Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, Doreen, én is ebben reménykedek, hisz addig szűk 2 hét telik el, hátha :roll:

Kép
Kép
meli30

Sziasztok!

Már megint úgy lemaradtam, mint a borravaló :oops: . Az utóbbi 2 napban valahogy sok dolgom akadt, meg mintha fáradékonyabb lennék, így nem ültem a géphez.

ÁGI+DOREN: Ahogy írtam, a doki egy kicsit nagyobbnak látta a gyerkőcöket a koruknál + a magzatvíz is sok egy kicsit és ez lehet akár a terhességi diabétesz jele is, ezt akarta kiszűrni azzal, hogy már most elküldött cukorterhelésre. Remélem, minden rendben lesz, nem parázok előre. Szerintem a doki jobban aggódik mindenért, mint én. Nagyon félt, óvatos /ezért is nagyon szimpatikus/, de most úgy érzem, teljesen jól vagyok, a hangulatom is szupi. :D
Kapcsolódva az afp témához: én papírt nem kaptam róla, igaz nem is kértem, a doki ránézett a gépben, csak annyit mondott, hogy 6,5- / :shock: / ami állítólag 3 gyerkőcnél tök jó. :?: :roll:
Mostmár gyakrabban kell mennem vizsgálatokra, kenetet vesz, nézi a méhszájam + uh. Szóval nagyon alapos. Aranyos volt múltkor: nagyon gondterhelt arccal monta, hogy van egy újabb hármasikres kismamája / csak nála 2 bébi egypetéjű, ami ugye még veszélyesebb/. Szegény doktorbácsi... feladtuk neki a leckét. :wink:
Voltam megint szülésfelkészítőn, sajna az új szülőszobákat még mindig nem adták át, így Szilvi sem szülhetett ott / pedig már hogy reménykedtünk.../.Állítólag minden készen áll, de most meg talán a kórház vezetése nem bír valamiben megegyezni a polgármesterrel /vagy valami ilyesmi- nem dologi, hanem politikai okok vannak a háttérben/ :cry: .

Doren: lehet, hogy félreértem, de tervezett csaszid lesz? Nem néztem a vonalzókat, de talán te leszel a következő anyuka közöttünk?

Ági: Gratula a kislányhoz! Képzelem, a fiúk hogy el fogják majd kényeztetni a hugicájukat :D . Szép nagy családotok lesz. A párod kislánya is veletek él?

Lívi: köszi a drukkot értünk! Tudod már, hogy nunis vagy kukis?

Meli: NO PARA!! Egy bnőm azt monta, hogy amitől rettegünk, azt bevonzzuk magunkhoz, úgyhogy próbálj csak a gyönyörű egészséges kisbabádra gondolni, ahogy magadhoz öleled! Nekem nincs infóm ezzel kapcsolatban, de a lányok hozzászólásai szerintem elég megnyugtatóak.

Éva

Kép
évi_76

Sziasztok!

Meli: Ne aggodj, nem lesz semmi gond! Csak arra szabad ilyenkor gondolni, hogy minden rendben van, meg lesz, mert a pozitív gondolatok a jók mindig :) De tényleg nem is lesz semmi :)

Éva: Annyit mondott a doki bácsi, hogy nem meri 100%-ra mondani, de talán kisfiú, de azért még ne mondjam senkinek :)
Jövő szerdán megyünk 4D UH-ra a Praxisba, akkor már szerintem biztos kiderül :)

Zsófi: Samu jobban van??

Szilvianyáékról tud valaki valami közelebbit már??

A cukrommal viszont úgy néz ki, hogy gond van :( Nem emlékszem már, hogy melyikőtök bíztatott, hogy a terheléses cucc utáni 8-as érték, határérték, és valószínűleg elég lesz a diéta, de nagyon bízom benne, hgy igaza volt :wink:
Hétfőn kell mennem diabeteszes rendelésre és majd ott kiderül.. Izgulok ám nagyon, nem is nagyon merek már semmit enni, meg inni csak zöldség, gyümi, meg víz :cry:

Szép napot mindenkinek!

Livi
Kép
livcsi

Sziasztok lányok!

Én csak olvasótok voltam eddig, különösen az új szülészet érdekelt, de látom még nem működik. Én 34 hetes és 2 napos vagyok, talán
addigra átadják.

