Új privát üzeneted érkezett!

Sehol senki???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na jó... talán mire haza érek, lesz valaki.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jó reggelt képzeljétek csüt éjszkaka megjött, és tegnap már semmi nem volt jajj olyan rossz ez a bizonytalanság na mindegy majd kiderül :roll: pintyus: mizu? akciódús napok voltak???? :lol:
erzsebet0312

kukucs --.... :roll:
erzsebet0312

Hello Erzsi!

Feltámadtam!!!!
Látom te is robotolsz. Sokan vannak?
Még én is dolgozom, a múlt szombatot ma kellett visszaadnom. :cry: :cry: :cry: :cry: De csak 1-ig vagyok.

Azért olvastalak ám titeket, és a karácsonyi hangulat meg is szállt. Ma voltam is gyertyákat venni reggel. Persze, melyiket venném meg, ha nem a legdrágábbat? Mit fog ehhez az én drágám szólni? :roll:

Pintyus, mi újság a hőddel? A tegnapit néztem, ha a mai is emelkedett még, akkor most volt pé-d. Majd másold már be a mait is.
Egyébként a ciklus.hu úgy mutatja a pé-t, hogy megadod neki a ciklusod hosszát, és ő abból számolja.Ha már lesz 2-3 görbéd, akkor abból következtet.

Zsu

Kép
bvigh

jajj ne is mond már kivagyoktőlük de nekem még ki kell birnom 4-ig :cry:
erzsebet0312

Erzsi, szorítok neked.Gondolom, most,hogy megjött, még sz@rabbul érzed magad. Pedig,ha jól emlékszem, reménykedtél egy kicsit.........
Sajnálom, de azért hidd el, a barnázással kezdődő nem jó dolog. Akkor inkább jöjjön meg, mert ez nagyon sz@r.

Hogy állsz a lakásdíszítéssel? Én még az ajtódíszt sem tudom hova tettem. Ma már azt is megkeresem.Meg a gyertyákat is belerakom már az adventi díszbe, különben nem lesz mit meggyújtani..............

Zsu

Kép
bvigh

jajj ne is mondd.-..... :lol: :lol: én már kiraktam a rénszarvast az ablkakba az már világít meg azt a 3szög alakút nagyon fajintos :lol: :lol: MEG ragasztottam az ajtókra kis csengőket olyan szép :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

Holnaptól már Kép van!!!!!!!!! És egy kicsi hó is hulott a tegnap, most teljesen kari hangulat van, naagyon szeretem az ünnepeket.

erzsi: nem azt irtad hogy meg jott de el is mul??!! Én igy ertettem!!! Ez beágyazódást jelent, nem!!! Bízzunk benne hogy igen jaajjj nagyon örülnék ha babás lennél!!! Tök jó hír lenne.

Én még nem kezdtem el dísziteni, elöbb ablkaot kéne mosni, fujj, :evil: , nagyon utálom. Teregetnem kell és felmosnom, utánna jöhet a koszoru csinálás!!!

Ime a görbém!!
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 67200_.png
Vendég

de de pintyus: 1napig volt meg :lol: ki érti ezt::????? olyan ari vagy az isten szóljon belőled :lol: és te érzel valamit? jajj olyan jó ez a karácsonyi hangulat imádom :lol: párom bele van hülyülve hogy vesz tesztet hát vett is de mondtam neki hogy felesleges de hajthatatlan na majd kiderül :lol:
erzsebet0312

és mikor tesztelsz??? :?: :?: :?:
mikor kellett volna nem megjöjjön???? :lol:

Jujjj nagyon kiváncsi vagyok!!! Egyből írjál ha teszteltél!!! De szerintem még várjál egy kicsit ha csak egy pár napja nem jött meg, nehogy csalódjál, azt nem szeretném ha szomorkásá válna a hangulat.

[quote]
írta:
olyan fura érzésem van, olyan szúros a jobb petefészkemnél, olyan mint mikor pete érésem volt, legalábbis azt hiszem. Nagyon fura.
De most nagytakaritásba vagyok, nyujtozkodom, hajolok stb, és egyfolytába arra gondolok hogy mi van ha baba van már ott, vagy készűlödik a beágyazodásra::: :roll: :? A következő pillanatba meg arra gondolok, hogy nem vagyok én olyan szerencsés hogy elsőre sikerüljön. Ugyhogy ezt a 2 hete én végig fogom izgulni keményen.

