Új privát üzeneted érkezett!

Adri
Most rákérdeztem (ismét) a férjemnél, de nem tudja :( Ő sem kapott választ :(
Gratulálok Levi baba hatalmas növekedéséhez :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
Remélem Botinak jobb éjszakája lesz!

Adrienn,
Gratula a hízáshoz! Csak így tovább!

Roz,
Még szerencse hogy idénre kaptatok időpontot. (nem értem, hogy ezt az időpontot miért nem lehetett megkérni egy hónappal ezelőtt)!
Niki hogy van?

Kép

Kép
nyhk

Hajni!

Gyógyulgassál hamar meg! :lol: Én is bele estem ebbe a hasmenés,gyomorfájás,hányinger és társaiba,már szerencsére jól vagyok.

Lili!

Gyönyörű picike Boti babátok van!!!Olyan édi! :D

Nana!

Jobbulást kívánok Botinak!

Lina!

Nagyon sajnálom! :( Tudom,majd' mindenki ezt írja,de tényleg ne foglalkozz mélyen vele.Donáttal több,mint 5 hónapig nagyon erősen próbálkoztunk,szó szerint mindent megtettünk,mindenféleképp próbáltuk összehozni,s minden hónapban csak a csalódás volt.Olyan depis lettem,hogy már gyűlöltem az utcán a babakocsit toló anyukákat(pedig szegények miről tehettek)S 5. alkalomnál azt mondtam,nem érdekel,ebbe bele őrülök így,köv. hónapban késett,mint mindig,s 8.nap késésnél elmentem tesztért,s + lett,azt hittem elájulok.Hidd el,ahogy Ser is mondta,ez nem csak biológia.De ez csak az én véleményem,nehogy megbántódj!!!
Vendég

Ja és Noémi teljesen tervezett baba volt,nála már terhesség előtt elkezdtem az Elevitet,napra pontosan tudom mikor fogant,első alkalommal terhes lettem vele.
Vendég

sziasztok :)

Seriff
Itt lesz az MR ha meg tudnám vele beszélni hogy ne mocorgjon megcsinálnák altatás nélkül ...NAgyon örülnék neki ha megtudnánk így csinálni ... Mi ez az Eperek ? Én nem tudom :oops: :lol:

nyhk
irok pü.-t

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hát a vizeletem +++,úgy néz ki vesemedence gyulladás.Nemsoká mék a dokinénimhez,aztán meg a nögyógyimhoz!
Most már akarok valaim gyógyit,mert algopirynen élek,meg nospa-n.

Adri
gratula a növekedéshez,ez igen.

Roz
én szorítok!Hátha bejön,nem kell altatni!

Erszényes
merre vagy?Rég írtál már!

Thymi
jó lett a kisszoknya amit vettél Gyopinak? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajni:
Gyors gyógyulást!

Roz:
Én is szorítok,szerintem menni fog!Niki annyira ügyi nagylány már,meg ahogy írsz róla nagyon okos is! :)

Adri:
Bejött a sinlac ,mi?:lol:

Nana:
Megint betegek vagytok?Vagy ez még az?

Mi jártunk ma dokinál:Mirabel meggyógyult,Larinak nem talált baját,ezért vizelet vizsgálatra küldte.Már ott is voltunk,remélem meglesz ma du. az eredmény.Félek tőle,nehogy húgyúti legyen....szorítsatok!
kazi

Dóra:
Andisnak boldog névnapot kivánunk!!!!!Mit kapott a kislegény?Dupla adag anyatejet? :lol:
kazi

Sziasztok!

Kazi
nem, ez nem az. a múlt héten hányos-hasmensees volt :( ez most köhögös-taknyos :( :(
Szorítok!! Nagyon!!!

... Dupla adag anyatejcsi... :D :D

Dóri
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk a fiatalembernek! :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!!!

Kazi!
sztem nem az miatt hízott, legalábbis remélem, hanem mert rendeződött a tejallergiája, helyrejöttek a bolyhocskák a gyomrában,és fel tudják szívni a kajcsit! :wink: Remélem!DÓRA
Nagyon sok boldog névnapot Andisbabának!!!!
Kérünk majd ám képeket!!!

szép napot mindenkinek!!

Kép
adrienn021

na jól egybeírtam mindent :?

Kazi !
én is szorítok ám!!ez meg lemaradt

Kép
adrienn021

Dóra!
Sok boldog névnapot a kicsi fiadnak!!!!

Kazi,
Eredmény van már?

