Új privát üzeneted érkezett!

Na szép! Gyönyörű vagyok :evil: Mint egy kómás tinédzser (már csak a pattik miatt). Arról nem is beszélve hogy itt pont úgy néz ki mintha nagy lenne már a pocim, pedig sajna még szinte semmi nem látszik. (ami látszik az meg szerintem még nem a babó :) )

Na mindegy ez vagyok én :) Mindenkinek nagyon szép éjszakát kívánok. Pusszantás

u.i: most jut eszembe Vikiről nem is csináltunk képet :(

madiani

Krixta igazi sztárfotó a nunis kép :D , na majd ha pár év múlva visszanézi a leányzó :D , lehet szégyenlős lesz majd :D . A neve már megvan?

Alexa, hogy van Martinka, nagyon küzd még a náthával? Voltatok dokinál, írt fel gyógyszert? Levi szuszpenziót kapott anno meg kalciumot.

Nati hogy vagy? Rókakoma nem volt még?

Basszus már megint itt ülök a gép elött ahelyett, hogy mennék már vasalni, de nem akarok megbántani senkit akinek nem írtam most!
Holnap tényleg írok a többieknek is!
Mégegyszer puszi!

Kép
Kép
Kép

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
vikike_

Basszus, elszálllt amit írtam, pedig mindenkinek írtam!
De nincs már türelmem újra írni, talán máskor!

Jó éjszakát mindenkinek, jók a képek!
Vendég

Viki,jó vasalást,és köszi a képeket!Ennyi szívtipró!!Remélem,a következő talin én is vihetem végre a szívtiprómat!! :wink:

Martinka még náthás.Ma kaptam egy tippet,hogy a Babyluff balzsamot (ismered?)tegyem vizes ruhapelenkára,majd a radiátorra!Most úgy alszik a kisgyerek,hogy ez párolog.Jó kámforszagú a fél lakás!
Dokinál még nem voltunk,mert a náthán kívűl semmi baja nincs.Nincs hőemelkedés,láz,köhögés.Viszont ha nem javul,elvisszük,hogy legalább halgassa meg a tüdejét,nézze meg a torkát.
Vendég

Hú,szegény Kriszti!
Én is elköszönök,jó éjt mindenkinek!
Puszi!!
Vendég

Na teszek fel egy szép képet is Anitáról, ne haragudj nem gondoltam, hogy mérges leszel. Na mit kapok még a Mártitól is meg Judytól is :roll: !

Anita az esküvőnkön!
Kép

Kép
Kép
Kép

vikike_

Jaj most írt Anita sms-t, hogy nem mérges csak viccelt én hülye meg magamra vettem :roll: , na mindegy már rendeztük az ügyet :lol: .

Kép
Kép
Kép

vikike_

Gaby!
gyönyörű Noel baba :lol:

Krixta!
én is látom a nunisat! :P

Szilvi!
drukkolok a házvételhez :wink: holnap RL után mesélj majd :D

Kata!
remélem vigyáztok az úton!hány órás út Graz?mi régebben sokat jártunk oda vásárolgatni,de inkább nézelődni,olyan szép kis hangulatos város :P

Jók a topic-fotók! 8) :lol:
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Most megyek, mert apa nemsokára hazaér! Már csak 3 nap délután és IDÉN már nem megy dolgozni!!!
Vendég

Chrissy!

a te babócád is nagyon -nagyon édi-bédi!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Jó reggelt!
látom mindenki elaludt ma :lol:

Kép
Vendég

Jó reggelt.

Hazaértünk.

Irigyekedem a tali miatt, jók a képek. De ha jól láttam, nem sokan voltatok!!

Majd később jövök!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jobb reggelt!

Nem akartam apa mellől kimászni az ágyikóból, bazi hideg van...

Bessy
Nagyon drukkolok, hogy jól sikerüljön a műtét.
Még mindig nem hívott a manus... Már nem is izgat, nem nekem fontos. Majd hoz a jézuska másikat, meg Judyéknak is. :D

Márti, Vikike
Köszi a képeket!

Ani
Köszi a drukkot, de úgy néz ki, csak nekem fontos.

