Új privát üzeneted érkezett!

hU BONDI NEKEM IS VAN EGY ISMERÖSÖM AKI IKREKET VÁR ÉS Ö IS FEBRUÁRI ÉS NEKI IS AZT MONTA A DR
anha

Sziasztok!

Én is jöttem a többiek után. Oda írogattam, ahova Henka és Titanilla is, de már nagyon elkoptunk.

Magamról: Szilvinek hívnak, 27 éves vagyok és a második babánkat június 24-re várjuk. Van egy 17 hónapos kisfiam, Roland. Tervezett baba volt mind a kettő.

Most voltam én is orvosnál. Az én babám 22mm, láttuk ahogy mozgatta a pici kezeit és ahogy dobogott a szive.

Egyedül az aggaszt egy kicsit, hogy hátrahajló méhet állapított meg a doki, mainek a 12. hét környékén ki kéne emelkednie a kismedencéből. Egyenlőre ez nem történt meg.
Mához egy hétre megyek 12 hetes ultrahangra. Remélem addigra nő egy kicsit, mert roli már 9 hetesen nagyobb volt. Lehet azért kisebb, mert kislány :) De jó lenne!! mindegy amúgy a kisfiúnak is nagyon fogunk örülnil.

Henka: Nyugalom, pihenj sokat, tuti elszámoltak!Minden rendben lesz.

Most mennem kell, mert Roli éhes.

Sziasztok!

Kép
szly27

szia szly :D üdv nálunk!
szly-nek hívlak, mert még bezavarodom :lol:

Kép
Kép
h. szilvi

Szly üdv
anha

Sziasztok Kismamik!

Tegnap későn értünk haza,mág elolvastalak titeket,de írni már nem volt erőm!
Nagyon édesek voltak a babák,aztán vásárolni voltunk és most minden van itthon ami szem-szájnak ingere!
Kivéve a tejszínhabot! Azt elfelejtettem! :oops:

Henka! Remélem minden rendben és sokat pihensz azért nem jelentkezel! Ja meg ha jól emlékszem ma van a vérnyomi mérős nap! Kérlek szépen pihenj,ne idegeskedj és ha szükséged van valamire,valakire minket keress meg,ne a "szomszédból" meríts rémtörténeteket! Dominál is vérezgettél és látod milyen szép baba lett! :lol:
Nem lesz semmi baj,csak nyugi!

Kike! Jó a képetek! Aranyosak a lurkók! :lol:

Gabi! Megvan a kérdőív,lassan küldöm! Köszi!

D.dodó! Tényleg jó rég jártál nálunk,de örömmel látom,hogy szépen nőttök! Szép a pocid és a naci is jó!

Kislány! Örülök,hogy végre benéztél,nagyon eltűntél,figyelek ám!
Gratula a babóhoz,örülök,hogy minden rendben!
Gyere sőrőbben!

Szly,Titanilla! Üdv. a csapatunkban,örülünk,hogy átjöttetek,jelentkezzetek sűrűn,amit ti is láthatjátok itt sok ráérős kismami van és ált. zajlik az élet!

Wera! Reggel nekem is kipattan a szemem 5:30-kor mikor a párom elmegy,nyomok pár kekszet,aztán 7-ig csak forgolódom,de aztán álommmanó lecsap és mai is 9:30-kor alig bírtam felkellni! Csak azért kelltem,mert ha 10-kor nem veszem be a gyógyszereimet akkor nemtudom napi 3X bevenni!
Különben nemtudom meddig aludnék! :lol:

Marcsi! Nagyon sajnálom ami veled történt,hidd el tudom mit érzel!

Csajok remélem mindenkihez szóltam,akihez nem BOCSI :oops:
Így is jegyzetelnem kellett!

