Új privát üzeneted érkezett!

Hol vagytok Lányok?!

Drága ERika!

Utólag olvastam, hogy sikerült a baba.
Hát nagyon-nagyon gratulálok Nektek.
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok.KépKépKép

Írjatok!

Szonjával mi van?

Éva
Éva

Kedves Éva!
Örömmel "hallom", hogy jól vagy. Kell ezután menni valamilyen kontroll-vizsgálatra?
És mikor lehet babát vállalni, azonnal?
Örülök, hogy ilyen rendes volt a doktornod.
Minden jót: Laura
Laura

Kedves Laura!

Jól esik az érdeklõdésed. Köszi.

Igen, 4 hét múlva kell visszamenni kontrollra.
És már most lehet próbálkozni a babával,
dehát kötéssel a hasamon elég nehézkes.
Azért mi megpróbáltuk a 13. és a 14. napon is,
de most már kímélem magam, úgyis túl vagyok
már a termékeny napokon.- valószínûleg.

De a mostani ciklustól nem remélek semmi jót,
hisz eléggé meg volt terhelve a szervezetem.

Majd meglátjuk.....

Mindent köszönök.

Éva
Éva

Szia Éva!

Tényleg, ma milyen kevesen vagyunk, és milyen kevés esemény történik...

Szerintem ez a ciklus pont azért nem reménytelen számodra, mert mással voltál elfoglalva. Olyankor - úgy tünik - könnyebben megy. Kép

Úgyhogy nyugi, és pozitív várakozás, oké?

Szia, Lotti
Lotti

Sziasztok!

Ha én nem járatom a számat, akkor milyen nagy csönd van!Kép
Most jöttem a vizsgáimról (2 volt egyszerre :-/) és ezeken is túl vagyok.Kép Hogy mennyien végeztetek egyetemet! Azt hallottam, hogy az értelmiségi körökben jobban elöfordul meddöség, mert sokkal több tényezöt, aggódnivalót figyelembe vesznek..hát lehet benne valami.Kép

Szonja,
nem miattad volt a kiborulás. Az én véleményemet írtam le. Igaz, hogy egyezik a véleményünk, de ez saját indittatású kiakadás volt.Kép
Majd írok holnap, de most rögtön tanulnom kell tovább, mert holnap is vizsgázok.:-/ De írok.Kép

Zsófi,Lotti
köszi.Kép Különben 13 éves korom óta kapok modellkedési ajánlatokat és pont a múlt hónapban gondoltam, hogyha az utóbbit elfogadnám, akkor nem szabadna terhesbe esnem, mert ugye az alak.. és lehet, hogy pont akkor sikerülne!Kép
De öszintén szólva már nem érdekel az elhízás, a hormonok, a modell alkat, csak sikerülne már! Inkább lennék akkora, mint egy bálna!KépKép

Zsófi,
nekem rengetegszer vannak cystáim, úgyhogy nem csinálunk semmit. Kialakul-elmúlik-kialakul...ez a menete. Pénteken a 14.napon megnéz, hogy elmúlt-e a cysta, illetve hogy a cysta mellett van-e tüszöm. Azért az sem ártana a babához.KépDe remélem, hogy igen felszívódik, vagy kifakad, most jönnek a cysta pukkasztó hasizom gyakorlatok.Kép
Én is úgy vagyok vele, mint te, hogy mindegy hogyan, csak egy gyerekem legyen. Nem akarok úgy meghalni, hogy nem éltem át a terhességet, a szülést, az újszülött örömeit, ahogy felnöl..olyan nincs, hogy ebben ne legyen részünk!! Csak azértis mutassuk meg!Kép

Mishi,
jelentkezzél légyszíves. Egyszer bejelentkeztél és semmi hír.És nem bántás akar lenni, de ha 2 évben 6x ciklusod volt, akkor hogyan tudjuk követni a ciklusnapjaidat?

Barbi,
te vagy a következö esélyes? Hogy vagy?

Rita,
olyan régen írtál és a célegyenesben vagy!Kép

Mishi: 2év/6 c 39 cn Budapest 21 év
Barbi: 1 c 35 cn Calgary 26 év
Krita: 4 c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 24 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 21 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 15 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 15 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 11 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 5 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Boglárka: 5 c 4 cn Györ 24 év

Holnap újra vizsga, úgyhogy megint tanulni megyek.
Cseberböl vederbe!Kép
A leveleket majd írom egy nyugisabb idöszakban.Kép

Puszi
Jázmin

Jázmin!

Szorítok a vizsgáidhoz.

Majd jelentkezz!

Rita, Barbi, Mischi!

Tényleg! Veletek mi újság?
Aki már túl van a mensi nem várt idején
lécci teszteljen!!
Úgy izgulok értetek!! Is!