Vicuska
Köszi neked is. Majd mesélek, ha RL nem ad képet, akkor is megjárja, mert apának fényképezős mobilja van. :D :D :D
Jópofa ez a macska. :lol:

Chrissyy
Hű, micsoda szerencsés apuka! Apának lesz még egy 3 hetes "túrája".

Kata
Gyorsan megjártátok osztrákiát. :) Majd mesélj, milyen volt!

Sajnálom, hogy nem lehettem a talin. :( De sokat gondoltam rátok, de majd legközelebb! :)
Vendég

Jó reggelt,

Ani,

Köszi a dícséreteket a fiaimra, de szerintem ez volt a legjobb formájuk. Amugy nem ilyenek ám, sokkal rosszabbak és neveletlenek tudnak lenni. Előte beszéltem velük, hogy meg ne próbáljanak leégetni, mert akor "agyoncsapom őket". :lol: :lol: :lol:

Vikike,

Basszus, ugy nézek ki a képen, mint aki be van rúgva. :lol: :lol: :lol: Tiszta kóma fejem van. :lol: :lol: :lol: Remélem azért élőben nem vagyok ennyire csúfság. :lol: :lol:

Viszont ugy döntöttem, hogy Levi babára lecsapok Barbika nevében is. Édes kis mosolya van, és nagy korában tényleg egy igazi kis Casanova lesz. Én meg nem bánnám, ha ilyen aranyos nászasszonyom lenne, mint te Viki. :lol: :lol: :lol:

Chrissy,

Kis Martinka is gyönyörű, és ahogy le sem vette a szemét rólad az valami csoda volt. Neki még csak anyuci létezik, ugy látom. :lol: :lol:
Te meg nagyon tutin nézel ki. Senki meg nem mondaná rólad, hogy pár hete szültél. :lol: :lol:

Márti,

A te pocid is szép nagyot nőtt, nagyon hamar utol fogsz érni Katát és engem. :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon jó anyuci leszel, ahogy Martinkára ránéztél, meg gügyögtél neki az nagyon édes volt. :lol: :lol:

Szilvi,

Sajnálom, hogy nem hívott a tulaj, de ne szomorkodj, hamarosan meg fogod találni álmaid házát. :lol: :lol: Ennek így kellett lennie, valamiért bizti jobb is hogy így alakult. Tudod véletlenek nincsenek. :lol: :lol: :lol:

Kata,

Örülök, hogy rendben hazaértetek. :lol: Milyen volt a meccs??????
Nem voltunk sokan, de szerintem jól sikerült, kicsit eldumcsiztunk meg ettünk egy jót. :lol: :lol:
Remélem alegközelebbin már mindenki ott lesz.

Andesz,

Mi van veled???? Egyben vagy még?????
:lol: :lol: :lol:

Alexa,

Remélem alegközelebbi talin ti is ott lesztek, mert jó lenne a másik kis Martinkát is megismerni. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt Csajszikák!

Kinéztem az ablakon, jó hideg lehet. Brrrr

Vikikém, ne hari szarul fogalmaztam. Tényleg viccnek szántam a talis képről írtakat. Viszont köszi, az esküvőtökön tényleg szép voltam :)

Szilvi, sajnálom, pedig bizti szuper lehet az a ház.

Chrissy, hogy már milyen komoly kis rucik vannak. Ilyen picin is vagányan lehet öltöztetni. Sajnálom hogy elveszett amit írtál.

Alexa, remélem Martinka jól aludt és segített az a valami. :)

Kata, nem voltunk sokan, de jó volt. Majd talán januárba :wink: Milyen volt a meccs és az út?

Vicuskám, remélem apával mindent beleadtatok a napokba.

Na lassan mennem kell a CSNK-ba a táppénzespapírom lepecsételtetni, meg vásárolni. Pusza mindenkinek

madiani

Csajok,

Tegnap este nagyon megijedtem, ültem a fotelban és hirtelen egy iszonyat erős görcs, tipikus szülési görcs állt bele a hasamba. Az egész olyan lett mint a beton. Fél órát meg sem mertem moccani, azt vártam, hogy mi lesz most, lesz-e még több görcs vagy ennyi volt. Aztán ugyanez megismétlődött kb hajnali 1-kor is.
Most jól vagyok, leszámítva a szokásos alhasi és szeméremcsont fájdalmakat.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Biztos igazad van, nem ez volt az a ház, amit mi keresünk. :)
Te jó ég! Nem kérdezted meg a dokidat, hogy mitől volt? Magne B6 nem segít?

