Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gabóóóó!! :D

Végre, már hiányoltunk ám!! ;) Gyertek! :D

Mi az a utrogestan? Vagy mi... Ha nem titok ;)

Milyen volt egy kicsit kikapcsolódni? Flóra élvezte? Miket csináltatok?

Köszönjük a bókot!!! :D

Kép
Kép
encu

Hopppááááááá!! :D

Tesóka! Felháborodás?? ;););) :D:D:D

Amúgy ki merre van???

Kép
Kép
encu

Ez ma este készült... szóljatok rám, ha fejezzzzzem be :oops: :oops: :lol: :lol: Kép Nézni, azt nagyon tudok ;)

Kép
Kép
encu

Hááát, látom ma egyedül huhogok.. :? :lol:
Jóccakát!!!!!!

Kép
Kép
encu

ÚÚúúú!! Láttátok a Kész átverést??? NAggyon kegyetlen volt!!! :D:D:D:D:D:D Apával jókat röhögtünk ;) Minden nap kellene legyen ilyen jó móka :D Jajj, de kárörvendő vagyok ;)
NA, lelövöm magam :D:D:D Jóccakát!2

Kép
Kép
encu

Jo reggelt
anha

Jó reggelt bizony!

Zsuzsa!!! MEsélj!!

Halihó, lányok!!

Kép
Kép
encu

Szia encu

AZT MONTA NEM AKARTA ELMODANI MERT A 12 HÉTIG NEM AKARTA DE NAEM AZÉRT MERT AKÁRMI IS LEHET . HANEM MERT Ö SZERINTE KEVESEB PÉNZT FOG KAPNI VAGY EMELÉST MERT Ö FEB 1 KOR LESZ OTT EGY ÉVE . ÉS IGY AZT FOGJÁK MONDANI HOGY ENEK A BAROMNAK UGYIS MINDEGY KEL NEI A MUNKA . MEG HOGY Ö AKARTA ELMONDANI . ÁLITOLAG . NEM ÉRTEM
anha

aZTÁN JÖT MÉG SOK MÁS . ILYENKOR MINDEN ELÖJÖN . DE NEM SIRTAM . AMINEK AZÉRT ÖRÜLÖK VISZONT REGGEL OTA EGY FOLYTÁBA
anha

ÉS A LEGBOSZANTOB AZ AZ HOGY REGEL UGY MENT EL MINTHA SEMMI NEM LET VOLNA
MÉG AZT IS MEGKÉRDEZTE . MI A BAJOM :shock:
anha

Zsuzsa! El kellene vele beszélgetned erről. Mondd el, hogy neked ez fáj!!! Ez nem ciki, az a ciki, ha ő nem érti meg és nem támogat. Elvégre a felesége és a gyermekei anyja vagy, nem? És miért gondolja, hogy a kollegái meg a főnöke a Te iwiw-oldaladat fürkészik??? Vagy miért kötelező az, hogy kiderüljön egy kép miatt? ÁÁáá, nem értem én sem a pasikat olykor. Vannak igazi hülye dolgaik. Ok, hogy nekünk is, de mi bevalljuk, nem? Meg nekünk ott vannak a hormonok! :D
Zsuzsa! NE sírj, vagy sírj, de sírd ki magad hamar és nézz utána pozitívan a jövőbe! A babód miatt is! A férjeddel meg kommunikálj többet, meg kell értenie, hogy mi zajlik benned, csak így van esélye, hogy tudjon bizonyos szituációkat kezelni. Ha meg még akkor sem tud vagy neadj'Isten akar, akkor elgondolkodhatsz radikálisabb módszereken. Na itt persze nem a hagyok csapot-papot dologra gondolok, csak egy kicsit erélyesebben éreztetni vele, hogy valami nem fasza.
Na, remélem nem osztottam túl az észt, de nagyon érzem, hogy milyen lehet neked, meg nem értve és lecseszve ok nélkül!
Kitartás, és ha tudok segíteni valahogy, szólj, és nyugodtan panaszkodj itt, mi mindig meghallgatunk. Lesz még olyan, hogy én jövök valami nyűgmmel, mert tudom, hogy Ti itt vagytok :D

Kép
Kép
encu

eNCU FELJÖSZ EMSNRE
anha

Zsuzsa, föl! :D

Kép
Kép
encu

NEM LÁTLAK
anha

MEGVAGY
anha

Sziasztok!