Livcsi: ne aggódj a cukor miatt, nekem is lett és a diétával teljesen
rendben lehet tartani. A gyümölcsöt óvatosan edd, mert sok a cukor
benne. Az a jó oldala a diétának,hogy a gyerek ugyanúgy nő, de alig fogsz hízni.

Azt kérdezném tőletek,hogy mennyi esélyem van még,hogy fejjel lefele forduljon a pocaklakóm?

Éva
bambusz69

Sziasztok!

Szia Éva! Üdv közöttünk!

Befordulás - Márk kisfiam se fordult még meg a 34. héten, így a doktorok azt mondták, hogy van még 2 hete. De ő addigra sem fordult meg. Aztán meg azt mondták, hogy már inkább ne forduljon meg, meg már elég nagy és nálunk nem jó helyen volt a köldökzsinór a forduláshoz. Így ő császárral született. A popsin ülés miatt az is meglepetés volt, hogy kisfiú lesz, vagy kislány. Ti tudjátok már a nemét?

De...ettől még a Te pici babád bármikor befordulhat irányba az elkövetkező hetekben!

Puszi mindenkinek, jó pocakosodást!

Panni

Kép Kép
panni_30

Szia Panni!

Mi tudjuk,hogy Botond lesz, ugyanis a 31. hétig fejvégü fekvése volt,
aztán úgy néz ki elunta magát. Szerintem Ő is meglehetősen nagy
a forgolódáshoz, bár holnap okosabb leszek, mert délután van randim
a dokival, egy jó kis mintavételre.(streppto.B-t néznek)

Téged így mikor császároztak? A köldökzsinórnak nem tudom hol
kéne lenni, de utoljára nem lehetett egy rendes képet csinálni
róla, mert állandóan az arca előtt volt.

Üdv mindenkinek

Éva
bambusz69

Szia Évi!

Március 15-re voltam kíírva, 16-án kellett befeküdnöm, és Márk 17-én született. Gratula Botondhoz!

Panni

Kép Kép
panni_30

livi: jobban van, de még nem gyógyult. :(

de már kifelé mászunk belőle!! :)
kerekpocak

Végre megmutatták magukat a bébik, és kiderült, hogy 1 lány, 1 fiú lesz :D A kicsilány 204 gr, a picifiú meg 240...és rugdos...(legalább már tudom, ki hol van, és mit szeret, mit nem :D )

Kép
babyteve2

Babyteve!
Óóóóóóóóóóóriási GRATULA a babókhoz!!!!!!!!!!!
Kezet foghatsz Katáékhoz, ott is hasonló a felállás! :lol: :wink:

Kép
Kép
meli30

Évi 76!
A párom kislánya az anyukájával él, nem velünk, de ha arról lett volna szó az elején, hogy vele él a gyerkőc, nem lett volna kérdés akkorsem az összeköltözés. Imádom a kiscsajt, olyan kis cserfes, viszont nagyon jólnevelt. És nem utolsó sorban ő is szeret engem, mondjuk, soha nem adtam okot neki rá, hogy ellenkezőleg legyen, egyformán odafigyelek mindhárom gyerekre, ha Evelin is itt van, nem akarom, hogy akár egy percig is azt érezze, hogy ő nem érdemel annyi odafigyelést, mint a fiúk, csak azért, mert nem az enyém. Nyáron, mikor egy hétig együtt nyaraltunk a három gyerekünkkel a telken, Evi anyának hivott, anyukámat és apukámat pedig mamának és papának szólitotta, de hozzátette, hogy csak akkor vagyok én az anyukája, ha nálunk van, ha hazamegy, anya lesz az anya. :) Annyira értelmes, okos kislány, csak imádni lehet. :) Na, ő még nem tudja, hogy lesz egy baba nálunk, Zoli eddig nem mondta meg neki, de nem szólok bele, mert ez az ő döntése, hogy mikor szeretné a lánya tudtára hozni, hogy lesz egy tesója, még ha nem is édestesó, de egy hugi.....

Babyteve!
Gratula, dejó, egy-egy.... döntetlen lesz nálatok a férfi-nő arány a családban :) Gondolom, ti is örültök neki, hogy egyszerre mindkettő megadatik! Vigyázz magatokra! :)

Ági
Vendég

babyteve: gratula!!!!!!!!!
kerekpocak

Gratulálok Babyteve! :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Köszi Mindenkinek! :D

Kevin, Nálatok Marci Marcell, vagy Márton?