Ani
Így jártunk, majd jön egy következő, sokkal szuperebb ház. :) Emiatt nem forgolódtam álmatlanul. :)
Jó vásárlást és öltözz melegen!
Vendég

Képzeljétek, most hívtam fel apát és felébresztettem. Általában 7kor már bökdös, hogy ő nem bír aludni, meg annyi mindent kellene csinálni, erre negyed 10kor még csicsikált. :)
Vendég

Szilvi,

nem hívtam a dokit, mert van már annyi tapasztalatom ebben, hogy ha nem jön több görcs akkor ez csak a szokásos megkeményedés, ami eben az időszakban elkezdődik. Általában napi 1-2 normális, addig amíg nem rendszeres. Ugy voltam vele, ha több is jön, akkor irány a kórház, de aztán csak ennyi volt. Azért most majd jobban odafigyelek, hogy hányszor lesz ilyen egy nap.
Na meg persze azért megijedtem, mert még nagyon nem kéne szülni.

Hát a Magne B6 is hol segít hol nem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,

Az semmi, az én párom, ha nem dolgozik akkor mindig 1-ig alszik és kb fél 12-kor bújuk ki a vacokból. Én már van 20 kört futottam mire ő előjön. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Azt akartam írni, hogy 11-ig alszik, nem 1-ig. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Hű, ezzel kicsit megijesztettél. Remélem, nem lesz több ilyen "kalandod".
Szép teljesítmény 11ig aludni. :)
Apa mindig azt mondja, hogy aludni csak vízszintesen és sötétben lehet (vagyis éjjel :) ) A szobába lehúzom a redőnyt, akkor még 12kor is vaksötét van. Valószínű, hogy ezért aludt ilyen sokáig. :)
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Köszönöm szépen a megerősítést nuni ügyben..:)Aranyosak vagytok!Amúgy azt a képet úgy csináltam hogy a doki felvette ahogy mocorog dvd-re és elkezdtem itthon vetítgetni és ahol épp mutogatja magát megállítottam és lefoztóztam..Ani a párod biztos ezért nem értette hogy van a képen...:)
A nevekkel úgy állunk hogy már csak 5-6 név van a tarsolyban,persze a párom még próbálkozik Krisztina ügyben de én nem engedek...:)
Már jobban vagyok szerencsére bár a tegnap délután eléggé holtpont volt...kb.annyi erőm sem volt hogy wc-re menjek..szerencsére a picur mocorog rendesen reggel és este a legaktívabb...már nagyon vároma hétfőt!:)

Én is irigykedek a tali miatt jó lett volna ott lenni..de sebaj majd legközelebb!

Ani
Szerintem nem olyan vészes az a kép rólad és különben is mindenkiről lehet jó és rossz képet csinálni..amit a Kriszti csinált rólam a múltkor na az durva volt..:)Szerintem élőben mindenki más mint a képeken...azon az esküvői képen meg nagyon szépséges vagy..a pocid meg nemsokára nőni fog...:)

Márti
Szépen gömbölyödsz már...:)

Vicuska

Neked is jó reggelt:)Hogy vagyol?Tök jó képeket raksz fel mindig...

Alexa
Remélem hamarosan meggyógyul a picur..ez szerencsés hogy nincs láza...

Judy
Csak ismételni tudom a többieket..nagyon klassz srácaid vannak...szegény lányok!:P
Majd megírod hol turiztatok Katával?Te lefoglaltad Barbikának Viki Levi babáját én mi meg még a Krisztivel a múltkor beszéltük hogy összehozzuk az ő Martinkáját az én picurommal...ez tök jó:)
Persze a párjaink csak lestek hogy megkattatunk vagy mi van?:))))Remélem már nincsenek görcseid..én egyik este jártam így bár nekem hatalmas nyilalás volt és aztán görcs kb.10percig..de jó hogy írtad hogy 1-2 ilyen fájás normális...

