Sziasztok csajok!!!
jenny: nem vagyok én sem benne a táblázatba!!! Nem is érdeklek senkit??!! Vagy enyire jelentéktelen vagyok hogy egyik percről a másikra elfelejtetek???
Márti: te most pontosan hol laksz?? Amugy Marosvásárhelyről származol?? Bocs hogy megkérdem, de anyira lüke vagyok hogy nem vagyok benne 100%.
Amugy elmondtam páromnak az esetedet, és azt mondta hogy feltétlenül mondjam meg neked hogy szeretettel látunk minálunk,
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
az útadat is fizetjük, csak ne keseregjél, mert nem tesz jót se neked, se a gyerkőcöknek, se a leendő pocilakónak!!!
bocsi csajok hogy nem írtam hétvégén de párom lefoglalta a gépet és én dekoráltam. megcsináltam magunnak a koszorut, anyosnak is, és csinálok egyet szegény apósomnak is hogy ki vigyük a temetőbe.
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
ez lesz az első karácsony nélküle, kicsit szomorkás lesz.
Bocsi hogy ezt le írtam, nem ide tartozik.
Amugy sok témát tárgyaltatok, hozzá szoltam volna én is, amire emlékszem ahhoz hozzá fűzök 2 szót.
A kajálásról anyit hogy az én anyósom is totál zsírosan főz, és ő is elkapatta páromat azzal hogy mindig csak amit a kicsi fia szeret és persze húst hussal, keves gyumolcs meg zoldseg. de amióta én főzök rá megeszik mindent amit én csinálok, még a tök főzeléket is amit egyébként utált.
jó éjszakát csajok, bocsi hogy ilyen hosszura sikeredett.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)