Kép
babyteve2

Marci Márton lesz :)
Nálatok vannak már nevek?

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Az új szülészet átadásáról annyit tudok, hogy minden kedden és csütörtökön várják a polgármestert, hogy átadja, mert különben már minden kész. A héten kedden mondták...
Remélem egyszer csak odaér, mert én is mindjárt szülök. Talán ma ... ?! :)
Üdv Mindenkinek!

Kép
soszoro

Kedden én is kérdeztem az uh-s dokit, hogy mi újság az új szülőszobákkal, azt mondta, hogy készen vannak csak nincsenek még átadva, de állitólag szupik és jól felszereltek. Alternativ jellegüek, kád, bordásfal, szülőszék, stb. Ha van üres, bárki kérheti magát oda, kivéve ugye a császár....
Én most kezdtem el játszani a vizben szülés gondolatával, és ha van franciaágyas szülőszoba is, és bejutnék, akkor akár az EDA-ról is lemondanék, a viz állitólag amúgyis áldásos hatású a fájások alatt, és jó lenne esetleg nem felkötött lábakkal világra hozni a babát. De ez a jövő zenéje, csak úgy gondolkodtam. :)
Ha esetleg van köztetek aki vagy akinek az ismije vizben szült vagy vajúdott, szivesen veszem az infókat. :)

SZILVIANYÁRÓL KI TUD VALAMIT? MOST MÁR LASSAN OTTHON KELLENE LENNIÜK SZERINTEM! BOGI? SEMMI HIRED NINCSEN RÓLUK?

Ági
Vendég

ági, sztem a szülőszobák változtak, azért a szemlélet nem nagyon. nem hiszem, h vállalnak vízben kitolást. :shock: :?
franciaágyas szülőszoba meg sztem nincs.
én úgy tudom, h 3ban van kád, a többiben nincs. ill. h a nagy újítás főleg az, h külön szülsz és nem 3 másik emberrel együtt. azért ott még nem tartunk, ahol a híres alter. kórházak. nem? én örülnék legjobban ha tévednék.
kerekpocak

szülőszék is van?? ezt biztosan tudod? sztem nincs. én láttam a fókuszban a szobákat, sztem szülőszéket nem mondtak. főleg mert nagyon sok orvos szerint az nem kényelmes (nekik) a levezetésnél.
kerekpocak

Zsófi!

A szülőszéket meg a franciaágyat hallottam, hogy lehet, hogy lesz, nem a doki mondta, mert azért szokott lenni a kórházakban, csak nem szeretik használni sajnos.
Azért majd ha ott tartunk, hogy nst-re járok, megkérdezem a szülésznőket, rá lehet-e venni a dokit, hogy vizben szüljek, persze, gondolom, ez attól függ, kit fogok ki az ügyeletesek közül. Mindegy, mert nem esek kétségbe attól sem, ha nem veszek igénybe semmilyen plusz dolgot, csak gondolkodtam ebben is, ha lehetne, kipróbálnám. Bár ez akkor és ott derül ki úgyis, mit kiván az ember a vajúdás alatt, lehet, hogy könyörögni fogok EDA-ért. :lol:
Most könnyen mondom, hogy nem kell.... :) kellett az a Barnusnál is! :)
Most mondjuk úgy vagyok vele, hogy mit bánom én, hol, milyen pózban kötök ki, egy a fontos, hogy a kicsi párom ott legyen velem és akkor lehet bármi, nem érdekel, csak ő legyen mellettem. Meg anyum, ha nem ő fog vigyázni a fiúkra. Mert ugye sajnos az apjukra nem számithatok, amit ma mond, holnap már agyonüti a saját szavát mással és nem is akarom, hogy a végén még elvárja, hogy legyek hálás neki, amiért vigyázott a saját gyerekeire, mig én szülni mentem. Akkor inkább anya maradjon, bár nagyon szeretném, ha velünk lenne ő is.....

Ági
Vendég

Sziasztok!

Nagy gondban vagyok, jó lenne ha tudnátok segíteni! :?