Lányok! Megint kezd mensisen fájni a hasam.
Pedig még van 9 napom hátra. Mi lehet velem?,
nem értem.

Puszi

Éva
Éva

Szonja!

Tudod már, hogy pontosan mikor lesz a mûtéted?
Az altatástól ne félj, bár lehet, hogy már
vannak Neked is tapasztalataid ezzel kapcsolatban.
Tudod, engem most altattak elõször, és nagyon
féltem.
De az elsõ szúrás után már nem emlékszem
semmire.
Nagyon szorítok Neked, hogy sikerüljön a mûtét,
és utána ne legyen semmi baj.

Írj kérlek, mert a Te sorsod is érdekel engem.

Kitartás.....!

Ölel: Éva
Éva

Monique, és Éva!
Olyan aranyosak vagytok! Igy elég nehéz "leszokni" rólatok! Kép Még nem tudom mikor lesz a mutét, majd ha elmúlik a mensim akkor hivom a dokimat. Nagyon szeretnék már a jövohéten túl lenni rajta! Szerencsére én már mindenbol levizsgáztam (ma adtam le az indexemet) igy sokkal nyugodtabban várom a mutétet.
Lehet, hogy hülyeséget irok de a Mishi nicknévvel többször találkoztam az Index-en és kb. 5 hetes kismama az illeto... Kép
Még egyszer köszönöm, hogy gondoltok rám!
Puszi nektek, Szonja
Szonja

Jázmin!
Gratulálok a vizsgákhoz! Remélem jól sikerültekKép
Tudod mit, én Murphy törvényéből kiindulva csakazértis elvállalnám azt a modellajánlatot.

Tavaly én pont akkor lettem terhes, amikor nagyon nem akartuk meg vigyáztunk is, mivel éppen akkor költöztünk ki ide Finno.-ba, hát nem összejött.
Most megint ez van nálunk, vigyázunk, mert tudod most jönnek a repülős utak. Aztán lehet pont ilyenkor fog megfoganni a kis édesKép
Jövő héten megkérdezem a dokit, mi a véleménye a repcsizésről terhesen.
Eddig mindenki azt mondta (doki, kismama), hogy semmi veszély nincs, kivéve a végén a koraszülés kockázata, aztán a héten a netem azt olvastam, hogy vetélést okozhat.
Mindenesetre rákérdezek, ha nincs komolyabb veszély, akkor azért csak próbálkozunk.

Szóval Jázmin: csak murphysen mindent beleKép

Éva!
Jó hallani, hogy jobban vagy. Most már tényleg megnyugodhatsz, minden rendben lesz.

Szonja!
Akkor most kövek estek le a szivedről, hogy vége a vizsgaidőszaknak. Teljes erővel az egészségedre és a jövőre koncentrálhatsz!

Pussz mindenkinek: Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok leánykák!
Elöször is,Évának szol, hogy nagyon jo olvasni ezeket a sorokat töled, ha orvosilag most már rendbe jöttél, tényleg jöhet a bébi.
Nálunk most háromnapos hétvége volt, és sokat kirándultunk ennek örömére. Nem is tudom,hogy mit irak magamrol, mert én sem tudom, mi történik a szervezetemben. Három napja barnás folyásom van, ilyen már régen volt, nem tudom hová tenni. A höm még magas, bár nem állandoan, ugrálgat. Öszintén szolva, én lemondtam erröl a ciklusrol, hiszen már a cicim sem érzékeny, és ez a folyás is erre utal
Boglárka, éppen ezért engem is nagyon érdekel, mi van veled,neked mit mond erre a doki!!!
Most bucsuzom töletek egy kis idöre, elutazunk három hétre Magyarországra, és nem fogok tudni netezni. Ezért engedelmetekkel ki is veszem magam a listábol erre az idöre, felesleges lenne, ha csak a napjaimat látnátok, de semmi friss hirrel nem szolgálnék.Majd ha visszajöttünk, akkor fogok itt felkeresni egy másik dokit, és remélhetöleg fog nekem seginteni baba ügyben! Most három hétig felfüggesztjük a bébi projektet, vagyis nem fogok direktbe rágondolni, hömérözni, stb...Most megyek, és junius közepén jövök!
Addig legyetek jok, és ne irjatok tul sokat, hogy ne legyen sok a bepotolnivalom!Kép(persze, hogy irjatok sokat, ez csak vicc volt)
Itt a mai lista Barbi nélkül:

Mishi: 2év/6 c 39 cn Budapest 21 év
Krita: 4 c 29 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 24 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 21 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 16 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 15 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 15 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 11 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 5 cn Lappeenranta-Finnország 25 év

Pusszantás mindenkinek:
Barbi
Barbi

Csajok!
Annyira rövid már ez a lista. A friss kismama topicot is olvasom mindig (sajna csak olvasomKép), bezzeg ott már olyan sokan vannak, hogy lassan nem férnek egy oldalra a táblázatban. Hihetetlen, hogy egyszer mi is ott leszünkKép
Pussz Zsófi
Zsó-fi