Lányok!
Ami budaörsön van játékbolt, az a brendon mellett van, de ott csak 3 éves kortól való játékok vannak.
A nándorfejérvári úti régio játékboltban állítólag hatalmas választék van bébijátékokból. Tegnap már nem jutottunk el odáig, hogy megnézzük, de majd jövőhéten elmegyünk.

Zsuzsa!
Nem értem a férjedet, nem hiszem, hogy pont a főnököd nézegetné az iwiwes adatlapodat!

Encu!
Látom már Kiskarcsi is kezd tokásodni, annyira édes. :D
Ezen az uccsó képen nagyon álmosnak tűnik. :lol:

Ki hogy aludt?
Mi este fél nyolcra értünk haza, gyors fürcsi volt csak, utána már aludt is Nonó. 2-kor keltünk, utána pedig fél hatkor. De fél nyolctól aludtunk tízig. :)

Móni!
Jövőhétre már nem tervezek csavizást. :)
Remélem most már eljutunk Encuékhoz, meg Barbiékhoz. :)
Max. a játékboltba szeretnék még elmenni télapó előtt.

Kép
niki+baba

Próbálok visszaolvasni.

Encu!
Nonó 3630-al született, és 3330-al hoztuk haza. :)
Két hét alatt majdnem 1 kiló, hát jó zsíros lehet a tejcsid akkor! :D

Kép
niki+baba

Niki! Igyekszem ;) És tök örülök :D
Mi is 300 grammot "fogytunk" :D
De Nonónak is volt étvágya :D

Kép
Kép
encu

Berosálok!!! Hull a hó!

Tesóka! Öröm van? :D

Merre vagytok, leányok?????????

Kép
Kép
encu

Niki

nem az enyém hanem az övé

ja nincs is iwiwje csak a feleségének
anha

??? :shock: :shock: :shock: :shock: :? :?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Az utrogestan A terhességelső harmadában felhelyezhető hormontartalmú kúp!
Annak szokták adni aki nehezen esett teherbe, vagy volt már vetélése, vagy hátrahajló a méhe!
Nekem az utóbbi kettő volt ezért kaptam!
De megmaradt egy felbontatlan csomag!

Zsuzsa!
Szerintem tényleg félt a párod,de jobb ha tisztázzátok!
Viszont nem gondolnám,hogy valaki a beosztottjai iwiw lapját nézegetné! :wink:

Csajok!
Flóra szól ha bekakilt! :lol:
Jön odahozzám és mondja : be!
Majd megzabizom, persze szólhatna előtte is,de tudom,hogy az egyenlőre biológiai képtelenség!
Pedig bőszen mutatom a bilit! :lol:

Mi ma egyáltalán nem voltunk levegőn, de bevallom, semmi
kedvem kimozdulni! :roll:

Kép
gabriel79

Encu!
Ti voltatok levegőn?

Kép
gabriel79

Gabó! Köszi az infót! ;) Voltunk, most értünk haza fél órája, és eddig ettünk (főleg Kiskarcsi, most én :) ).
Tök jó idő volt!!
Édes a Flóra! :D Hogy csináltad? Már nem a Flórát :oops: :lol: , hanem hogy szól :D:D:D
JA, és nyugisabb vagy már anyós miatt? :roll:

Kép
Kép
encu

Miért van ilyen pangás????? :shock: :shock: :?

Kép
Kép
encu

Én üldözök el mindenkit??? :D :shock: :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!
Én írtam el, bocsi. Azt akartam írni, hogy az ő főnöke. De amúgy meg szerintem senkinek semmi köze, hogy az alkalmazottjának hány gyereke van, ezért miért ne adnának fizu emelést?!

Tényleg elég nagy a pangás ma!

Móni merre tekeregsz????