Kép

Kép
nyhk

Kazi,
mennyire lázas Lari? 39 alatt reménykedhetsz, hogy nem hugyúti. Legalábbis mikor Lilinek az volt, mind a kétszer kb. 20 perc alatt ment 39,4-39,7-re, és nem vitte le a lázcsillapító.

Dóra,
nagyon sok boldog névnapot kívánunk Andrisnak!!!

Seriff
Azért annyira nem vagyok elkeseredve, még van egy évem arra, hogy teherbe essek. Csak az esett nagyon szarul, hogy késett négy napot, úgy,hogy most tényleg tudtam, hogy mikor van peteérés, és kezdtem reménykedni. Tudom én, hogy Hasimoto-val azért nem olyan könnyű teherbe esni, de azt is, hogy nem lehetetlen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina- Fúú, sajana ezen a területen abszolút nincsenek kapcsolataink. :( De azért nyitott szemmel, és füllel járok! Hátha! A férjem szintén közgazdász is, de teljesen más területen dolgozik.
Lina, ha összejött az első baba, akkor a második is öszze fog jönni! Ez tuti!!! Mi az a Hasimoto? :?

Nana,Ser- Eperke? Mi az? :oops:

Adri-Gratula a kis Törpeterminátornak!!! :D Csak így tovább!!! Háát, ha Anyukájára ütött, akkor azért nem lesz óriás belőle! :) Ok, majd felveszlek msn-re!

Hajni-Nagyon vigyázz ezzel a felfázással! Vajon hol fázhattál fel? Munkahelyeden? Gyógyulj meg gyorsan!

Kazi- Eredmény Larikánál? ÁÁÁ, nem hiszem, h. húgyuti!
Ritáék hogy vannak? 2in1? :)

Erszényes- Tényleg ritkán jössz! Elfoglalt vagy?

Dora-Andrisnak nagyon boldog első névnapot kívánok!

Lányok! Vasárnap Advent első vasárnapja! Koszorú kész? :D

!!!Holnaptól műjégpálya 2008. február végéig a főtéren! :D Naponta 9-21 óráig.
A fesztivál idején szombatonként és vasárnaponként 14 és 17 óra között-mintegy ajándékként-a 14 év alattiaknak ingyenes a pálya használata! Húú, de mennék, én is! Majd jövőre! :D

December 1-23-ig Pónilovaglás is van, ami szintén szombatonként és vasárnaponként 14 év alattiaknak 14-17 óráig ingyenes. (Ha bírja a póni! :) )Barátok Temploma előtti parkolóban.

Kép
estelle26

Sziasztok!

Estelle
de drága vagy,köszi szépen az infót,élek vele,ha jól leszek meglátogatom Annával. :lol:

Lina
a kisbicót nem felejettem ám el,csak nincs kedvem festeni,meg ebben az idöben nem is jó.Nehogy csúnya legyen a festés.Majd meglesz tavaszra,addigra már lehet használni is fogja.De lehet nem.

Don,Nana
jobbulást nektek,gyerekeknek,én is javulok,lassan.

Kazi
bizti csak egy kis fránya felfázás lesz Larinak.Remélem. :lol:

Dora
Betűszín: szöveg (a "color=#FF0000 is használható)BOLDOG NÉVNAPOT ANDRISNAK!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Na,akartam én is pirossssat,de nem sikerült.Milllyé nem? :(
Na még egy próba.
Betűszín: szöveg (a "color=#FF0000 is használható)na?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

semmi,feladom!Nekem nem lesz színes! :(

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni
megnyomod a színt
[ide irjacolor éS a szín nevét angolul]............[/color]
a pontok helyére írd szöveget
PRÓBA!!!

Kép
adrienn021

Köszi,köszi lányok!!!NEGATÍV az eredmény! :D Csak akkor meg megint mi baja lehet?Volt,hogy 39.1volt!Volt már hasonló,de azért nem volt ilyen magas neki.Mondjuk ma nem volt csak37.8-az nálla "természetes".

Nana:
Sajnálom!remélem mielőbb meggyógyultok!

Adri:
Sejtettem,hogy nem a sinlactól,csak hülyéskedtem :wink:

Estelle:
Igen Ritáék még egyben!Hátha mostanság indul valamikor a szülés,én éjszaka velük álmodtam :)
Te jól vagy?Jövő héten átadnám a rucikat!Hogy legyen?
kazi

Dóra, boldog névnapot kívánunk mi is Andrisnak! :)
birolili

Sziasztok!

