Új privát üzeneted érkezett!

de nem sértődtem meg :lol:
Vendég

Vendég

Vicuska
Ismét egy laptető. :D
Dél körül elhúz a menedzsment kajálni, akkor megcélzom a szkennert. :D
Vendég

Sziasztok!

Lányok,köszi a gratulációt Andesz nevében is,ha minden oké lesz szerdán jöhetnek haza.Amúgy mindenkit puszil.Rakok még két képet Bencéről ezek jobbak mint amit apa csinált,remélem nem baj.
Kép Kép Nagyon cuki a kis Bence :D ,főleg ahogy az anyukájára néz.
Vendég

Béna vagyok,ugyanazt a képet raktam fel kétszer.Szóval a másik:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors felnézés mert mennem is kell fogorvoshoz Pestre...megvolt a 4d..most már 1000% hogy kislány és minden rendben van vele és annyira de annyira gyönyörű hogy hihetetlen...nem tudom elfogult vagyok-e..:oops: szerintem hatalmas élmény volt,mindene látszott rendesen,néha mosolygott is :D Este próbálok majd képet feltenni...
Köszi hogy gondoltatok ránk picit izgultam de most már megnyugdtam..

Vicuska

Újra laptető... :D :D :D :D :D :D ez már nem lehet véletlen!

Szilvi

Köszi a neveket nekem is hasonlóak tetszenek...sajna a párom erősen ragaszkodik a Krisztinához és egyenlőre nem érdekli más név de azért még nem adom fel!:)

Mindenkinek puszi és szép napot nektek!!
Vendég

Krixta, kompromisszum: lehyen a 2. neve Kriszta, az elsőt meg még kitalálod! :D Örülök, hogy örülsz, biztos szép kiscsaj! Neked mien jellegű fájdalom az a "vénuszdombos"? :oops:

Nati, van, de max 5-6 volt tegnap is, sztem ennyi belefér. Ugye???? amúgy ezek legalább nem fájnak, de az rossz, mikor picit sietek, és elkezd szúrni a hasam alja... Írtam privit, ugyanazt küldtem el, mint Vicuskának, mindenkinek ezt küldöm, aki lakásügyre kíváncsi, mert elég volt 1x leírni...:)

Judy, Kata: boldog 28-adikat! Hol turkálóztok?

Kaza, hogy állsz a suliddal?

Szilvi, neked is küldöm a privit házügyben! a máj. 21 nem pont bika-ikrek forduló? :)

Gabi, édes nagyon az unokaöcséd is! :D

Vicuska, alig várom, hogy tesztelj, komolyan!!!

Fontos kérdés: MIKOR LESZ LEGKÖZELEBB BABAEXPO, VAGY ILYESMI VÁSÁR???A neten néztem, de januári naptár még nincs fent, gondoltam hátha van infója vkinek
Vendég

Gabi
Köszi a képeket! :) Bence babának tényleg nagy haja van... Zabálnivaló!!!

Krixta
Sok cseresznyét a fogdokihoz!
Nagyon várom a képeket!!!
Név terén igazad van, ne hagyd magad!!! :D

Márti
De az, nem is tudom, melyik lenne jobb... Igazából egyik se. :D
Vendég

Miért???Én is bika vagyok! kikérem magamnak...
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édes Bence és Noel!Tök jó,hogy szinte egyszerre születtek!

Krixta!Örülök,hogy minden rendben van,várom a képeket!Nem vagy elfogult!Sztem mindenki így van ezzel,gyönyörűnek látja a gyerekét!Hogyhogy Pestre mész fogdokihoz?

Márti sztem belefér a napi 5-6 keményedés,biztos a sok izgalomtól van!
A Vizivárosi Ált Isk-ban dec.9.-én lesz bababörze 8-12-ig,én is szeretnék menni! :wink:

Vicuska,hurrá laptető!!!!

Bessy,hogy vagy?Nagyon eltűntél!! :shock: Remélem nincs semmi baj!Régebben én is sokat szenvedtem a felfázással,volt vesemedence gyulladásom is,na azt nem kívánom senkinek!Azóta már sosincs kint a derekam.

Nati!Örülök,hogy jól vagy,2 nap múlva UH,de izgi!!

