is fekve a legrosszabb,éjjel sokszor felébredek,hogy fáj a hátam, érdekes,hogyha napközben ledőlök akkor meg nem fáj... :roll:
Zsókuci:drukk a januári mandula műtéthez,és tdod ilyenkor nem jó olvasgatni,mert csak a frászt hozzák az emberre...sity-suty túlleszel rajta,pár nap múlva nem is emlékszel majd a műtétre... :wink:
Bensziék már otthon vannak?Én az iwiwen nem találtam meg, de sajna nem tudom a polgári nevét a becenévre meg 3 fiút adott ki... :shock: szóval én türelmesen megvárom míg ide is lesz ideje jönni...
Sharon:azta már Te is ennyinél jársz?emlékszel mindig Lukit meg engem irigyeltél,hogy már hol tartunk,és már Te si ennyinél jársz!! :wink: baj mindenesetre már tuti nem történhet bárhogyis dönt a babóca...de azért látom Te még soáig ki szeretnéd húzni... 8)

Én jól vagyok, ahhoz képest,hogy hetekkel ezelőtt feküdni is rossz volt, múlt hét óta itthon teszek-veszek,a hétvégék tele programmal, szombaton még kicsit kirándulni is voltam+ unokahugom szülinapja,vasárnap itt voltak az unokaöcsémék (3,5 és1,5 évesek, itt aludtak szombatról vas.napra)mondjuk estére hulla voltam, de amúgy minden rendben!Szerdán megyek uh-ra :lol: :lol: , csütörtökön ctg-re :lol: :lol: és még 2 hétig szeretném ha bentmaradna Kiskakukk...utána jöhetne, mert akkor karácsonyra már itthon lennénk, ha kivárja akkor viszont kari után jöjjön...kicsit sincs beszabájozva a gyerek?? :lol: :lol:
szép napot!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lippa! Tényleg ma mentél? Naggggyon szorítunk!

Luki!

Megírod majd, hogy milyen böngészőt, PowerPointot használtok?

Nyomozunk, hogy miért nem megy mindenkinek?

Köszi!

Judit

jucicuki

Kedves Kismamik!

Nagyon szépen köszönöm, hogy szakítottatok rám időt, és válaszoltatok. Egyelőre úgy néz ki, hogy többen nem kapnak, mint amennyien igen.
Még teszek egy próbát a védőnőknél is.

Nagyon sok boldogságot, és kellemes Ünnepeket kívánok.

Andrea

Kép
szaboandrea

Csak egy gyors bekukk...

Lippa,
Borzasztóan szorítok!

Zsókuci,
Kívánságod parancs :lol: , egy adag bátorságot küldök neked!

Bibar,
Nagyon csini vagy!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lippa,
ezermillió drukk neked, nagyon várom, hogy jelentkez!!!!!!!! :D Amúgy nekem jól sikerült nap volt a 23-a, mert ötös lett a vizsgám, remélem neked is hasonlóan sikeres volt az a péntek!!!! :wink:

Málna,
ma este megyünk 4d-re, majd teszek fel képet, ha sikerül jókat csinálni. :wink: Amúgy én 23 hetesen voltam utoljára, de már akkor is szépen kerekedett az arcocskája, remélem most még többet mutat majd magából! :D

Rebe,
köszönöm kérdésed a szakdolival kapcsolatban, már 38 oldalnál járok, de még legalább 20 kellene... :? Lassan megy, és ez a fantasztikus idő sem segíti az agytekervényeim munkáját... :( Amúgy örülök, hogy jobban vagy, és nincs már barnázás! :wink:

Bibar,
szuperjól nézel ki!!! :D

Csatlakozom én is derékfájósok táborához... Baromi nehéz éjszakánként átfordulni egyik oldalamról a másikra... Eddig egész jó volt, csak pár napja kezdődöt...