Margitban szültem 2005-ben (ez most már nem fog menni), az orvosom is nyugdíjba ment (legalábbis szülést nem vállal). Közben lakóhelyet is változtatunk- ha minden igaz talán márciusban végre kiköltözünk Szentendrére (ahol senkit nem ismerek, nem ám orvost)-, de addig is még Pesten lakunk anyósoméknál.
Körzetileg a Jánosba tartozunk (SztEndre is), 8. hetes terhes leszek és lövésem sincs kihez mehetnék orvoshoz. Senkit nem ismerek a Jánosból, de a megújult szülészetről jókat hallottam.

Nagyon örülnék ha bizalommal tudnátok valakit ajánlani! :D

Köszi!
phiri

Phiri!

Én a dokimat maximálisan tudom ajánlani, aki Szentendrén is rendel hétfőn-kedden, és a 2. kerületben a Kapás utcában. A szüléseit a Jánosba beszélte meg.

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci! Ki a dokid?
Vendég

Phiri!

Én is 2005-ben szültem a Margitban, 100%-os megelégedettséggel, viszont az én dokim még mindig ott dolgozik a nőgyógyászaton, és ő bátorított, hogy 2008 februárjában esély van a szülészet újraindítására. De, valamilyen szinten fizetős lesz...szülés után egyágyas zuhanyzós szobákat alakítanak át most... gondolom magát a szülést az OEP fizeti, az anyukáknak a szobáért kell perkálni...
Áprilisig van időm, még nem tudom hol szülök... :shock: :roll:

Kép
Kép
meli30

Teri alias Pruci!

Megkérdezhetem ki az orvosod? Vagy szeretnéd külön megírni, mert akkor írok emilcímet!

Mit jelent az, hogy a Jánosba "beszélte" meg a szüléseit? Ezért netán Ő fizet a kórháznak, amit én egyenlítek ki? Vagy ez hülyeség....... :roll:

Köszi
alias Reni
phiri

Meli30!

Én ugyan nem voltam megelégedve a kórházzal ( 8 napig voltunk bennt egy fel nem ismert tüdőgyula miatt, simán hazaengedtek volna csak a babszi evés közben leszürkült-a hazaindulás napján-és futottam vele a PIC-re. Ha ez otthon történik....bele se gondolok) de ott volt a dokim és kényelmesen közel is volt :oops:

Én is hallottam új szülészetről mendemondákat, de én úgy tudom olyan "exclusív" lesz mint a MÁV tetején levő Vitalitás osztály, vagyis totál fizetős.

De bízzunk a legjobbakban!!! :D
phiri

ági: vajúdni lehet, csak szülni nem vízben. sztem.
kerekpocak

ÁGI FÉLIDŐS!!! ÉLJEN!!!

:wink: :wink:
kerekpocak

Pumpóka, Phiri! A dokim D. Koniorczyk Katalin. Nagyon szuper, a szülésnél végig mellettem volt, majdhogynem a kezemet fogta, beszélt hozzám, nyugtatott. Ő a Rókusban volt, és mivel Szentendre és a Kapás utca is a Jánoshoz tartozik, így a betegeihez és a kismamákhoz igazodva beszélte meg ide a szüléseit.

Teri

KépKépKép
pruci

Zsófi! Holnap te is csatlakozol a félidősekhez! :)
Akkor maradunk a vizben vajúdásnál :) az is több, mint a semmi! :)

Pruci! Kiváncsi voltam..... különben róla csak jókat hallani, egyszer a barátnőm is volt nála terhesgondozáson a Kapásban, de csak véletlen, de meg volt vele elégedve. Különben én kétszer jártam úgy, hogy pont ő rendelt és akkor mentem, de amikor megláttam azt a temérdek kismamát a rendelő előtt, azzal a lendülettel fordultam meg és irány a lépcső..... :lol: Rengetegen voltak. Inkább vártam hétfőig, mig a Németh-em rendelt :) Ne érts félre, nem a dokinővel volt bajom, hanem azzal a cirka húsz kismamával, aki mind előttem lett volna, rögtön előtört a pánikrohamom, ami rég nem volt.... :lol:
De ez is bizonyitja, hogy jó dokinő, ha ilyen sokan várnak rá.... :)