A rémtörténetekről még annyit szerettem volna most UTOLJÁRA elmondani,hogy mindenki tudna mesélne,de ez a topik nem erről szól! Én nagyon félek a keddi genetikai uh-tól,mert mégegyszer nem bírom ki,hogy azt mondják:"sajnos ez a baba már nem él"!
Én ez után pánikbeteg és depressziós lettem,2 év kellett,hogy rendbejöjjek! A poklok poklát éltük át,az egész családom!
DE NINCS KÉT EGYFORMA TERHESSÉG!
Ez a pirinnyó baba jól van és jól is lesz odabennt júniusig,mert azt akarjuk,hogy megszülessen és ő is azt akarja!
Mintahogy az összes baba ebben a topikban!
Ha közűlünk valakinek problémája van,azért együtt izgulunk és bízunk benne,hogy minden rendben lesz!
Támogatjuk egymást,együtt örülünk!
De úgy gondolom,hogy a "szomszédben" olvasott tragédiákat hagyjuk is ott,mindenkinek megvan így is a maga parája!
Remélem nem bántottam meg senkit,ha mégis BOCSI :oops:
Nem akartam,de én így gondolom!
Ez a topic arról szól,hogy nyáron szülünk,nem arról,hogy mikor vetélünk el!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
Merthát SOHA!
Sziasztok!
És fel a fejjel!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Köszi, hogy iylen jófejek vagytok!
Szia szly! Örülök, hogy te is itt vagy. :D

Magamról: 29 éves vagyok, van egy 22 hónapos kisfiam. Mi is mind a két gyerköcöt terveztük. Olivér 5 hónap a babuci 6 hónap próbálkozás ztán költözött be hozzánk. Majd látni, fogjátok én egy nagyon aggodós ember vagyok, de megpróbálok nem az agyatokra menni! :lol: :oops: :D :D :D

Ma megint kicsit rosszabbul érzem magam, de tegnap nagyon jól voltam. Sok mindent tudtam ezért itthon csinálni. Ez jót tett egy kicsit a lakásnak. :D
Estére jól elfáradtam, de jólesett.

Ma Olivér megint ment bölcsibe, szerencsére meggyógyult, Múlt héten öt napig lázas volt, hányt és nagyon levert volt. Már majdnem bevittem a kórházba, de szerencsére rendbejött. Nagyon megijedtem, mert nem szokott ennyire levert lenni és ilyen sokáig sem volt még lázas. Én sem voltam a toppon múlt héten sokat vérezgette, aminek az lett az eredménye, hogy hormonkúpot kaptam, ami segített. Már 3x voltam uh-n a vérzés miatt, de minden rendben szerencsére. Legközelebb dec. 20-án kell mennem.

A Budapestiek közül ki hova jár dokihoz?

Én a Kútvölgyibe és nagyon meg vagyok elégedve. A dokim, Dr. Tóth Ferenc aki egy szuper doki. A csecsmőosztály is nagyon jó, mindenki nagyon rendes és segítőkész volt amikor Olivérrel ott voltunk. Olivér császárral született, de ennek ellenére szülés után 2 órával már odahozták hozzám és együtt aludtunk este fél 9-ig. Nagyon jó volt. Sajnos altattakl a császár alatt, mert nem hatott az érzéstelenitő, így sajna nincs szülés élményem. Ez lelkileg egy kicsit megvisel, de az a fontos, hogy egészséges gyermekem van!

Bocsi, hogy ennyi mindennel traktáltalak benneteket és hogy ilyen hosszúra sikerültem.
Legközelebb visszafogom magam!!!

Most megyek pihizni, mert mindjárt mennem kell Olivérért a bölcsibe.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

ibm: egyett értünk!!!! :D :D :D

Gabi: Én is szívesen kitöltök egy kérdőívet. Küldheted!

ptitanilla@freemail.hu

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok lányok!

Én holnap megyek Uh-ra remélem minden rendben lesz már alig várom. Azért egy kicsit félek is hogy minden oké-e, érdekes a lányomnál eszembe nem jutott semmi aggodalom tudtam hogy minden rendbe van és kész, de most olyan sok mindent hall az ember. De nembaj biztos rendbe lesz minden.

Tényleg nektek lesz fogadott orvosotok és mikor beszéltek vele elősször?
Mikor én a lányomat vártam 26 hetesen fogadtam meg. Most nem tudom mikor kéne vele beszélni.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Titanilla!

