Sziasztok!
Hát csajok, még semmi jele pirinek.
Tiszta hülye vagyok, állítsatok le, de kezdem beleélni magam, pedig tudom, hogy nem szabadna, mert ma-holnap-holnapután még simán megjöhet. Tegnap este kértem a mikulástól egy zebrát ajándékba!
Tudjátok, hogy a múltkori eset után megfogadtam, hogy a 30. napon (ha megérem) mindenképpen tesztelek, akárhogy is lesz utána, és ez most pont mikulás-napra esik. Igaz, Kriszti topikanyut kértem, hogy kérje rajtam számon, de Ti is számonkérhetitek
csak jussak el odáig.
(merthogy nem szeretek negatív tesztet csinálni, ezért mindig halogatom....)
Múlt hónapban már a 24. naptól jöttek színes dolgok és a 26. napon megjött, most meg (iszom a palástot) még semmi nincs, de lehet hogy csak annyi, hogy a palást miatt kicsit hosszabb lett a ciklusom. Cicifájás ezerrel, tiszta zsír az arcom, meg képzeljétek, reggel megszagoltam a kedvenc teafüvemet, hogy induljon jól a napom, és majdnem elhánytam magam. Persze lehet az embernek bármitől hányingere... Meg mintha a mellbimbóm is barnább lenne... Meg fogok őrülni ebbe a pár napba, hacsak nem jön meg mindjárt...
Ja, és még a 23. napon leesett a hőm, szóval nemtom mit reménykedek itt, amikor mérgemben hagytam abba a hőmérőzést, és különben is, pont akkor nem voltunk együtt, amikor kellett volna...
Bocsi, de most kicsit zizi vagyok.
Gira,
párszor már én is megfogadtam, hogy csak naponta egyszer jövök, néha sikerül, néha nem.
Andi,
Gyönyörű babszemed van!
Márti,
nálad mizujs????
A görbéd nagyon szép, a hormonjaid bizti rendben vannak.
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Nekem is lett egy jó nagy pattanásom, pedig szerintem nem is szoktam pattanásos lenni. Nagyon szorítok! ++++++
Erika,
akkor neked most tökéletes ciklusod volt, nem? Ahogy a nagykönyvben meg van írva, napra pontosan!
Akkor neked tényleg hat ez a "fű", babára fel!