Nati
Szerintem most még álmosabb lehetsz mert a nap sem süt..amúgy én is álomkóros lettem pár napja..mindig is utáltam aludni mert úgy éreztem elpocsékolom a napot..most meg a nap fénypontja számomra az alvás:))

Andesz

Remélem jól vagytok!!!

Bessy
Én is drukkolok a műtéthez,jó hogy az altatással minden okés lesz..

Vikike
Sikerült kivasalni?Úgy látom szép kis menyed lesz ha megnézzük Judy fiait...tuti hogy hogy gyönyörű kislánya lesz:)

Kata

Milyen volt az út?És milyen volt a meccs?

Szilvi
Most akkor mi van lakás ügyben?Igaza van Judynak..a sors nem akarta valamiért hogy a tiétek legyen..lehet azért mert egy sokkal jobb vár rátok!

Kriszti

Csini vagy és Martinka imádnivaló..te ezt mindennap elmondom szinte:)Írd először jegyzettömbe ha írsz a babanetre akkor tuti nem száll el..

Asszem ma filmnézős napom lesz..letöltöttem pár romantikus csöpögős filmet..
Szép napot mindenkinek!Pussz
Vendég

Krixta
Most az van, hogy vadászom a következő, nekünkvaló házikót. :)
Jó filmnézést! :)
Vendég

Sziasztok!
Szilvi!
Sajnálom a házat,de biztos majd lesz egy másik,egy jobb!
Amúgy mindenképp Bodajkon akartok venni?
Lányok,jók a képek a taliról,sajnálom,hogy nem voltam, :(
de most már tényleg nem szívessen mászkálok!
Még mindíg egybe vagyok,úgy látszik Bence még várat magára!Ma szigorú pihi van,mert a szülésznőm Szombathelyen van,majd 5 re ér vissza!

KépKép
KépKép
andesz78

Sziasztok!

Andesz!Ki a szülésznőd?

Ani,szép koszorúslány voltál!Tök jó vékony vagy!

Krixta!Jó filmezést!Én csak álmodom az ilyen pihizős,lazítós napokról! :roll:

Szilvi!Még sikerülhet ez a házvásárlás nem?Azért jó keresgélést!

Judy elhiszem,hogy megijedtél,nekem naponta kb. 15x keményedett a hasam,na az már sok volt!A doki napi 5-öt mondott elfogadhatónak,a védőnő 10-et.

Vicuska,hogy vagy?
Vendég

Andesz
Bodajkot és Fehérvárcsurgót nézegettük, ott elfogadható áron vannak házikók, meg a buszközlekedés is jó.
Iszkaszentgyörgyön is jártunk, az is szép. :) 10 misi körül keresünk házat, 3 szobásat, nem muszáj, hogy felújíott legyen, de azért lehessen benne lakni. :)
Kedvedért orvosmeteorológiai jelentés :D :
Kezdetben melegfronti, majd délutántól hidegfronti hatás várható. Nyugtalanság, fejfájás, fáradtság jelentkezhet.

Alexa
Elég kicsi az esély már rá, mert a hétvégén már el kellene kezdeni a papírmunkát, hogy 6ig összejöjjön a vásárlás.
Majd a következő, van időnk. :D
Vendég

Hű,most látom,Te ma mész dokihoz!Drukkolok,hogy minden okés legyen!De miért ne lenne az? :wink: :D
Vendég

Andesz!

Beszélj Bence babával, hogy maradjon még, mert teltház van nagyon a szülőszobán! A mostohatesóm bent van, de sajna nem történik semmi. Múlt szombat óta vannak fájásai, de nem mindig, néha abbamarad.Kinyílt már 3 ujjnyira és az is megállt és nem csinálnak semmit. Most várunk, hogy mi lesz! Szegénykém, úgy sajnálom. Már csak a telefont várom, hogy megvan a kislány, a kis Fannika.
Vendég

Kriszti,hogy van Martinkád?Ma nem fáj a pocakja?Hogy alszik éjszaka?Hány óránként eszik?Te milyen pelust használsz?......
Vendég

Alexa!