Ne fogd vissza magad legközelebb se!
Nagyon szeretünk hosszú leveleket olvasni! :lol:
Ha aggódsz az nem baj,mi is aggódunk és probáljuk minimálisra csökkenteni mindenki aggodalmát! :lol:
Szóval írjál csak bármikor valakit mindig itttalálsz! :lol:
Én elvileg a Jánosba fogok szülni,bár a tegnap hallottam,hogy állítólag a dokimnak még nincs meg ott a helye,februárban szülne egy lány és neki ezt mondta,ezért keresett mást!
Nekem azt mondta,hogy már heti 1 napot benntvan,decembertől ügyel és utánna végleg marad. Azért volt erre szükség mert a Rókus megszűnt! Sajnos! Gondolom azért nem vállalta a lányt,mert az már mindjárt itt van és ha mégsem tud ottmaradni akkor mit mond neki!
Bízom benne,hogy júniusra tényleg sikerül!
Addig is jó kezekben vagyok,ha mégsem lesz helye akkor remélem közűletek tud mondani valaki egy jó doktort!

Kép

Kép
ibm

ibm: köszi a bíztatást! :D

Én nagyon szívesen ajánlom a saját dokimat és a kútvölgyit, ott van a Jánostól 150 m-re. :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Rendelédi idő?
Tarifa?
Lehet róla valamit tudni?
Remélem nem lesz rá szükségem,mert nagyon rendi ez a doki akihez járok,de ha nem lesz helye muszály lesz!
Mindenképp szeretnék fogadott orvost!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Most jöttünk a boltból. Találkoztunk Roli egy kis pajtásával. Olyan arik, már incselkednek egymással.

Nálunk (Karcagon) úgy szokás, hogy mindenkinek megvan a saját orvosa, akihez a kezdetektől jár. ( persze nem mindenkinek, csak aki megengedheti magának).
Én Rolit is nála szültem. Havonta hív magánrendelésre, ahol megvizsgál és ultrahangoz. A kórházba csak a kötelező ultrahangra kell mennem, de azt is ő csinálja. Így havonta 5000ftba kerül a vizsgálat. De megéri, már mindig alig várom hogy mehessek és lássam a babát. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én akár hetente járnék.
CSak remélem nem fog nyaralni menni amikor szülök. Rolinál is félig meddig indított volt, mert egy hét múlva indult nyaralni.

Na megyek felrakom a borsólevest, éjszaka úgy megkívántam. Legalább nem kellett sokat gondolkozni, hogy mit főzzek. Utálom kitalálni.

Kép
szly27

Sziasztok csajok!Mindenkinek köszönöm az aggódást nagyon aranyosak vagytok!Rám fér egy kis bátorítás .ez a rohadt mérő meg 15 percenként berreg rajtam ,úgy elszorítja a karomat hogy a szemem kidülled. :shock: A tegnap reggeli véres papír óta semmi gond nincs.Egész nap nem is volt.Csak a lelki dolgok,de arra meg itt vagytok ti!!! :D Most már egy kicsit nyugisabb vagyok,de ha gond van akkor sem csinálhatok semmit.De még kicsi az a babó:6,1mm és 1 hét náluk nagyon sokat számít.

Titanilla ,szly jó hogy átjöttetek mert már 4 -ünkön kívül más nem írt oda nem tudom hová lettek a többiek.Most meg szegény Angelnek is el kellett mennie már csak 3 maradtunk volna!!

Angel : ha olvasol .nagyon vigyázz magadra,köszönöm hogy te is vigasztaltál,És nem szeretném hogy így történjen,de ha mégis akkor még találkozunk.Pár hónap múlva.Szia.

Szóval mindenkinek köszönöm hogy gondolt rám,én is sokat gondolok rátok. :D

Mi a fenét egyek???Mert a doktornő azt mondta hogy se kenyeret ,se zsömlét,semmiféle pékárut nem ehetek.Pedig eddig is barna kenyeret ettem.De azt se lehet!!
Tudtok valami jó ,olcsó ,saláta,tészta ,krumpli ételeket?Mert csak ilyesmit ehetek.Ja és ami gyosan megvan!Köszi. :P

KépKép
henka76

Henka! Én ha valami gyorsat és finomat akarok enni, csinálok sajtos makarónit. CSak meg kell főzni a spagetti tésztát (nem tudom miért hívják makaróninak, spagettivel finomabb.) Amikor még forró, reszelni rá sajtot, jól ráolvad és jó sok sajt legyen. Megsózod. Lehet rá tejfölt tenni. Meg még szoktam császárszalonnát sütni rá. Nekem nagyon fincsi és gyorsan megvan.

