Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi,a neten találtad a házat?Ha igen,belinkeled?Úgy szeretek lakásokat,házakat nézegetni! :D
Vendég

Judy, akkor feltétlen hozd őket (ha szeretik a pizzat) na persze ha akarnak ennyi nő közé jönni. :)

madiani

Alexa,

Azért a Katán nem lehet túltenni. :wink: :lol:

Utálok ablakot mosni Fúúúújjjj....ráadásul nálunk még a régi duplaablakok vannak. Na gondolhatod milyen sűrűn mosem le őket. :lol: :wink: :lol: :lol:

Neked azért jó munkát hozzá. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Felhívtam, ha lehet kp-ba kellene a 11 misi. Ha 6ig nem adják el, akkor akkor árverezik a házat. Nekünk meg nincs rögtön annyink, hitelt meg 1 hét alatt nem adnak. (amúgy meg ő se fogja tudni eladni 1 hét alatt) Pedig annyira tetszett! :evil: :x SÍROK!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Most értem haza a szülésfelkészítőről..meg volt egy nagy túrám elvittem a csizmámat szártágításra mert igencsak nem tom összehúzni és nagyon frankón megcsinálták...csak sokat kellett gyalogolnom..
A szülésfelkészítő jó volt csak végig trombitáltam meg tüsszögtem az egészet..a picur meg nem hagyta magát meghallgatni állandóan elrúgta a szívhangvizsgálót..momdta a védőnő hogy hallani hogy nagyon dolgozik mert gyorsan vert a szíve..a lényeg hogy rendben van,tőlem aztán tombolhat ezerrel :wink:
A talira nem tudok elmenni ugyanis taknyom nyálam is egybefolyik már megint megfáztam pedig tényleg úgy nézek ki mint egy Michelin baba nem értem hogy sikerült összeszednem..már alig vártam hogy hazaérjek minden bajom volt..sajnálom lányok remélem nem haragszotok rám...:(
Én a buszozástól kész vagyok..nem tudom ti hogy vagytok vele de iszonyatosan féltem a pockost és az emberek annyira bunkók..lökdösnek,rugdosnak nekinyomnak a kapaszkodóhoz..komolyan kezdek antiszociális lenni :D

Kata & Judy

Melyik turiban voltatok?Nagyon ügyesek vagytok!:)

Gabi
Noel gyönyörű mondtam is a dokinek hogy volltunk bennt nálatok..nagyon vigyorgott..és köszi a képeket mailben!

Andesz
Nagyon szorítunk,banalétem szerint a jövőhét elejére meglesz a picur..elővettem az üveggömböt..ha ez bejön komolyan ez lesz a hivatásom :P

Nati
Az ágyra nem jelentkezik senki sajna én még mindig nehezen barátkozom és még mindig fáj..:(
Az a baj hogy nagyon beleszerettem abba amit kinéztünk de azért szoktatom magam az újhoz..ha a párom megcsinálja hozzá a pelenkázót akkor bizti megnyugszik a kis lelkem.)

Jaaa a sötét folt..

Hát sajna a dokim fáradt volt a hülye beszólásomhoz de sebaj..amúgy valami kis ér vagy ilyesmi volt..a doki szerint..majd kiszdeme nektek azt a képet és akkor megértitek miért mondtam amit mondtam..:)

Képzeljétek...Malac történet következik..ha nem látom a saját szememmel nem hiszem el..szóval most a fiú malac külön van a lánytól és a piciktől...és mindig nézi őket mert egymás mellett vannak..és éjjel kimászott a fiú a ketrecből és ott aludt a lány ketrece mellett..és még aludt mikor átmentünk és annyira édes volt..mondtam is neki, végre szabad és csak 10cm-t megy :D
Nagyon okos kis állatok amúgy...

Na lelövöm magam megyek enni...Puszi nektek!!
Vendég

Vendég

Szilvi,

Sajnálom. :cry: :cry: Képet nem tudnál róla mutatni?????