Ari a férjed hogy tesztet vett. Biztos nagyon kivancsi ő is és várja a jó hírt.

Szerintem sokunknak ettől szebb karácsonyi ajándékot nem is hozhatna Jézuska, mint egy kis pozitiv tesztet, :oops: :D
Vendég

ez az idézet nem igy kellett volna kinezzen, :oops: mindegy kicsit balfék vagyok!! 8)
Vendég

JAJJ OK ÍROK EGYBŐL PUSSZANCS
erzsebet0312

Hajrá Erzsi!!!!
Én is figyelem ám, mikor jössz a tesztelős hírekkel!
Remélem jók a hírek :D :D

Kép
szösszenet

Sziasztok Csajszikák!

Lám lám két napig nemtok belesni és milyen fordulatoat lehet olvasgatni :lol: .Erzsike drága szívem mélyéből kívánok egy izgő-mozgó apróságot aki bent ficánkol.
Reméljük minnél előbb.Pintyuska természetesen Neked is ugyanezt kívánom ! Igazi kis angyalkákat a "bölcsőbe"
tappancs28

sziasztok nagyon aranyosak vagytok hát még mindig nem tudom mert tegnap volt egy csepp barna azóta megint semmi de cicifeszülés az van folyamatosan még várok ki :lol: szösszenet: babó mocorog???? tappancs:te hogy is állsz? pintyus: karácsonyi díszben áll már a ház?????
erzsebet0312

jó reggelt csajok!!!!!!!!

Látomnem nagyon volt mozgás a hétvégén!! :(

Erzsiiiiiiiiiiiii, nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! Mikor tesztelsz???
A tüneteid meg vannak!! :D :D Bizti meg adta nektek a Jó Istenke azt a kis Minimanót amire vártatok.

szösszenet: kép vana piciről???

tappancs meséljél valamit magadról!! :oops:

Igen, nagyából karácsonyi díszben áll a ház, küldök 2 fotót a műveimről. Férjemnek nagyon tetszett, azt mondta neki van a legjobb felesége!! Olyan jól esett!!! :D :D Amióta babaprojektezünk azóta jobban szeretjük egymást mint valaha, nem vitázunk, csak nagyon keveset...azt is hülyeségeken!!!
Kép Kép

Íme a görbém: mit szoltok hozzá????? :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 40000_.png
Vendég

pintyus: gyönyörű a ház de szuper jó én is kiraktam már az égőket amikor hajnalba mentem dolgozni kinntről még soká náztem az ablakot olyan szép volt hát nagyon ügyes vagy ez igen.... :lol: remélem nagyon hogy a jóisten megadta azt a kis manócskát már olyan régen várunk rá és te érzel valamit már neked sem sok a tesztelésig :lol: :lol:
erzsebet0312

Hát erzsi nekem olyan távolnak tünik még az az idő amig NEM kéne megjöjjön. Bár csak igazad lenne és tesztelni kéne, nagyon félek attól hogy meg jön ez a csunya piri pontosa, pedig jó lenne ha elkerülne 9 hónapig. :mrgreen:

Semmi különöset nem érzek, csak anyit hogy néha szúrodik a jobb petefészkem, olyan mint mikor peteérésem volt. És ha nyujtozkodom vagy hirtelen lehajolok akkor is bele nyilalik!! És nem tudom mitől van ez!!!

Mit szolsz a görbémhez??? Nem tudod hogy műkösik ez hogy a hőnek most fent kéne maradnia ha babó van??
Vendég

így van a hőnek fennt kéne maradnia úgy hogy reméljük ott jó helyen is van maradjon is ott :lol: :lol:
erzsebet0312

de nagyon szép a görbéd egyébként :lol:
erzsebet0312

komolyan??!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Ténleg szép a görbém???!!! Rzt nagyon jó hallani!!!!!!!!!!!!!!!!! Köszönöm szépen!! Remélem is hogy még 15 napig ott marad jó fent!!!!,

Nem válaszoltál!!! Mikor tesztelsz végül???

neked nincsen görbéd???
Tedd fel ha van, kiváncsi vagyok rá!! :lol:

Most egy kicsit nem leszek mert bev. hivatalba megyek.
Vendég

Halihó!

