Sziasztok Kismamik!
Tegnap későn értünk haza,mág elolvastalak titeket,de írni már nem volt erőm!
Nagyon édesek voltak a babák,aztán vásárolni voltunk és most minden van itthon ami szem-szájnak ingere!
Kivéve a tejszínhabot! Azt elfelejtettem!
Henka! Remélem minden rendben és sokat pihensz azért nem jelentkezel! Ja meg ha jól emlékszem ma van a vérnyomi mérős nap! Kérlek szépen pihenj,ne idegeskedj és ha szükséged van valamire,valakire minket keress meg,ne a "szomszédból" meríts rémtörténeteket! Dominál is vérezgettél és látod milyen szép baba lett!
Nem lesz semmi baj,csak nyugi!
Kike! Jó a képetek! Aranyosak a lurkók!
Gabi! Megvan a kérdőív,lassan küldöm! Köszi!
D.dodó! Tényleg jó rég jártál nálunk,de örömmel látom,hogy szépen nőttök! Szép a pocid és a naci is jó!
Kislány! Örülök,hogy végre benéztél,nagyon eltűntél,figyelek ám!
Gratula a babóhoz,örülök,hogy minden rendben!
Gyere sőrőbben!
Szly,Titanilla! Üdv. a csapatunkban,örülünk,hogy átjöttetek,jelentkezzetek sűrűn,amit ti is láthatjátok itt sok ráérős kismami van és ált. zajlik az élet!
Wera! Reggel nekem is kipattan a szemem 5:30-kor mikor a párom elmegy,nyomok pár kekszet,aztán 7-ig csak forgolódom,de aztán álommmanó lecsap és mai is 9:30-kor alig bírtam felkellni! Csak azért kelltem,mert ha 10-kor nem veszem be a gyógyszereimet akkor nemtudom napi 3X bevenni!
Különben nemtudom meddig aludnék!
Marcsi! Nagyon sajnálom ami veled történt,hidd el tudom mit érzel!
Csajok remélem mindenkihez szóltam,akihez nem BOCSI
Így is jegyzetelnem kellett!
A rémtörténetekről még annyit szerettem volna most UTOLJÁRA elmondani,hogy mindenki tudna mesélne,de ez a topik nem erről szól! Én nagyon félek a keddi genetikai uh-tól,mert mégegyszer nem bírom ki,hogy azt mondják:"sajnos ez a baba már nem él"!
Én ez után pánikbeteg és depressziós lettem,2 év kellett,hogy rendbejöjjek! A poklok poklát éltük át,az egész családom!
DE NINCS KÉT EGYFORMA TERHESSÉG!
Ez a pirinnyó baba jól van és jól is lesz odabennt júniusig,mert azt akarjuk,hogy megszülessen és ő is azt akarja!
Mintahogy az összes baba ebben a topikban!
Ha közűlünk valakinek problémája van,azért együtt izgulunk és bízunk benne,hogy minden rendben lesz!
Támogatjuk egymást,együtt örülünk!
De úgy gondolom,hogy a "szomszédben" olvasott tragédiákat hagyjuk is ott,mindenkinek megvan így is a maga parája!
Remélem nem bántottam meg senkit,ha mégis BOCSI
Nem akartam,de én így gondolom!
Ez a topic arról szól,hogy nyáron szülünk,nem arról,hogy mikor vetélünk el!!!!!!!!!!!!!!!
Merthát SOHA!
Sziasztok!
És fel a fejjel!