Új privát üzeneted érkezett!

mingyá laptetö 8)
Vendég

Hoppá!!!!

Kép
Vendég

Jó reggelt és szép hétvégét!

Kép
Vendég

Szijasztok!

Tegnap írtma egy hosszú levelet, de félbehagytam, mert volt 1 icipici pánikrohamom...megint a lakásügy készített ki, már totál bizonytalan minden, akit érdekel, annak írok priviben! Ne aggódjatok, jól vagyunk, Atika annyit mocorog, hogy csuda, szerintem fel akar vidítani.Sikerrel!

Judy, nagyon köszi, amit írtál, remélem igazad lesz!!!

Krixta, gratula még1x a nunishoz, tényleg jól kivehető!

Szilvi, remélem neketek több szerencsével lesz házatok, tuti megtaláljátok az Igazit! :) Lesz házavató?

Kata, milyen volt a meccs?

Viki, ez a kép nagyon gáz rólam...:D ne értsd félre, nem haragszom áám!! Piros még Levike álla?

Bessy, ha tudsz, próbálj meg felíratni Monuralt, az nagyon jó, egyszeri adag, késő este kell meginni a granulátunot asszem 1 deci vízzel, és másnapra semmi nem marad a csípésből...! Én eddig 2x fáztam fel ilyen durván, mind2szer csodát tett! Persze hiszek én a házi gyógymódokban is, pl amit Krixta írt, de nekem csak ez segített...Remélem rendbejössz!
(Amúgy Nati nem pont így szenvedtél műtét előtt? :))

Nati kár, hogy nem jöttél, tényleg jó volt a tali, nade majd legközelebb!!

Andesz??? Egyben vagy még? :)

Kriszti, tényleg gáz h hagyják szenvedni, ugye már megszült??? Jól vannak?

Vicuska, ez már a sors keze!! :D Én nem tudom ám, mit dolgozol...:)

Ani nagyon jó ez a koszorúslányos kép! :D teszek fel magamról 1 picike menyasszonyosat, hátha én is egyenlítek antifotogén-téren...:D

Kép én
Vendég

Alexa, bocs, hogy kihagytalak! Nekem azt mondta a keresztanyám, h napi 8 keményedés még okés, bár ha számolom és minden nap 8-hoz közelít, akkor azért szóljak! :) Tényleg, most hogy laptető lettél párszor, nem gondoltál esetleg kistesóra? :D:D
Vendég

Vendég

Márti!

nagyon szép menyasszony voltál :lol:
mi van a lakásüggyel?nem vagyok képben :oops:

Szilvi!

lehet nem is jössz a hétvégén,de mi volt RL-nél tegnap??? :roll:

Andesz!
ezek már az uccsó napok egyben,aztán kibújika kis lurkó!!! :P
Vendég

ne má hogy egész nap nem jött SENKI!!! :shock: :shock: :D
Vendég

Sziasztok!
csak bekukkantottam egy gyors helyzet jelentésre

Vicuska!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nincs itthon pálesz, de még Lidl-s "piros" sincs. :D Tudod mire gondolok...? :wink:

Nem vettem NeoCitran-t, mert a taknyosságom elmúlt, de viszont véres a vizeletem :cry:
Megyek is az ágyikóba melegedni. Úgy látom mindenki ezt teszi. Ma nem nagy a forgalom.

Márti!
Tényleg nagyon szép menyasszony voltál! És a talis kép is jól sikerült!

Vicuska!
Olyan jó képeket teszel fel mindig! Honnan töltöd le ezeket?
bessy76

hű Bessy vigyázz magadra! a véres vizelet már nem kispálya... :?
Vendég

Vicuska, köszi!

mi van ma???? persze egész jövő 7en alig érek rá levegőt venni, akkor meg majd teleírjátok! :? :) mindig így járok...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Olvasgattalak benneteket napközben csak ma van a hónapfordulónk a párommal aztán egész nap romantikáztunk..délelőtt meg sütit sütöttem..meg ilyenkor van itthon és ilyenkor van idő összebújni aztán ki kell használni..gondolom a többiek is így vannak vele:P

Márti

Gyönyörű menyasszony voltál de amúgy is nagyon szép vagy szerintem!