Köszi kérdésed, ma nem fáj neki a pocakja. Épp ébredezik,hogy éhes. Éjszaka elég jól alszik, este evett 8-kor, majd hajnali 1-kor, utána meg reggel 6-kor. Viszont 9-kor megint jelzett, hogy lejárt a 3 óra. Lehet kezd különbséget tenni az éjszaka és a nappal között? Bár tegnap meg evett 11.20-kor utána meg csak 16.45-kor ébredt fel. De változó, nem mindig alszik ennyit éjjel. Tesco-s pelust használunk, nekünk nagyon jó. Sokkal jobb, mint a pampers...
Vendég

Megyek megetetem és jövök utána!
Vendég

Alexa
Ma teszem a második látogatást RLnél. Majd azért rákérdezek, hogy májusban számítok rá. :)
Már várom, hogy lássam Titababát. :)

Márti
Már régen akartam írni... Hiába, szita a fejem. :D
Megemlítettem a tesónak a Titababa nevet. Ő azt javasolta, hogy ha lány lesz, akkor legyen Titanilla, mert azt lehet Titának becézni. :D
Este pedig bevillant, hogy a Tituszt is lehetne úgy becézni. :lol: :lol: :lol:
Apa nem lelkesedett az ötletért. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Judy nagyon aranyos vagy amit írtál, köszönöm nagyon jól esett :D . Szívesen látnám Levivel én is a kislányod, biztos gyönyörű lesz a fiúkat látván. Még van egy pár lány jelölt, de majd döntenek a lurkók igaz :lol: ? A fiúk akkor hallgattak az "agyoncsapásra" mert nagyon jól viselkedtek :D !

Chrissyy hogy áll már Martinka, nagyon ügyes :D , akkor most elég jó volt az éjszakátok, meg ha napközben ennyit alszik, legalább tudsz te is pihizni. Irigyellek, hogy a párod már otthon lesz, az én férjem ha minden jól megy akkor 22-étől lesz szabin. Martinka tényleg nagyon édes, és hát ahogy Judy írta, nagyon figyelt téged :D , le sem vette a szemét rólad. Jó hogy ti is el tudtatok jönni. Szorítok, hogy most már rendben legyen a pocija. A többi képet nem biztos, hogy fel tudom tenni, ahogy már írtam nem autómatán volt a gép mikor fotóztam, viszont a fényképezőn rajta van, szal nem értem, hogy miért nem lehet feltölteni. Apa mondta, hogy kell hozzá valami ketyere. De szerencsére Márti azért dobott fel képeket. És tényleg nagyon szép kisfiad van, a szemei szerintem tiszta anyuci.

Szilvi, drukkolok a mai uh.-hoz, majd tegyél fel képet ha tudsz. Sajnálom, hogy nem jött össze a lakás, de biztos hamarosan találtok megfelelőt, fel a fejjel.

Ezt most elküldöm és jövök még.

Kép
Kép
Kép

vikike_

Alexa még nem hallottam a Babyluff-ról, de a kámfor az csak jó lehet, meg ha párolog biztos jót tesz. És ma hogy van, jobban van már?
A köv. talira remélem, hogy ti is jöttök majd, nagyon kíváncsi vagyok élőben is Martinkára, biztos nagyon cuki, el lennének Levivel :D . És nagyon szívtipró ő is :D . Judy leányzója lehet, hogy majd őt válassza :lol: .

Andesz akkor pihizz, nehogy a szülésznőd lekéssen Bencéről :wink: . A tegnapi takarítás ezek szerint nem jött be :D .

Vicuska belehúztatok apával? Nagyon remélem, hogy a köv. talira már pocaklakóval jössz :D !!!

Krixta jó filmezést, romantikus filmek, akkor bizti elszabadulnak a hormonok :wink: és lesz pityergés. Hétfőn nagyon várjuk majd az élménybeszámolót, tessék ám jönni majd ahogy hazaértetek :roll: . A vasalás elúszott mert megint a rohadt gépnél leragadtam :roll: .

Bessy veled miújság, merre vagy? Még nem is mondtam, hogy gyönyörű szép kutyusod volt, imádom a dalmatákat, olyan aranyosak. Mindig a 101 kiskutya jut eszembe róluk.

Tand, utálom én is az ilyen tapintatlan embereket, anyut is faggatta mindenki a munkahelyén mikor meghalt az élettársa :( , nagyon pofátlanok és figyelmetlenek tudnak lenni. Vigyázz magatokra és meríts sok sok erőt Grétácskából. Ölellek!

