Sziasztok kicsit fellógtam
!
Pintyus :
Az orvos úgy áll hozzá, hogy sajnos nincs mit tenni az elő 12 hetet túl kell élnünk addig nemtud segíteni sajnos
addig csak fekvés kevés ficánkolás stb.
Írtam, hogy volt műtétem régen sajnos erre vezethető vissza szerintem ez a fájós történet a méh szerkezete nem túl korrekt sajnos és érzékenyebb mint akinek egészséges. Minden babámnál volt ilyen gondom , a lánykám iker volt és 8 hetesen a másik bébi elment de Ő maradt
.Nem is akartunk 3. gyerkőcöt úgy álltam hozzá, hogy tegyük össze a kezünket amiért van két egészséges és szép gyerkőcünk.Aztán változtak az idők , tavasszal annak fejében , hogy úgy se lesz több picurunk eladtunk mindent.S na jött egy geller az agyunkba és azt mondtuk jöhet akövetkező vagy ne jöjjön többé soha.S jött az én gondom, hogy kihordjam s vágjak jópofát ha fáj és rossz akor is.
Elárulom egyik se volt az álom terhesség az álom szülés stb.
Viszont örülök nekik enyémek, szeretem őket ,hiába konok kis ördögöcske a maga nemében mindegyik
.Mindíg azt vártam, hogy most ez az igazi hát ez se lesz de csak túlakarok lenni ralyta és tudni minden rendben a picikével .S majd itthon lesz minden tökéletes
Párom sokat segít egy igazi angyal , mindenkinek ilyen párt kívánok és ilyen apát mert Ő mindent elér amit az idegeit tépő anya soha
/ persze néha nála is elszakad a kötél ,de akkor jól viselkedünk és vigyorgunk mint egy ártatlan kölökmackó
/
Erzsike:
Igen nálam is barnázás stb
G Y E R K Ő C
Így tényleg nemvagyok doki de szurkolok, hogy hasonló pozitív csíkoskád legyen s már egyszer írtam itt ne azt nézd mikor van peteérésed....azzal foglalkozz, hogy a szeretet a törődés és kényeztetés mely a meghittséget adja meglegyen akkor nem lesz baj de ha már minden csak gépiesen megy az nem jó.Tényleg nem tudom könnyen beszélek de hidd el.
Amúgy csini házikótok lehet , s ügyik vagytok , hogy ilyen rövid idő telt el a beköltözésig.Nekünk két évig épült a házikónk de már két éve benne lakunk.
Mennem kell sajna holnap jövök sziasztok