Cas
Lehet, hogy megeőzöl
Bár már megmagyaráztam magamnak, hogy ne stresszeljek azon, hogy mikor jövök már én, mert úgy rosszabb...Lehet,hogy "csak" próbálkozik a csajszi
Egyébként ezek a görcsök erősek???
Ez volt az első éjjel, hogy hajnaltól fent voltam, s 1 órával előbb fel is keltem, mint kellett volna...bíztató
Viszont ami nagyon idegesít, hogy szinte folyamatosan olyan kemény a pocim, mint a kő (nem fáj), s szinte alig érzem Mütyürt mozogni...reggel valamennyire, meg tegnap este is,
most, hogy írok...valami talán, de ez nagyon halvány...ha estig nem változik, akkor tuti, hogy bemegyek, hogy hallgassák meg, vagy hülyeség???? Úgyis fog mozogni addig, neeem? A másik pedig, hogy úgy fáj mindenem, mintha agyonvertek volna...konkrétan a szeméremcsontom, a csípőcsontom, a combjaimban izomláz.....hááát itt tartunk mi. Néha előfordul, hogy fájdogál, de nem tudom megítélni, hogy mi ez, s hááát persze nem rendszeres.
Tanfolyam hétfőn:
Nagyon lefáradtam, majdnem négy óra spanyol, de jól megértettem majdnem mindent, csak én lüke, nem vittem jegyzetfüzetet, kis cetlikre írtam, amit a pénztárcámban találtam
Ami feltűnt, hogy nagyon (nekem túlon túl) a természetesség híve ez a szülésznő. S orvos csak akkor van, ha műszeres vagy császáros a befejezés
Engem azért megnyugtatna egy doki jelenéte, de ha nem hát nem...
Gátmetszés, csak ha muszáj. Baba végig velünk, ha rendbe tették, s minden ok velünk. S most már 2-3 óra 5 perces fájás után megyünk, mert kiderült, hogy a 4 órát az első szülő anyukákra mondta
Magzatvíz elfolyása után ők kb 36 órával indítanak szülést, ha addig magától nem indul....Szóval jó volt így összefoglalva végighallgatni, s megnyugodni, hogy itt is tudnak mindent
Titti
Ha majd lesz kép, akkor várjuk, hogy lássuk, mit vettetek!
Kia Leventéjét én is megkukkoltam, s annyira szép baba
Kia is nagyon jól néz ki, nem látszik, hogy csak most szült, kisimultak mindketten!! Én is ilyet szeretnék
Gem
Barátainknál is ez volt, hogy a nagy fiú folyton felvette a kicsi ruháit, főleg, hogy néha meg is ismerik - gondolom - , hogy ez az övék volt (na talán nem ilyen picc korukra emlékeznek még vissza
)
Réka
Ha nem bírod, akkor csak pihengess!! Asztalhoz már én sem férek rendesen úgy kb. két hete
S már nagyon sokat híztam....ez szörnyű, tegnapról mára 1,2 kg jött fel, prá napja szintén egyik napról a másikra 1,5kg, s nincs látványos víz rajtam..valakinek ötlete, hogy ez mitől lehet...
Szombaton kérdeztem dokit, azt mondta, hogy nem érdekes
Te hogy állsz??? Már régen nem írtál a súlyodról
pedig te vagy az ügyeletesünk
Ancsa
Édesek vagytok, tényleg nagyon elgondolkoztál azon a képen!!
Na megyek fürcsizni, hátha történik valami, mert nagyon idegesít, hogy nem érzem...s NAGYON KEMÉNY A HASAM
Mi ez?????