Rékababa! Ilyen leszoktatós tippek engem is nagyon érdekelnének!!!! Dominik nem nevet, ha cici helyett cumisüveget dugok a szájába, hanem megfogja, és tök messzire eldobja, vagy hozzám vágja.
Elaludni is csak cicin hajlandó még délutáni alvásnál is. Pedig pár hónapja úgy aludt el ebéd után, hogy beraktam a kiságyba, odaadtam neki a cumisüvegben a teát és kimentem a szobából. Aztán pár perc múlva, mikor benéztem, már aludt is. (itt szeretném megjegyezni kedves pszichotanácsadóknak, meg egyéb ilyen "szerzeményeknek", hogy nem érdekel olyan véleményük, hogy így nem szabad csinálni!!!)
Meg mióta kibújt Dominiknak a felső két foga, elég fájdalmas néha a szoptatás. Néha harap is
, meg ahogy szopizik, a nyelvével szinte odapasszírozza a mellemet a felső fogaihoz, amik ugye még mivel frissek, elég élesek, és borzasztóan tud fájni.
Hogy mikor fog leszokni a szopizásról, nem tudom, jelenlegi kilátások szerint sose. Próbálom csökkenteni a szopik számát, de valahogy most eljutottunk oda, hogy megint egyre többet szopik
Nekem az tökéletesen megfelelne, ha lenne reggel-délben-este szopi, és a nap többi részében elfelejtené ezen tevékenységet a kis drágám. De úgy érzem ez sosem jön el.