Hello Lanyok,

Jazmin,
25 eves vagyok, ugyhogy Neked a ket pici bejohet addigra Kép
Koszonom a listara valo meghivast, de azt hiszem, most nem elek ezzel a lehetoseggel. Nem akarok ugyanis a parametereimmel talalkozni minden alkalommal. En most kicsit csendesebb idoszakomat elem, ugy ertem nem erre koncentralok, hatha ez sikerhez vezet. Peldaul fogalmam sincs, hogy hanyadik napon vagyok. Persze sejtesem azert van, de nem szamolgatok es csak a megerzeseimre hallgatok.
Egyebkent olyan ritkan tudok csak jonni az elfoglaltsagaim miatt, hogy kar lenne engem ennyire szamon tartani. De azert nagyon koszonom, aranyos vagy!
Eva,
orulok, hogy minden rendben es szurkolok Neked!

Termeszetesen mindenkinek szurkolok, "akciohegyeket", csikokat es sikeres vizsgakat kivanok!
Szia
Bella
B.

Az én adataim még nincsenek rajta szóval 4 c 2cn Bp. 32 év

Mishivel kapcsolatban meg csak anniy, hogy BArbi jól olvasta. Kicsit "érdekes" a története

Kicsiandi
Kicsiandi

Sziasztok!

Bogi, szia! Amikor a két méhszájseb-mûtétem volt (egy éven belül), akkor még csak olyan 19-20 év körül lehettem, és ha akkor talpraesettebb vagyok, és jbban körüljárom a dolgot, esetleg nem feküdtem volna a kés alá, mert most már tudom, hogy ezen gyógyszeresen (kúppal) is lehet segíteni. De hát most már mindegy, a lényeg, hogy nem lett szövõdménye. Ha jól emlékszem, úgy írték, hogy 20 filléres nagyságú volt... nem tudom, hogy ez nagynak számít-e.

Sziasztok, mindenkinek a lehetõ legjobbakat!!
Bea
Beja

Sziasztok!

Mi hír kétcsíkra gyanús lányok?
Csinált valaki tesztet?

Úgy látom nagy itt ma ismét a pangás.
Mindenki dolgozik, vagy vizsgázik, vagy
esetleg akciózik?

Itt egy mai lista:

Mishi: 2év/6 c 40 cn Budapest 21 év
Krita: 4 c 30 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 25 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 22 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 16 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 16 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 12 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 6 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Boglárka: 5 c 3 cn Györ 24 év

Van itt valaki?

Pussz

Éva
Éva

Bocs Kicsiandi!
Téged kihagytalak a listából.
Most pótolom.

Íme:

Mishi: 2év/6 c 40 cn Budapest 21 év
Kicsiandi: 4 c 2 cn Budapest 32 év

Éva
Éva

Éva!

A Mishit nyugodtan kihúzhatod. Biztos, hogy ő "AZ" az indexes lány, és ő elméletileg terhes. Kb. 5 hetes.

Kicsiandi.
Kicsiandi

Kicsiandi!

Mit jelent az hogy Mishi "az indexes lány"?

Én kihúzhatom a listáról, de nem értem az okát.

Nem olvastam elég figyelmesen?
Megtörténhet.

Hát itt a leges legújabb lista, a kedvedért:

Kicsiandi: 4 c 2 cn Budapest 32 év

Cup-cup neked

Éva
Éva

Kicsiandi!

Jaj, de értem az okát, hogy miért kell kihúzni
Mishit a listáról.

Mert ha terhes, akkor már nem írandó a
babában még csak reménykedõk listájára.

Bocs, most esett le.

Éva
Éva

Sziasztok!

Milyen pangás van!
Mindenki akciózik? ;) KépKép
Megint vizsgáról jöttem, jól haladok.Kép

Zsófi,
sokat gondolkodtam rajta komolyan, de nem tudok zöldágra vergödni. Mindegy, most a vizsgákon akarok túl lenni egyszer.Kép

Barbi,
érezd jól magad. Reméljük mire visszajössz, már a pocakodról fogsz mesélni.Kép

Bella,
hát ilyen fiatal vagy! Azt hittem, hogy sokkal több vagy, hogy addig nekem 2-t is "jósoltál".Kép
Remélem egy legalább sikerül. Megérdemlem, úgy érzem.Kép
Én is csináltam egy ideig, hogy azt sem tudtam, hogy hányadik napon vagyok, kb egy évvel ezelöttig mindig így voltam.KépVan elönye és hátránya is, én most ezzel próbálkozok meg.Kép

Rita,
jelentkezz légyszi! Mi a helyzet veled?