Kata örülök, hogy hazaértetek, ott nem volt hó? Szép helyen voltatok? Geri bébi drukkolt a csapatnak :wink: ?

Kép
Kép
Kép

vikike_

Kriszti,biztos kezd már külömbséget tenni éjjel és nappal között!Martinkán is hamar észrevettük ezt.Szerintem a fürdetésből tudja,hogy most hosszú alvás következik.Talán az is segített nekünk,hogy este már csak kislámpánál szopizott,és éjjel is így pelenkáztam,etettem.
Vendég

Megyek,mert megjött apa!Majd este benézek!Puszi!Gyönyörűen süt a nap! :D
Vendég

Vikike
Igyekszem képet szerezni. :)
Házat meg találunk ennél sokkal szebbet és jobbat. :)

Lassanként lépek lefele. Apa vár otthon az ebéddel. :)
Legkésőbb hétfőn jelentkezem.
Jó hétvégét mindenkinek!!!!!!!
Vendég

Chrissyy!
Hát azért nagyon durva,hogy hagyják ennyit szenvedni :evil:
Nincs fogadott dokija?
Alexa,az én szülésznőm:Ácsné Bódás Szilvi!
Nagyon aranyos,és állítólag az egyik legjobb szülésznő! :)
Krixta!Gratula a nunáshoz,én is kislányt szerettem volna másodiknak,de nem baj,hogy megkukacosodott! :D
Különben tegnap este is,és ma reggel is,voltak ilyen nyákdugó darabkák,de amúgy semmi!
Lehet majd csak jövőhéten bújik ki Bencus!

KépKép
KépKép
andesz78

Bessy!

mi zújs?mikor is mész műtétre???remélem nem izgulsz,jó kezekben leszel :wink:
Vendég

Sziasztok!
Úgy látom, jól sikerült a tali :) :) Jók lettek a képek. Szépek az anyukák, szépek a gyerekek, szépek a kismamák! :D :D

Vikike!
Köszi a dícséretet a kutyusomra! :) Szép, de nagyon makacs kutyák. De nagyon szerettem. Hiányzik... :cry: 13 évig volt velem.

Köszi mindenkinek a drukkokat! Most egy kicsit be vagyok tojva. Mára betaknyosodtam, meg fel is fázam (csíp amikor psssss) :oops: Van 4 napom, hogy kikúráljam magam. Haza jöttem melóból, egyből főztem teát, meg mindjárt elmegyek egyet ülőfürdőzni hátha jót tesz 8)

Szilvi!
Képet kérj a "Móka Miki"-től :lol: :lol: :lol:

Megyek, kúrálom magam, esetleg van ötletetek, mitől gyógyulok meg gyorsan? Nem akarom elhalasztani a műtétet.
bessy76

Bessy! Neo Citran az jót fog tenni!
Vendég

Sziasztok!
Csak felkukk..Bessy nem tudom még aktuális-e de nekem mindig segített a felfázásnál ha éjjelre egy vastag sálat körbetekeretem a pocakom körül rá egy rövid naci,zokni a lábra és melegen betakarózni..hozzá meleg citromos tea sok hogy minél hamarabb kipisild a bacikat és a neo citran is jól jön szerintem!Engem ez másnapra mindig rendbe tett sajna nagyon felfázós vagyok!
Gyógyulj meg!

Mindenkinek babás álmokat és aKabalapasi nagyon vicces vígjáték,jókat nevettem rajta:)
Pusszancs
Vendég

Sziasztok!
Köszi a tippeket, kicsit talán jobban vagyok. Már megittam 1.5 liter teát, ültem egyet meleg kamillás vízben.
Zoknit már vettem fel és kipróbálom a sálat is a hasamra :)
Neo-citran-t veszek holnap

Megyek, főzök még teát.

Jó éjt mindenkinek :D
bessy76

Bessy!

jobbulást! :P
mézes pálesz!az mindent meggyógyít :wink:
Vendég

Vicuska! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Ja,egyébként ma bedobtak a munkahelyedről egy tájékoztatót,láttam benne vagy!!
Nagyon jókat írnak Rólad!
Vendég

Alexa!

köszi.
oda az inkognitóm már itt is??? :roll: :shock: :?
ennek nem örülök :roll:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?