Kép
szly27

Sziasztok Csajok! Üdv az újaknak! Szépen gyarapszunk! :D

Hívtam a dokit, kedden v. csütörtökön mehetek uh-ra a Szabolcs utcába. Azt mondta nem kell időpont. Így legalább még marad rá egy halvány esély hogy apa is el tud jönni velem (holnap tudjuk meg a jövő heti beosztását). Jó lenne mert nagyon parázok! :?

Henka - jót nevettem a "szemem kidülled" dolgon, amikor olvastam. Tudom, nem vicces, de olyan jól írtad le! Reméljük jókat mér és akkor elfelejteted örökre! :twisted:

Szilvi - most elgondolkodtatott a hátrahajló méh téma! A régebbi vizsgálatokon mindig modták hogy nekem is az van, de a mostani dokim egy szóval sem említette. Ez azért van mert már nem az? Lehet így egyáltalán? Már arra is gondoltam hogy a legutóbbi vizsgálat azért fájt annyira mert előrébb nyomta, vagy hogy megy ez? Mert semmit sem mondott!! De azt hittem besz...ok úgy fájt. :roll:

Titanilla - én Bp-i vagyok és magánhoz járok, szülni pedig ha minden igaz a MÁV-ban fogunk. 8000 a vizsgálat + 4000 ha ultrahang is kell.

Jeneik - asszem ezzel válaszoltam a Te kérdésedre is. Drukkolunk holnap és várjuk hogy jelentkezz. Remélem lesz fotó is!! :D

Én még nem tudom mit egyek ma. Henka! Nehéz lehet kenyér nékül, nekem az teszi a táplálékom legalább felét. :oops: Kajaötlet? Hm... én imádok mindenféle rakott zöldséget, de főleg a kelkáposztát és a kruplit. És egyél sok főzeléket, azok is fincsik és egészségesek! :wink:
Vendég

Henka: Örülök, hogy jobban vagy! :D Most főleg nem szabad idegeskedned a mérő miatt. Csak nyugi, úgy is minden rendben van.
Káposztás tészta, krumplistészta, Főzelélek( spenót, sóska, paradicsomos krumpli, zöldbab, zöldborsó, pari káposzta...)
Vegyél cukkinit. Hagymát megpirítod, rádobsz egy fél felcsíkozott csirkemellet megpirítod és a végén ráteszed a felkarikázott cukkinit. Az levetereszt és ha megpárolódott és elfőtt a leve, nyakonöntöd tejszinnel. Só, bors FOKHAGYMA az elején még bele.
Sajnos én most semmilyen húst nem kívánok. Ja és én vegyessalit szoktam hozzá enni, de lehet sültkrumplit, vagy rizst is. Rizseshús, Leves gazdagon. Én kuktába szoktam mindenféle zöldséget, farkátat zsúzsát tenni és kb.: fél óra alatt kész a húsleves gazdagon. Fél óra útán hagyom, hogy magától kihüljön a kukta.
Jelenleg ennyi jutott az eszembe, mert mindjárt kiteszem a reggelit. Nem szívesen gondolok kajára ma. :x
Ja Henka írtam privit megkaptad?