Puszi
Jázmin

Sziasztok lányok!
Lotti!
Barbi!
Nem tudom, hogy még elolvasod-e a levelet mielőtt elutazol , nekem is barna folyásom volt és a dokim azt mondta semmi gond szedjek 2x1 dufastont/progeszteron/,de sajnos akkor már késő volt, és már a höm is leesett.Kedden voltam ultrahangon és kiderült,hogy terhes voltam csak a baba elhalt és felszívodot.Még az a szerencse hogy nem kellett befeküdnöm.A roszban van valami jó a méhem elérte a normális méretet és ez is valami,66mm-es volt tavaj dec-ben.
Barbi remélem nem ilyesztetelek meg és remélem minden rendben van nálad és van egy kis pocaklakod!!
Lányok nektek mekkora volt a méhnyálkátok a 14. napon mikor megnézték uh.?
Nekem most 4mm-es.
A férjemel úgy döntötünk kipróbáljuk a Maca-Vibe-t.
valaki szedi már?

Jázmin gratulálok a vizsgákhoz!
Éva!
remélem ezek után könyen teherbe fogsz esni!!
vigyázz magadra !
Boglárka

Jaj lemaradt
szasztok bogi!
Boglárka

Sziasztok!

Köszönöm, hogy ennyire aggódtatok értem.
Az az igazság, hogy a múltkori UH után nagyon a padlón voltam. Nem számítottam arra, hogy
1. a doki nem lát domináns tüszőt
2. PCO jellegű képet mutat az UH

Szóval még csak vigasztalódni se voltam hajlandó. Kép
A férjemet is elküldték vizsgálatra, s szerencsére ő szuper eredményeket produkált, tehát nem kell rögtön az inszemnek nekiugranunk, hanem elöször jön a Closty, aztán szépen sorba a többi lehetöség. A dokim nagyon megnyugtatott, tiszta röhej, de a tüneteim ellenére fülig érö szájjal jöttem ki a rendelöböl. (mi lesz akkor, ha terhes leszek? Kép )
Szóval azóta ismét a régi vagyok, s teljes erövel bizakodom. Most nagyon fontos, hogy ne stresszeljek (a doki szerint), mert befolyásolja, hogy hogy hat rám a gyógyszer.
Otthon kúráltam magam cickafarkfűvel, s nem tudom, hogy a lelkem rendbehozásának, vagy a gyógyteának köszönhető, de - igaz piszok későn - a 26. napon felment a hőmérsékletem, s azóta is a csúcson van. Tehát volt peteérésem ! Kép
A doki akkor a 15. napon még nem láthatta.
Tehát most nekem a 39.napon kellene megjönnie szerény számításaim szerint.
Olyan szuper, hogy a lista élén állok, de most nem nagyon reménykedem, mert ez a hónap nagyon döcögősen sikerült. Kép
Bár a hőemelkedés előtti napon pont együtt voltunk....

Éva!
Nagyon örülök, hogy túl vagy rajta! Kép Remélem, Te is megkönnyebbültél. Ugyanakkor teljesen felháborít, hogy Fábián még várni akart fél évet... Ezt nem gondoltam volna róla, mert nekem is csak dícsérték korábban..

Jázmin!
Öszinte elismerésem, hogy ebben a szép napsütésben is tanulni tudsz! Nekem a tavaszi vizsgaidöszak volt a legnehezebb.
Hajrá Neked! (minden szempontból)

Szonja!
Ne izgulj a mütét miatt! Veled vagyunk! Kép

Rita
Krita

Sziasztok!

Bogi, Rita!

Köszi, hogy gondoltok rám.

Bogi!
A 14. napi uh.-n mit látott még a dokid?
Érett tüszõt látott?
Nem emlékszem pontosan, hogy nekem mennyi
volt a 14.napon a méh nyálkahártya, holnapra
megnézem a papíromon.

Rita!

Mit jelent az hogy PCO jellegû uh. kép.
Mert azt írtad, hogy neked ez van.
Örülök, hogy volt peteérésed, bár ez igen
ritka lehet, hogy valakinek a 26. napon
legyen. De az a lényeg, hogy volt, és hogy
elõtte együtt voltatok, és akkor még az is
lehet, hogy már ott bujkál egy babóca a hasadban.
A teszttel vársz egészen a 39. napig?
Milyen hatása van a cickafarkfûnek? Miért iszod?

Mikor múlt héten benn voltam a kórházban
velem szemben feküdt egy lány, akit Fábián
operált. A doki néhányszor bejött hozzá, de
úgy viselkedett, hogy engem észre sem vett.
Bár engem ez nem zavart, mert az én dokinõm
nagyon rendes volt velem, többször is bejött
hozzám és a mûtétet sem a kórteremben beszéltük
meg, hanem kihívott és négyszemközt mondott
el mindent.

Szorítok Neked Rita!

Jázmin!