Vicuska

A páleszben lehet valami igazság bár még nem próbáltam..:)
Tök jó a kép ami az aláírásodnál van..és a szöveg rajta nagyon aranyos :wink:

Bessy
A véres vizelet az necces hétfőn mindenképp menj el dokihoz..nekem egyszer volt ilyen akkor vesemedence gyulladásom volt na azóta nem járok csipőfamerben és haspolóban...(bár most érdekesen nézne ki egy görögdinnye haspolóban:P)Pihenj és sok sok tea...jó citromos..tudom hogy már írtam de mivel hétvégé van még dokihoz sem tudsz elmenni és nem lehet valami jó így lenni...Gyógyulj meg!

Mindenkinek szép estét,hétvégét mindefélét!! :wink: Pusssz
Vendég

Képzeljétek..a Pókerarcokban van egy lány akit Eszternek hívnak ő velem jár a szülés felkészítőre..kicsi a világ:PP
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, csak annyit szeretnék, képzeljétek, ma bejelentkezett PIRI ANYÓ hozzám! :( Fáj a pocakom! Lehet vmit szedni szoptatás alatt? Vikike, Alexa?
Vendég

Algopyrint biztos,de nem tudom naponta mennyit.Engem szerencsére szülés után 9 hónapig békén hagyott Piri Anyó!
Ha gondolod,hívd fel a József utcai gyógyitárat.Ott tuti segítenek,én hozzájuk szoktam fordulni,ha nem vagyok biztos vmiben.
Tel.:502-700
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bukkukkantok. Bocsi előre is, majd 7főn írok mindenkinek.
Voltunk tegnap RL-nél apával, tudott mozizni. :D
RL mókás kedvében volt, felajánlotta, hogy felír alvást receptre. :) Titababa is jól van, viszont nem akart megfordulni, csak a feje búbját és a valagát mutogatta. Kaptunk képet is, majd igyekszem beszkennelni.
Jó éjszakát mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok,Anikó vagyok,Gabi és Andi nővére.Gabi megkért,hogy írjam meg helyette:BENCE BABA AZ ÉJSZAKA MEGSZÜLETETT :lol: :lol: :lol: :lol: 2940 g , 51 cm és nagy haja van.Tegnap délután még elsétált a Patrik népitáncos fellépésére,ott kezdődtek 2óra körül a tíz percenként ismétlődő keményedések.Mivel a Patriknál jóslófájásokkal ment be,akkor benntfogták,majd majdnem egy hét után lett csak baba-szóval ez a rossz élmény miatt nem akarta elkapkodni a Bencénél a dolgokat.Így a szülésznőt felhívta és este fél 8 körül mentek be,5 perces összehúzódásokkal.Két ujjnyira volt nyitva,miután hívták a Schwaczit,a burokrepesztés és a 2 injekció hatására dec.2-án hajnali háromnegyed 1 körül kibújt a kislegény :lol: !Vágás egy kicsi volt :cry: ,varrás fájt :evil: ,és kellett infúlzió az erős vérzés miatt :? Apa kint rótta a folyósót,de így is nagy az öröm.
Szopizik ügyesen,szóval minden OK.
Gabi és Noel baba üdvözöl mindenkit,és sajnálja,hogy nem ő jött a jó hírrel,de a picurnak éjjel sokat fájt a hasa,és hát főznie is kéne-hisz nem adhat mindenkinek tejcit :lol: :lol: :lol:
Sziasztok:Anikó
Vendég

Anikó
Köszi a legfrissebb híreket. :)

Andesz
Hatalmas gratula Bence babához!!!!!!!!
Vendég

Nahát! Megálmodtam...:D:D Boldog születésnapot Bence!!!!
Vendég

Anikó,

Köszi a jó híreket. :lol: :lol:

Andesz,

NAGY-NAGY GRATULA A KIS JÖVEVÉNYHEZ, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,

A kis "huncut" ugy látszik szégyenlős, ami kislányra utal. :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy minden rendben van veletek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi, bocs, grattula Titababához!
Én ma babáztam :D ugyanannyi idős babónál voltunk apával, mint Martinka (a kisebbik :)) pont akkora, annyi kiló és sztem centire is kb (bár rossz ám a szemmértékem) tök aranyos, tiszta apja (jó sötét és dús haj, sötét szemek, turcsi orr :D:D Párom munkatársának a kisfia. Még szopizni is láttam! Már úgy várom Atikát!!!! :lol: :lol:
Vendég

Hú Vicuska, írok privit, hogy mi van pontosan a lakással, egyre bonyolultabb, bár úgy néz ki zöld ágra vergődünk, vagy így vagy úgy.