Pintyus! Tényleg szuper a hőd!!!! NAgyon drukk!!!

Erszi! Mo mi van veled? Megvan még ? Vagy csak csak 1 napig volt???

Zsu! Jobban vagy már???

Kriszti! Hol vagy??? Mi újság???

Puszi!
Vendég

krisztinka: ez érdekes volt késett cici feszülés stb utánna volt egy kis barna utánna 2 napig semmi utánna m" megjött" 1 napig utánna semmi megint 1 napig utánna 1csepp vér és megint semmi azóta :roll: cici feszül továbbra is de nem merek tesztelni de kéne lehet ......... pintyus: görbém az nincs mert nem mérem a hőmet mert ha dolgozom kelek fél4 kor ha meg nem akkor 7-8 körül
erzsebet0312

Erzsi - Igen, mocorog Alíz rengeteget :) :) Nagyon jó érzés - CSODA :D
Mikor csinálsz tesztet? Megvolt 2 napig és elmúlt?? :shock: Én azonnal tesztelnék .. Remélem a babó viccel meg ennyire :D :D

Pintyus - Jó a görbéd - már csak fent kell tartani azt a hőt ;) :D :D

Nagyon szépek a karácsonyi dekorációk!!!!!

Alízról 16 hetes 4D-s képeim vannak, azt anno feltettem ide. Most a 20 hetes kötelező UH-n is készült néhány kép .. de azok nem vmi jók :D :D Majd január elején megyünk megint 4D-re - akkor lesznek újak:)
De majd keresek néhány régebbit mutatóba ;)

Puszi mindenkinek!

Kép
szösszenet

Erzsi - TESZTELJ!!!

Kép
szösszenet

ok Tibi ma vesz tesztet aztán kiderül nagyon bízom benne hogy ott lapul a kis manócska :lol: :lol:
erzsebet0312

Szép napot mindenkinek!!

Hogy telt a hétvége??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát beköltöztünk az új házba és tegnap aludtunk először ott húú nagyon jó volt és fürödtünk a kádba is egy élmény vol :lol: :lol: de szombaton is dolgoztam ma is holnap is holnap utánn is meg pénteken is hát ez van de a hétvége talán szabad :lol: :lol:
erzsebet0312

Új ház..... de jó is lehetett :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztos nagyon szép lett :D :D :D

Még emlékszem, hogy amikor mi is beköltöztünk, milyen jó volt csinosítgatni, és a beköltözés..... és milyen jó érzés :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Újra itt!!!

Krisztinka: neked okt. nagyon sokáig fent volt a hőd!!! Valjon miért nem jött össze??? :cry: :cry: Azokból a fertilitys görbékből nem sokat értek!!! :oops:

Erzsi: fél 4?????????? hogy bírod, ez borzasztóóóóóóóó, nem lehetséges hogy a beágyazodás miatt van ez a barnázás????
Gratulálok az új házért!!!!!!!!! Milyen????????? Hány szobás??? Kép nincsen róla??????? Ne haragudjatok rám hogy egyfolytába a képpel nyaggatlak, de mit csináljak ha kép buzi vagyok!!!! :mrgreen: :mrgreen: :shock:

Irigyellek a kádért, én már olyan rég vágyom egy igazi aromás fürdőre férjemmel, főleg télen!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

jajj hát az nagyon furcsa de a miénk :lol: most m ár csak a gyerekeek kellenek hiszen kész a szobájuk :lol: :lol:
erzsebet0312

pintyus: jajj ne is mond elterülök a habokba erre veréb úr a férjem beront elkezd vetkőzni :lol: hát nem belecsobbant??:::: :lol: :lol: ki is nyomta a vizet egyből :P 150négyzetméteres de benne van a garázs majd megpróbálok feltenni ha sikerül :wink: jajjj de jó lenne én el sem hinném ha az lennék de a mellem miért feszül így elvileg mensi után na majd holnap megcsinálom hajnalba aztán jövök a hírekkel :wink: :P
erzsebet0312

