Sziasztok,
hűűű, hogy Ti mennyit írtatok, nem is tudok nagyon visszaemlékezni...
de a lényeg megmaradt
Andesz!!!!
Óriási gratula a kis Bencéhez, gyönyörű fiúcska!!!!!!!
Gabi,
A Ti Noel babátok is csodaszép!!!! És milyen helyes kis haja van!!!!
Nagyon sok boldogságot, örömöt és egészséget kívánok az egész családotoknak az apróságokhoz!!!!
Bessy,
jobban vagy már????? Én a helyedbe tuti dokihoz mennék, nekem is csak egy hajszálon múlott, hogy műtöttek és bika erősségű antibiotikumot kaptam ami 3 nap alatt hatott. Kúrálgasd magad, nagyon drukkolok!!!!!
Szilvi,
örülök, hogy Apa is tudott kukucskálni egy kicsit!!! A házzal ezek szerint semmi sincs???? Nem baj, ez nem a tietek volt!!! Majd Jézuska hoz másikat!!!!
Kata,
mikor drukkoljunk államvizsgára??? Örülök, hogy Geri babával minden okés, és hát én is ezért imádom BB-t, emlékszik ránk!!!
Gratula a 28. hetedhez, szuper, hogy repül az idő!!!!
Judy,
sajnálom, hogy nem találkoztam a fiadiddal!!! Megnéztem volna őket, milyen mikor Anya megfenyegeti az agyonveréssel szegénykéket
. De a képek alapján nagyon édesek!!!! Te jól vagy? Barbi baba???
Krixta,
remélem már Te is jobban vagy, ez az Apás összebújás már nekem is hiányzik. A malackák meg zabálnivalók lehettek!!!!!
Chrissy,
basszus, sajnálom pirit, ez hamar jött..... Tudtad valamivel enyhíteni a hasfájást???? A képek Martin babáról.... cukorfalat, megmosolyogtatott
Márti,
még mindig sok az összehúzódás??? vigyázz ám magatokra!!! Lakás ügy engem is érdekel, nyugodtan írd le hol tartotok. Kalappal a vizsgákra!!!
Ani,
szerintem nagyon helyes pocakod van a képen, látszódjon annak, ami
. A táblicsek is jó, édes vagy hogy egy hetet megelőlegeztél, de még csak a 6 hét 4. napjánál tartok
Vikike,
mi történt a kis szívtipró állával???? Hát, komolyan, egy kis hercegnek tűnik, nagyon édes a képeken!!!!
Alexa,
meggyógyultatok már? Ebben a csúnya időben nem csodálom, ha mindenki taknyos...
Hű, remélem senkit sem hagytam ki, ha igen, az sikítson!!!!
Most futok, majd jövök még a saját dolgaimmal is
Szép napot nektek!!!