ibm: Én a kórházba szoktam, hozzá járni, ahol ingyenes. Azt szeretem ebben a dokiben, hogy egyáltalán nem a pénz számít nála, hanem hogy minden rendben legyen. Ha fizetsz, ha nem akkor is maximálisan ellát. Én Olivérnél az egész terhesség alatt kb.: 20000-ft.-t adtam neki és a szülésért ami császár volt 30000 ft-ot és egy üveg bort. Egy rossz szava sem volt és nagyon aranyos volt. A madánrendelésén egyébként 6000 ft a terhesgondozás. Én azt tervezem, hogy egyik hónapban a magánrendelésére megyek a másikban pedig a kórházba és így meg van oldva a pénz kérdés. Én utálok a pénzel foglakozni (Adni, vagy kérni.). Tudom ez fura de rosszul érzem magam, ha pénzről van szó. Kicsit ciki. Szóval nagyon ajánlom mindenkinek.
A magántendelője a 11 ker.-ben van. http://www.tovarosiorvosok.hu/menuitem3.html#maganrend
itt a honlapcíme, itt meg is nézheted.
Na megyek pihizni, amíg Olivér alszik.
Pusza

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: Mielött teherbe estem volna nekem is sokszor mondták a dokik, hogy hátrahajló méhem van. Azt mondta az egyik, hogy ez csak a teherbeesést nehezíti.

Aztán terhes lettem Olivérrel és senki nem mondta, hogy valami gond lenne. Lehet, hogy időközben megoldódott magától.
Azért legközelebb kérdezz rá a dokidnál, hogy mit gondol erről.
Unokatesóm is a mávban szült. Jók a tapasztalatai. És akismamaújságban is sok jót olvastam róla. A pénz viszont nagyon húzós, de remélem megéri. :D

Henka: tényleg a rakott cuccokat én is szeretem. (kelkápi, zöldbab, krumpli, meg mindenféle zöldség összekutyulva. Sajtos fokhagymás tejföllel nyakonöntve.) :wink: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera!
Nekem az első terhességem és a szülés után lett ilyen. Nekem sem említette a dokim amikor először mentem hozzá. Nézd meg a leletedet. Ha az van írva hogy uterus retroflexióban (rf-ben) akkor hátrahajló. Ha az van írva hogy af-ben szabad környezetben akkor nem. Egyébként nekem most hüvelyen keresztül kézzel kiemelte. Kicsit kellemetlen volt és amikor jött ki fájt (szúrt) is egy kicsit, de nem nagyon.
Amúgy már elmúltál 12 hetes, elméletileg ott körül emelkedik ki és az orvosom 25 év alatt nem látott olyat hogy beszorult volna. Szóval nem kell aggódni. De azért egy kicsit parázok.

Ha neked több mint 12 hetesen még nem emelkedett volna ki, biztos szól az orvos.

Remélem tudtam segíteni!

Kép
szly27

Sziasztok!

Üdvözöllek szly! :D

Szilvi:nem tudom,miért nem engedi betenni a képet neked,pedig nem nagy :? Próbáltam megint kicsinyíteni,de valamiért nem engedi hogy elmentsem :?

Megint egész délelőtt a városban voltunk,elmentünk az eredményeimért,a véreredményem jó,de ugy néz ki gennyes a vizeletem,ez ilyen általános probléma,mikor terhes vagyok :? De majd a doki elintézi.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Köszi Titanilla,mindjárt meg is nézem.
Én nagyon szeretem a karfiolt,mindenféle formában.
Most ebédeltem,csináltam magamnak rántott karfiolt,krumplipürével és ettem hozzá egy kis dinszteltkáposztát.
Nagyon fincsi volt,de szerintem egy óra múlva úgy fogok kinézni mint aki szülni indul és itt fogok repkedni a lakásban! :lol:
De olyan jól esett.
Rajtam ma egész nap olyan ehetnék van,de ahogy nem eszem olyan hányingerem van,hogy rettenet!
Egyfolytában mégsem ehetek! :lol:
Estére apa hamburget rendelt,úgyhogy azt fogok neki készíteni,meghát azért egyet én is megeszek! :lol:

Szegény Henka! Nehéz lehet ez a diéta,főleg a mi állapotunkban!
A vérnyomi miatt ne aggódj már pár óra eltelt
Holnap reggel veszik le?

Kép

Kép
ibm

van itt egyáltalán valeki? :roll: vagy egyedül vagyok :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ja,olvastam valami kérdőíves dolgot,mi is az?? :roll: Lemaradtam :?

