Vicuska,
basszusss!!!! Hogy én milyen bunkóóóóó vagyok
Ne haragudj!!!! Pedig sokat gondolok ám Rátok és az új tickered is nagyon jó. S már csak 10 nap a tesztig
Érzel valamit? Nyálacska, cici feszülés, stb???? Mondj már valamit!!!! Légyszi!!!!
Márti,
nagyon okosan gondolkodtok, jobb tisztán látni, mintsen vakmerősködni. Pláne így babával a pocódban!!! Nagyon szép pocid van!!! S az a lényeg, hogy szeressétek egymást Nagy Atival és akkor Kis Ati is jól érzi magát!!!!
Judy,
gratula a klassz eredményekhez!!! Nekem a TE pocód is tetszik, én is szeretnék már ekkorát!!!!
Kriszta,
örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!!! Fogdoki is biztos ari lesz!!!
Ani,
remélem már jobban vagy!!! Lehet, hogy nem lesz ebből márciusig meló??? Mondjuk az a fura, hogy egyszer fáj egyszer nem, nem?
A babaproject könyv a babatervezős? Hogy hogy benne van a görbéd??? Mesélj!!!!
Bessy,
örülök, hogy jobban vagy, nem is lenne jó, ha elhalasztanák a műtétet, jobb azon túllenni!!!! Pihenj sokat és akkor nem lesz baj!!!
Szilvi,
nagyon édes Titababa!!! Jó érzés igaz, hogy láttátok és minden rendben!!! Apa mit szólt??? Szívhangot hallotok ilyenkor vagy azt külön vizsgálják??
Gabi és Andesz,
Bence baba továbbra is zabálnivaló!!! Vigyázzatok egymásra!!!
Én néha kicsit aggódom, begörcsöl a hasam, olyan mensisen, de csak pár másodpercig tart. (a héten kellett volna 2jára megjönnie, gondolom amiatt van). A másik pedig a szúrkák. Van, hogy ki se tudok egyenesedni, vagy éjszaka arra ébredek, hogy nem tudok nyújtózkodni... Ilyen, mikor nyúlnak a méhszallagok?? Nektek is volt ilyen??? Már nagyon várom a szerdai dokis találkozót, remélem kicsit megnyugtat, hogy minden rendben!!!!! Hűűűű, néha túlságosan is izgulok és várom.... de remélem, minden rendben lesz!!!!!
Babás álmokat nektek!!! (én éjszaka azt álmodtam, hogy kisfiunk van, én pelenkázom, Apa pedig magyaráz, hogy hogyan kell csinálni
- mikor elmondtam neki, azt mondtam, ez így helyes és mosolygott
- imádom, nagyon szerelmes vagyok ismét
))