Anyukák,
szerintetek az, hogy kinek mennyi teje van, az lehet örökletes dolog? Mármint, ha anyumnak annak idején kevés volt, akkor van esély arra, hogy nekem is így lesz, vagy a két dolog teljesen független? :roll:

Kép

Kép
mamm

Mamm!

Ez a tej dolog, nem örökletes. Az a baj, hogy sok kismama, egész terhesség alatt ettől retteg, mert anyukája nem tudta őt szoptatni és tudat alatt kifejlődik benne, hogy ő sem fog tudni és ezért nem is tud.
Ne gondolj erre!

Minden oké lesz és sok tejcid lesz :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Lányok, köszi a nadrág- és pánt-tippeket; ma voltam a Mammut mellett a 2in1-ban, egyrészt horror árak vannak, másrészt olyan kelletlen volt a csaj, hogy el is ment a kedvem az egésztől. Valamikor hétvégén elmegyünk a párommal a Brendonba, ott biztosan több szerencsével járok.

Rebe, szerintem attól függ, hogy ki meddig kapja az utrót, hogy milyen volt a progeszteron-szintje magától... nekem is szednem kell még, de nekem a béka popója alatt volt. Viszont mától csak napi kettőt :) Szuper, hogy elmúlt a barnázás, azért így nyugisabb, gondolom...

Zsókuci, az anyukám is rákattant a mandulaműtétes horror-fórumokra (neki idén nyáron kapták ki), az lett a vége, hogy alig mert bemenni a műtőbe. Természetesen neki sem lett semmi problémája, pedig nem altatták, és nem mai csirke.

Bibar, gyönyörű nagy pocid van :)

Lippa, nagyon szorítok!

Velünk az van, hogy megvolt a 12. heti UH; minden okés :) Most először hasi UH volt, nem bántam, már eléggé untam a lézerkardozást :)
Kismaszat 57,6 mm, tartkóredő 1,4 mm, van orrcsontja. Csápolt rendesen, és az egyik kis mancsát a feje fölé emelte. Aranyos volt nagyon... teszek fel képet, bár eléggé elmosódott...

Kép [/img]

Kép
elan

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat,de sajnos nem sikerült!
Pedig azt hittem,hogy igen teljesen azokat a tüneteket produkáltam mint a Csajoknál :( !Új programba most úgy érzem,hogy nem vágunk bele,Jóistenre bízzuk magunkat aztán hátha velünk is megtörténik a spontán csoda!

Bibar nagyon-nagyon csini Vagy,egy deka felesleg sincs Rajtad :o .Ja és nagyon ügyi,hogy le tudtad kicsinyíteni a képet!

Mamm azért örülök,hogy legalább Neked szerencsés volt a 23-a!Szerintem sem örökletes dolog a szoptatás Anyukám engem 3 hónapig szoptatott,én a Csajokat pedig 1 évig :wink: .Várjuk a 4d -s beszámolót!

Juci egyre ügyesebbek a Csajok meglátod hamarosan átalusszák az egész éjszakát.Nekem nem csak hang nem volt,le sem tudtam játszani a Dreamgirls-t :( .

Elan nagyon örülök,hogy minden okés Kismaszattal :) .Jól látom,hogy kidugja a nyelvét?

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa
a francba :cry: :cry: egész nap miattad kukkoltam be :oops: :oops: nem baj,hajrá spontán csoda :wink: hááát azért van rajtam felesleg,csak jól álcázom :oops: :oops:

köszi lányok a pocidicsérőt :oops: :oops: ma megyek uh-ra,elötte beugrom nézelödni egyet a nyugatiba :wink: plázázok egyet,már várom :wink:

Elan
nagyon édes a kép,szuper hogy minden rendben van,szép ez a kismaszat :wink: :wink:

Mamm
nekem is a 30. héten kezdődött a derékfájás :oops: de a szakirodalomban is az van hogy a 30. héttöl érzed meg hogy miért hivják ezt az állapotot terhességnek :wink: :wink:

Réka
fa alatt a babával??? :P :P az nagyon szép lenne,drukkolok hogy igy legyen :P :P

bibar

Lippa :cry: :cry: :cry:

jucicuki

Lippa drága,
úgy sajnálom! De igazad van, hajrá spontán kisöcsi! Több topiktárs példája bizonyítja, hogy igenis lehetséges, szóval mindent bele, és nagyon drukkolok!!! :D Ja, és köszönöm a tejcsis infót! :wink:

Juci,
neked is köszönöm, jó ezeket a megnyugtató tényeket hallani. Hétvégén beszélgettünk erről anyuval, de nem tudta egyikünk sem, hogy valóban örökletes dolog -e vagy sem! Háát, februárban úgyis kiderül!! :D Megnéztem én is az újabb bemutatót a csajokról, de a zenét sajna én se hallom! A képek viszont nagyon jók!!! (Én is csináltam már hasonlót az unokaöcsimről. Ha a ppt-t pps-ként mentitek el, akkor egyből bemutatóként indul a fájl, és nem kell vetítésre kapcsolni. :wink: Ez a zene dolog viszont nekem sem jött össze 100%-ig, mert akiknek e-mail-ben elküldtem, nem tudták meghallgatni, csak akkor ha mellécsatoltam külön a zene fájlt is. :roll: )

Elan,
szuper, hogy minden rendben veletek, és a kép is nagyon aranyos! Csak így tovább! :D

Bibar,
áá, szóval úgy néz ki, hogy a nagy könyv szerint haladunk? :D Reméljük így lesz végig! :wink: Ma milyen uh-d lesz? Sima? Gyere majd a hírekkel! És jó plázázást! :D

Kép

Kép
mamm

Lippa: én is nagyon sajnálom, de akkor hajrá spontán baba,és azért a lányok sok bút feledtetnek!nem? :wink:
Bibar:köszi, szép is lenne ha bejönne a kívánságom...
neked drukk a holnapi uh-ra,hogy szép méreteket mutasson a fiatalember!
Elan: a Christina Mode kismamaboltban olcsón lehet kapni dolgokat!A Brendon se éppen a küzépkategória...a christinában én 1190Ft.ért vettem a szopis melltartókat, kényelmesek, könnyen kicsatolhatók...és a múltkor feltett kép blúza is onnét van...és ha jóé emlékszem most mindenre 10%akció van...
grtaula az uh-hoz!Emlékszem én is milyen boldogan mondtam mindenkinek,hogy van orrcsontja!Hatalmas nevetés volt a válaszuk, mivel páromnak se,és nekem se ,éppen apró az orrunk :oops: :D :D

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok!

Lippa Drága, nagyon vártam, hogy jelentkezz. A francba de hátha tényleg a spontán szerelem bejön..mármint baba fronton. :lol:
Nekünk is egy fagyink van, amúgy Ti mit tudtok mekkora esély van a terhességre 1 babó beültetésével?

Bibar, de szép pocid van!!!

Réka, hú már nincs sok hátra..izg-izg!

Zsókuci, gyere majd!!!

Elan, milyen jó az uh kép! Teljesen kivehető a babó. Az én 12.heti képem olyan béna volt. Csatolom egy kis nosztalgiából...

Amúgy sajnos Ramika már szerda óta nem kakilt, így ma este kúpot kell adnom neki..jaj de nincs ínyemre!!! :? Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Bibarkám