Gabó!
Jó, hogy újra vagy! :D
Nem is hallottam még erről a kúpról. :oops:

Encu!
Ma még nem is pihentél???? :shock:

Kép
niki+baba

Niki! Nem...megyek, mint egy felhúzós játék ;) Kiskarcsi ma nagyon anyás, folyton cicin lógna, úgyhogy esélyem sem lett volna pihenni...
Most is csak a hintájában van el, amúgy visít. Ja, vagy az ölemben ;)
Kis anyámasszony katonája :D
De nem baj, erre is jó lesz majd egyszer emlékezni, mikor szakadt farmerben, bőrdzsekiben rohan el itthonról piálni a haverokkal, és ciki lesz a muternek egy puszit adni ;) :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu!
Dehogy szakadt farmerban!!! :lol:
Csini kiizmosított farára testhezálló farmert és szexi inget fog felvenni,mert rohanni fog Flórához! :wink:
Jajj már most beparáztam! :shock:
Ja és még sztori!
Flóra ugye látja, hogy amikor én menstruálok betétet, tampont használok!Kénytelen vagyok sokszor előtte, mert rajtam lóg még sz@rás közbenis! :oops: (majd meglátjátok!!!)
És előlhagytam véletlen a tamponomat és ő azt csomagolta szépen a bugyimba, amit természetesen kirámolt a komódból! :lol:
Persze vanegypárilyensztori mostanában, főleg amikor a melltartóimat veszi fel és bújik bele a papucsomba! :lol:

Niki!
Hát addig jó,amíg nem kell ez a kúp!
Hétfő akkor jó?

Kár, hogy mi ki sem dugtuk az orrunkat,de holnap tuti kimegyünk!

Kép
gabriel79

Sziiiiia Gabó!

Szóval feszes farmer, mi?? :D:D:D A lányod örömére, vagy a magadéra? ;) :D:D:D

Komoly sztoriid vannak ;) Asszem össze kellene ülni egy röhögős partira ;) :D

Kicsit pihizek, mert kivagyok. Most tettem le Mandulát, de szerintem mindjárt visít. MA egész nap ilyen...

De még nézelődök!!! :D

Kép
Kép
encu

Asszem én elmegyek lassan csicsikálni, mert leragadnak a szemeim.

Látom, tud Flóra pakolászni. :D
A keresztcsajok is ilyenek, még mindig. Én is tudnék mesélni! :)
De bizti Nonó is fog majd produkálni, de persze ezeken jókat lehet nevetni (utólag).

Encu!
Nálunk pont a fordítottja van, Nonó ma olyan volt mint egy kisangyal, nem tom mi lelte! :lol:

Gabó!
Egyenlőre jó a hétfő! :wink:
Délután ugye?

Na tényleg megyek! Jó éjszakát lányok!!!!!!!

Egy képet még rakok azért. :D

Kép

Kép
niki+baba

Niki! Már írtam, de most is mondom: nagyon édes a Nonó ezen a képen (is!!! :D:D:D:D ) Kiskarcsi megint evett és megint olyan, mintha aludna...de a egész éjjel azt folytatja, amit nappal, akkor megzizzenek!!! ;)

Kép
Kép
encu

Encu!
Kitartás!!!

Niki!
Minnyá magzabálom ám ezt a Nonó pasit is! :lol:

Szép álmokat!

Kép
gabriel79

Sziasztok!
Jöttem mesélni, mert ismét van mit!
Ma délután csináltak egy keringési UH-t ami kimutatta, hogy a kisebbik fiunknak keringési rendellenességei vannak. Az orvosok mondták, hogy két választási lehetőségünk van az azonnali császár, a másik, hogy hagyjuk elhalni a kicsit és a másik tovább fejlődhet még.
Életünk legnehezebb döntése után 18:02 perckor megszületett Dávid fiunk 1360g-mal, 18:03 perckor pedig Bálint 790g-mal. Most inkubátorban vannak és maguktól lélegeznek. Tehát most minden rendben velük.
Csilla is nagyon jól tűrte a dolgokat. Megfigyelésen van, de az állapota jó.

Holnap, ha már tudok friss infoval szolgálni, újra jövök![/b]
rnecsi

Viktor!!!!