Neked is sok sikert MINDENHEZ!

Pusssz

Éva
Éva

Képzeljétek MEGSZÜLT A NŐVÉREM!!!! Egy fél órával ezelőtt!!KépKép
Kisfiú!!
Most megyek be a kórházba!Kép
Remélem mindannyian egyszer eljutunk idáig, csodálatos dolog!!KépKép

Puszi
Jázmin

A növérem szült meg, csak ez a hülye rendszer nem veszi be a hosszú ü-t! :-////
Jázmin

Jázmin!

Gratulálok a nõvéredéknek a kisfiúhoz.
Biztos nagyon édes.
Remélem jól vannak mindetten, és jó
egészséget kívánok nekik.

Jó lesz most Neked, lesz kivel babázni.

De a saját baba Kép, az lesz csak az IGAZI. Ugye?
Bár tudom, hogy a nõvéred gyerekét is szívbõl
fogod szeretni.

Minden jót Nektek!

Itt egy mai lista:

Krita: 4 c 31 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 26 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 23 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 18 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 17 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 17 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 13 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 7 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Kicsiandi: 4 c 3 cn Budapest 32 év

Puszi

Éva
Éva

Sziasztok lányok!

Jázmin! Gratulálok a növpred kisbabájához! Tudom, hogy milyen fantasztikus érzés nagynéninek lenni, a hugomnak 3 éves a kisfia, én is rohantam amint megszületett...

Velem semmi újság, várakozás van. Talán ez a legnehezebb....

Ha van vmi hír, azonnal írok, mindenkiért szorítok.

Lotti
Lotti

Jázmin!
Gratulálok a nővéred kisfiáhozKép Könnyű szülése volt remélem!
Akkor neked most jó babázást, nem árt, ha gyakorolunk egy kicsit a premierünk előtt. Nemsokára mi is babusgathatjuk a kicsinket.

Bogi!
Nagyon sajnálom, hogy elment a baba. Ez most derült ki? Mert a múltkor még csak feltételezés volt, hogy lehet, hogy babás voltál?
Ugye ez volt az első (majdnem)terhességed? Az orvosok szerint az emberi szervezet ilyenkor készül fel az igazira, neki is gyakorolni kell a terhességet, ezért végződnek az első terhességek sokkal nagyobb százalékban vetéléssel.
Szóval, most jön a te idődKép HajráKép

Rita!
Jó olvasni, hogy ennyira jó kedved van.
Tényleg mire jó a cickafark-tea?

Én a rozmaringról olvastam most egy nagyon biztatót valamelyik női magazinban. Állítólag sárgatesthormon-szerű anyagot tartalmaz, az illóolaja és maga a növény is nagyon egészséges.
Hát ennek örömére elültettem vagy 2-3 hete egy cserépbe, most kezd hajtani.

Sok pussz minden csajszinakKép Zsófi
Zsó-fi

Sziasztok!
Fél lábbal még itt vagyok, alig pár óra mulva indul a gépünk, de a Babanetet nem hagytam kiKép
(egy ideig most ugy sem lesz benne részem...)
Bogi, köszi a tájékztatást, és ne félj, nem ilyeszetettél meg. Most nagyon konkrét leszek, elöre bocs a részletekért, de nekem csak a betétben barna az a valami, a Wc papiron piros...Azt gondoltam én is, hogy ez az, akkor mégiscsak beindul a mensim, de ez már harmadik napja ilyen , szoval nem hinném...Nem is csinálok tesztet, ezt elkönyveltem egy ilyen mensinek, és kész. A höm is szépen visszaesett, szoval azt hiszem ez tényleg mensi.
Jázmin, tudod-e milyen nagyszerü nagynéninek lenni??? Nekem 5 kisgyerköc is azunokaöcsém és hugicám, és roppantul élvezem. A növéreim mindig azt mondják, hogy mire én odakerülök, hogy babázni kell, már profi modon fogok tudni mindent.Nekik legyen igazukKép
Na sziasztok, most tényleg elvonulok a képernyö elöl 3 hétre, legyetek jok!
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Éva!
Fábián nagyon pofátlan, ha még egy kérdésre se méltatott. Ne foglalkozz vele! Örülj, hogy túlvagy a műtéten, s ha minden igaz, akkor megtalálták a problémát nálad.
A PCO az egy nagyon hülye kórkép. Kép
Azt jelenti, hogy a petefészek (nálam mindkettö) tele van apró cisztákkal, amik hormonfolyadékot tartalmaznak. Ettől az agyalapi mirigy kissé gátolva van, mert nem termel annyi hormont, mint kellene (mivel a ciszták hormont tartalmaznak). A sok apró ciszta olyan vastag réteget képezhet, hogy a petefészket eltömítik, s az érett tüsző (már ha van) nem tud kiszabadulni, tehát nincs tüszőrepedés. A záródás és a kevés hormon miatt a növekvő tüszők visszafejlődnek, s ismét ciszta lesz belőlük. Ezek a ciszták el is tűnhetnek időre, de mindig újra felütik a fejüket, mivel a hormontermelés nem ok.
Ez úgy tudom, lehet veleszületett, s olyan is, amikor kialakul.