de szép vagy. :D és brutális nagy már a pocód :D

Lippa

jaj drága,nagyon sajnálom,de hajrá spontán babó

Elan

tündéri a fotó :D

Mamm

hol a 4d-s fotó? :D

Zsókuci

hú én is megnézem azt a programot majd

Juci

öööö :oops: majd ha hazajön az uram megkérdezem mink van :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Mamm! Én is azt olvastam, hogy nem örökletes a tejtermelésre való képesség, legalábbis nem olyan közvetlenül, hogy ha anyunak nem volt neked sem lesz. Az én anyumnak sem volt teje mikor engem kellett volna szoptatnia, aztán a következő terhessége után meg ömlött neki. Szóval még két gyerekkel sem egyforma. Azt mondják a lelki tényezők nagyon fontosak, hogy bízzál magadban, és én most tapasztalatból mondom, hogy nagyon sok türelem kell. Nekem nagyon nehezen akart elindulni a tej, kellett neki másfél hét mire elég volt Benedeknek. Én személy szerint teljesen kész voltam emiatt, de még ilyen lelkiállapotban is beindult. Szóval hajrá, majd meglátod!

Lippa! Sajnálom, hogy nem maradtak veletek a fagyibabák! Remélem azért valahogy majd csak úgy lesz, ahogy szeretnétek. :D Ti még mindig pozitívban vagytok az egyet fizet kettőt kap akcióban :) Ez vicc volt, nehogy megharagudj)

Elan! Gratula a szép 5 és fél centis apróságotokhoz. Annyira hihetetlen, hogy már mindenük megvan ilyenkor is, csak még piciben. Én imádtam terhesnek lenni. Még most emésztem, hogy vége van és nincs a hasamban a picikém, akit ott védtem hónapokon keresztül. :oops:

Bibar! Jó kis pocakod van :D :D

Képzeljétek felébredt most a kicsifiam. Még csak másfél órát aludt miután három órán keresztül játszani kellett vele (pelenkacsere, tornázás, beszélgetés, Halász Jutka hallgatás ringatással, plusz fél óra nyöszörgés és cicire kéredzkedés, mert már annyira álmos volt.) Most pedig öt perc cici után visszaaludt és itt fekszik a mellkasomon így gépezünk együtt, hát nem azt mondom , hogy könnyű így géplni, de annyira édes, ahogy itt szuszogizik az állam alatt. Remélem még alszik vagy két órát. Vettünk hordozókendőt, mert nagyon szereti a testközelséget és már nem bírja a hátam, pedig terhesség alatt semmi baja nem volt, plusz nincs szabad kezem. Van aki használt ilyen kendőt? Mit gondoltok nem lesz elkapatva, ha abban fogom hordozni tthon? Puszi mindenkinek! Gomba :oops:
gombahölgy

Lippa, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( Hátha összejön egy spontán baba! Vagy kettő ;) Hű, megnéztem az eredeti felvételt, nem hiszem, hogy az a nyelve, csak nem csúfolódik ilyen korán :) Szerintem inkább a keze lehet...

Rékaróka, képzeld, a közelünkben van is egy ilyen Christina Moda-bolt, mindenképp megnézem. Köszi a tippet! A páromnak is jókora orra van, szóval volt miből gazdálkodni itt is ;)

Vicuska, nem irigyellek a kúpozás miatt, ááá, egyelőre a hátam is borsózik az ilyen dolgoktól :) De gondolom, belejön az ember lánya idővel... Nagyon cuki ez a közeli kép :)

Gombahölgy, jó lehet így gépezni :) Látom, már most edzed Benedeket. A haverok kérdezték, hogy láttunk-e az ultrahangon billentyűzetet a gyerek kezében; hát egyelőre nem, de ha kicsit is hasonlít majd ránk, akkor nagy gépmániás lesz...

