Új privát üzeneted érkezett!

Gira jo a hömérözés szerintem

Kép
e.andrea

Sziasztok, szép napot mindemkinek!

Csajok, én is búcsúzni szeretnék Tőletek !

Nagyon jó csapat vagytok, folytassátok ugyanígy !!
Nagyon aranyosak voltatok hozzám, így ismeretlenül mégegyszer köszi Neketek !

Kívánom hogy mielőbb teljesüljenek az álmaitok, legyen boldog családotok, nevelgessétek a babucikáitokat !

Egyenlőre, de lehet hogy örökre befejeztem a baba témát. Sajnos az ember leleke nagyon nehezen gyógyul.Az enyém is.
Úgy döntöttünk hogy a meglévő gyermekeinkre koncentrálunk és próbálunk közös célokat kitalálni.

Remélem mindenki jól van és nagyon-nagyon boldog ünnepeket mindenkinek !

Benézek ókor és visszaolvasom ki hol tart.

Sok sikert mindenkinek !!!!!!!!!!!!

Ágica
agica1027

Ágica!

Remélem így is nagyon boldog leszel ;)
Vendég

bocsi a vonalzómat ott felejtettem!
agica1027

Sziasztok!

Jaj, lányok, olyan szomorúra sikerült a mai nap......... :cry: :cry:
Csak búcsúzkodtok.....

Ági, Kriszta, azért még benéztek, ugye???
És én még bízom benne, hogy lesz babucitok!!!!!!

Rik :)
SAjnálom a pirit...... :(
Nekem még fent van a hőm, de még csak a jövő hét közepére nem várom a pirit. De néha mintha tompán érezném a hasamat. :roll:

Na, lassan készülődök haza, még itt vagyok az irodában, fúj csütörtök 6 óra!! :evil:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Ágica

Szia! :(
Tudod az élet nem áll meg,vigyázz magadra,magatokra.Boldog életet kívánok Neked én is igy "ismeretlenül"!!
Azért ha meggondoljátok magatokat,mi várunk vissza!!Tudod!! :wink: :D

EDit
Még ne temesd!!Bármi lehet!!!Hisz ügyik voltatok!!! :lol:

Nekem megjött rendesen!!
Vendég

Gira!

Sztem a hőmérőzés igeins jó,mert tudod hogy mikor van pontosan a pé.Sajna az hogy ezek után nem jön össez valakinek a baba,az nem a hőmérőzés hibája :( Úgy értem,a pé akkor van amikor a hő mutatja de mégse történik meg a megtermékenyülés valamilyen oknál,de a módzser megbízható!

Ágica!

Természetesen nagyon sajnálom hogy így döntöttél és megértelek!
Talán nem haragszol meg ,ha csak annyit írnék,hogy egy kis szünet után meg kéne próbálnotok hisz elsőre sikerült a baba,ha jól emlékszem...talán a lelked is akkor jönne helyre,de persze ez csak az én véleményem!
Sok boldogságot! :lol:

Edit!

Benned(is) van most minden remény :wink: remélem jövő héten jó hírt hozol :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Gira,
én a tegnapi nappal abbahagytam a hőmérőzést, mert nálunk nagy strapa. Apának kellett éjszakáznia a gyerkőcökkel, és ez azért luxus. Viszont legalább egy vagy két hónapot érdemes végigcsinálni, mert sokat elárul a ciklusról. Az én görbém nagyon cakkos, abból a peteérést nem lehetett naprapontosan megállapítani, arra én az ovulációs tesztet jobbnak tartom (99%), bár azzal is csak kb. 2 nap pontosan lehet belőni (viszont az "előre" mutatja a peteérést, míg a hőmérőzés csak utólag). De nekünk egyik sem segített, mert már sokszor telibekaptuk a peteérést, és nem lett belőle baba (nagyon idegesítő tud lenni, mert így már az ember nem is reménykedik).

Erika,
a mai napot veszed elsőnek vagy a tegnapit?
Ha hőmérőzni akarsz, ne a fülhőmérővel csináld, mert az nem jó erre, nem elég pontos. Mindenképpen a higanyosat ajánlom, szóval vegyél azt is, az talán nem olyan drága.