Dóra: Nagyon nagyon Boldog 1. névnapot kívánunk Andrisnak!! Asszem így novemberben van mit/kit ünnepelnetek mostmár!! :wink: :lol: :lol:

Lili: hogy vagytok? Tudom nincs időd sok, tejed van sok mint Zsófival?? És Zsófika hogy vana tesóval??

hajny, Estelle: köszi h hiányoltok, megvagyok, holnap disznóvágás nálunk hááát van/lesz mit csinálni....én meg alig kapok levegőt no comment...

hajny: kaptál gyogyit??

Lina: sajnálom, hogy nem sikerült, reméljük azért nem kell soká várni...

Adrienn: gratulálok a hízáshoz!! :wink: :lol: Képet tehetnél Leviről, nagyon régen láttam már őt! :wink:

Estelle: te tudsz is korcsoláyzni amúgy?? Húúú én szívesen mennék kipróbálni (igaz nem tudok...) és miylen hangulatos lehet sötétben a karácsonyi fényekkel..... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nana: sajnálom Botit, mielőbbi gyógyulást kívánok neki!! :cry:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Muszáj leírnom: Lili mesét olvasott, az egyik könyvében van egy versike: Siess nyuszi, ahhoz, hogy sikerüljön győzni, a versenyen mindenkit le kell majd előzni. Lilike tolmácsolásában: Siess, nyuszi...,siess nyuszi...., siess nyuszi, baszd meg!
Szlávával köpni-nyelni nem tudtunk, csak próbáltuk visszatartani a nevetést. Neki ráadásul kaja volt a szájában...nehezített pálya :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

MOst van egy kis időm írni Nektek. :)

Botika nagyon jó kisfiú, a tegnap előtti napon mondjuk nagyon fájt a pocakja, sokat dajkáltam, jól el is fáradtam, de ma csak evett aludt. Sztem vmi olyat ehettem...azóta figyelek nagyon.

Zsófi jól van, sokkal jobban, én is....az első itthon töltött pár nap nagyon nehéz volt lelkileg mindenkinek......most már sokkal jobb ez is. Apa ugyanúgy dolgozik itthonról, de legalább velünk van, és nagyon jó, h. itt van, mert ez a hét bőven rámegy arra, hoyg összeszokjunk. NEm is gondoltam, h. ez ilyen lesz. Igazából nem borult nagyon semmi, bár még nem tudom, hogy lesz, ha csak egyedül leszek a 2gyerkőccel. Az a szerencse, hogy csak 2hetet kell majd egyedül lennünk, mert utána Krácsony. :)

NAgyon jól érzem magam, boldog vagyok. HAmar regenerálódtam szerencsére. MOSt aztán nincs idő pihenésre. Botit leraktam, akkor megyek Zsófihoz játszani. HA Zsófi aludt el, akkor Botihoz. Szerencsére még nem keletette fel Boti ZSófit, és fordítva. Bár ha egyedül leszünk....

LEvegőzni majd csak dec.5-én viszem ki a kislegényt, akkor lesz 2hetes. Céges Mikulás lesz Gabiuéknál az irodában, pont ekkor, de nem merek bemenni Botonddal, nehogy vmi fertőzést elkapjon, még olyan pici....szval furcsa, hogy eddig mindent tudtam Zsófiról, mindig vele voltam, és most sok dologról lemaradok..... de hát ezt éreztem a terhességem végén, ezért voltunk állandóan együtt. NAgyon élveztem már az utolsó időkben is Zsófival lenni. Most talán azért is lehetett nehéz Zsófinak ez az 5nap.

Az 5napot nehezen viselte szegénykém, sokszor elsírta magát, mikor bejöttek a kórházba is, akkor is nagyon furcsa volt. A szívem szakadt meg érte. Én is néha pityeregtem a kórházban. Itthon meg 3napig sírtam, mert elutasító volt, nem akart velem foglalkozni. Aztán most már megint talán a régi......

A fürdésnél, tisztába tevésnél nagyon sírt Botika, Zsófi ezt nem bírja. NAgyon fél a hangjától.

Hát, nem is tudom mit írhatnék még, nem akarok sokat írni, nem akarok senkit sem untatni..... :oops: :roll:

Képeket megpróbálok tenni, ahogy ígértem is. MIndjárt töltök le a fényképezőről. Zsófi is már dajkálta Botit, azt nagyon élvezték mindketten. :)
birolili

A képek:

Ez még a kórházban, apától kapta a kutyust. :)

Kép

A hazaérkezés Zsófival :) :

Kép

A két testvér :) :

Kép

És az utolsó: Kislegény :D :

Kép

( Bocsánat, akit untattam. )
birolili

Sziasztok!

