Sziasztok csajok!!!
jenny: nem vagyok én sem benne a táblázatba!!! Nem is érdeklek senkit??!! Vagy enyire jelentéktelen vagyok hogy egyik percről a másikra elfelejtetek???
Márti: te most pontosan hol laksz?? Amugy Marosvásárhelyről származol?? Bocs hogy megkérdem, de anyira lüke vagyok hogy nem vagyok benne 100%.
Amugy elmondtam páromnak az esetedet, és azt mondta hogy feltétlenül mondjam meg neked hogy szeretettel látunk minálunk,
az útadat is fizetjük, csak ne keseregjél, mert nem tesz jót se neked, se a gyerkőcöknek, se a leendő pocilakónak!!!
bocsi csajok hogy nem írtam hétvégén de párom lefoglalta a gépet és én dekoráltam. megcsináltam magunnak a koszorut, anyosnak is, és csinálok egyet szegény apósomnak is hogy ki vigyük a temetőbe.
ez lesz az első karácsony nélküle, kicsit szomorkás lesz.
Bocsi hogy ezt le írtam, nem ide tartozik.
Amugy sok témát tárgyaltatok, hozzá szoltam volna én is, amire emlékszem ahhoz hozzá fűzök 2 szót.
A kajálásról anyit hogy az én anyósom is totál zsírosan főz, és ő is elkapatta páromat azzal hogy mindig csak amit a kicsi fia szeret és persze húst hussal, keves gyumolcs meg zoldseg. de amióta én főzök rá megeszik mindent amit én csinálok, még a tök főzeléket is amit egyébként utált.
jó éjszakát csajok, bocsi hogy ilyen hosszura sikeredett.