Krixta, nekünk is összebújós napunk volt :oops: sajnos tanulnom is kell, ez maga után vonja a gép előtt kuksolást, akkor meg miért is ne foglalkoznék tök mással, mondjuk Veletek....:DAmúgy köszi, aranyos vagy! :)

Csajok, szerintetek gáz a napi 6-8 összehúzódás? Tudom, elvileg nem, de nem szokott ennyi lenni...bár elég stresszes vagyok mostanában, talán ezért??Ugye ettől még nem nyílik a méhszájam? Vagy azt érezném? :shock: picit hüjje vagyok még ehhez...
Vendég

Sziasztok!

Látom nagy a pangás! :)

Andesz, Gratula Bence babához! Égészséget és sok tejcit kívánok!

Judy, remélem jól vagy! Fájások? Izgulok érted! Kérlek ne erőltesd meg magad. Pont most mondta az egyik lakó a házba hogy a második kisfia koraszülött volt és nagyon nehéz volt. Pedig a terhesség idelye alatt mindent ugyanúgy csinált mint az elsőnél. Mondta nekem is hogy vigyázzak magamra, mert ha gond van visszacsinálni nem lehet.

Kriszta, köszi a bíztatást. Vikikéék esküvőjén tényleg szépnek éreztem magam. Volt aki alig ismert meg, nagyon jól éreztem magam a bőrömben (ez különben pont így volt a saját esküvőmön is)

Alexa, remélem Martinka már jobban van. Köszi neked is a dícséretet, de nem vagyok olyan vékony csak jó fazonja volt a ruhának. :wink: Különben én jól érzem magam a börömben, 56-57 kg és 167 cm vagyok és jól érzem magam így. Nem érdekel a kis hájcim, a férjem soha nem szólt érte, de sztem nem is zavarja (akkor nem kívánna úgy ahogy :oops: ).

Bessy, a Neo Citran nekünk is bevált, de ha véres a vizeleted tényleg menj dokihoz mert komolyabb gond is lehet. Ezzel nem szabad játszani.

Márti, nagyon szép voltál az esküvőtökön! Sztem rólad jó a talis kép :)

Szilvi, gratula Titabához, sztem is kislány ha ilyen szégyenlős. Mikor mész beutalókért? Mikor mentek legközelebb UH-ra? Akkor már kiderülhet a neme.

Na ezt most elküldöm....

madiani

hmm Ani, én 160 se vagyok, viszont 56 kilóról indultam...:) nem tudom, mien hájról beszélsz...:D amúgy a párom engem is így szeret! Sőt ő szokta mondani, hogy kell a zsír télire! :Dmost 59-60 vagyok! :oops: :lol:
Vendég

Na? Kinek mit felejtettem el? :)
Megpróbálok több egyszerű táblit csinálni. Na majd meglátjuk mi lesz.

madiani

Sziasztok!

Most van egy kis időm,bár legszívesebben aludnék!Bocsi,hogy nem nagyon jelentkezem,de nem igazán van türelmem leülni a gép elé.Na meg olyan sok minden történt azóta mióta nem jöttem,hogy nem igazán vagyok képbe,visszaolvasni meg nincs időm.
Nagyon sajnálom,hogy nem én jöttem a jó hírekkel,hogy drága nővérem Andi életet adott ennek a csöpp kis legénynek az éjjel,de sajna főznöm kellett a családnak,meg Noel is nyügi volt az éjjel,oda is vettem közénk az ágyba,így legalább félálomba tudtam a pici pocakját masszírozni ez jó volt neki.Amúgy nagyon jó kisfiú nappal 3-4 óránként eszik,éjjel 4-5 óránként.

Most megy fel apa Anikóval(a másik tesómmal) és anyuval a kórházba Andeszhez,azszem a 115-ös szobában vannak.Küldök Neki egy kis fánkot :P nyami-nyami.Remélem ízleni fog Neki.A kis Bence az anyukája szerint nagyon tüneményes,hosszú haja van és sokat alszik.Már alig várom hogy láthassak róla fényképet,biztos nagyon cuki.