Kezelni nagyon nehéz, mert
1. Gyógyszernél nagy az esély az újabb cisztákra.
2. Laparoszkópiával meg szokták nyitni a petefészket (kilyuggatják), a cisztákat eltávolítják, ekkor nagyon megnő a teherbeeseés valószínűsége, de a ciszta aztán újból kialakul.
3. Ha valaki nem akar gyereket, legtöbbször fog.gátlót írnak fel, mert ilyenkor nyugiban van a petefészek, s nem termel több cisztát.

Hát ezért voltam én ennyire kiborulva.
A Nők Egészségkönyvében olvastam, hogy a vékony testalkatú nők hajlamosak a betegségre, akik állandó fokozott stressznek vannak kitéve. Hát rám ez tényleg igaz. Kép
Úgyhogy a munkahelyen most nagyon takarékra állítottam magam.

Tehát úgy néz ki nálam, hogy ha cisztáim vannak is, de tüszőrepedésem (még) van, (remélem), ez azt jelenti, hogy a petefészek még nem zárt.
A dokim azt is mondta, hogy ha zárt lenne, a Closty arra is jó, hogy a 2-3 növekvő tüsző ezt a kis réseket szétfeszíti, s így ki tudnak szabadulni.
Tehát érdemes először ezzel próbálkoznunk.
De nagyon bízom abban, hogy volt peteérésem most is. Tehát ez esetben a gyógyszer rásegít egy kicsit.

Hát nem vagyok optimista? Kép

A cickafarkról azt olvastam, hogy a hormontermelést, a petefészek működését szabályozza, s a menstruációs problémákra is kiváló. (de a fagyöngy is jó hormonproblémákra) De a tea mellett ülőfürdőket is vettem. (nagyon undorító, de a célért bármit Kép )
És minden egyes kortynál szuggeráltam magamban, hogy ez most nagyon jót fog tenni nekem.
Lehet, hogy tényleg jót tett?

Tesztelni nagyon jó lenne, de majd csak a 39. nap körül, de nem nagyon hiszem, hogy most sikerem lesz. Kép Fel is vagyok fázva...Kép
Talán a következő hónap...

Jázmin!
Remélem a nővéred példája ragadós lesz! Kép
Jó babázást neked!

Rita
Krita

Természetesen egyáltalán nem örülök a PCO-mnak, tehát a vigyori az a véletlen műve. Kép

Rita
Krita

Bogi!
A 14. napi UH-mon nekem az van, hogy 2X3,5 mm-es a nyálkahártya.
Monique
Monique

Sziasztok!

Én most csak szép türelmesen várom, hogy elmúljon a menzim, és akciózhassunk.

Kicsiandi
Kicsiandi

Kedves Lányok!

Búcsúzni jöttem közétek. Ma dolgozom utoljára, és otthon kevesebbet fogok tudni netezni, mint a munkahelyemen.
Bár a társaság azért nagyrészt "kicserélodött", felejthetetlen pillanatokat töltöttem veletek ebben a topicban.
Ezen túl is azért (persze sajnos ritkábban) de figyelemmel fogom kísérni sorsotokat, és persze várlak benneteket a Frissmamás topicban.
Legyetek olyan összetartóak, mint eddig voltatok!

Ezúton kívánok mindegyikotöknek egészséges, nagy petesejteket, ügyes és fürge úszóbajnokokat, pihe-puha, otthonos nyálkahártyát, kifogástalan hormonokat, ja, és majdnem kihagytam: izgalmas és eredményes akcókat, majd végül azt, hogy minél elobb gyertek át a Friss kismamák közé!!!

Millió puszi mindenkinek: Laura (a 13. hétben).

Mert ugye mi nem akar(t)unk terhesek lenni?
Laura

Drága Laura!

Olyan szívhez szóló amit leírtál.
Köszönjük a jókívánságokat, és szeretettel
várunk továbbra is a topicba, ha ritkábban
tudsz is majd jönni.
És kívánom, hogy minden a legszebb álmaid
szerint valósuljon meg, hogy gyönyörû, egészsé-
ges kisbabád (...kisbabáid)szülessen.
Legyetek nagyon boldogok, és vigyázz a pocaklakóra, aki egyre novekszik benned.
A lehetõ legjobbakat kívánom Nektek!

De azért ne felejcs el minket és hozzászólásaiddal
továbbra is láss el minket hasznos tanácsokkal
és buzdítással.

