Szaboandrea, én rózsaszínű Gravidás dossziét kaptam a védőnőtől, nem tudom, erre gondolsz-e...
Chesti, Niki nagyon édes a narancssárga szerkóban
Nekem is a kedvenc színeim közé tartozik, mindig feldob. Milyen klassz, hogy nálatok ilyen jól megmaradt a hó!
Mot, vicces ez a derékszögben alvás
Hihetetlen, hogy tud így pihenni!
Jucicuki, én és a barátnőm jártunk egy időben Dévény Anna mozgásstúdiójába, felnőtteknek is tartanak gerinctornát... még mindig a Kossuth téri metrómegálló közelében vannak? Az a hely már akkor is (hmm... vagy 15 éve) nagyon le volt lakva...De az tuti, hogy ő a legjobb, remélem, sikerül bejutnotok!
Ballagyó, örülök, hogy Somával minden rendben, nagy élmény lehetett az UH
Taptau, nálam is gyakran lesz toxoplazmózis-vizsgálat; ugyanaz a helyzet, mint Veled volt...Mennyire tartottad távol magad a macskuszoktól? Mert persze most nem simogatom őket, de azért előfordul, hogy ráülnek a székemre, meg összeszőröznek olyan dolgokat, amihez hozzányúlok... ilyesmire nem nagyon tudok odafigyelni
A dackorszakhoz kitartás!
Gabi, örülök, hogy jó lett a cukor-eredmény! Igyekszem eltanulni Tőled a pozitív gondolkodást, már egész jól megy
Néha még eszembejutnak butaságok (mi lesz, ha nem lesz egészséges-para), igyekszem elhessegetni gyorsan... Veled nincs így néha? Tényleg, Te már abbahagytad az utrót?
Gomba, milyen nagyfiú lett Benedek! Nagyon klassz képek.
Zsókuci, köszi a tippet, ha nagyon nem találok magamra gatyót, veszek ilyen pántot. Benszi wiwes oldalát nem küldenéd át nekem priviben? Megnézném a manókat, de még nem jelöltük be egymást...
Ma voltam amúgy a C&A-ban felmérni a kismamanadrág-kínálatukat... hát volt vagy 5 féle, ebből hármat próbáltam fel, de mindegyiknek óriási volt a pocakrésze... Hétfőn körülnézek a Mammut melletti kismamaboltokban, hátha van nekik kisebb méretű hasra is... végülis nekem nyáron lesz nagy hasam, akkor úgyis kell majd vennem lengébb gatyót. Kicsit emlékeztet a mostani helyzet a 3 évvel ezelőtti fogyókúrám idejére; akkor volt egy időszak, mikor a dundiboltban már nem, a normálboltban még nem kaptam magamra semmit