Amúgy,bár tudom Andesz a szülésem fejleményeiről részletesen tájékoztatott benneteket,azért leírnám,hogy a Schwarczi és a szülésnő is a maximumot nyújtotta,nagyon meg voltam velük elégedve :P .Kaptam végig homeos bogyókat,két méhszájlazító szurit,a beöntés után meg végig a zuhanyzóban vajúdtam egy nagy labdán és apa folyatta rám a meleg vizet és a fájásoknál szorítottam a kezét.Aztán Oxitocin infúziót kaptam,de még akkor se kellett az ágyra feküdnöm,hanem ülhettem a labdán(ez nagyon jó volt).Aztán mondta a szülésznő,hogy bróbáljuk ki a fájdalomcsillapító gázt,ehhez már fel kellett feküdnöm az ágyra.A hátam mögé rakta a nagy labdát meg egy párnát így félig ülő helyzetbe lehettem és így is szültem.A szülészékre nem ültem rá,nem igazán volt erőm és kényelmes volt így félig ülve az ágyon.Gátmetszésem nem volt,csak két varrat a hüvelyfalon,de ez se volt vészes.Ja és csodálatos érzés volt mikor megszületett a kisfiunk :D ,és onnantól mintha semmi se történt volna,minden fájdalmat elfelejtettem és nagyon boldog voltam...Apa nagyon sokat segített,nagyon jó volt,hogy ott volt végig mellettem,nélküle biztos nehezebben ment volna,nagyon büszke voltam rá.

Na puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Én is HATALMAS GRATULA ANDESZ
Ez tök jó..csak úgy jönnek a babák... :)

Én ma nagyon élvezem hogy a párommal vagyok..és még holnap is itthon lesz bár egész nap rohangálunk majd...a picurom elég keveset mocorog ma..mondjuk nekem sincs túl jó kedvem biztos front van..még a malacok is egész nap alszanak :P

Bessy remélem jobban vagy már!

Bocsánat hogy nem írtam mindenkihez megyek vissza az ágyikóba a párom mellé..:oops: minden szépet nektek mára is!Puszi
Vendég

Gabi

Jó hogy írtál és olyan szépen írtad le a szülést...Noel baba is gyönyörűséges...
Mikor voltam Schwarzinál elmítettelek hogy bennt voltunk nálad, nagyon vigyorgott:)
Vigyi magadra és a picurra és Andesznak egy nagy puszi:)Meg persze neked is! :)
Vendég

Gabi, örülök, hogy jöttél!! Jó volt olvasni Rólatok, nővérednek is nagyon örülök! :)

Krixta, nekem pont az ellenkezője: 3-4 nappal ezelőtt alig mozgott, csak éjjel, most meg 2 nap alatt többet, mint 2 hétig szokott!! Szerintem csak erősödik és próbálgatja magát. A kislányod meg lehet most fáradt el:) biztos minden oké.
Vendég

ja és nagyon szurkolok a hétfői mutatványhoz!!!
Vendég

Márti
Aranyos vagy és köszönöm..kicsit meg is nyugtattál...:)
Holnap este beszámolok majd!
Sok puszi nektek
Vendég

Gabi, jó hogy írtál! Jó volt olvasni soraid. Gyerek amikor csak tudsz.

Most egy kis próba, öteleteket kérek! Minden téren a táblikkal kapcsolatba (szín, forma, adat stb)

Kép

Kép

Kép

madiani

Kriszta!
Nagyon jó a nunis kép,csak most néztem meg.

Bessy!
Én is üdvözöllek Téged,köszi a gratulációt.
Remélem jobban vagy már és hogy nem várat már sokat magára a ti babátok sem.

Amint lesznek képek Bencéről küldök Nektek!

Holnap megyünk védőbe.Remélem rendben lesz a kis Noel súllya.

Jók lettek a talis képek,örülök,hogy jól éreztétek magatokat!!!

Bocsi,hogy nem írok mindenkinek,de ez nam jelenti azt,hogy nem gondolok Rátok,mindenkinek sok-sok drukk és jobbulást akinek kell!