Alexa,

Vigyázz-vigyázz, lehet nemsokára jön a 2. babó hozzátok.
Laptető ma is, tegnap is. :lol: :lol:

Ani,

Majd meglátom, hogy viselkednek, tegnap pl nagyon dilisdek voltak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

.asszus,megint elvittem a laptetőt!
Vendég

Lehet,hogy nekem is babásodnom kéne?? :shock: :D :D
Vendég

Kriszta, ez a malacos sztori nagyon édi. Majdnem elbőgtem magam a meghatottságon (mostanába mindig ez van)

madiani

Ani,

A hormonok teszik az érzékenységet. :wink: :wink: :wink:

Krixta,

Akkor kúrálgasd magad, hogy minél előbb jól legyél. Sajnálom, hogy nem jössz.
Malacos story tényleg édes. :lol: :lol:

Szilvi,

Hát ebből a házat nem igen látni, csak egy szobarészlet, de az egész jól néz ki. És 11 milla nem is rossz. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Húú,biztos jól néz ki a ház, a szoba is tök szép!
Vendég

Krixta,jobbulást Neked!Pihenj a nagy séta után!Aranyosak a malackáid!
Vendég

Judy
Majd a jézuskától kérek egy másik házat. :D :D :D

Krixta
A buszozás nekem is hasonló horror. Vagy én lettem túl érzékeny...
Múltkor mentem Bordányba, aszittem sose érünk oda. Mindenhogy kényelmetlen volt, nem fértem el... Elkezdtem émelyegni.... Szörnyű! Titababa se szeret buszozni. :)
Vendég

Most szaladok még egy kört, mert talán meg tudják oldani a 11 misit. :D :D :D
Vendég

Szilvi,

Beszélhetnél a Jézuskával az én érdekemben is, hogy nekünk meg egy nagyobb lakást hozzon. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hű, tényleg! Mennyi idő alatt van meg az AFP? Azért kérdem, mert 27én kell mennem UHra....
Vendég

Szilvi,

Fehérváron 1 hét az AFP. De ha szerencséd van 5 nap.
Én hétfőn voltam, és pénteken délután már megvolt. Katának csak következő hétfőre lett meg.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hűha,1 hét?Nekem másnapra megvolt!! :shock: :shock:
Vendég

Szilvi!És mikor mész a vérvételre?Kaptál már pontos dátumot?
Vendég

Alexa
Még nem voltam beutálót intézni, addig nem akarok, amíg nincs meg az ideiglenes címem, mert addig fizetnem kell. :?

Az 1 hét nem is olyan sok a szegedi teljes vérkép 2 héthez képest. :D
Vendég

Tiszta görcsbe kezdek lenni, lehet, hogy össze tudják rakni a 11 misit, beszéltem még 1x a pasassal, most a tulaj hívását várom, hogy mikor tudjuk a házat megnézni. Remélem, nem feleslegesen futom a köröket....
Vendég

Drukkolok Nektek Szilvi!Remélem,az egész ház olyan szép,mint az a szoba!

Ablakmosással végeztem!

Lépek is,mert Martinka felébredt!Jó talizást,majd este bekukkantok!

Sziasztok!
Vendég

Alexa
Ilyen rossz időben ablakot vixolni?! Minden elismerésem a tiéd!
Köszi a drukkot, én is bízok benne, hogy a többi rész is ilyen szép. Ne hiába legyen már ez az egész!
Vendég

Rossz idő?Hétágra süt a nap!Azóta szeretek ablakot mosni,amióta újak vannak.

Na,tényleg lépek,éhes a gyerkőc,aztán megyünk az Intersparba.
Vendég

No, de van vagy 3 fok! Abban lefagy a jókedvem!
Vendég

Szilvi
Én is drukk neked!

Mindenkinek köszönöm a jobbulást...egyre ramatyabb a helyzet..:(

A malackás történet engem is meghatott...ha nem a saját szememmel látom nem hiszem el..annyira édesen ott alukázott...a múltkor egy reklámon is elsírtam magam..

Alexa
Le a kalappal előtted..nekem is kéne ablakot mosni nálunk a nappaliban az ajtó tiszta üveg és dupla is de nem visz rá a lélek hogy lesikáljam..

Az Afp nekem is 1hét volt de azt mondta a védőnőm ha ilyenkor gond van nekik már másnap szólnak...de ez nagyon nagyon ritka hogy valami nem lenne okés..

Délutánra jó talit kívánok nektek...lélekben veletek leszünk...