Nagy puszi NektekKépKépKép

Krita: 4 c 32 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 27 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 24 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 18 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 18 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 14 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 8 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Boglárka: 5 c 5 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 4 cn Budapest 32 év

Rita!

Ugye te a 39. napon nem várod a mensit?
Én meg a 26. napon nem várom.
Tehát mindkettõnknek addig még 7 nap van.
Egyszerre nem várjuk a mensit, és talán
egyszerre lehetünk babásak.Kép
De szép is lenne!!!!!!!!!!

Éva
Éva

Sziasztok lányok!

Tényleg fantasztikus érzés volt látni a növérem pici babáját. Valami tündéri!Kép
Ma is megnéztem és már fintorog!Kép

UH-ról jöttem és meglepö hírek vannak és hát: 3 db mosolyt érdemelKépKépKép.
A cysta elmúlt, ez egy Kép, 2 tüszöm is volt, ez még egy Kép, és egyik még nem ovulált, úgyhogy belevethetjük magunkat, ez a harmadik Kép.

Sajnos a vizsgák miatt kihagytuk ezeket a napokat, mert nekem is nagyon sürü volt, stresszes és fárasztó és a páromnak is most van vizsgaidöszaka, úgyhogy nem jött ki túl jól, egy tüszöt elszalasztottunk, de még van egy. Tényleg nem hittem, hogy lesz tüszöm, ezért pont a héen beszéltük meg a párommal, hogy ezt a hónapot hagyjuk veszni, mert hogy nincs tüszö, viszont van cysta meg sok vizsga. Erre most fellendült a remény.Kép

Úgyhogy akcióra fel!Kép

Rita,
nekem is PCO-m van és nem olyan kétségbeejtö ám a helyzet, mint ahogy hangzik.Kép

Puszi
Jázmin

Sziasztok lányok!
Én új vagyok még és szeretnék bekapcsolodni
a témába. Már lassan egy éve, hogy nem esek
teherbe. 3 hónapja szedem a Clostilbegytet,
de semmi eredmény. Azt mondta az orvosom,
hogy erõsebb gyógyszert fogok kapni.A Closti
után milyen lehetõségek vannak.
Irjatok!
Andi
Névtelen

Szia Új Andi!

Üdvözöllek a topicban.

Volt már valamilyen vizsgálatod? Vagy csak
úgy próbaképpen írták fel Neked a Clostit?
Mert szoktak csinálni uh.-t a 14. nap körül,
hogy van-e érett tüszõ, vagyis van-e peteérésed.
Meg olyan vizsgálat is van, amivel megállapít-
ható, hogy nem termelsz-e valami ellenanyagot
ami megöli a spermákat.
A párod volt már vizsgálaton? Mert az sincs
kizárva, hogy nála van a gond.

Írj magadról!

Hány éves vagy, hol élsz, stb.....?

Éva
Éva

Andi!

Elfelejtettem, hogy még vannak hormonvizsgálatok
is, amibõl sok mindent meg lehet tudni, pl. azt,
hogy nincs-e progeszteronhiány?, ami nagyon
fontos a beágyazódásnál.

De a lányok, majd biztos többet tudnak mondani
nálam.

Szia

Éva
Éva

Sziasztok!

Éva!
Hosszú lesz az a hét nap! Bár még nálam a 40. nap is beleférne. ott lapul 2 db teszt is, arra várva, hogy használják őket. Olyan vágyakozóan tudnak ülni a polcon. Kép
Ez nálam igen hosszú hónap volt, de azért egy ici-picit reménykedek. Muszály.
Akkor együtt izgulunk! Kép

Jázmin!
Gratulálok az eredményekhez! KépKépEz tényleg szuper hír! Tessék abbahagyni a tanulást és vizszintes síkra terelni a dolgok menetét. Kép
Tényleg nem olyan vészes a PCO?

Rita
Krita

Rita,
vízszintes síkra tereltük a dolgok menetét. :-DD KépKép Ezért is jöttem ilyen késön újra.;)Kép
Ez nagyon tetszett!

Izgulok, akkor érted, ha már tesztek sorakoznak!Kép
Jövö hét vége felé, azért már ugye megcsinálod?

Tényleg nem vészes az egész. Ha csak ez a problémád, akkor az jó, mert ez nagyon gyakori, és nem tartják nagyon komoly dolognak, úgyhogy ez ne vegye el az életkedved!Kép Ettöl lazán teherbe lehet sni! Mondjuk már sikerült is neked, ok?Kép
Jázmin

Sziasztok Lányok!
Most én vagyok a kedves nejem (khm akarom mondani feleségem) gépírója. O diktál én pedig fogalmazok!
Móni figyelmeztet, hogy ez már off. Akkor vágjunk a közepibe.
Gratulálok Jázmin! Sokat hallottam már rólad, és drukkoltunk, hogy mégis legyen egy szép bogyiszlód! Móninál is ez volt a helyzet, egy kicsit "megforgatták" az ultrahangot és máris lett egy 26mm-es.
"Szakmailag" nem vagyok még elég muvelt, ezért vissza is adom a gombozatot Móninak.
Jázmin! még egy tanács a kello idoben egy "ÚSSZATOK FIÚK!" sokat segíthet, legalábbis én ezt remélem, és ha bejön, akkor....
Sziasztok!
Zoli

Sziasztok!
Szóval már alig enged ide hozzátok... Jázmin, a hétvégén lesz lehetoség, az akció után tessék ameddig csak lehet vízszintesben maradni! (Zoli a gyertyát javasolja Kép

Laura! Amikor benézel a netre, továbbra is várunk!