Puszi!Gabi és Noel
Vendég

Gabi, biztos minden rendbe lesz Noellel!

Ha nem bánjátok rakok egy-két képet Leviről, tegnap készültek.

Kép Ezek a felnőtek! Senki nem segít? Az a fránya kocka megint a szekrény alatt landolt!

Kép Akkor inkább kinézek az ablakon.

Kép Anitáék kádjába is jó a fürcsi :)

madiani

Megjöttek apáék Andeszéktől.
Íme néhány kép a kis Bencéről.Ő is egy zabálnivaló kiscsávó.Sokat nézelődik.
Vendég

Szóval a kis Bence:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Mindenkinek jó éjt puszit küld Noel:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Andesz! Gratulálok nektek!! Nagyon sok boldogságot, és sok-sok tejcit kívánok!! Nagyon édes a kisfiad, és mennyi haja van!!

Noel is nagyon édi, gratulálok hozzá mégegyszer!!

Ani, tök jó az új tábli!!

Majd holnap jövök, puszi mindenkinek!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

ÓRIÁSI GRATULA BENCE BABÁHOZ!SOK TEJCIT ÉS GYORS FELÉPÜLÉST KÍVÁNOK!!

Mindenkit puszilok,majd holnap jövök! :wink:
Vendég

Édesek vagytok PiciBence, PiciNoel! :D

Ani, tök jó táblácskát csináltál megint! Jó ötlet, így áttekinthetőbb.
Vendég

Jó reggelt,

Rohanok, mert 10-kor megyek a kórházba 28 hetes uh-ra. Utána meg gyámügy az apaságiért, du 5-re meg ügyvédhez. Megpróbálok majd benézni délután, de nem 100%-ra ígérem.

Krixta,

Drukk a 4D-hez mára. Tegyél majd fel képeket. :lol: :lol:

Ani,

Jó lett a táblicsku. Ügyi vagy. :lol: :lol:
Látom kis vőm is egyre szebb. :lol: :lol: :lol:
Legalább gyönyörű unokáim lesznek. :wink: :wink: Igaz Vikike???? :lol: :lol:

Gabi, Andesz,

Nagyon édesek a kis unokatesók. Bence baba gyönyörű, mondd meg Andesz-nak. :lol: :lol: Ja és pihizzen nagyon sokat. :lol: :lol:

Kata,

BOLDOG 28 HETET KÍVÁNOK. :lol: :lol: :lol: Szerdai turki áll még?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jóóóóóóóóóóó reggelt!!!

Bessy
Nem kellett képet kérni, most rögtön adta apának a Titababa-képet. :)
De nem volt túl fotogén hangulatban, biztos már TVt akart nézni. De majd legközelebb. :)
Sikerült helyrejönnöd? Voltál orvosnál?

Vicuska
Valszeg a mézes pálesz kúrában van valami, mert az alkohol fertőtlenít, ugyebár. :D :D :D
Gratula a laptetőhöz!!!! Csak nehogy 3as ikrek legyenek majd. ;) :D

Márti
Előbb-utóbb lesz házavató. De majd csak utána festünk, ha esetleg pár vörösborpaca-minta kerülne a falra. :D :D :D
Hogy álltok az új fészek keresésével? Találtatok már valami szépet?
Ne stresszeld magad, Ati baba biztos nem díjazza.

Chrissyy
Piri anyó?! Ilyen hamar?! :shock: Sajnálom, remélem nem lesz még túl gyakori látogató.

Judy
Remélem, igazad lesz. :) RL még nem mert mondani semmit, azt mondta, hogy a genetikai UH után majd okosabbak leszünk. Január 4én megyek hozzá ismét, ha jól viselkedik, akkor már tud mondani valamit, mi is van a lába között. :D
Sztem kukaca van, de türelmes vagyok. :) :) :)
A május 21 hivatalos Titababa-kibújáshoz. Anyósjelöltem egész hétvégén vigyorgott, mint a tejbetök (ekkor van a szülinapja).