Kata,gyere mesélj milyen volt az utazás!!

Szilvi!Most csak UH volt,vagy vizsgálat is?Kaptál időpontot AFP-re?Na,elment a banda ebédelni már?

Kriszti,hogy vagy?Nagyon fájt a hasad?Mit vettél be végül?
Vendég

Márti
Nem személyeskedésnek szántam, apa fél családja bika és egynémelyikük elviselhetetlen. :? Bár, ahogy apukám mondja, nevelés kérdése....

Alexa
Vizsgálat is volt, AFPre még ezután kérek időpontyot. Reggel zúzok védőnőhöz. RL mondta, hogy merre találok kompressziós harisnyát, de elfelejtettem. :oops: Majd a védőnőt megkérdezem. :)
A banda még nem akar elszivárogni.... :? Nem igaz, hogy nem éhesek?????
Vendég

Szilvi, ne vagyok sértődős...:D szerintem amúgy az aszcendens meghatározóbb! Nekem rák.
Vendég

Márti
Hát, őőöööö.... ebben nem vagyok jártas....

No, végre sikerült. :) Itt a második Titababa sztárkép. :D
Kép
Vendég

hmm nagyítsd ki 1 kicsit!!!
Vendég

Ennyire jó?
Kép
Vendég

A manóba, ennél nagyobbat nem hagy!!!!! :evil:
Vendég

de érted...vágd ki a lényeget és csak azt tedd fel, mint én Kisatiról a múltkor. Az is ilyen pici lett volna...
Vendég

Próbáltam mókolni, de nagyon rossz, lett. Hiába, melóhelyi gagyi szkenner.... :evil:
Vendég

Na, végre...
Kép
Vendég

na, már jó, most már látom normálisan! Jó kép lett!!! Szerintem a 18 hetes uh-n már neked is látszani fog, hogy van-e neki, vagy nincs (ahogy anya fogalmazott :) )
Vendég

RL azt mondta, hogy még nem mer mondani semmit, majd a következő UHn már több fog látszódni és bátrabban meri mondani, hogy van vagy nincs. :D
Vendég

pedig szerintem látta ám, csak nem akar 2 shake között hagyni.
Vendég

Hát, nem tudom... Ráérek várni. :)

Tényleg, beszéltem apával, kiderült, hogy egyik volt munkatársának a menyasszonya is pont május 21-re van kiírva. Pedig nem is beszéltünk össze. :D
Vendég

Lassan lelépek. Megpróbálok túlélni a 2 zsömle 2 dl tejet... :D
Jó délutánt!
Vendég

nincs itt senki :( teszek fel én is képeket, önző módon magamról :) Ha uncsi, nézegessétek Titababát! :D

Kép hm... Kép hihi

Várom a többiek pocakképeit!!!De tényleg! Kata, Judy, Krixta, Szilvi, meg mindenki, akin bármi is látszik!!! :D
Vendég

Sziasztok lányok!

Andesz!
Gratulálok Bence babához!!! Nagyon szép baba és olyan helyes, ahogy néz rád!

Gabi!
A kisfiadtól el lehet olvadni! Tényleg olyan, mintha puszit küldene!

Vicuska!
Nagyon tetszik az új vonalzód! Gratula ismét a laptetőhöz! Tényleg ikrek lesznek, ahogy valaki már írta... :lol:

Szilvi!
Örülök, hogy minden OK. Titababával!
Remélem RL csütörtökön is jókedvében lesz, amikor a kezei közt leszek :oops:
És kíváncsi vagyok mi van a lába közt :D

Márti!
Én is kíváncsi vagyok, mi van a lakással :oops: lehet, hamar megöregszem? :roll: :lol:
Nagyon szép kismama vagy! Feltűnően nagyot nőtt a pocakod 2 hét alatt!! Kisati szépen fejlődik :D :D

Magamról is írok egy kicsit. Jól esett, hogy gondoltatok rám!
A gyógyszerésznő adott tegnap valami erős antibiotikumot és most már sokkal jobban vagyok. Már minden OK. lesz. Sok teát ittam pihiztem. Nagyon féltem, hogy nem sikerül meggyógyulni, a műtétet semmiképpen nem akartam elhalasztani.