Kép
Kép
Kép
kike

Szia Kike!

Én is itt vagyok!
A Gabi szakdogát ír és ha szívesen kitöltöd küld kérdőívet ,szüléssel kapcsolatos dolgokról!
Én mindjárt elalszom! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok

Üdv az újaknak.
Remélem mindenki jól van, henka te is.

Kike én kértem hogy ha van kedvetek akkor a szakdolimhoz töltsétek ki a kérdőívemet. Szülés felkészítéssel kapcsolatos .

Én ma takarítottam, majd nem sokára megyek a gyerekekért isibe, oviba

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Wera!

Remélem csatlakozol a keddi uh-osokhoz!!!!!!!!!! :lol:
Nagyon izgalmas lesz az a nap!
Mi már tegnap megvettük a dvd/t amit vinnnem kell!
A párom este mondta is ,hogy már mindjárt kedd van!
Olyan aranyos volt,este beszélgettünk és mondta,hogy milyen jó lesz ha már itt lesz,ő már úgy várja! :lol:
Tök jól esett! :lol:

Kép

Kép
ibm

Asszem megyek eldőlök egy kicsit!
Hát komolyan alig bírom nyitvatartani a szemem!
Ez már pár hete nem volt!
Mivan most?
Nem is értem!
Na megyek pupuzni,majd jövök!
Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Lányok ezt nézzétek! Egy másik fórumon találtam!
Nem semmi! Kép Kép

Kép

Edina
edied78

ATYA ISTEN :shock: :shock: :shock: !!!!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Szilvi:Küldtem megint a képet átméretezve,remélem engedi berakni,mert nekem tetszik a képetek :D

Kép
Kép
Kép
kike

A párom mutatta a múltkor,egy haverja küldte neki,akik most szültek!
Iszonyat!
Hogy fért ott el ennyi baba?

Kép

Kép
ibm

jó kérdés :shock: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Nem hozza be a vonalzókat,csak piros x van a helyükön :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
Ha jól emlékszem akkor te írtad, hogy volt a terhességed alatt hólyaghururtod! Megkérdezhetem mit szedtél rá? Mert nekem is van és félek, hogy baja lesz a babának.

Kép

Edina
edied78

Szia Edied!

Nekem volt hólyaghurutom,Cedax-ot kaptam rá,5 napig kellett szednem napi 1-et.
Használt!
Sok sikert!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Nem semmi ez a kép!
Hát még ami a születésük után következik. Nekem van hogy egy is sok.

Kép
szly27

Titanilla !Paradicsomos krumpli?Hm.hogy készíted?

Igen holnap reggel veszik le a mérőt ,de már az agyamra megy teljesen be van a karom dagadva,nagyon szorítja már majdnem felordítok. :o És még mi lesz éjszaka?akkor csak ,csak?félóránként méri!Elegem van!!! :twisted:

Kike:örülök hogy jó a véreredményed!

Nem semmi az a 6 babás csajszi,minden elismerésem az övé!!

Köszi a kajatippeket,a cukkinis tejszínes csirkemell biztosan fincsi lehet!!A rakott dolgok nekem annyira nem jönnek be a darálthús miatt.A többi hozzávaló finom de a húst darálva valahogy nem szeretem.

Remélem mindenki jól van.Ma beszéltem egy ismerősömmel már 3.babáját várja,és neki is amikor 6hetes volt 6mmvolt a baba.Szerinte is el van számolva!!Mostmár csak abban bízok.DE az a pillanat amikor majd ott fekszem az ágyon,és a doki egy csomó ideig nem fog szólni semmit az őrjítő lesz!!! :evil: Tegnap is hüvelyi uh-t csinált,biztosan megint az lesz.Mivel jó zsíros a pocim és nem látja tisztán. :wink: Addig is nagyon ,nagyon félek,és szerintem ezzel mindannyian így lennétek!De nagyon jól esik hogy gondoltok rám. :D Köszönöm nektek!!!

KépKép
henka76

Henka,nagyon szorítok hogy minden rendben legyen,de rendben is lessz :wink:

Nekem is 6 és 7.hét között volt 5.7 mm-es.