Ági,
elhiszem, hogy nagyon megviselt, ami történt, de továbbra is amondó vagyok, hogy Ti jó páros vagytok és nem kellene feladni a dolgot. Szerintem nem zárja ki egymást az, hogy a két meglévő gyerkőccel foglalkoztok meg más célokat is kitűztök, és közben meg szépen megfogan a kis babuci, kapsz egy kis progeszteront és minden rendben lesz. Persze én nem látom a Ti helyzeteteket teljesen, és az is igaz, hogy a megfoganás csak egy ici-pici "probléma" az "elején", és hogy a gyereknevelés nehézségei csak utána jönnek, és tényleg mindenki maga tudja eldönteni, hogy tudja-e ezt vállalni. Az biztos, hogy úgy lesz a helyes, ahogy döntessz, csak ne hamarkodd el. Ide jöhetsz bármikor! :)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

merre vagytok lányok?

Kép
e.andrea

Hali csajok :lol:

Én itt vagyok :wink:

Már megint úgy érzem hogy megfáztam :( tüsszögök,kezdek náthás lenni :twisted:

Ma voltunk Krizsivel a legjobb babrinőmnél(aki a lombikos)és már 4 hós a Kamilla baba(Krizsi mennyasszonkája :wink: )annyira édes,pofazacskós.Hál 'istennek a barinőmnek van sok teje,hát ez meg is látszik a kiscsajon :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Végre van gépem!!! :lol: :lol:

NYáriorgona

tegnap elhamarkodottan irtam hogy megjött.De ma reggelre. :evil: :evil: :evil: :evil: Szal ez az első napom.
ÉS ami a legfontosabb hogy 28 napra!!! :D Ennek tényleg örülök,Én ugy érzem pont az előtte napon voltunk szerelmesek apával mielőtt pé-sem volt.Szoval ezért nem sikerülhetett.De most majd!!!
De különben én is gondolkozom ezen,hogy tuti voltunk aznap is párban aztán mégse lettbaba.Nem baj.Szerintem igyuk a teát aztán összejön.

Aki teázott már:
MA már elkezdjem a málna levelet?????

PAnny

Hát vigyázz magadra!!Teázzál!!KAmillát!
Erről jut eszembe,a Kamilla név nagyon tetszik! :wink:
Vendég

hurrá
erika van géped :!: ugy rémlik hogy a málnát már most is elkezdheted inni de utána olvasok

Kép
e.andrea

Andi

köszi! :wink:
Vendég

Rik ihatod a málnát napi 2bögrével

Kép
e.andrea

Erika!

Örülök,hogy ilyen optimista vagy,ezt már szeretem :lol: :wink:

Nekem is nagyon tetszik a Kamilla név.A legjobb barinőmmel megbeszéltük,hogy akinek előbb lesz lánya azá lesz Kamilla.Hát ő nyert :wink: Ezért lett volna nekünk Iringó ha lány lett volna.

Na megyek csajok készülődni,mert lesz egy kis tali a fősulis csoporttársaimmal egy kávézóban.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

PAnny

De jó is kimozdulni igaz??Kicsit felnőttek közt lenni! :roll: :wink:
JA,fő az optimizmus,igaz? :wink:

Andi

Köszi!!!! :D
Vendég

sziasztok mindenkinek kellemes hétvégét.

Kép
e.andrea

Jó reggelt! :lol:

Holnap jön a Mikulás a Városi Piacra,meg lesz kézműves vásár meg ilyenek...Megkezdődik a Mikulás dömping :wink:
Kedden megy az oviba,szerdán lesz a Műv.házban a város gyerekeinek egy műsor+ajándék+Mkulás,csütörtökön meg jön itthonra a Miku(apuci személyében :wink:)szal kicsit sok(k)lesz.......

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Még nem is írtam, hogy csüt. este mivel várt a párom!!
Amikor hazaértem melóból, tudjátok, a csüt. 6 óra( :twisted: ), már várt a terített asztal, rakott brokkolit főzött, majd sorakoztak a gyerekekkel egy-egy szál rózsával, mert tegnap volt a szülinapom!
Olyan édesek!

Tegnap meg, mivel csak 2-ig dolgoztam, 3-kor elmentünk kettesben, először csak vásárolgatni, majd Egerszalókra mentünk esti wellness fürdőzésre, jaj, nagyon jó volt!! És zárásként még egy vacsi (és más is! :wink: ) belefért! Szóval nagyon jó esténk volt! A gyerekek anyuéknál aludtak.

De azért még ez sem tud igazán feldobni, mert ma már csak 36,7 a hőm........ :cry: Tuti, meg fog jönni! Pedig úgy érzem, mi is telibe kaptuk, LH-teszt is kimutatta! A fenne enné meg! nem tudom, mit kéne még máshogy csinánunk!

Rik :)
Sajnálom, hogy nálad is jelentkezett piri-dög......... És most hány napos lett a luteális (második) szakasz?? Mert állítólag 12-16 nap lenne az ideális.
Na, akkor okosítsatok ki, milyen teát is kell inni??????