Kép
elan

Sziasztok,

Most gyors leszek, mert sajna Zozónak kell a gép 8-tól :? Szóval voltam gégészeten, sajnos gombát találtak a tenyésztésnél… Kaptam rá gyógyszert, egy hét múlva újra kell mennem. :?
Úgy látszik ez a mandula dolog tényleg több gondot okoz, mint sejtettem… De nem baj, már csak bő egy hónap, és megszabadítanak tőle :wink: Ha így nézem, akár még várom is. :lol: Amúgy a gégésznő mondta, hogy mivel csonkokról van szó, így valszeg 8-10 perc lesz az egész… Ez azért jóóó :D Na, szóval eldöntöttem, hogy nem félek, jobb lesz nekem a mandulám nélkül… :D

Réka,
Tök szupi, hogy kirándulgatsz, meg aktívkodsz! Na, kíváncsi leszek, Kiskakukk mennyire lesz öntörvényű születés ügyben :D:D

Rebe,
Köszönöm a bátorságot, látod, már használt is :D:D:D:D

Mamm,
Gratulálok az ötös vizsgához! :D Még nem kaptam mailt… :roll:
Várjuk a 4D-s képeket :wink:

Elan,
Gratulálok, és örülök, hogy minden rendben volt az UH-n! Atyaég, Te is betöltötted a 12. hetet :D:D Hurrá! :D És szuper a kép is! :D

Lippa drága,
Bár már sms ment, de azért itt is… Nagyon sajnálom! De meglátod, majd beficcen egy spontán kisöcsi, és lesz nagy öröm! Drukkolok Neked nagyon! :D

Vicuska,
Édi a Rami kép! :D:D:D Olyan kis mosolypanni :D:D:D

Gomba,
Képet mikor kapunk? :wink: Puszi nektek!

Puszi mindenkinek, és köszönöm az érdeklődéseket, édik vagytok! :D

Kép

Kép
zsókuci

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megjöttem a dokitól! Minden rendben van, ami nálam azt jelenti, hogy nem nyílt tovább a méhszáj és a nyakcsatorna sem, továbbra is egy ujjnyi, a belső méhszáj pedig még tart!!!! Hurrá!!!! Ha még egy hétig kibírom, akkor már "normális" kismama lehetek és eltűnik végre a fenyegető koraszülés minden papíromról!

Zsókuci!

Nem érdemes rémsztorikat olvasgatni a műtétről, nem lesz semmi gond! Nekem az maradt meg leginkább, hogy hetekig nem tudtam csokit enni, mert csípett! :shock:
Van már nevünk, csak még nem biztos, de azért "elárulom": Dóra, Hanna. Bár nálunk ez akár naponta is változhat, biztos akkor lesz, ha már bediktáltam a szülőszobán! :lol:

Bibar!

Nagyon ügyes vagy, látod, csak rájöttél! Nagyot nőtt a pocid és nagyon csini vagy! Nem tudom hol dugdosod a plussz kilóidat, én nem látom!

Lippa!

Sajnálom! De azért a spontán babához drukkolok!

Réka!

Neked mekkora a pocid? Rakjál fel képet, úgy megnézném! Tényleg sokat "irigykedtem",de most már én is megnyugodtam, nagy gáz már nem lehet. Neked már nem sok van vissza! Izgulsz????

Kép

Kép
sharon

Zsókuci,
Na mi volt ma a gégészeten?

Mamm,
Nem baj az, majd a végére érsz! Mikorra kell leadnod? Kíváncsian várom az uh képet!

Bibar,
Neked is megy a drukk az uh-hoz, ha esetleg lesz kép, majd tedd fel, jó??? :wink:

Elan,
Gratulálok kismaszathoz, és a jó tarkóredőhöz is! Szerintem tök jó ez a kép! :D Annyira aranyos! De szeretnék már én is ilyen is ilyen szuper képet, és szuper jó eredményt! :oops:

Lippa,
Sajnálom, hogy nem sikerült! :( De akkor hajrá spontán babó!

Réka,
Hű már tényleg a finisben vagy! :wink:

Gomba,
De aranyos lehet Benedek ahogy ott alszik rajtad! :)

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jaj, most látom, hogy Zsókuci írtál is közben.
Hát nem jó az a fránya gomba, de majd rendbejössz. Aztán a műtét után meg tutira rendeződik ez a gond!