Ági
Vendég

Ági! Igen, ez a baj, h nagyon sokan járnak hozzá. De ezzel szemben nagyon alapos, rendes. Amikor sokat kellett menni, mindig behívtak előre, pedig egy fillért sem adtam soha, csak a szülés után. Mondjuk a kartonozóban mindig megkérdeztem h sokan vannak-e, és ha igen, akkor hátra arc, de délelőtt 9 körül és délután 3-4 körül szinte senki sincs. Mondjuk ez már fél évvel ezelőti adat, most nem tudom :oops: :oops: :oops:
Én voltam a Némethnél is, az is nagyon jó fej, ha a doki néni nem vállalt volna, akkor tuti nála szülök. Bezzeg a harmadik, az nagyon furcsa egy pasi...
A pánikroham szörnyű lehet! Vigyázzál vele nagyon!

Teri

KépKépKép
pruci

Igen, Mira Zoé és Gergő Bence a nevek. :D

Kép
babyteve2

Sziasztok! En azt hallottam ma a korhazban hogy penteken adjak at az uj reszleget! En is ott fogok szulni feb. elejen Molnar Doktornal es Annamaria a szulesznom! Ma bent voltam mert volt egy kis panik, nem tudom volt vki ctg?Reggel 8 es 12 kozott?

Kép

Kép
cirkuszka

Szia cirkuszka!

Az én orvosom is a Molnar dr. :D
Én a héten szerdan voltam CTG-n, de akkor még nem volt kész az új szülőszoba.
Remélem dec. közepére, mikorra varható a szülésem, mar az új lesz.
Nekem nem ajanlott szülésznőt az orvos, mivel azt mondta, hogy mindegyik nagyon jó szakember és megbízhatok bennük.
Neked ki ajanlotta a szülésznőt?

Lanyok!
Ti szülés előtt szétnéztetek a kórhazi szobakban, a szülészeten?
Most azon filózom, hogy egyagyas vagy ketagyas szobaba menjek-e.

Mar összepakoltam a kórhazi cuccokat kb, de nagyon sok cuccom lett, a férjem mondta is, hogy nem lesz annyi szekrény a szobaban. amennyi cuccot én viszek! :lol: :wink: :roll:

Szül v.ki dec. közepén a Janosban?

Kép;

Kép
angyalka1

pumpóka!

Én is egyből a kadban szülésre gondoltam, hogy hatha lesz lehetőség ra az új szülőszobaban.
Imadom a vízet, főleg a jó meleg vízet, de 9 hónapja sajnos csak zuhanyzom és mar nagyon jó lenne egy kis lazulas a meleg vízben.
(főleg akkor csak vagyakozhatok ra, ha végül is csaszar lesz).
:oops:

Kép;

Kép
angyalka1

Szia angyalka!
Úgyis csak abba tudsz menni amelyik éppen szabad :), de szerintem kissé magányos egyedül lenni szülés után. Persze a baba ott lesz, de azért jó beszélgetni. Én már bármikor szülhetek, remélem hétfőnél előbb nem fogok, és kicsit rossz, ha még a régiben kell, pedig már kész az új szülőszoba. Nem értem miért nem adják már át. Persze nem szeretnék sok időt tölteni ott. :)

Kép
soszoro

Nagy nagy gratula Szilvinek és Janikának! :lol: :D

Kép;

Kép
angyalka1

Pruci!
A Németh vajon a Jánosban van? Mert ezt nem tudom és nem merem megkérdezni tőle, mert én elvileg nem akarok dokit fogadni, meg nem tudom, van-e magánrendelője és félek, tudod, ha megfogadnám, utána a magánba kéne járni, és mivel már a harmadik, nekem nem olyan fontos, megfelel a Kapás is, a Németh nagyon rendes velem sztk alapon is.
Igen, a Szeverényi a nagy főorvos, hát inkább hagyjuk, már jóval előbb egyszer irtam róla itt a topicban.... kenyérre kenhető, rengeteget beszél, de a lényeget valahogy mindig kihagyja.