Panny :)
Remélem nátha nem teper le jobban!!!

Márti, Nyáriorgona :)
Ti hol tartotok???

Na megyek, azt hiszem pizzát sütök ma, meg egy kis borsólevest!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

csinánunk=csinálnunk :oops: :oops:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok! :lol:

Elöszöris:

Ditta:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bocsika, hamarabb elment mint gondoltam :oops: :oops: :oops:

Tehát:
Kép

Boldog szülinapot DITTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nekem is ugy erzem nem volt sikeres ez a hónap, mert már árzem a mensis tüneteket... :cry: .Görcsöl a pocim, egy-két pattanás...ezek mind előre jelzik, hogy hamarosan meglátogat piri :cry:

De attól felteszem a vonalzótnyelt gőrbémet :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti ebböl még bármi lehet ne add még fel :!: még csak a 8dpo-nál jársz

Kép
e.andrea

Márti :)
Nagyon köszi!! és szerintem ez a hő nagyon szép!! Nekem most még 37-ig se ment fel.....36,9 volt a plafon!
És már nagyon sok helyen olvastam, hogy a baba is úgy indul, mintha mensi közeledne!! Nekem is az első ketőnél amolyan, "jaj, mindjárt megjön" érzésem volt! De sajna én is érzem a hasamat! Azt nem mondanám, hogy görcsöl, de azért tudtomra adja, hogy van!

Csajok, azt miből lehet tudni, ha pé nélküli a hónap?? Gondaolom, akkor egysíkú a hő, vagy ilyesmi.......

Na mindegy, próbálok nem nagyon bánkódni!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!

Boldog Szülinapot!! :lol:
Mennyi az annyi??? :wink:

Sztem onnon lehet tudni hogy nem volt hő hogy vagy nem esik le egyátalán vagy nem megy fel se hírtelen se fokoztaosan,nem?!De sajna nem vagyok szakértő.Van egy hőmérős topic,ott nagyon profik a csajok én is tőlük kértem anno segítséget.

Nagyon jó kis napotok volt tegnep!!Én is tudom, hogy nagyon kellelnek az ilyen programok ketten!!Jól tettétek!! :wink:
Egy gazi ÚR a párod :lol:

Márti!

A te hőd több mint szuper eddig!!Mitől tartasz??Az, hogy azt érzed mindjárt megjön,szal én is mindig ezt éreztem a babáknál.A lényeg hogy eddig a hőd nagyon klasssz!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!

Ditta

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!31???Ugye??
Ne bánkodj még,bármi lehet!!HA nem is volt nagyon fenta hőd ahhoz viszonyitva még nem esett le!!Hányadik napon vagy?
Kérdésedre válaszolva:28 napra jött meg.14.napon volt pé-s.Szal akkor 14 a luteális fázis.ugye?Az jó szerintem.pé-s volt,görbe felment.Aztán mensi előtti nap leesett.Mensi megjött.

Márti

még ne hamarkodd el a ciklus sikertelenségét.Még van időd és amugy is szépen fent van a hőd!Szal "nyeld " továbbra is!! :lol: :lol:

Andi

Te hogy vagy???

Panny

már 24 hetes vagy!!!JAj de jó!!!!!!!Pocid szép nagy már??
Nekem ilyenkor kezdett csak látszodni. :oops:

Nyáriorgonáék elutaztak a hétvégére!Reméljük szuper hirekkel tér vissza!!
Vendég

Rit köszi jol vagyunk azért nem irtam eddig mert fözztem és ebéd után meg elmentem a lányokkal a mikulás ünnepségre aami a várusunkban volt.és kaptunk csomagot.és ti hogy vagytok?

Kép
e.andrea

csajok azon gondolkodok hogy miért nemtudok képet feltölteni? :evil:

Kép
e.andrea

Andi

Hol akarsz feltölteni?
Ha a mellékletben akkor nézd meg hogy mekkorát enged csak!VAlszeg kicsinyitened kell!
Mi meg játszótereztünk d.e. is d.u. is.
Meg anyut ünnepeltük.Szuper kis ajándékot találtam ki!!GYógymasszört hivtam hozzá házhoz!
Nagyon meglepődött és nagyon örült,kicsit el is pityeregte magát!!Imádom!!! :D
Vendég

Rik nem a nevem alá akkarom a képet :? hanem iide ahová irok de hibát észlel :cry:

Kép
e.andrea

Andi

ide is csak kicsinyitett képet enged feltenni.HA gondolod küld el nekem a képet,aztán én megprobálom betenni!
kovacs05@freemail.hu
Vendég

okszika Rik csak most megyek fözzni és utána probálom küldeni.
addig is mindenkinek szép vasárnapot Kép

Kép
e.andrea

oks
Vendég

Rik ment az email

Kép
e.andrea

:lol: :lol: :lol: :lol: Gratula Andi!!! Kép
Vendég

köszi Erika puszi :wink:

Kép
e.andrea

Andrea:
Aranyos a kis pocilakó, olyan mint egy kis babszem :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szivesen!!!! :lol: Máskor is csak küld!!! :wink:
Tényleg édes pocilakod van!!!