Kedvesek vagytok, jol esett hogy gondoltatok Andrisra! :D

Kazi, tejcsiben szerencsere nincs hiany, teletomte magat a fiatalember. :lol: Orulok, hogy Larinak nincs hugyutija, jobbulast neki!

Hajni, neked is jobbulast!

Adri, nagyszeru hir, hogy Levi mennyit magara szedett!

Lina, sajnalom hogy ez nem a te honapod! :( Lili :lol:

Lili, menni fog harmasban is, meglasd!!! Ugyi csajszi vagy, csak bizz magadban es Zsofiban!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nagyon jok a kepek!:) Boti tiszta Zsofi - fiu kiadasban! :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

De édesek a képek!Lili, a hosszú ujjú babák szobája volt a 314? :wink: Édes Zsófi,annyira csípem a kis felhúzós orrával!Örülök, h jól vagytokamit írtam püben, így a fele kb tárgytalan....

Adri, nem tudom miért találta ki Hanna a gumikeszyűajándékozást :roll: , egyszerűen ha szóba kerül vki szülinapja,megy a fürdőszobaszekrényhez, kivesz egyet(szigorúan fél párat csak :lol: ) a dobozból és közli,h viszi ajándékba..... :oops:
Meglásd egy év múlva már nem érdekelnek a kilók!De én is örülök,h így megtáltosodott Levi!

Dóra, Boldog Névnapot Andrisnak!

Nana, Eperke vagy kisvakond, ezek mennek :wink: ...,de csak 1 e van és 2 vakond.....Botunak jobbulást!

Hajny, hogy vagy?

Kép
seriff

Roz, próbáljak korábbi időpontot? Legközelebb szólj, hisz tudod!!!

Kép
seriff

Sziasztok!

Jaj, nagyon köszönöm Mindenkinek a gratulációkat, nagyon jólesett!
jaj,és annyira bennem van a boogie, megvagyok veszve a zenéért, táncért :?

Kazi!
Gondoltam :lol: !

Lili!
Hát még mindig gyönyörű Boti!

Ser!
Biztos édes Hanna, megnézném a megajándékozott arcát is :lol: !
Valamelyik filmben felfújták a gumikesztyű lufi helyett, lehet, hogy ezt látta, nem?

Estelle!
keveset vagy mostanában, Merre jársz?

Nana!
akkor majd szólsz! :)

Erszényes!
jó disznókodást :wink: !
hmm, majd gondolja rám a finom ebédnél!!! :wink:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Lili
naon jó olvasni a soraid,én naon faltam.Nyugodtan írj.
Fantasztikusan édessek a gyerekeid,Boti mindig ilyen szigorú tekintetü?De meg kell zabálni.

Dora
teszel még képet te is?Tök jó hogy van sok anyatejcsi.Növérem úgy érzi mintha apadna el neki.Talán,reméljük nem.

Erszényes
hát most csak a kajcsi miatt irigyellek. :lol:

Adri
most már naon gyorsan fognak a kilók felkúszni Levire!

Lina
jó volt ez a versike Lilitöl. :lol: Tetszett.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Megy ma valaki Aprók táncára?Aki megy annak jó szórakozást! :lol:

Sütöttem egy pár palacsintát,Anna segített.
Kép

Aztán evett Adri,édes volt naon.
Kép

Aztán a két csajszika.
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
hát mióta szedem a gyógyit,egész jól,csak attól meg kába egy kicsit,mert dolgozik a gyulladás ellen.De legalább nem görcsölök már.

Amúgy borzasztó lett ez az egészségügy.3 napba telt,mire kivizsgáltak,egy csomó pénz és várakozás bánja.Régen egy nap alatt elintéztem az ilyet.Ne legyetek betegek.
Ser,nem neked szólt ám ez,te nem tehetsz róla. :wink: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

merre van mindenki??
hahóóóóóóóóó
Hajnyval azért tartjuk a frontot :lol:

Kép
adrienn021

Kazi-Tök jó, hogy nincs komoly baj! :D Azóta minden rendben? Láz elmúlt?Puszilom a kis Drágákat!
Rucik jöhetnek kedden vagy pénteken, akkor nincs semmi progi.Előre is köszi!Mikor jöttök? Vagy ovihoz menjek érte?