Úristen!!! Soha nem látott energaiamennyiség a fiúknak!!!!
Most én is úgy bőgök, mint egy gyerek! NAgyon drukkolok, hogy rendben legyetek!! És igazából csak ezt tudnám folytatni a végtelenségig, de őszintén veletek vagyok lélekben!
Várjuk a fejleményeket!!!!
Na, kicsit ténfergek itthon, mert most kiakadtam.. :(

Kép
Kép
encu

Most jutott el a tudatomig! Maguktók lélegeznek? Édes kis harcosok! Kitartás nekik, ez jó jel!!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

Csilla!Viktor!
Én is bőgök és imádkozom, hogy minden rendben legyen, bár egyszerűen csoda,hogy maguktól lélegeznek!
Olyan erősek,mint amilyen ti vagytok!
Sok energiát, angyalkát küldök nektek és a lehető legjobb döntést hoztátok!
A fiúk jó kezekben vannak!!! :wink:
Millió puszi

Kép
gabriel79

Encu!
Délután jössz sétálni?

Kép
gabriel79

Gabó!

Mikor délután? 3ra jönnek vendégek, de remélem max fél-1 órára..Vagy előtte gondoltad?
Még mindig bőgök! És folyamatosan nyomom az energiákat!

Amúgy jó éjszakánk volt, éjfélkor feküdtünk, negyed 5kor evett először, aztán fél 7kor. :D Most meg hintázik ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla, Viktor!
Szerintem a legjobb döntést hoztátok, hiszen kint azért több lehetősége van! Nekem is folynak a könnyeim, ahogy olvastam a sorokat! :cry:
És az pedig, hogy maguktól lélegeznek, tényleg egy csoda!!!!!!!!!
Mi is veletek vagyunk, sok-sok energiát küldünk, és biztosan minden rendben lesz most már!!!!!!!!
Nagyon szurkolunk értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Azért írtam többes számban, mert apa is.)

Lányok apa megint csinált programot. :?
Valószínű, hogy péntektől hétfőig egyedül leszek, vagyis hazamegyek a szüleimhez, mert neki el kell mennie Belgiumba. :cry: :cry:
De viszem a laptomot, meg a modemet haza. :wink:

Encu!
Jó sokára aludtatok el!
Nálunk is felkelt Nonó este fél tizenkettőkor szopizni :shock: , utána fél ötkor. Majd 5-től aludtunk fél nyolcig, nyolctól meg tízig.

Kép
niki+baba

Encu!
Mi kb akkorra tudunk menni levegőzni!
De azért megcsörizlek hátha!

Niki!
Akkor nem jó a hétfő?Mert átrakhatjuk!

Kép
gabriel79

Gabó! 3 körül? :D Se előtte se utána? :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hú én is bőgtem, ahogy olvastam Csilláékat!
Viktor, Csilla, gratulálok az erős fiúkhoz, és szurkolok, hogy minden rendben legyen velük!!!

Mennem kell, mert mindjárt eszünk

Kép

Kép
sbarbi

Ur Isten

most olvasom Viktor én tegnap hivtam Csillát és igen meg voltam ilyedve hogy nem hivott vissza .

De az jo hogy lélegeznek egyedül erös fiuk . .

Hu bögök .

Hát kitartás minden okés lesz .
anha

Sziasztok!

Viktor, Csilla!

Gratulálunk Nektek!
És szurkolunk a nap minden percében, hogy minden jól alakuljon és pár hét mulva mindhárman itthon legyenek!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viktor!

Nem szeretnék beleszólni de van valami amit meg szeretnék osztani veled:

Sok olyan sztorit hallottam, hogy ha egy kismamának korababája lesz, magát kezdi el okolni hogy nem volt képes kihordani a babát,stb.
Tudom, hogy a Csilla egy talpraesett, okos, ügyes anyuka, és ezzel Te is így vagy,de ne feledd ezt nap mint nap a tudtára hozni! Támogasd, biztasd minden alkalommal mikor csak találkoztok! Nehogy még csak hasonló negatív gondolat is megforduljon benne! Fantasztikusan viselkedett, le tudott nyugodni mikor más beleőrült volna az aggódásba, befeküdt a kórházba és bent is akart maradni hetekig zokszó nélkül és még sorolhatnám.
Nagy szüksége van erre, még ha nem is mondja, mutasd ki, mond el neki, hogy mennyire szereted, mennyire büszke vagy rá hogy életet adott a gyermekeiteknek. És akármi is történi az elkövetkezendő napokba, mindig vele leszel és szeretni fogod.