De jóóóó erzsi. örül neki hogy fürödhettél a férjeddel a szép uj kadba!!!mit nem adnék ezért én is!!!

menyi idő alatt lett kész a házikó??
Vendég

idén áprilisba ástuk az alapot és hála istennek mostmár benne lakunk ti egyedül laktok ???
erzsebet0312

erszi, nagyon jol haladtatok!!!

mi igen egyedul lakunk, egy nagyon regi kis másfél szobás házikóba. Nagyon szeretnénk mi is épitkezni. a telek meg van de a házra nincsen most pénz. Ha nem lennék túl indiszkrét akkor menyiből jöttetek ki cakkumpuder?? berendezéssel együtt?? és hány szobás?? priviben is meg irhatod. párom attol fél hogy ugyse anyi lesz amenyit mit szánunk ra, hogy akkor mi van ha nem elég a pénz??!!!
Vendég

hát a telek nekünk is megvolt tető alatt volt 8.5millióból a tetőt anyaggal együtt 2,5millióért rakták fel aztán utánna jött a sok apróság a fűtés víz gáz 2,5millió. burkolás: 1800-ért csinálta négyzetméterét. festés ingyen volt mert Tibi tesója csinálta. ablakokat azt 36.000ft-volt azthiszem , garázskapu 230.000ft bejárati ajtó:110000ft szóval most tartunk kb 13.500.000 és benne lakunk :lol: :wink: hitelt vennétek fel vagy van valamennyi pénzetek:? szocpolt?
erzsebet0312

Huuh, kösz, de ebbe az árba benne van a butor is meg a kád, wc stb. csempe stb. mert iz sok penz. Azért kérdeztem hogy menyinel tartottok ugy teljesen:.. :oops: :oops: :oops:

hitelt semmi esetre se nagyon vennenk fel, csak ha minden kötél szakad. szocpolt nem tudom ha igenyelhetjuk mert en nem vagyok magyar allampolgar még. de anyira megszabja a szocpol a határokat hogy nem szivesen mennénk bele. :evil:

Eladnánk 1,2 telket és ugy valahogy. de nem tudom mikor kerul erre sor: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok !
Nem tüntem el de most a családdal kell lennem, holnap dolgozik a párom és feltudok lógni a netre és PINTYUS : akkor mesélek magamról ill. magunkról.
Ja még annyi, hogy most mielőtt terhes lettem ugyan azt játszottam végig mint most Erzsike aztán mikor kiderült lefagyott a vigyor az arcomról mert barnás váladékozásom volt .Ott összetörtem, aztán nem volt vér stb. én akkor vettem tesztet és akkor derült ki a pocaklakó :lol: .
tehát még nincs minden veszve,mondjuk nekem azóta is problémáim vannak mert csak fekve jó különben meghalok annyira görcsöl és fáj a hasam s lássuk be ez elég gáz mivel két gyerkőc ott ugrál már a nyakamban s nemmindíg van szemelőtt az, hogy anyának már megint fáj a pocója :cry:
Ez van ilyenkor mikor itthon van apa kihasználom, hogy dögölhetek az ágyba.Már bocsánat a kifejezésért :mrgreen: .Nos holnap jövök
Sziasztok
tappancs28

Tappancs: de miért fáj neked a pocid??? Doki mit mondott?? Ne is törödj velünk, feküdjél csak!!!

Holnap várunk!! :lol:
Vendég

most beszéltem a párommal azt mondta hogy már 16.000.000 nál vagyunk így bútorokkal együtt mondjuk nekünk a kőművesek 2,1millióért húzták fel a falakat és ez volt a legolcsóbb a környékbe volt aki azt mondta munkadíj 7000000 ft :twisted: gondoltuk magunkba ez hülye :cry: de szívből kívánom hogy sikerüljön :lol: :lol:
erzsebet0312

nagyon köszi az infot, megmondom paromnak.