Kép
Kép
Kép
kike

Heni - én is rosszul voltam amikor az 1. uh-on voltam ezzel a babuval és a doki nézte a képernyőt... nézegette... közelebb hajolt... hümmögött... föltett egy másik szemüveget... megint hümmögött... aztán megkértem hogy most már aztán mondjon valamit mert itt kapok infarktust!! :twisted: A második uh-on már a hallgatás 3. másodpercében szóltam hogy én ezt nem bírom ám!! :lol:

Igazi ez a 6 babás kép??? Valami elképesztő :!: :!: De tényleg! De tutkó hogy nem természetes úton foganhattak! Mindenesetre csoda egy szervezete van a csajnak hogy egyáltalán ki tudta hordani őket! Jesszus! Elképzelem amikor egyszerre futnak majd hatfelé... :lol: :lol: Remélem arról is lesz majd fotó! :wink:
Vendég

henka: parikrumpli: rántást csinálok, ráteszem a sűrített paradicsomot, felendedem kevés vizzel, hogy mártás legyen belőle. só, bors, fél hagymát és egy zeller levelét beledobom és ha a hagyma puhára főtt akkor kész. A krumlit pedik kockára vágva sós vízben megfőzőm.
A rakott cuccokhoz nem múszály darálthúst használnod, lehet bármilyen csíkokra vágott húsi ia amit elötte megcsinálsz pörinek, hogy még finomabb legyen. Egy sor zöldség, egy sor húsi ezt megszorom sajtal és fokhagymás sós, borsos vagy más fűszeres (ami passzol hozzá) tejföllel meglocsolom( tejjel higítom, hogy folyékonyabb legyen), majd ismét zödség húsi , zöldség és a végén megint tejfől aztán sajt. De ha nem akarod bonyolítani akkor a húsit összekevered a zöldségekkel és a felét beleöntve teszed rá a tejfölös szósz és a sajtot, majd a maradékot ráöntve ismét tejföl és sajt.
Remélem nem voltam túl hosszú.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

úgy tűnik, ma én vagyok az első :)

minden újdonsült csatlakozónak üdv! - mondom én...

bocs a kisbetűkért, de a kanapén fekszem, és az egyik kezemmel támaszkodom...

henka, nagyon drukkolok! remélem, a pumpától tudtál aludni!
egy ételötlet: husit és zöldségeket együtt berakni fólia alá vagy sütőzacsiban, finom fűszerekkel, egy fél óra alatt készen vannak!
ja, a 6 hetes uh-n nekem csak a petezsákot látták, de ez Otinál is így volt, úgyhogy a méretek miatt nem kell aggódni sztem.

anha, lehet, hogy van egy közös barátnőnk? az enyém pusztazámoron lakik.

őrület eztt a 6 gyerek, bátrak a szülők,, h bevállalták őket...

hátrahajló méh téma: nekem is az van, és a terhesség alatt nem mondták, hogy erre külön kellene figyelni, csak a teherbeesést nehezíti - ahogy titanilla is mondta.

mi tegnap barátnőztünk. elképesztő a barátnőm pocakmérete, bár szemből nem látszik, csak oldalról, hogy óriási. képzeljétek, mind a két babája fejvégűen fekszik, iszonyúan nyomják a csontjait :shock: mondta, hogy az ellenségének sem kíván egy ikerterhességet.
olyan finomakat ettünk: kukorica krémleves, sajttal töltött csirkemell baconbe csavarva (ezt én vittem), aszalt barackos-mazsolás rizzsel, majonézes tojás-krumpli salátával... geszenyepüré... hátha megkívánjátok valamelyiket.
hazafelé beugrottunk a decathlonba, vettem végre Otinak csizmát és kesztyűt. még sosem voltam ott, és nagyon tetszett, főleg a nagy választék mindenből. kicsit szomorúan mentem el a sífelszerelések mellett, mert eszembe jutott, hogy az enyém idén is ott fog porosodni anyuék pincéjében... :cry: persze nem bánom, csak imádok síelni, és hiányzik.

na, én is litániát írtam... bepótoltam a tegnapot.

szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

szia mindenki
köszi kike, sikerült, ez a méret már tetszett neki :lol:

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!