Angyalka!
Hát, te talán már élvezed majd az új szülőszobákat, ha odakerülsz a kádasba, kérünk élménybeszámolót. Mondjuk egyébként is.... :)
Az egy vagy két ágyas..... Barnussal kétágyasban voltam (nem a Jánosban), először két napig egyedül, utolsó két napra jött egy friss anyuci mellém, igy pont jó volt. Én talán egyágyasba megyek majd, ha lesz persze szabad, én jobban érzem magam, meg szeretem a sok látogatót viszont nem szeretem ezzel terhelni esetleg kellemetlen helyzetbe hozni (szoptatás, vérzés) a szobatársamat. De ahogy te jobban érzed magad, úgy dönts.

Ági
Vendég

lányok sztem orvosa válogatja, h a kádban kitolást szereti e v nem. én úgy hallottam, h a nagy alternatív kórházakban sem vállalja minden orvos. de vajúdni nyilván lehet vízben, hiszen arra van a kád.

én egyágyasban szeretnék lenni. főleg mert akkor csaba sokat tud majd velünk lenni. de annyira attól függ, h lesz e hely. ági, lehet h talizunk majd bent? most épp olyan hangulatban vagyok, h naaaaaaaagyon babáznék most éppen. néha meg úgy vagyok vele, h jó, h még van 20 hét. :) van addig még felkészülési időm. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Ági! Ha minden igaz, akkor ő is ott vezeti le a szüléseit. Amikor terhes voltam, akkor volt ez a mizéria, h ki hol, és akkor mondták, h mind a hárman megpróbálnak oda menni, mivel a Kapás utca oda tartozik. Szerintem nem néz ki olyan pénzéhesnek és ha megkérdezed, semmi bajod nem lesz belőle. Nyugodtan kérdezz rá, h hol vezeti le a szüléseit. A Nyírőben volt előtte (nrm tudom, h ott van-e még szülészet). Szerintem nem kéne hozzá magánrendelésre járni. Én úgy csináltam, h megkérdeztem, h lehet-e a doktornőnél szülni, azt mondta h igen, ez megbeszélés kérdése. Aztán azt mondta, h akkor a terhesgondozást megcsináljuk a Kapásban. Én akkor nem is tudtam, h van-e neki magánrendelője. És soha nem szólt róla semmit. Szerintem a Németh is ilyen. Legalábbis egyáltalán nem tűnik egy pénzéhes pasinak.

Teri

KépKépKép
pruci

Pruci!

Köszi az infókat, majd összeszedem magam a köv. vizsgálatra és megkérdem, végülis veszteni semmit nem vesztek. Egyébként gondolkodtam rajta, hogy amúgy is karácsony előtti héten megyek vizsgálatra hozzá, viszek neki valamit (nem pénzt), esetleg pezsgőt, kávét, csokit vagy nemtudom.... valamit..... szerinted? szerintetek??? Hülyeség??? Pénzt nem akarok adni az annyira személytelen...
Viszont igy félidőnél szeretném valamivel megköszönni, hogy eddig is olyan nagy figyelemmel volt irántam (tunk).....
Várom a reakciókat a gondolatmenetemre.... :) !!!!!!!!!!!!

Zsófi!

Szia félidős!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Lehet, hogy talizunk, szerintem majd neked is megadom akkor a mobilszámomat, meg még egy még tuti nem szülő kismaminak, hogy tudjam, akkor bent vagy te is vagy sem... na ezt jól megfogalmaztam most, kicsit kusza vagyok mostanában, de remélem, értetted... :)
A vizet meg még meglátom.... akkor és ott....

Ági
Vendég

Sziasztok Csajok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyors leszek...
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, nagyon örültünk neki a férjemmel, mikor valamelyik este gyorsan beleolvastunk.
Csütörtökön délben jöttünk haza, minden rendben, Janika egy kis angyal, három óránként kel fel enni büfizni tiszta pelust kérni, és alszik tovább mint a bunda.
Jaj csak el ne szóljam...(kopp kopp kopp)
Csajok tejem mint a tenger éjjel kétszer is cserélnem kell melltartóbetétet.
Ja és képzeljétek olyan jó evő hogy egy szoptatás kb45 percig tart és az utolsó 5 perc alatt alszik el.
A háztartást is kezdem mostmár lassan utólérni, és a császár sem fáj már annyira.
Amint lesz megint egy kis időm teszek fel képeket és vissza is olvasok, és jövök a szüléstörténetemmel is.
Addig is puszi mindenkinek és köszi mégegyszer

KépKépKép
szilvianya23

Sziasztok

SZILVIANYA

Üdv újra itt :D tök jó hogy minden rendben veletek. Mégegyszer gratula és nagyon várjuk a szüléstörténeted.
Majd légyszi írd le milyen volt a Sóvágó, hogy viselkedett stb.
Tudod, nekem is ő az orvosom.