Hány szoba van?? amerikai konyhas?? nagy nappali???

Bocs de nagyon kivancsi vagyok, imadom a szep hazakat.
Vendég

Erzsébet: És hány szobás a lakás? Amúgy tök jó, hogy így pikkpakk sikerült beköltöznötök :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

pintyus: A kíváncsiságoddal nemvagy egyedül :wink: Engem is nagyon érdeleknek a szép dolgok.... főleg, ha házzal vagy lakással apcsolatos :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

tappancs tényleg???? akkor még nekem is lehet esélyem??? neked is barnás véres volt és utánna semmi aztán megint és semmi? pintyus: 3 szoba amerikai stílusú konyha
erzsebet0312

akkor hogy lehet 150 nm????
Vendég

sokallod vagy kicsinyled? annyi 150nm 3 szoba nappali konyha ebédlő fürdő wc spejz kazán is bennt van ami a garázsból nyílik és maga a garázs plusz hátul egy nagy terasz :lol: :lol:
erzsebet0312

hoppá laptető :lol: :lol:
erzsebet0312

Grat a laptetőhöz, most martuti babás vagy!!! :lol:

Sokalltam elöször de igy már ok, megertettem. + nappali+etkező+kazan+terasz+ stb stb.

Biztosan nagyon nagyon szép!!! És gondolom kis udvar a gyerkőcöknek!!!!!!!!!!

Nem nehéz takaritani??? nem sok???
Vendég

Sziasztok kicsit fellógtam :D !

Pintyus :
Az orvos úgy áll hozzá, hogy sajnos nincs mit tenni az elő 12 hetet túl kell élnünk addig nemtud segíteni sajnos :( addig csak fekvés kevés ficánkolás stb.
Írtam, hogy volt műtétem régen sajnos erre vezethető vissza szerintem ez a fájós történet a méh szerkezete nem túl korrekt sajnos és érzékenyebb mint akinek egészséges. Minden babámnál volt ilyen gondom , a lánykám iker volt és 8 hetesen a másik bébi elment de Ő maradt :P .Nem is akartunk 3. gyerkőcöt úgy álltam hozzá, hogy tegyük össze a kezünket amiért van két egészséges és szép gyerkőcünk.Aztán változtak az idők , tavasszal annak fejében , hogy úgy se lesz több picurunk eladtunk mindent.S na jött egy geller az agyunkba és azt mondtuk jöhet akövetkező vagy ne jöjjön többé soha.S jött az én gondom, hogy kihordjam s vágjak jópofát ha fáj és rossz akor is.
Elárulom egyik se volt az álom terhesség az álom szülés stb.
Viszont örülök nekik enyémek, szeretem őket ,hiába konok kis ördögöcske a maga nemében mindegyik :twisted: .Mindíg azt vártam, hogy most ez az igazi hát ez se lesz de csak túlakarok lenni ralyta és tudni minden rendben a picikével .S majd itthon lesz minden tökéletes :) Párom sokat segít egy igazi angyal , mindenkinek ilyen párt kívánok és ilyen apát mert Ő mindent elér amit az idegeit tépő anya soha :lol: :lol: :lol: / persze néha nála is elszakad a kötél ,de akkor jól viselkedünk és vigyorgunk mint egy ártatlan kölökmackó :mrgreen: :oops: /

Erzsike:

Igen nálam is barnázás stb :arrow: G Y E R K Ő C
Így tényleg nemvagyok doki de szurkolok, hogy hasonló pozitív csíkoskád legyen s már egyszer írtam itt ne azt nézd mikor van peteérésed....azzal foglalkozz, hogy a szeretet a törődés és kényeztetés mely a meghittséget adja meglegyen akkor nem lesz baj de ha már minden csak gépiesen megy az nem jó.Tényleg nem tudom könnyen beszélek de hidd el.
Amúgy csini házikótok lehet , s ügyik vagytok , hogy ilyen rövid idő telt el a beköltözésig.Nekünk két évig épült a házikónk de már két éve benne lakunk.

Mennem kell sajna holnap jövök sziasztok
tappancs28

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?