Ani!
Nekem is tetszik az új tábla! nagyon ügyi vagy! :D :D
bessy76

mivel senki nem jön, pofázok tovább: :) a köldököm felett 2,5-3 centivel rugdos!!! Hol is kéne lenni a méh csúcsának??? nekem ez sose jön be...bocs, hogy ennyit írogatok, de uncsi egész nap a gép előtt kotlani és tanulni :?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák, Noel is Bence is! Mégegyszer gratula mindkettőhöz.

Nati, bocsika, javítom a táblit!

Szilvi, nagyon édi Titababa, már alig várom hogy mi is mehessünk megint. Elvileg addigra már látszani fog "az is". Miért érzed hogy fiú? Én kislányt érzek :wink:

Kriszta, gratula a kis nunishoz, örülök hogy minden rendbe van!

Nem olvastam mindent vissza bocsika akinek nem reagáltam. Ma megint fáj a hasam, kisugárzik a derekemra is. Próbáltam hívni a dokim, nem vette fel. Felhívtam a védőnöt (megint nagyon rendi volt), mondta hogy méhösszehúzódások, pihennem kell, meg magne B6-ot szedni. De hát nem csináltam semmi megerőltetőt, tényleg. Nem értem! Na mindegy pihenek, nem tudok mást tenni.

Ma végre megkaptam azt a könyvet amibe a babás görbém szerepel. Mutattam apának és tök meglepődött, de megnyugtattam hogy név nélkül van ne aggódjon. Nekem is össze kellet hasonlítanom hogy tényleg az-e. :) Majd a következő topic talira elviszem. Igazándiból nekem már nem segít ugyanis a címe: Babaprojekt, tehát a babatervezésről szól, de ha Vicuska, Bessy vagy Vikikémnek kell szívesen kölcsönadom. :)

Na ezt most elküldöm!

madiani

Bessy, ari vagy, de nem sok mindent csináltam az új táblival, igazándiból csak szétszedtem, így könyebb fentartani.

Márti, én sajna nem tudom hol kell legyen a méhed most, de ha rákéresel a neten bizti találsz valamit róla.

madiani

Na? Senki nincs?

Képzeljétek visszahívott a dokim! Beszarás, nem is gondoltam volna. :) Holnap de. megnéz biztos ami biztos. A kollégám nem volt elragadtattva, de ez van. MOST A BABÓCIKA A LEGFONTOSABB!!!!

madiani

Ani!

Vigyázz magadra!!! Én is tudok olyan kimerült lenni, mint az állat, pedig semmi olyat nem csinálok, ami a legészrevehetőbb, az a lassuló gyalogtempóm, ha úgy megyek, mint normális esetben szoktam, 10 perc után hasogat az alhasam. Ha megállok, rögtön elmúlik. Ha lassan továbbindulok, akkor is jó. Babóka megmondja majd, mi nem tetszik neki! :) Rendes dokid van... :lol:
Vendég

Bessy, az előbb nem láttam hogy írtál! :shock: pedig 10 percenként lestem! Bocsi...kösz, mások mindig azt mondják, hogy hogy kivirultam. :D Küldök privit.
Vendég

Ani!
Így van! Most a baba a fontos! Rendes a dokid!
bessy76

Sziasztok,

Most gyorsan írok csak magamról, ne hari, de most van egy kis időm aztán kezdődik az esti kergetőzés a fürdés és vacsi körül. :lol: :lol:

UH

Magzat fekvése - koponyavégű
BPD - 72 mm (buksi)
AD - 78 mm (jó nagy pocija van :lol: :lol: )
FL - 53 mm (combi csont)
FOD - 101 mm (ez nem tudom mi)
Placenta helye - mellső fali
Érettsége - 1 - Grannum - I.-II. st
Magzatvíz - átlagos
Magzat súly - 1500 gr (dagadt lesz mint az anyja :lol: :lol: )

Szóval minden rendben van. Majd dec 19-én kell mennem méhszájviszgálatra.

Apasági nyilatkozat is megvan, most már tuti "Király" lesz Barbika. :lol: :lol:

Teszek én is pociképet, (nem röhögni)
Kicsit homályos, mert mobillal csináltuk.