Ági

Kép
hági

Sziasztok Lányok!

Azt kérdezném tőletek, hogy hallottatok-e Elekes Dokiról valamit,
mert kezd olyan érzésem lenni, hogy nem is dolgozik a Jánosban.
Régóta olvasótok vagyok, de még senki nem említette.

Grat Szilvianyának, már várom a beszámolót,főleg mert lehet,hogy
nekem is császár lesz.

Üdv mindenkinek

Éva
bambusz69

nekem volt hozzá szerencsém és csak jót tudok róla mondani. velem borzasztó emberséges,, rendes, kedves volt. plusz remek a humora ( :lol: :lol: :lol: ) összefoglalva: nagyon ajánlom szerintem remek orvos, és nagyon jófej ember.
kerekpocak

(nekem is csaszi volt, nyugodtan kérdezz)
kerekpocak

Lányok, létezik, hogy vasárnap este óta senki nem írt ide :?: :?: Mi ez a pangás?... Vagy rossz a gépem?
Igazából nekem sincs sok mondandóm, gondoltam visszaolvasom a hétvégét, de túl gyorsan végeztem. Mi van veletek??
Én mostanság rengeteg babaruhát mosok, vasalok+ ágyhuzatokat.Ma voltam baba-turiban, vettem néhány pirinyó rugit.Szétnéztem már több helyen, de mindenütt csak 56-os a legkisebb méret, nekünk meg valszeg 44-50-es kell majd kezdésnek :cry: :roll: ,amiket persze egy ismerőstől sem kaptunk. A Kenguru Goldban ugyan van ilyen méret, de nekünk az csillagászati ár, pláne 3 gyerkőcre. Véletlenül ráakadtam erre a turira a neten, ma elmentem,megnéztem és nekem nagyon bejött. Jó minőségű, foltmentes és nem kinyúlt cuccok vannak egész jó áron, újszülöttől kamaszkorig. Ha érdekel valakit, a Keletinél van,a Rákóczi úton, a Grand Hotellel szemben. Én nyugodt szívvel ajánlom.

Éva

Kép
évi_76

Évi!

Énis nézegettem a topicot és senki nem irt.... tényleg nagy a pangás. Babarucikat még érdemes megnézni itt a neten a vaterán vagy a teszveszen. Elképzelhető, hogy pont rakott fel valaki ilyen pirinyó rucikat, hisz nem te vagy az egyetlen ikres anyuci. Szerintem kukkants be, bár a vaterára regisztrálni kell, ha csak nézelődsz akkoris, de a teszveszen nem kell, csak ha konkrétan veszel vagy eladsz, nézelődni tudsz reg nélkül is.
Én sok rucit vettem már a fiúknak ott, kabátot, Atisnak egy ünneplő nadrágot, sőt, most vettem egy szopipárnát, 2300 ft-ért, ami nagyon jó ár, az újak 6ezer körül vannak és nagyon jó állapotban van, teljesen, mintha új lenne.
Csak egy tipp volt, ha esetleg segithetek vele.... :)

Egyébként Barnusra is nagy volt az 56-os ruci, pedig nem volt picike, nekemis egy darab 50-es rugim volt, azt is turiban vettem. :) Ha megkapom a babaruhákat az ismiktől és találok benne nagyon kicsiket, szólok, felteszem majd a fényképet és ha tetszik, odaadom. Mi azért nagyobbak leszünk, mint ti, ez biztos :)

Ági
Vendég

Csak pl.: ezt a vaterán találtam, 50-es:

Kép
Vendég

Zsófi!

Kösz az infót. A csaszi azért érdekel, mert ma vagyok 35 hetes,
és eszébe sincs a fiatalúrnak befordulni. A doki azt mondja, hogy
második gyereket farral is meg lehet szülni, de Botondunk már
most 3 kiló körüli, és bevallom férfiasan, nagyon be vagyok..........

Lányok ha bárki tud valami vígasztalót, azt szívesen olvasnám.

Éva
bambusz69

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?