Sharon,
Gratula, hogy nem nyílt tovább a méhszáj, szuper! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sharon drága,
Nagyon örülök! Ez nagyon jó hír! Látod, milyen ügyes vagy!!! :D:D:D:D

Rebe,
Drága vagy, köszönöm! :D

Kép

Kép
zsókuci

Elan

Gratulálok Kismaszathoz, nagyon jó az UH kép. Én holnap megyek szintén 12 hetes UH-ra, már nagyon izgulok, hogy rendben legyen minden.
toldikrisztina

Elan

Teljesen elfelejtettem (mostanában teljesen kimegy minden a fejemből). Voltunk vasárnap Budaörsön a kismamaruha kiskerbe, hát nem volt egy nagy szám, 2 féle nadrág volt, abból az egyiknek szörnyü szine, így nem vettünk semmit. A Brendon honlapját néztem tegnap, most egy-két nadrág le van árazva, szerintem azért érdemes benézni oda is. Mi holnap az UH után bemegyünk.
toldikrisztina

LIppa
Sajnálom,nagy ölelés és simi neked!!!Még szerencs,hogy vannak a lányok akikre csak rá nézel és már jobb kedvre is derülsz :D Aztán hajrá spontán tesó :D

Bibar
megállapítottam érdemes oda figyelni az étkezésre,mert nagyon csini vagy!Nekem már most akkora pocim van,hogy mindenki elájul ha meghallja,hogy még csak most töltöttem a 3.hónapot.Mondjuk szerencsém,hogy csak oda ment.

Vicuska
nagyon édes Rami,j pofa ez a közeli kép!

Elan
irigy-birigy neked sokkal jobb a képed!Szupi,hogy minden rendben van!!

GIna
nyugi nálad is minden rendben lesz!!

Sharon
Látod milyen ügyes vagy!!!nagyon örülök hogy ilyen jól alakulsz a körülményekhez képest!!!

Mamm
Gratula kitűnő vizsgádhoz!

Réka
te micsoda pörgős csajszi vagy!Kiváncsi leszek KisKakkuk is így fog-e pörögni karácsony elött :D

Zsókuci
Kitartás már csak pár hét és megszabadulsz ettől a fránya mandulától!Bele gondolok,hogy nekem is vissza nőtt az egyik,hát remélem nekem továbra sem fog ilyen problémákat okozni.
gabicsibe

Bibar,
Boldog névnapot neked!
Kép

Gabi,
Amúgy poci ügyben én is ugyanígy vagyok, mint te. Ha kismami felsőt vennék fel, akkor már annyira látszódna. :oops: De talán így egy ideig nem fog látszani, ha növöget. Ki tudja. Na nem mintha bánnám. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bibarci!

Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Dorka, Lili, Ati, Judit Kép

jucicuki

Sziasztok!

Sharon:GRATULÁLOK!Meglátod a végén még túlhordod ezt a lányt!! :wink:
pár napja tettem fel pocisat,azóta frissebb nem készült szerintem holnap csinál majd a párom,mert akkor töltöma 37.hetet!! :lol: El se hiszem 2 nap és mikulás,én nyáron azt mondtam,hogy akkor akarok szülni!! :shock: Hát most meg azt,hogy még 1,5 hétig ne,mert állítólag jövő héten költözik a Szabolcs a MÁVba és én már a MÁVba szeretnék szülni!!Remélem rendes fiam van és figyelembe veszi ezt a kérésemet is...

Gabicsibe:dehogy vagyok pörgős,csak így az utóbbi hetekben lettem az...biztos most jött ki az a bizonyos fészekrakási ösztön...jobb késöbb,mint soha!! :lol:

Ja kismamaruha:aki szereti a stílust a ManuArtban is lehet kapni gatyátkat és jó blúzokat,pólókat is!!

Ez a kép is aznap készül,bő 1,5 hete...remélem átmegy...
Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Bibarci!!
Nagyon BÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓDOG NÉVNAPOT!!! Kép

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Vissza: Szülészetek, kórházak