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti!
Ment a válasz is! :)

Ani!
Tényleg sokat kell pihenned!

Judy!
A te pocid is nagyon szép! :)
A mérési adatokhoz nem tudok szólni, én még amatőr vagyok :oops: de a smiley-kból gondolom, hogy minden OK. Gratulálok!!!
bessy76

Köszi Bessy, igen minden ok, ismételten nagy baby-m lesz, úgy néz ki. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

A fiúk is nagy súllyal születtek?
bessy76

Judy, ari pocid van!
Vendég

Vicuska,
basszusss!!!! Hogy én milyen bunkóóóóó vagyok :twisted: :evil: :twisted: Ne haragudj!!!! Pedig sokat gondolok ám Rátok és az új tickered is nagyon jó. S már csak 10 nap a tesztig :shock: Érzel valamit? Nyálacska, cici feszülés, stb???? Mondj már valamit!!!! Légyszi!!!!

Márti,
nagyon okosan gondolkodtok, jobb tisztán látni, mintsen vakmerősködni. Pláne így babával a pocódban!!! Nagyon szép pocid van!!! S az a lényeg, hogy szeressétek egymást Nagy Atival és akkor Kis Ati is jól érzi magát!!!!

Judy,
gratula a klassz eredményekhez!!! Nekem a TE pocód is tetszik, én is szeretnék már ekkorát!!!!

Kriszta,
örülök, hogy minden rendben volt az uh-n!!! Fogdoki is biztos ari lesz!!!

Ani,
remélem már jobban vagy!!! Lehet, hogy nem lesz ebből márciusig meló??? Mondjuk az a fura, hogy egyszer fáj egyszer nem, nem?
A babaproject könyv a babatervezős? Hogy hogy benne van a görbéd??? Mesélj!!!!

Bessy,
örülök, hogy jobban vagy, nem is lenne jó, ha elhalasztanák a műtétet, jobb azon túllenni!!!! Pihenj sokat és akkor nem lesz baj!!!

Szilvi,
nagyon édes Titababa!!! Jó érzés igaz, hogy láttátok és minden rendben!!! Apa mit szólt??? Szívhangot hallotok ilyenkor vagy azt külön vizsgálják??

Gabi és Andesz,
Bence baba továbbra is zabálnivaló!!! Vigyázzatok egymásra!!!

Én néha kicsit aggódom, begörcsöl a hasam, olyan mensisen, de csak pár másodpercig tart. (a héten kellett volna 2jára megjönnie, gondolom amiatt van). A másik pedig a szúrkák. Van, hogy ki se tudok egyenesedni, vagy éjszaka arra ébredek, hogy nem tudok nyújtózkodni... Ilyen, mikor nyúlnak a méhszallagok?? Nektek is volt ilyen??? Már nagyon várom a szerdai dokis találkozót, remélem kicsit megnyugtat, hogy minden rendben!!!!! Hűűűű, néha túlságosan is izgulok és várom.... de remélem, minden rendben lesz!!!!!
Babás álmokat nektek!!! (én éjszaka azt álmodtam, hogy kisfiunk van, én pelenkázom, Apa pedig magyaráz, hogy hogyan kell csinálni :P :P - mikor elmondtam neki, azt mondtam, ez így helyes és mosolygott :wink: - imádom, nagyon szerelmes vagyok ismét :P :wink: ))
Vendég

Szia Nati!

Ne aggódj, nekem is ilyen tüneteim voltak. Igen, nekem azt mondták csak nő a méhem. Már csak 2 kell aludnod :)

A könyvbe azért került bele a görbém mert az írója Leo, az a csaj aki azt a másik fórumot indította ahol olvasgatok és ritkán írok is (www.babatervezok.otthona.net) Minta görbék kelletek neki, én meg felajánlottam az enyémet. :) Igazándiból tőle nagyon sokat tanultam a ciklusomról és a görbém vezetéséről, na meg a testem jelzéseiről.

Hát igen, lehet nem fogok sokáig dolgozni, na de majd meglátjuk mit mond a doki holnap. Na meg a kis drágánk hogy dönt odabent.

madiani

Sziasztok!