Finishben lévő anyucik??Érzések??
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a hőmérőzős tapasztalatokat. Ha lenyugszik körülöttem minden kipróbálom... kíváncsiságból. Mindig meg voltam győződve, hogy nekem pont a 14. napon van pé-m. Most majd kiderül ;)

Márti, és többiek!

Miért gondoljátok azt, hogy nem jelentkeznének mensis tünetek, ha babások vagytok??? Nekem mindkét terhességemnél ugyanolyan mensis tüneteim voltak, mint bármikor máskor... pattanások, cicifájás, görcsök... Egyiknél se jutott eszembe még a mensi várható napján sem, hogy nem fog megjönni, mert teljesen olyan volt... még vagy 2-3 hétig éreztem ezt, aztán múlt el piri nélkül :)

Lehet kicsit ritkábban jelentkezek, ha kibírom, mert adventi böjtöm, hogy levakarom magam a netről egy picit... Kicsit elszaladt a ló velem az utóbbi hetekben. De azért jövök, csak egy nap 1x :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát csajok, még semmi jele pirinek. :? Tiszta hülye vagyok, állítsatok le, de kezdem beleélni magam, pedig tudom, hogy nem szabadna, mert ma-holnap-holnapután még simán megjöhet. Tegnap este kértem a mikulástól egy zebrát ajándékba! :lol: Tudjátok, hogy a múltkori eset után megfogadtam, hogy a 30. napon (ha megérem) mindenképpen tesztelek, akárhogy is lesz utána, és ez most pont mikulás-napra esik. Igaz, Kriszti topikanyut kértem, hogy kérje rajtam számon, de Ti is számonkérhetitek :wink: csak jussak el odáig. :roll: (merthogy nem szeretek negatív tesztet csinálni, ezért mindig halogatom....)

Múlt hónapban már a 24. naptól jöttek színes dolgok és a 26. napon megjött, most meg (iszom a palástot) még semmi nincs, de lehet hogy csak annyi, hogy a palást miatt kicsit hosszabb lett a ciklusom. Cicifájás ezerrel, tiszta zsír az arcom, meg képzeljétek, reggel megszagoltam a kedvenc teafüvemet, hogy induljon jól a napom, és majdnem elhánytam magam. Persze lehet az embernek bármitől hányingere... Meg mintha a mellbimbóm is barnább lenne... Meg fogok őrülni ebbe a pár napba, hacsak nem jön meg mindjárt...

Ja, és még a 23. napon leesett a hőm, szóval nemtom mit reménykedek itt, amikor mérgemben hagytam abba a hőmérőzést, és különben is, pont akkor nem voltunk együtt, amikor kellett volna... :shock: Bocsi, de most kicsit zizi vagyok.

Gira,
párszor már én is megfogadtam, hogy csak naponta egyszer jövök, néha sikerül, néha nem. :P

Andi,
Gyönyörű babszemed van! :D

Márti,
nálad mizujs????
A görbéd nagyon szép, a hormonjaid bizti rendben vannak. :)
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Nekem is lett egy jó nagy pattanásom, pedig szerintem nem is szoktam pattanásos lenni. Nagyon szorítok! ++++++

Erika,
akkor neked most tökéletes ciklusod volt, nem? Ahogy a nagykönyvben meg van írva, napra pontosan! :D Akkor neked tényleg hat ez a "fű", babára fel!

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Jó reggelt!

SAjna már a munkahelyről köszöntelek titeket! :cry:
Utálok ide jönni! A hétvége olyan hamar eltelik...........

Andi :)
NAgyon édi a lakód! Olyan jó ilyeneket látni! Ti mióta próbálkoztatok?? És spontán összejött?? Voltak trükkök??

Nekem mára már csak 36,6... :( És barnás is van, szóval tuti, megjön........... És eldöntöttem, hogy én befejezem ezt a hőmérőzést, mert már ez is frusztrál! Már minden reggel stresszesen figyelem, hogy mi lesz az eredménye.... Ha nem megy fel, miért nem megy már, ha lemegy a hő, mikor indul már el felfelé.......... Szóval ebből elég! Az első két gyereknél "csak" szerettük egymást, és összejöttek, semmiféle orvosi segítség nem kellett. Úgy döntöttem, hogy nem figyelgetek semmit, nem görcsölök rajta! Azért a vitamint szedem, de semmi mást.