Ani
Szerdán, az ocsmányiroda után akarok a beutálókért elmenni, dec. 27-én lesz a genetikai UH. Lehet, hogy azt szegeden csináltatom meg, mert karácsonyra lemegyünk a szülőkhöz, utána meg disznóvágás lesz. Brrrr.....
A 160 cm mélységemhez augusztusban 70 kg társult. Most épp elfogyást mutatok, ebéd után 68 kg-t mutatott a mérleg. :shock: :D
Jó lett a tábli. :)

Gabi
De jó, hogy jelentkeztél! Köszi a szülés-elmesélést! :)
Andiék mikor mehetnek haza?
Köszi a képeket, mindkét gyercők zabálnivaló!!!

Judy, Krixta
Drukk az UH-khoz!
Vendég

Sziasztok,
hűűű, hogy Ti mennyit írtatok, nem is tudok nagyon visszaemlékezni...

de a lényeg megmaradt :P :P

Andesz!!!!
Óriási gratula a kis Bencéhez, gyönyörű fiúcska!!!!!!!

Gabi,
A Ti Noel babátok is csodaszép!!!! És milyen helyes kis haja van!!!!

Nagyon sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánok az egész családotoknak az apróságokhoz!!!!

Bessy,
jobban vagy már????? Én a helyedbe tuti dokihoz mennék, nekem is csak egy hajszálon múlott, hogy műtöttek és bika erősségű antibiotikumot kaptam ami 3 nap alatt hatott. Kúrálgasd magad, nagyon drukkolok!!!!!

Szilvi,
örülök, hogy Apa is tudott kukucskálni egy kicsit!!! A házzal ezek szerint semmi sincs???? Nem baj, ez nem a tietek volt!!! Majd Jézuska hoz másikat!!!!

Kata,
mikor drukkoljunk államvizsgára??? Örülök, hogy Geri babával minden okés, és hát én is ezért imádom BB-t, emlékszik ránk!!! :wink: Gratula a 28. hetedhez, szuper, hogy repül az idő!!!!

Judy,
sajnálom, hogy nem találkoztam a fiadiddal!!! Megnéztem volna őket, milyen mikor Anya megfenyegeti az agyonveréssel szegénykéket :P :P :wink: . De a képek alapján nagyon édesek!!!! Te jól vagy? Barbi baba???

Krixta,
remélem már Te is jobban vagy, ez az Apás összebújás már nekem is hiányzik. A malackák meg zabálnivalók lehettek!!!!!

Chrissy,
basszus, sajnálom pirit, ez hamar jött..... Tudtad valamivel enyhíteni a hasfájást???? A képek Martin babáról.... cukorfalat, megmosolyogtatott :wink: :P

Márti,
még mindig sok az összehúzódás??? vigyázz ám magatokra!!! Lakás ügy engem is érdekel, nyugodtan írd le hol tartotok. Kalappal a vizsgákra!!!

Ani,
szerintem nagyon helyes pocakod van a képen, látszódjon annak, ami :P . A táblicsek is jó, édes vagy hogy egy hetet megelőlegeztél, de még csak a 6 hét 4. napjánál tartok :wink:

Vikike,
mi történt a kis szívtipró állával???? Hát, komolyan, egy kis hercegnek tűnik, nagyon édes a képeken!!!!

Alexa,
meggyógyultatok már? Ebben a csúnya időben nem csodálom, ha mindenki taknyos...

Hű, remélem senkit sem hagytam ki, ha igen, az sikítson!!!!
Most futok, majd jövök még a saját dolgaimmal is :wink:
Szép napot nektek!!!
Vendég

Judy, Kriszta,
én is nagyon drukkolok a mai uh-khoz, gyertek képekkel este!!!!!
Vendég

Nati
Azóta se hívott a manus, de már ne is hívjon. Így járt, pedig össze tudtuk volna szedni a 11 misit. De egy ennél sokkal szebb és jobb házkó vár ránk. :)
2 nap és mehetsz UHra, már nagyon izgulok!!!!!
Vendég

Krixta
A kolléganőnek a következő nevek ugrottak be:
Boglárka, Virág, Melinda, Mónika, Orsolya, Rita
Esetleg valami különlegesebb névre vágytok?
Vendég

Szép napot!

Andesz!
millió gratula a kis Bencéhez!

Kép

Szilvi!
nem tudsz képet feltenni? :P

Judy és Krixta!
drukk az UH-hoz :wink:

Bessy!
remélem jobban vagy!dokinál voltál?kéne vmi AB :roll:

Márti!