Erszényes-Hát az túlzás hogy tudok korizni! Tudok haladni előre, viszonylag biztonságosan, de semmi extra! :oops: Bár tavaly már próbálkoztam a hátra felé haladással is... :? Viszont nagyon jó kikapcsolódás. Megvan a hangulata! Forralt bor, vagy forró csoki, tea... :) De képzeljétek nem volt még ma jégpálya! Vagy csak én nem láttam a főtéren, nem tudom!?Viszont a város Adventi koszorúja csodaszép volt! :)
Hogy sikerült a disznóvágás?Azzal rengeteg meló van. :?

Lina-Nagyon jó Lili meséje! Szívesen hallgattam volna! :D

Lili-Olyan jó olvasni, hogy mi van Veletek, és hogy ilyen hamar regenerálódtál! :) Szerintem senkit nem untatsz, sőt kíváncsian várjuk a további képeket, eseményeket! :D A két tesó nagyon hasonlít egymásra! Tünemények! :)

Adri-Olvasom folyamatosan, csak írni nincs sok időm, főleg hétvégente, de jól esik, hogy hiányolsz! :oops: :)
Ilyenkor örülök, hogy itthon van a férjem, és együtt lehetünk, mert hétközben alig látom... :( Majd beszélünk msn-en!

Hajni-Ez tök jó, hogy együtt sütöttetek!!! :D Minél többet vond be az ilyen "munkákba"! Csak előnyére fog válni, sokmindent tapasztal eközben! :D Jobbulást!!!

Ma összetettük a kiságyat, de nem volt egyszerű! Úgy kaptuk használtan, de nem volt hozzá leírás! Hát 3,5 óráig "legoztunk" vele!És olyan nagy öröm elképzelni, hogy hamarosan itt lesz velünk a pici Mózes!
Ja, és picit vizesedek, feszül a kezem. :( Doki mondta, hogy só mentesen étkezzek, és ha jobban dagadok menjek vissza, mert baj lehet! :? Ti mit tudtok erről?

Jó éjt mindenkinek! :wink:

Kép
estelle26

Dóra!

Nagyon Boldog Első Névnapot kívánok Andris babának!

Lina!

Neked is Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

Kazi!

Örülök,hogy nega lett az eredmény!gyógyulgassatok!

Lili!

Nem hiszem,hogy bárkit untatnál,édesek együtt!3-ban menni fog,nekem a hazamenetel után 1 napot volt otthon Zoli,onnan tök egyedül voltam,senki segítség nem volt,nem olyan nehéz,ugyanúgy főztem meg minden.Ne félj tőle,nem olyan nehéz ám! :D
Vendég

Hajni!

Mikor ezt ki írja,akkor a két egyenes ][ közé középen,oda írj,ha még írsz utána,a kurzort vidd a végére.
Vendég

Szóval ezt írja,előbb nem jelenítette meg.

ide írj s már színes is!:-))

Puszi!
Vendég

EZT NEM HISZEM EL!!! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Lina
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked,jaj,ma teljesüljön minden vágyad,föleg egy pocaklakó! :lol:

Don
ide így kell beírni?

Estelle
hát,sokmindenbe próbálom bevonni a csajszikám,sok sikerem van ilyen téren.

Nana
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

DON,köszi szépen,már tom,naon rendi vagy hogy segítettél.Én naon gáz vaok a gép terén.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé, Hajny,
köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket.

Hajny,
ma tuti nem fog sikerülni, nagyon nincs itt az ideje, de nekem az is jó lesz, ha az új év jól kezdődik :lol:
Megyünk szilveszterezni egy hétre Kenesére.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Borsika,
most jutott eszembe: a te lányodnak is sok boldog névnapot kívánok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Linacska, Vivi: boldog nevnapot kivanunk! :D

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina, boldog névnapot! :)
birolili

Lina-sok boldog névnapot!

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lina:
Boldog névnapot !!! :)
kazi

Seriff, Dóra, Lili, Kazi, Timcike
Köszönöm szépen nektek is a névnapi köszöntést!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nagyon szivesen. :wink:

Kép
Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Borsika
lányodnak is boldog névnapot!

Mi volt a hétvégén?Szinte senki sem volt.

Anna,ha jól látom,elkezdte rágni a körmét.Nem vészes,de próbálkozik.Mit csináljak hogy ne rágja?Lehet tenni valamit ellene?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?