Na, mennem kell!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit

Kriszti is abbahagyta egy idő után,mert Ő is pont ezt irta,hogy bele fog Őrülni!! :roll: Asszem igazatok van.ÉN még nem akarom abbahagyni,de ha melóig nem jön össze,akkor hagyom én is,hisz reggelente lesz ezer dolgom...
Barnusod van?? :(

Nyáriorgona

Szerintem a hőd hiába esett le akkor,meret az végülis azt jelenti hogy megjön másnap nem??És végül Neked nem jött meg...Szóval patti ide,cicifájás oda!Bármi lehet!!!!ÉS a hányinger!!!!!Imádom ilyenkor!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gira

lehet böjtölnöm kéne Veled!! :roll: CSak nem visz rá a lélek...
Vendég

Edit,
látom kicsit magadalatt vagy (majd leszek én is holnap), a hőmérőzést abszolút megértem, én is abbahagytam pár napja, mert lement a hőm már a 23. napon...

Erika,
én is elviselnék már bármit a cél érdekében! :lol: Éljen a hányinger! :shock: :lol:

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Hááát, én a hőhöz nem értek, de lehet vannak csodák. Vagyis inkább ne reménykedj, nekem az szokott bejönni ;) Amikor lemondok valamiről, akkor megkapom :) Szorítok, és számonkérem a tesztet ;)
Vendég

Gira

örülök,hogy vége a böjtnek! :wink:
Te neked a kiscsajok együtt alszanak ilyenkor d.u.???Nehéz velük,hogy csak ekkora a korkülönbég?Hogy döntöd el kinek adsz igazat,kié legyen a kiszemelt játék otthon?Vagy nem is vitáznak?
Ugy szeretném látni a lánykáid,nem tesze fel képet Róluk?HA ide nem akarsz privibe is jó!! :D :D :D
Vendég

sziasztok
Ditta igen spontán jött össze ez a baba de volt elötte egy vetélésem ami szept.3-án volt és utána nem is jött meg nekem .amugy höméröztem is :wink:

Kép
e.andrea

Era!

Most hogy így délelőtt nem neteztem, minden dolgommal készen lettem, és kezdtem unatkozni :lol: Így keveredtem megint ide.

Ááááá, nem alszanak együtt. Hajna 11 körül alszik a séta közben a babakocsiban, Réka meg ha alszik, akkor csak 2 körül, de ma pl nem is aludt :? Pár napja megzakkant a bioritmusa, de emlékszem tavaly ilyenkor pont így volt, hogy du nem akart aludni.
Szerintem könnyű így, hogy ilyen kicsi a korkülönbség. Ha valamelyik alszik, akkor a másik rajtam lóg. Ha mindkettő ébren van, le se tojnak, csak ha valami beakadt valami, vagy le kell szedni, mert magasan van. Komolyan, egész nap rám se bagóznak... néha pedig úgy babáznék velük :)
Nagyon ritkán vitáznak :roll: ez tényleg furcsa, mert a öcsémmel mi állandóan. Egy időben, amíg Hajnát kicsinek és védtelennek tartottam, őt védtem. Amióta kinyílt a csipája, rájuk hagyom a vitát... gyorsan lerendezik, Réka mestere ennek. Simulékony, vagy megmagyarázza, hogy miért neki van igaza... Hajna meg hallgat rá. Szóval nincs panaszom.
A képek szeptemberben készültek, megint aktuális lesz csinálni párat...
Kép

Kép
Vendég

Gira látszik neked sem volt sok idö a 2csöppség között :) .nekem a 2lány között 1 év van de most amiota nagyobbacskák azotta veszekszenek rendesen :?

Kép
e.andrea

Gira

Köszönöm a képet!!Most komolyan kicsit irigyellek!!Szuper kis barátnők leszenk Ők az életben!Most összenőttek már,alig látszik hogy melyik a nagyobb!! :lol:
Unatkozás??Én ezt nem is ismerem.Inkább menekülök ide a meló elől!! :lol: :lol: :lol: De anno Réka mellett én is uncsiztam sokat!!Ő olyan magának való csajszi volt.Bezárkozott a szobájába,és néha látta, csak.Miota megvan a tesoja azota teljesen más lett,és én ennek nagyon örülök!!!
Én is babáznék még de Petru abszolut nem olyan ,Réka meg kinőtt de nagyon belőle!Szal kell egy baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?