Zsuzsa! El kellene vele beszélgetned erről. Mondd el, hogy neked ez fáj!!! Ez nem ciki, az a ciki, ha ő nem érti meg és nem támogat. Elvégre a felesége és a gyermekei anyja vagy, nem? És miért gondolja, hogy a kollegái meg a főnöke a Te iwiw-oldaladat fürkészik??? Vagy miért kötelező az, hogy kiderüljön egy kép miatt? ÁÁáá, nem értem én sem a pasikat olykor. Vannak igazi hülye dolgaik. Ok, hogy nekünk is, de mi bevalljuk, nem? Meg nekünk ott vannak a hormonok!
Zsuzsa! NE sírj, vagy sírj, de sírd ki magad hamar és nézz utána pozitívan a jövőbe! A babód miatt is! A férjeddel meg kommunikálj többet, meg kell értenie, hogy mi zajlik benned, csak így van esélye, hogy tudjon bizonyos szituációkat kezelni. Ha meg még akkor sem tud vagy neadj'Isten akar, akkor elgondolkodhatsz radikálisabb módszereken. Na itt persze nem a hagyok csapot-papot dologra gondolok, csak egy kicsit erélyesebben éreztetni vele, hogy valami nem fasza.
Na, remélem nem osztottam túl az észt, de nagyon érzem, hogy milyen lehet neked, meg nem értve és lecseszve ok nélkül!
Kitartás, és ha tudok segíteni valahogy, szólj, és nyugodtan panaszkodj itt, mi mindig meghallgatunk. Lesz még olyan, hogy én jövök valami nyűgmmel, mert tudom, hogy Ti itt vagytok