Huhhh de termékenyek voltatok ma!! három oldanyi hozzászólás, valakiknek bizti szabin a főnöke
Angel!
Ja, legalább egy kis buli jut a parkolópályásoknak!! Mi giganagy szilveszteri buli szervezők vagyunk, az idénre is nagy 3 napos hepaj van tervezve
Búboskemence!
Én nem szedtem semmikor sem magzatvédő vitamint, csak a folsav- (volt hogy ferrofolgamma), meg a Magne B. Meg sok C vitamin (1000 mg)+ multivitamin.
Viktu!
Saját tapasztalat, a terhességszerű tünetek semmit sem jelentenek, teljesen fals is lehet, a progi okozza. Ha nem érzel semmit, az is tök rendben van
Fanni ezt most ne olvasd!! Hmm, persze elméletben klassz dolog az ikerbaba-dolog, én is elvarázsolódom, ha két pöttömöt látok egyszerre, csak sajna én nem tudok elfelejtkezni korábbi topiktársainkról (nem mondanék neveket a régiek emlékeznek), meg személyes (nem fórumozó), de lombikos barátaimról akiknek hogy szépen fogalmazzak..hmm...komplikált és szövődményes terhességet hoztak az ikerbabák. Félre ne értsetek nem magamat és a saját kényelmemet-egészségemet félteném, de most plagizálok egy nálam okosabbtól: "A leggyakoribb terhességi szövődmény az ikerterhesség". A babáimért aggódnék....asszem végig az optimális esetben max 7,5-8 hónapig. Mert sajna csak eddig szokták bírni, nem is szólva a még korábbi babákról. Szóval ez van, az ember lánya egy baba kihordására van kitalálva, nem többre. Szóval jöhetnek azok a babák bármennyien, de csak szépen sorban egymás után. Persze ez csak az én magánvéleményem, aztán ember tervez...........
Bocsi Fanni, remélem nem olvastad el a károgásomat
Hanna!
Ez a mackós tábla valami nagyon cuki, nagy teddy-fan vagyok, muszáj volt lementenem!!
Fanni!
Bocs az előbbiért, ha átugrottad az nagyon helyes!!
Kérdezhetek tőled?? Ezt a Leiden mutációt hol szűrték neked?? Egy barátnőm érintett a kórelőzményei miatt, de a dokija bután rázta a fejét, hogy ezt a vizsgálatot ő, mint mezei nőgyógyász nem kérheti, meg a kórházban ahol ő van nem is kérhető. Tudsz nekem segíteni, hogy nálad mi volt ennek a menete?? A kaális dokid kérte?? és hol csinálták meg?? Bocsi, biztos leírtad már többször, de lusta vagyok visszakeresni, mert annyira termékenyek vagytok!!!