Andi! Üdv a topicban! Itt mindig találsz valami segítséget!

Monique
Monique

Sziasztok, lányok!

Hétvégi listafrissítés:

Krita: 4 c 33 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 28 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 25 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 19 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 19 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 15 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 9 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Boglárka: 5 c 6 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 5 cn Budapest 32 év

Remélem nem rontottam el...

Mindenkinek szép hétvégét. Arra gondoljatok, hogy a jövö évi gyereknapon már lesz kinek ajándékot venni...

Puszi, Lotti
Lotti

Jó reggelt lányok!

Valamiért nem tudok aludni, gondoltam körülnézek, hátha történt valakival valami.

De hétvégén kevesen vagyunk. Kép

Ideírom a friss, mai listát, addig is:

Krita: 4 c 34 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 29 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 26 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 20 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 20 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 16 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 10 cn Lappeenranta-Finnország 25 év
Boglárka: 5 c 7 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 6 cn Budapest 32 év

Pati, veled mi van?

Addig is, sziasztok: Lotti
Lotti

Sziasztok

Lassan jonn a nyar es jovo husvetra mar most gondolni kell. Remelem addigra mindanyian akik most itt vagytok egy ilyen csomagocskat tehettek tojasok koze.
Kép

Napocska
Napocska (napocska)

NapocskaKép
Nagyon édes a kép, hát igen, akinek mostanság megfogan a babája, annak már ilyen gyönyörü Húsvétja leszKép

Velem semmi különös nincs, ezért is nem irok, persze attól még nagyon szurkolok mindenkinek.

Jázmin!
Látod a természet és a testünk csodákra képesKép Akkor most mindent bele, kerüljük a betegségeket ebben a ciklusban, hogy minden ideális legyen a kis édesnek.

Lotti!
Miért nem tudsz aludni, izgulsz már, hogy vajon Kép? Veled szurkolok!!!

Képzeljétek 3 hét múlva utazunk haza, holnap megyek dokihoz, szóval olyan elégedett-féle vagyok. Meg nagyon boldog, hogy nemsokára Magyarországon vagyokKép

Pussz, mindenkinek csodaszép vasárnapot. Ja és módositanom kell a listapistát, mert mától már 26 éves vagyok.Kép vagy örüljek neki?Kép

Krita: 4 c 34 cn Nyíregyháza 26 év
Pati: 7 c 29 cn Budapest 22 év
Monique: 8c/10 hó 26 cn Budapest III. 27 év
Éva: 22 c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Kinga:1c 20 cn Maglód 33év
Lotti: 5 c 20 cn Budapest 31 év
Jázmin: 25 c 16 cn Pécs 22 év
Zsófi: 3 c 10 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 7 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 6 cn Budapest 32 év

Pussz Zsófi
Zsó-fi

Napocska!

Nagyon édes ez a picike! Köszönjük! És: IGAZAD LEGYEN! Kép

Kedves Zsófi!

Isten éltessen a szülinapodon!!! Kép
A következőt már Te is a tojások közöttihez hasonlóval ünnepled!!! Kép

Boldog gyereknapot MINDENKINEK!
üdv:
Cincérke Kép
cincérke

Sziasztok!

Velem sincsen még semmi különös. Vároma jövö hetet:-))) Pünkösd hétvégéjén lehet akciózni.

Addig pedig csak olvasgatok, nézelödök.

Zsófinak pedig Boldog Szülinapot!

Kicsiandi
Kicsiandi

Zsófi,
Nagyon boldog szülinapot kívánok!! Kép Persze, hogy örülj neki!Kép
Én már tudom mi lenne az ideális szülinapi ajándék bö 3 hét múlva!;)Kép Íme megelölegezem: || Kép
Hogy döntöttél repülöút-terhesség ügyileg?

Monique,
nagyon aranyos a férjed!Kép Föleg az tetszett, hogy "bogyiszló" és hogy "gombozat".:-DKépKép
Mindent megteszünk a siker érdekében, söt!Kép

Megyek tanulni, majd szerdán jelentkezek. Addigis tanulás és akció hegyek!Kép
Puszi
Jázmin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?