Jó reggelt,
Ani,
Köszi a dícséreteket a fiaimra, de szerintem ez volt a legjobb formájuk. Amugy nem ilyenek ám, sokkal rosszabbak és neveletlenek tudnak lenni. Előte beszéltem velük, hogy meg ne próbáljanak leégetni, mert akor "agyoncsapom őket".
Vikike,
Basszus, ugy nézek ki a képen, mint aki be van rúgva.
Tiszta kóma fejem van.
Remélem azért élőben nem vagyok ennyire csúfság.
Viszont ugy döntöttem, hogy Levi babára lecsapok Barbika nevében is. Édes kis mosolya van, és nagy korában tényleg egy igazi kis Casanova lesz. Én meg nem bánnám, ha ilyen aranyos nászasszonyom lenne, mint te Viki.
Chrissy,
Kis Martinka is gyönyörű, és ahogy le sem vette a szemét rólad az valami csoda volt. Neki még csak anyuci létezik, ugy látom.
Te meg nagyon tutin nézel ki. Senki meg nem mondaná rólad, hogy pár hete szültél.
Márti,
A te pocid is szép nagyot nőtt, nagyon hamar utol fogsz érni Katát és engem.
Nagyon jó anyuci leszel, ahogy Martinkára ránéztél, meg gügyögtél neki az nagyon édes volt.
Szilvi,
Sajnálom, hogy nem hívott a tulaj, de ne szomorkodj, hamarosan meg fogod találni álmaid házát.
Ennek így kellett lennie, valamiért bizti jobb is hogy így alakult. Tudod véletlenek nincsenek.
Kata,
Örülök, hogy rendben hazaértetek.
Milyen volt a meccs??????
Nem voltunk sokan, de szerintem jól sikerült, kicsit eldumcsiztunk meg ettünk egy jót.
Remélem alegközelebbin már mindenki ott lesz.
Andesz,
Mi van veled???? Egyben vagy még?????
Alexa,
Remélem alegközelebbi talin ti is ott lesztek, mert jó lenne a másik kis Martinkát is megismerni.