Sziasztok!
Már megint úgy lemaradtam, mint a borravaló
. Az utóbbi 2 napban valahogy sok dolgom akadt, meg mintha fáradékonyabb lennék, így nem ültem a géphez.
ÁGI+DOREN: Ahogy írtam, a doki egy kicsit nagyobbnak látta a gyerkőcöket a koruknál + a magzatvíz is sok egy kicsit és ez lehet akár a terhességi diabétesz jele is, ezt akarta kiszűrni azzal, hogy már most elküldött cukorterhelésre. Remélem, minden rendben lesz, nem parázok előre. Szerintem a doki jobban aggódik mindenért, mint én. Nagyon félt, óvatos /ezért is nagyon szimpatikus/, de most úgy érzem, teljesen jól vagyok, a hangulatom is szupi.
Kapcsolódva az afp témához: én papírt nem kaptam róla, igaz nem is kértem, a doki ránézett a gépben, csak annyit mondott, hogy 6,5- /
/ ami állítólag 3 gyerkőcnél tök jó.
Mostmár gyakrabban kell mennem vizsgálatokra, kenetet vesz, nézi a méhszájam + uh. Szóval nagyon alapos. Aranyos volt múltkor: nagyon gondterhelt arccal monta, hogy van egy újabb hármasikres kismamája / csak nála 2 bébi egypetéjű, ami ugye még veszélyesebb/. Szegény doktorbácsi... feladtuk neki a leckét.
Voltam megint szülésfelkészítőn, sajna az új szülőszobákat még mindig nem adták át, így Szilvi sem szülhetett ott / pedig már hogy reménykedtünk.../.Állítólag minden készen áll, de most meg talán a kórház vezetése nem bír valamiben megegyezni a polgármesterrel /vagy valami ilyesmi- nem dologi, hanem politikai okok vannak a háttérben/
.
Doren: lehet, hogy félreértem, de tervezett csaszid lesz? Nem néztem a vonalzókat, de talán te leszel a következő anyuka közöttünk?
Ági: Gratula a kislányhoz! Képzelem, a fiúk hogy el fogják majd kényeztetni a hugicájukat
. Szép nagy családotok lesz. A párod kislánya is veletek él?
Lívi: köszi a drukkot értünk! Tudod már, hogy nunis vagy kukis?
Meli: NO PARA!! Egy bnőm azt monta, hogy amitől rettegünk, azt bevonzzuk magunkhoz, úgyhogy próbálj csak a gyönyörű egészséges kisbabádra gondolni, ahogy magadhoz öleled! Nekem nincs infóm ezzel kapcsolatban, de a lányok hozzászólásai szerintem elég megnyugtatóak.