Nagyon kaotikus napunk volt ma hazafelé lerobbant az autónk bekrepált benne a ventilátor és felforrt a vizünk pont mikor már elhagytuk pestet és jöttünk volna haza...a párom tesója értünk jött elvontatott de ott ültünk több mint egy órát ..:(
Már minden okés most zuhanok be az ágyikóba, holnap teszek fel képet a kis hercegnőről:)

Álmodjatok szépeket mindenkinek nagy puszi!
Vendég

Sziasztok, vagyok ám, de holnap írok majd, addig visszaolvasok.
Gondoltam dobok egy gyors életjelet :D .
Puszi mindenkinek, szép babás álmokat, megyek letámadom apát :D !

Kép
Kép
Kép

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
vikike_

Szép estét!

Szilvi!
Titababa nagyon helyes!! :lol:

Márti!
hűűűűűűűűűű,mennyit nőtt a pocid 2 hét alatt :shock: :D

Krixta!
szegénykém.remélem nem fáztatok meg a kocsiban ülve :(

Judy!
neked is szép nagy pocakod van,örülök,hogy jók az eredmények 8)

Nati!
mindjárt szívhang kukucs!!!!!!!! :lol:
semmi tünetem nincs,de én már nem is hiszek nekik,ha lenne se... :roll: majd 10 nap múlva meglássuk :P

Ani!
te meg pihenj többet! :roll:

Bessy!
klassz hogy javulgatsz!!!!RL biztos jó passzban lesz csütörtökön :wink:

(ma meg a kutyiját kezeltem harapott sebekkel... :shock: :D )
csomót nevettünk :D
cserébe most már tényleg csinálhatna nekünk egy kis babszemet :oops: 8)
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Megjártam a védőnénit, megdicsért, alig 1 kg jött fel. A vércukrom is tökéletes, a vérnyomásom is jó. Jelentkeztem szülésfelkészítőre, majd április körül indul nékem a tanfolyam.

Márti
Szépen kerekedik a pocid!

Bessy
Ne izgulj, jó kezekben leszel!
Örülök, hogy jobban vagy és drukkolni fogok csütörtökön!

Ani
A próféta szóljon belőled! Kislányos hangulatban vagyok, anyósjelöltem is annak szurkol, de nagyon. Szerintem ő sokkal jobban izgul, mint én. :D
27én megyünk ismét UHra, de akár minden nap mennék. :)
Jobban van már a pocid? Doki mit mondott?

Judy
Szép méretei vannak Barbi babának. :) Mi majd két ünnep között intézzük az apaságit, de még mindig nem tudjuk, milyen vezetékneve legyen, Varga vagy Varga-Dudás...
Formás pocid van és nem is tűnik olyan hatalmasnak.

Nati
A szívhangot nem lehetett hallani, de RL monitorán látszódott az EKGja. Majd infarktus kaptam, mikor látom a kivetítőn a kis Titababát, semmi hang, semmi mozgás.... :shock:
Majd mondja, hogy 140 a pulzusa, utána elkezdett mocorogni, meg csáponi. No, ekkor lenyugodtam. Apának tetszett, örült, hogy eljött és láthatta. A következőre is jönni szeretne. :)
Remélem, igaz lesz az álmod, nagyon szupi apa lesz a párodból. Pocifájásom nekem is volt, de nem túl vészes. Holnap BB biztos, hogy meg fog nyugatni és látni is fogjátok a kis Mütyürkét (vagy Mütyürkéket). :)

Krixta
Minden jó, ha a vége jó.
Tényleg, a védőnőnél láttam egy kiságy hirdetést. Alul ágyneműtartó fiók van, pelenkázós, kisszekrényes rész van hozzá. Árat nem írtak, csak telefonszámot: 30/498-3742 Majd próbálok képet keresni, hátha találok.

Vicuska
Köszi! :)
Nagyon helyes az új vonalzód!
Titababa beköltözésekor nekem se volt semmi tünetem. Utána már volt egy kicsi. :) Legkésőbb RL is beveti magát és ott lesz a kis babszem. :D
Vendég

Jó reggelt!
Kép
Vendég

Szilvi!

klassz hogy minden okés a védőnőnél :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?