Ma is korán keltünk,Fiam 5-kor,én fél hatkor :? Sebaj,legalább megszokom :)

Nekem is hátrahajló a méhem,de nekem mindig elsőre sikerült a babó :)

Henka:megy a drukk nagyon!!

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi

Az enyém battai.
anha

Jó reggelt mindenkinek!

Mára elég rossz időt mondtak :? de szerencsére most még süt a napocska. REmélem mindenki jól aludt! Én végre ma fél 8-kor keltem és csak 1x voltam fenn éjjel, de hamar vissza tudtam aludni! Juppijéé! :D

Csajok! Ennyit kajálni... asszem nekem is bele kell húznom most már!! :lol: És olyan finomakról írtok! Én amúgy sem vagyok egy nagy guru a konyhában, 6 évig étteremben dolgoztam és soha nem voltam ráutalva hogy főzzek. Még szeretek is pepecselni a konyhában, viszont most a babuval annyira utáljuk a kajaszagot, hogy jó messzire elkerüljük még konyha környékét is! :? Remélem már nem sokáig lesz így, mert apának is szeretnék majd kedveskedni hogy vacsival várom, meg ilyenek... :) Most kicsit haszontalannak érzem magam, hogy mindent ő csinál :oops: .

Tegnap voltam benn a régi m.helyemen (étterem, a nyáron léptem ki 1,5 év után). Ott nagyon jó volt a társaság, szuperul feltöltődtem! Mondtam nekik a babut, össze-vissza puszilgattak, olyan arik voltak. Hívtak vissza heti 1-2 alkalomra irodai munkára. Még meggondolom, de nem mondom hogy a pénz nem jönne jól... :) . Azért még megvárom mit mond a dokibácsi. A mostani munkahelyemre nem mennék vissza, az bizti, azt valahogy nem szerettem meg annyira, meg amúgyis mindjárt lejár a szerződésem, hiába strapálnám magam úgyse fogják meghosszabbítani a baba miatt. :x

Kike - te vagy a jópélda előttünk! Igyekszünk követni! :wink: Egyébként nekem is mondták hogy majd nehezen fogok teherbe esni. Igaz a múltkor kb 4 hónap után sikerült, de egyáltalán nem figyeltünk oda hogy mikor tartunk ciklus felénél meg ilyenek. Most meg elsőre!! :lol: Kristi jobban van már?? Vercsi kajálásával minden változatlan? Ő most ment már oviba?

Henka - tudtál valamennyit aludni? Ha már ennyit kínlódtál a méréssel, remélem jó eredmények lettek! :wink:

Pussssz
Vendég

sipiné merre van? vagy nekem kerülte el a figyelmemet hogy írt? :?:

Kép
Kép
h. szilvi

napok óta nem jelentkezik, remélem minden rendben vele :(

Kép
Kép
h. szilvi

Igen, tegnap én is néztem hogy 27-én hazajött a védőnőtől, akkor írt utoljára! Sipi! Ha olvaosl minket, jelentkezz!!
Vendég

Titanilla, most olvastam el figyelmesebben a "beköszönő" leveled, és az altatásos császárral kapcsolatos érzéseidet. Gondolj arra, hogy "cserébe" van egy egészséges gyereked, akinek egészséges a mamája, és talán a második babát megszülheted természetesen. Ottó is császárral született, de sosem bántam, mert mindkettőnk élete ennek volt köszönhető.

Az orvosom az Örs vezér terénél magánrendel, és a MÁV-ban dolgozik.

Anha, akkor még sincs közös ikres barátnőnk :)

Wera, ha bírod a munkát, és a doki is enged, akkor sztem menj el dolgozni. :)

Jó pocakosodást mindenkinek, a hiányzóktól várjuk az életjelet!

Kép
Kép
bondi

LÁNYOK CSAK ÉN FOGOK A II NÖIN SZÜLNI ?
anha

Sziasztok!

Sokan lettünk,mióta nem voltam...
De így szép,gyarapszik a csapat!

Kép
orsitigris

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: