Új privát üzeneted érkezett!

Moni nekem már 9-10 hetesen akkora volt mintha fél idős lennék legalább, bár én pocakos vagyok amúgy is. De ha még nem látszik akkor se kell aggódnod, majd fog látszani.
Vendég

áááááááááááááááááááááááááá Írtam egy jó hosszú litániát, erre kicsi fiam felkapaszkodva a lábamban, megnyomott egy gombot a billentyűzeten és minden elszállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x
Majd leírom később megint, de most megyek mert valami fura szag jön a pelusból

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Én még terhes sem voltam,mikor már azt kérdezték többen is,hogy mikorra vagyok kiírva :oops:
És még mindig olyan vagyok,mintha félidős lennék. Tehát ebben a témában én sem vagyok kompetens :cry:
Megmondom őszintén,a terpeszpelust hanyagoljuk,hogy előre csúszik,hol hátra. Katasztófális...
A torna nagyon tetszik neki,már ő huzogatja a kis lábait,úgy megszokta :D
Dec.11-én kell mennünk kontrollra,remélem rendben lesz minden. Néha lelkiismeretfurdalásom van,amiért nem adom rá a terpeszbugyigót :oops:
De majd akkor lesz igazán,ha nm javult az állapota :cry:
Vendég

Cseiani én sem adtam rá Evelinre a terpesz pelust. 3 hó-san pedig minden rendben volt vele torna mellett. Nálunk az orvos azt mondta, hogy elvileg nem is kéne csak 4-5 hó-san nézni a gyerkőcöket mert addig még sokat változik a csontozatuk. De szerintem minden rendben lesz.

Rékának kibújt a negyedik foga és már önállóan megtesz 3-4 lépést. Kedden megkapja az agyhártyagyulladás elleni szurit is, szegénykém. Meg is mérik, kíváncsi vagyok, hogy híztunk-e?
Vendég

na,rékababa,addig volt nálatok is nyugalom,míg Réka nem ment,nem? :lol:
Ne félj a szuritól,inkább azt kapja meg,mint a betegséget. Kristóf is megkapta az oltást,Elizának is be fogom majd adatni.
Én sajnos Kristóf önálló első lépéseit nem láttam,akkor műtöttek Pécsen :cry:
Remélem Elizáét látni fogom :D
Vendég

Réka már mászva is eléri amit csak akar. Szekrényt megtalálta és rájött hogyan lehet kinyitni. Sokkal érdekesebb onnan kipakolni, mint a játékkal játszani. Evelin is megkapta annakidején.
Moni megvan még a hóember, nem olvadozik?

Kérdés, kérés: van egy golden retriver kutyusunk 5 éves. Szelid, jámbor, de nekünk sajnos útban van. Nincs időnk vele foglalkozni. Azt szeretném megkérdezni, hogy estleg nem tudtok-e valakit akinek kellene? Szívesen odaadjuk ingyen és bérmentve.
Vendég

Sziasztok!Hát nagyon ugy néz ki mire én szülök már nem lesz itt senki!!!!!!!!!!!! :( :( :( :roll:

Rékababa!A hoember félig megvan.A répát már ki ették a kutyák,meg a fejét is leszedtték.Ez van.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

moni nyugi,én leszek :wink:
Vendég

Jajj de jo akkor megnyugodtam!Köszi Cseriani!
Vendég

majd elbeszélgetünk ketten :D
Majd tanácsokat adok,amitől majd falramászol,ok? :lol:
Vendég

oké!!!!Majd ugyis leálitalak mielött falramásznék!Nemám!Szivesen fogadom a tanácsokat.Szerinted mikor érdemes 4D-s uh csináltatni?Sokan ayt mondják már most is sokmindent látnánk.
Vendég

Szerintem várd meg a 20.hetet mindenképpen.Akkor már mégtöbb látszik. Barátnőm a 24.héten volt,és már nagyon-nagyon jó képeket csináltak.
Szerintem szd.on nem is csinálnak a 20.hét elött,nem tudom,ez máshol hogy van..
De valamit kell,hogy tudj:ha esetleg mondanak valami olyasmit 4D-n,hogy nagyobb valamije,mint kellene,vagy esetleg kisebb,vagy nem szimmetrikus(szívkamrák,agyféltekék,stb...)NE IJEDJ MEG!!!!!!!!
Egy ismerősöm így járt,leküldték Pécsre,oda kb.2 hét múlva kapott időpontot,tehát szegény idegeskedett jó sokat...Aztán meg minden rendben lett. Most nem elrettenteni akarlak,csak azt akarom mondani,hogy NE IJEDJ MEG. Persze,tudom,könnyű ezt mondani,nekem is tele lenne ilyentől a bugyigóm,de akkor is.
Menj el mindenképpen 4D-re,kihagyhatatlan élmény,hidd el.De nyugi. Ha valami gond lenne,azt a dokid szerintem úgyis látná.
Na,remélem azért nem csak felidegesítettelek :oops:
Kép
Kép
Vendég

Dehogy idegesitettél fel!itt pesten már a 10 héttöl ajánják a 4D-t!Ugyse birom ki a 20.ig.A férj azt mondta ha kell elmegyünk minden hónapba :lol: !12.-én megyek uh-ra szekszárdra,majd meglátjuk mekkora. :) :)
Vendég

Ééén is ittvagyoook, ittvagyooook!
Egyetértek Cserianival, sztem is várd meg legalább a 20. hetet. Mi hannával már a 12. héten voltunk, mer nem bírtunk magunkkal, egy ufószerű képződményen kívül semmit se láttunk... Persze, te ezen már most túl vagy. A 22. héten voltunk aztán mindkettővel, és csodaszép felvételek születtek, már akkor hasonlítottak magukra :mrgreen:, és a nemük is akkor derült ki. Nagy élmény, ne hagyjátok ki sztem sem!
Ja, és be tudják paráztatni télleg az embert, persze, sajna ehhez még 4D-s UH sem kell...
Kérdezted még Moni a pocakot: nekem már nagyon korán látszott, de elsősorban a felfújódás miatt. Úgy igazán talán a 16. héten kezdett már alakulni a dolog.
Rékababa, hajrá 3. gyerök! Szegény kuty, biztos sajnáljátok... Nincs valami rokonotok, aki megkaphatná, és akkor nem is kellene végleg búcsút mondani tőle?
Vendég

Emma úgy hiányzol,hogy olyan ritkán vagy!!Áfi is,meg Timesz is,meg Petra is-ő nagyon eltűnt...,meg Heni,te is,meg kismókus,meg josi,meg banoed,meg edied,meg mindenki,és bocsi,akit most kihagytam a név szerinti felsorolásból :oops:
Vendég

Én jövök, Cseriani, jövök! Megígértem magamnak, hogy mostantól nem csak olvasni, oszt, ha épp nincs ötletem, miről írjak, írok majd az időjárásról...
Régen tényleg nagyon klassz, pörgős volt a topik, oszt úgy van, ahogy Áfi mondta, megszültetek és leeresztettünk... Mingyá Banoed is szül, meg Enahma is... Mi lesz velünk? :roll:
Timesz, ha olvasol: remélem, OK veled minden! Sokatsokat gondolok rád.
Vendég

ez tök jó Emma,épp azért lestem ide a géphez,hogy megnézzem,milyen idő jön,mert megy szét a fejem.
Erre írod,hogy majd te írod az időjárást :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, kérlekszépen, Cseriani, abszolút népi megfigyeléseim alapján, és mivel már én is túl vagyok egy fejfájáscsillapítón: hideg lesz, meg jön hó, vagy eső. És lehet szél is.
Pestiember szerint hidegfront van.
Na? Jó vótam?
És nem süt a nap se, pedig olyan jó volt ez az elmúlt pár nap... (Így viszont nem látszik annyira, milyen koszosak az ablakaim... ) 8)
Vendég

sajna eső jön. Pedig,ha hó jönne nem kellene ablakot pucolnod..egy-két jól irányzott kemény hógolyó gondoskodna a csilli-villi ablakokról :lol:
Vendég

Na basszus... pedig pont ma akartam nekiállni a pucolásnak. De legalább lesz mentségem.. :P
Vendég

ÉN IS VAGYOK!!!!! A tegnap kisfiam közreműködésével elszállt szöveget nem volt időm beírni :cry:
Emma! Égjen ez a gyertya kicsi fiad névnapja alkalmából: Kép
(Remélem nem haragszol érte.)

Moni! 16 hetesen már szép nagy pocim volt főleg Dominikkal, vele előbb látszott a pocim, bár Danival sem lehetett volna sokáig titkolni :lol:
Nagyon szupi idők jönnek ám most majd neked :wink: Lassan megmozdul a pici babóca! Vagy esetleg már érzed, hogy mozog? Én mindkettő fiúkát hamar megéreztem, állítólag mert vékony vagyok :?: , nem tudom. Danit a 14. héten, Domit meg a 13. héten. Azt mondta a doki, hogy ritkán, de előfordul, hogy valaki ilyen hamar megérzi. Dominikkal 15 hetesen már kívülről is látszott, hogy hogy mozog(ha hanyatt feküdtem), Dani sokat nevetett rajta.

Nem is írtam, hogy időközben 4 fogú lett a család legkisebbje!!! :lol: :lol: :lol: Ja és pár lépést megtett úgy, hogy csak egy kezét fogtam!!! :lol: :lol: Ugye milyen ügyi? :wink:

dadomi

Na tessék, erre eltűnik mindenki. :? :? :?

dadomi

Dadomi, én vagyok (elaltattam a nagyot erre felébredt a kicsi ) :twisted: , és most itt bőgök. Te olyan eszméletlenül aranyos csajszi vagy! Má nem csak azé bírlak, mer pici vagy. :lol:
Höhö, lassan kicsi fiadnak több foga lesz, mint nekem! :mrgreen:
Jaaaj, és most látom, 10 hós és már lépeget? Aztaaa! Dani mennyi idősen indul el? Ha nálunk Ármin is Hanna ütemét követi, még van 1 hónapja az első fogakik, és 5 hónapja, hogy elinduljon... De lehet, nem is lesz rá ingerenciája, mer úgy kúszik, mint a kígyó.
Ja, meg történt valami technikai zűr az iwiwen: Láttam, hogy Danid megjelölt :lol: , visszaigazoltam, legközelebb meg úgy jelent meg, hogy én jelöltem meg őt... Szal, ott van a bejelöltek listáján nálam. Nemértem... De majd, ha arra jársz, igazoljon vissza, lécci... Kíváncsi vok, nála hogy jelenik ez meg.
Vendég

Emma! Nem akartalak megríkatni, bocsi :oops: Ha holnap lenne 31-e, akkor holnap már 11 hónapos lenne Dominik, de mivel nincs, így nem lesz 11 hós, majd egy hónap múlva 1 éves :lol: Dani 11 hónaposan már megtette első önálló lépéseit, bár nincs lemaradva Dominik sem:) Dani mindent szép fokozatosan csinált, Dominik meg olyan, hogy egy darabig elüldögél a már meglévő tudománya fölött, aztán hirtelen csinál valami újat, de azt úgy, hogy akkor már tökéletesen, nem bocázva. :shock: Most épp a fiók és szekrénynyitogatós tudományát fejleszti tökélyre, kíváncsi vagyok mikor csukja oda a kis kezét :roll:
Fogak: majd amikor kipotyognak a tejfogai pár év múlva, odaadjuk neked, hogy legyen fogad, oké? :P
Iwiw-et megnézem majd.

dadomi

Én is vagyok ám.
De mivel most se jut eszembe semmi, kaptok képet! :wink:
Kép
Vendég

Áfi,tök jó kép :D
Nagyon édesek :D
Ti gyerekeitek nem nyűgösek,sírósak ma? Eliza ma alig aludt,és sokat sírdogált. Enni sem igazán akart. A babamasszázst is végigsírta,így nem is vártuk meg a végét. Mostmeg alszik,mint a bunda. Kiváncsi vagyok,mi lesz éjjel :shock:
Vendég

Cseriani nálunk is nyüszi mind a kettő. Réka nem igazán akart aludni napközben, evésével rendben voltunk, bár egy kicsit kevesebbet evett a szokásosnál. Evelin pedig a szokásos értetlenségét is felülmúlta. Most alszik mind a kettő.

Áfi ez a kép tényleg nagyon jó. A gyerekeid gyönyörűek.

Emma sajnos nem tudjuk rokonnak adni a kutyust.

Dadomi gratulálok a 4 fogacskához. Dominik nem harap szopi közben? Nálunk mióta fent is van fogacska azóta néha-néha harap, elég fájdalmasan.
Vendég

Tegnap este csuklottam, oszt nem tudtam, mé':-))De jöttem ide olvasgatni, láttam, többen megemlékeztetek rólam. Nemsokára szülünk, a finisben vagyok, bár ennek semmi jele. Se jósló, se semmi. Kundoki jövő héten végig szabin lesz, azt még bírjam ki, aztán majd meglátjuk. December 21., már alig három hét. Pocakot nehéz cipelni, de azért büszke vagyok magamra, hogy napi 2x1 órát tudok sétálni a poronttyal, bár néha annyira nyom ott alul a pirinyó kislányom, hogy alig bírok lépni is...Ja, 37. héten 3 kg-ra saccolta a Kun, azt mondja, se túl nagy, se túl kicsi. Tök jó minden, még az is lehet, hogy császár után természetesen tudok szülni. Be is vagyok tojva, mert a császárnál tudom, mire számíthatok, itt meg nem...
Lakás berendezve, de se díszek, se ajándékok még. Örülök, hogy nem üres kéróba hozzuk haza a kislányunkat. Neve titok - babonából!:-))Elköszönök, majd hétvégén benézek még, jók legyetek!

Kép
Kép
banoed

Aki hamarább elküldi a mobilszámát, azt értesítem!:-))Nem szeretnék kiválasztani senkit, de azért szeretnék üzenni, ha szülök! Puszi!

Kép
Kép
banoed

Banoed küldtem a számom, ha nem probléma. :) Remélem senki nem haragszik meg érte?
Vendég

Rékababa, köszönöm! :) Neked fogok írni! Jól vagytok?Mindenki meggyógyult?
Holnap disznóvágás apósoméknál Decsen:-((Imádkozzatok érettem...

Kép
Kép
banoed

Miért nem érzik úgy egyesek hogy baráti beszélgetésekbe önreklámokkal belekiabálni bunkóság??? :evil: :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!Nem lehet ezt a csoda csillagot innen kitörölni valahogy!?
Áfonyának teljesen igaza van!

Banoed!Szoritok nagyon hogy simán mennyen a dolog!KITARTÁS! :wink: :) :) :) :) :)
Vendég

Tényleg pofátlanság ilyen hirdetést ide betenni.
Banoed várom majd az üzenetet. Szurkolok, hogy sikerüljön simán szülni. Sokkal nagyobb élményben volna részed. Nálam fordítva volt, első sima szülés, második csaszi. Akár milyen fájdalmas is a normál szülés sokkal jobb.

Nálunk Evelin még köhög, de talán már az is javuló félben. Réka szerintem nem kap kedden védőoltást. Megint szörcsög és folyik az orra, alig pár napja múlt el.

Tudnátok nekem tanácsot adni abban, hogy hogyan szoktassam le Rékát a cicin való elalvásró? A cumit és a cumisüveget nem fogadja el, nevet mikor a szájába akarom dugni. Az éjszakai szopiról is szeretném most már leszoktatni, csak nem tudom hogyan kezdjek neki? Minden tippet, tanácsot nagyon szívesen fogadok.
Vendég

Rékababa! Ilyen leszoktatós tippek engem is nagyon érdekelnének!!!! Dominik nem nevet, ha cici helyett cumisüveget dugok a szájába, hanem megfogja, és tök messzire eldobja, vagy hozzám vágja. :evil: Elaludni is csak cicin hajlandó még délutáni alvásnál is. Pedig pár hónapja úgy aludt el ebéd után, hogy beraktam a kiságyba, odaadtam neki a cumisüvegben a teát és kimentem a szobából. Aztán pár perc múlva, mikor benéztem, már aludt is. (itt szeretném megjegyezni kedves pszichotanácsadóknak, meg egyéb ilyen "szerzeményeknek", hogy nem érdekel olyan véleményük, hogy így nem szabad csinálni!!!)
Meg mióta kibújt Dominiknak a felső két foga, elég fájdalmas néha a szoptatás. Néha harap is :evil: , meg ahogy szopizik, a nyelvével szinte odapasszírozza a mellemet a felső fogaihoz, amik ugye még mivel frissek, elég élesek, és borzasztóan tud fájni.
Hogy mikor fog leszokni a szopizásról, nem tudom, jelenlegi kilátások szerint sose. Próbálom csökkenteni a szopik számát, de valahogy most eljutottunk oda, hogy megint egyre többet szopik :? Nekem az tökéletesen megfelelne, ha lenne reggel-délben-este szopi, és a nap többi részében elfelejtené ezen tevékenységet a kis drágám. De úgy érzem ez sosem jön el.

dadomi

Dadomi mintha csak saját magamat olvastam volna vissza. Nálunk is csak cicin hajlandó elaludni napközben is. És sajnos van olyan, hogy gondol egyet és huzza a ruhámat fel, hogy szopizzon. Ha nem akarom adni neki akkor pedig hisztizik. Addig próbálkozik újra míg csak nem megadom magam. Nálunk is azóta harap Réka mióta kibujt a felső két fog. Bár már nem olyan gyakran, de mikor ráharap a csillagokat látom. Én is próbálom csökkenteni, de sajnos nem igazán sikerül. Az a baj, hogy ha nem szopik gyakran akkor meg nagyon bedurrannak a melleim. Fejni pedig már igen csak nem szeretnék. Szóval nehéz ügy.
Vendég

Réka 1. szülinapja
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.09.26 16:36-kor.
Vendég

sziasztok

Vagyok ám én is...tegnap Pécsen voltunk,kicsit vásárolgattunk...jól elfáradtunk a két gyerekkel :?
De legalább kimozdultam kicsit. :D
Lehet én is hirdetek minden topikban,mondjuk... :shock: ...mondjuk körömvágási tanácsot adok,jó? :lol: :lol:
Á,inkább nem is mondok semmit,csak felhúzom magam az ijenen.
rékababa nagyon jók a tortás képek. A dobostortás meg különösen-IMÁDOM a dobostortát :lol: :oops:
Na,megyek,kisasszony ébredezik.

Kép
Kép
Vendég

na,helyesírási tanácsot is adhat valaki :oops:
bocsi, ILYENEN
Vendég

Hát, lányok gyakorlati tanácsom nincs, mert Enikő 10 hónaposan teljesen önszántából befejezte a szopást, én még szívesen szoptattam volna, de neki mindig fontosabb dolga akadt mint velem összebujjon, fel kellett fedezni a világot, no.
De ha eljönne az idő hogy már nem szívesen szoptatok, akkor azt gondolom kijelölnék időpontokat (reggeli ébredés után, délutáni alvás előtt, esti alvás előtt pl) és akkor lenne szopi. Slussz. Mégha hisztizik is. Nagyon nagy hibának tartom azt mondani hogy "nem" utána pedig hiszti hatására engedni mégis. Mi ennek az üzenete? Az hogy hisztériával el lehet érni amit akarunk. Legközelebb is ez lesz a fegyver, mert ez hatásos.
A cumit, cumisüveget én a magam részéről mindenképp kerülném.

Aztán majd meglátjuk mire megyünk egymással Barnával egy év múlva. :P
Vendég

tanácsot én sem tudok adni,Kristóf is magától szokott le. Ő cumizott is,de azt is magától hagyta abba,szerencsére. Eliza meg el sem fogadja a cumit.
Hát,tőlem sem lettetek okosabbak.
De azzal nagyon egyetértek áfival,amit írt.
Egy ismerős csajszi is mindig engedett a gyermekének,és két éves kora körül tudta csak leszoktatni a ciciről.
Egyáltalán van még értelme egy egy évnél idősebb gyereket szoptatni? Szerintem ők inkább már csak ciciznek,játszanak a cicivel,nem?
Vendég

Cseriani,
szerintem van értelme ha mindketten (anya és baba) élvezik. Lefekvés előtt vagy ébredés után összebújva cicizgetni nem rossz dolog, meg lelki vígasz ez a piciknek. De ha az anyukának ez már nyűg, akkor abba kell hagyni. Szép lassan persze. Úgyis csak addig működik jól a dolog míg mindketten akarják.
Vendég

Vagyokvagyoook, éniséniiis!
Tegnap én is írtam, de úgy jártam, mint Dadomi, vagyishogy mégsem, mer az én bénaságom miatt szállt el az egész. Mérgemben kiléptem.
Cicinelalvós dolog sajnos nálunk is működik... Áfi tanácsával egyetértek, bár szinte biztos vok benne, hogy alkalomadtán nem fogom tudni megfogadni.
Banoed/Rékababa, várjuk a híreket!
Rékababa, nagyon szépek a gyerekek és a torták! Biztos fincsi volt!
Mi ma Ferencnapozni voltunk anyóséknál, teleettük magunkat.
:mrgreen:
Csillagvizsgálón vagy kianyavalyán én is jól felhúztam magam. Moderátorok helyében rögtön törölném az ilyesmit, persze, akkor nagyon ott kéne lenniük a moderátoroknak... Fene tudja.
Vendég

Ha a mélyen tisztelt babanetnek kevés a moderátora, és nem tunak figyelni az ilyesmire, én szívesen vállalok moderátori feladatokat!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Kép
Vendég

Bocs, hogy eltűntem, már alig bírok a gép előtt ülni, a laptopomon meg nincs net, és most azon dolgozom. Különösebb híreim nincsenek, nemsokára védek, utána meg jön a karácsonyi hajtás... Ja, és aludni egyre kevésbé tudok. :)

A gyerekeitek nagyon aranyosak, már alig várom, hogy az enyém is kint legyen, és mutogathassam. :D A torta meg kifejezetten klasszul néz ki! Nyamm.

Ami az ilyen "beszólókat" illeti, az eddigi szemetek is azért tűntek el, mert szóltam a moderátornak, hogy törölje őket, és ő megtette. Ezt a szerkesztő topicban lehet megtenni, itt.

Kép

Kép
enahma

Sziasztok csajok!

Végre újra itt vagyok közöttetek. Remélem sikerült kitörölnöm a régi vonalzómat is és betenni az újat, na mindjárt megnézem aztán visszajövök.

Kép
timesz

Na, végre sikerült!

Sajnos már rég nem jártam felétek, de igyekszem végig elolvasni amiket írtatok és sokszor bejelentkezni.

Vége van a kezeléseimnek, voltam megint a Bódis profnál, megvizsgált, azt mondta már csak egy kis heget érez a méhnyakon, ami azt jelenti a kezelésre szépen összezsugorodott és műthető. Karácsony előtti héten akart műteni, de én mondtam hogy inkább később mert karácsonykor keresztelőt akarunk tartani a kis Olivérnek és vágott hassal nehezebb lenne. Szóval jan.2.-án kell befeküdjek és 3.-án műtét: kiveszik a méhem és a környéki nyirokrészeket is, de a petefészek marad, így remélem nem borul fel a hormonháztartásom. A császár helyén vágnak fel megint, de ez több órás műtét és hosszabb a lábadozási ideje is. Szomorú vagyok nagyon, hogy nem lehet több babám, de örülök legalább ennek az egynek és remélem így én is meggyógyulhatok - ha már ilyen nagy "árat" fizettem érte!!!

Kép
timesz

Jaj, Timesz, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. És a karácsonyotokat azért így is széppé teszi, hogy ott lesz nektek a kicsi babátok, aki már 3 hónapos múlt!!!???Istenem! Szóval nagyon vigyázzatok magatokra!És jelentkezz minél többször!

Kép
Kép
banoed

Timesz örülök, hogy jelentkeztél. Olivér jó kisbaba? Kitartás mi itt veled vagyunk.

Enahma neked sincs már sok hátra.

Áfi nálunk azért megvan a rendszeresség a szopiban. Nem mindig kap csak úgy cicit napközben. Olyankor adom be a derekam amikor kicsit beteg mivel elvileg a tejci segít a gyógyulásban is. Réka általában reggel kap, majd délelőtti alvásnál, délutáni alvásnál, esti lefekvésnél, éjszaka és hajnalban. Én viszont már szeretném, ha éjszaka nem szopizna. Nekem a legnagyobb problémám ebben, hogy cuminak is használja a cicimet. Nem elég neki, hogy kiszívja a tejet utána mellemen is alszik el. Erről szeretném valahogy leszoktatni, csak az a baj, hogy nem tudom, hogyan fogjak hozzá.
Vendég

Jajj,Timesz,de jó,hogy írtál :lol:
Nagyon örülök. Szerintem is jól döntöttél,hogy csak januárban műtsenek.
És tudom,hogy te is tudod,de hidd el,inkább egészségesen nevelj fel egy gyereket,mint...szóval,tudod :cry:
Nagyon drukkolunk neked,vigyázz magatokra. Ha van még egy kis időd,tegyél egy képet Olivérről,ok?
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?