Kazi-Tök jó, hogy nincs komoly baj!
Azóta minden rendben? Láz elmúlt?Puszilom a kis Drágákat!
Rucik jöhetnek kedden vagy pénteken, akkor nincs semmi progi.Előre is köszi!Mikor jöttök? Vagy ovihoz menjek érte?
Erszényes-Hát az túlzás hogy tudok korizni! Tudok haladni előre, viszonylag biztonságosan, de semmi extra!
Bár tavaly már próbálkoztam a hátra felé haladással is...
Viszont nagyon jó kikapcsolódás. Megvan a hangulata! Forralt bor, vagy forró csoki, tea...
De képzeljétek nem volt még ma jégpálya! Vagy csak én nem láttam a főtéren, nem tudom!?Viszont a város Adventi koszorúja csodaszép volt!
Hogy sikerült a disznóvágás?Azzal rengeteg meló van.
Lina-Nagyon jó Lili meséje! Szívesen hallgattam volna!
Lili-Olyan jó olvasni, hogy mi van Veletek, és hogy ilyen hamar regenerálódtál!
Szerintem senkit nem untatsz, sőt kíváncsian várjuk a további képeket, eseményeket!
A két tesó nagyon hasonlít egymásra! Tünemények!
Adri-Olvasom folyamatosan, csak írni nincs sok időm, főleg hétvégente, de jól esik, hogy hiányolsz!
Ilyenkor örülök, hogy itthon van a férjem, és együtt lehetünk, mert hétközben alig látom...
Majd beszélünk msn-en!
Hajni-Ez tök jó, hogy együtt sütöttetek!!!
Minél többet vond be az ilyen "munkákba"! Csak előnyére fog válni, sokmindent tapasztal eközben!
Jobbulást!!!
Ma összetettük a kiságyat, de nem volt egyszerű! Úgy kaptuk használtan, de nem volt hozzá leírás! Hát 3,5 óráig "legoztunk" vele!És olyan nagy öröm elképzelni, hogy hamarosan itt lesz velünk a pici Mózes!
Ja, és picit vizesedek, feszül a kezem.
Doki mondta, hogy só mentesen étkezzek, és ha jobban dagadok menjek vissza, mert baj lehet!
Ti mit tudtok erről?
Jó éjt mindenkinek!