Remélem nem haragszol hogy belekotyogtam a dolgaitokba :oops:
Nem szeretnek a pasik ilyenekről beszélni, pedig kell, főleg ilyen helyzetekben.

Mégegyszer sok-sok erőt küldünk nektek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Sziasztok!

Mi lehet Csilláékkal? Úgy felhívnám, csak nem tudom, hogy illik-e... :oops: :roll:
NAgyon sokat gondoltam ma rájuk, talán ez a telepátia is segít egy icipicit...nekik most minden ilyen jól jön. De jó, hogy egy ideje kapott a Csilla tüdőerősítő infúziót, és a babók maguktól lélegeznek! Ez annyira jó!!!
Megint kívánok nekik sok-sok erőt és mihamarabbi erősödést!!!

Gabó, a Flóra napról-napra szebb és láttad, Karcsi is hogy megnézegette ;) :D:D:D Megaztán már van is udvarlója...de nekem megőrizd ezt a lányt!!! :D Már lestoppoltam!! :D ;)
A főzést meg megdumcsizzuk!!! ;)

Tesóka! Merre tekeregtél tegnap??? Hiányoltalak ám!!! :? :lol: :lol: :lol:
Mizujs?

Barbi! Te is nagyon csöndben voltál...Hogy vagytok?

Zsuzsa! Van valami fejlemény?

Többiek?

Kép
Kép
encu

Hellóka Tesóka! :D

Én is fel akarom hívni :wink: :D Úgy volt hogy ma délután, de inkább áttoltam holnap délelőttre. Bizti ott van a családja is most aztán nem akarom őket zavarni. De ha te felhívtad írd hogy mi van velük!!!! :wink:

Hogy tegnap mit csináltam :shock: nem emlékszem, szerintem semmit :oops: :lol: :lol: de azt nagyon :roll: :roll:
Nem volt időm írni, apa itthon volt, holnap is itthon lesz, ma meg dolizott így azért :lol:

És Ti??

Még nem olvastam vissza, leragadtam a Csilláéknál. Majd este ha lefeküdt a töki, most már nagyon hiányzom neki :P

Szerinted mekkorák lehetnek a fiúk? Nézegettem a súlyokat itthon és olyan picikék lehetnek.

Ha beszélsz előttem a Csillával mond neki hogy kezdjen el fejni és adják oda a fiúknak :wink:

Na megyek, pusszancs majd este aktiválom magam :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka...végül nem hívtam fel... :oops: :oops: De holnap biztosan megteszem!!! :D

Mizujság? Mi nézzük a Számkivetettet, a Kicsi meg itt van mellettünk ;)

NA, menek is, gyere!!!

Meg mindenki!!!

Kép
Kép
encu

Szétrobban a fejem. :( Nem tudom mitől fáj.

Most látom, hogy Viktor már a vonalzót is átírta. :)

Lehet én vagyok a buta, de én nem értek valamit!
Hogy mondhatták azt az orvosok, hogy hagyják elhalni a babát, és hogy a másik továbbfejlődhet még? Hiszen ha hagyták volna, akkor is azt ki kellett volna venni a pociból nem? :oops:

Egész délután jár az agyam a Csilláékról!
Annyira szurkolok nekik, hogy minden rendben legyen velük!!!!!!!

Encu!
Mit főztök Gabóval? :roll:

Gabó!
Jó a hétfő délután! :wink:

Zsuzsa!
Mizu? Szent a béke otthon?

Kép
niki+baba

Sziasztok!
Sajnos megint rossz hírrel kell szolgálnom :cry:
Délután mindkét gyermekünknél mellkasi ultrahangot csináltak és mindkét esetben kimutatták a tüdőgyulladást. Dávid vérgáz (nem biztos, hogy így mondják) adatai nem voltak megfelelőek, ezért lélegeztető gépre kötötték ezután visszaállt a rend.
Mindketten 3 fajta antibiotikumot kapnak és várjuk, hogy minden rendben legyen.
Csillát ha minden jól megy holnap már visszarakják az osztályra, reggel még magas volt a vérnyomása, de estére beállt az is a 120/70 környékére.
Köszönjük a biztató szavakat!
Reménykedve várom a holnapot és természetesen akkor is írok majd.

Üdv Mindenkinek: Viktor
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?