Na felrakok 3képet...a lényeg be van karikázva..az elsőn pont a kis nuni látszik illetve ha kuki lenne annak kéne ott lennie..szerintem egyértelműen nuni..szerintetek?
A másik kettőn a pocakja van a köldökkel :P :P
Remélem nem baj hogy feltettem..próbáltam kicsinyíteni nem tom hogy illszeti be..

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Krixta
Ezt biza én is puncinak nézem. :)
Gyógyulgass!!!!
Vendég

Lányok, csak beugrottam, remélem nem haragszotok, de most nem tudok reagálni, majd személyesen, akinek tudok! Persze, jövök, ha vki esetleg 4kor ráér összefuthatunk előbb is, csak szóljon! Mindenkinek elküldöm priviben a számom, oké?? Ha valaki ráér, hívjon lécci! De ott leszek fél 5kor.
Vendég

Szilvi,

Remélem összejön a házvásárlás és a 11 milla. :lol: :lol:

Krixta,

Hát ezt én is nuninak nézem. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Ha olyan a ház, akkor én is örülnék, ha összejönne.
De a tulaj még mindig nem hívott.... :?
Vendég

Szilvi,
nagyon-nagyon drukkolok, hogy meg tudjátok nézni és összejöjjön a pénz!!!! Lenne akkor nagy-nagy öröm!!!!
Jelezz, hogy mik a fejlemények!!!!
Vendég

Szilvi,

Mia helyzet???? Hívott már a tulaj???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati
Köszi a drukkot! :)
Jajjj, nagy-nagy öröm lenne tényleg, ha sikerülne.

Judy
Még mindig nem hívott.... Nem tudom miért.... :(
Vendég

Szilvi,

Azért ez röhej, ő akarja hamar-gyorsan eladni a házat, most meg nem hív.
Ki érti az ilyet???? :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Hát, ez az... Már kezdek kórosan viselkedni, a retyóra is telefonnal járok.... :oops:
Vendég

Szilvi,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Igaz, azzal nehéz feneket törölni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

csajok,
írni akartam mindenkinek, de Szilvi nekem álmatlanság helyett kórós álmosságom van :P :wink: Alig birok gondolkodni, annyira kóma vagyok...

Érezzétek jól magatokat a talin, holnap egész nap nem leszek, drukkoljatok, hogy minden jól menjen a megbeszélésen és időben végezzünk!!!!!

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Nati
A kóros álmosság majd idővel elmúlik. Vagy nem. :lol: :lol: :lol:

No, apa ideért, rohanok. Még mindig nem hívott!!!!!!!!!!!!
Jó talizást!
Vendég

elindultam, akivel találkozok, az lát, aki nem, majd máskor lát!
Vendég

Sziasztok!
Meséljetek, milyen volt a tali :?:

Alexa!
Neked és Martinkának jobbulást :!:
Kétszer egymás után laptető? Tudod... ez spontán baba :lol: :lol:

Krixta!
Neked is jobbulást kívánok :!: *ar lehet babásan így megfázni :evil:
Nagyon aranyos a malackás sztory
Ja, és szerintem is nunás :lol: :lol:

Szilvi!
Azt nem tudom, hogy mi lenne, ha nem lennék altatható..., de szerencsére ezen nem is kell gondolkodni. :)
Mi újság a lakással? Hívott már a tulaj?

Ani!
Örülök, hogy jobban vagy! :D :D

Andesz!
Úúúgy izgulok :!: :!: :!: Még egyben vagy? Vagy a takarítás meghozta a kellő hatást? :lol: A sógornőm lépcsőzött, annak idején, meg is szült estére :)

Gabi!
Mi még nem ismerjük egymást! Gratulálok Noel babához :!: Gyönyörű gyerek. És mekkorka az apja kezében... :D :D

Judy, Kata!
Ügyesen turiztatok! Megírjátok, hogy hol van ez a turi? Én is ellátogatnék oda. :)
bessy76

küldök képeket, majd holnap írok ám!
Kép . Kép . Kép . Kép .
Vendég

nekem ennyi van! :) Vikike, várjuk a többit!!!
Vendég

Sziasztok!

Hú, szupi volt a tali. Viki a képekkel biztos csak késöbb tud jönni, Levi miatt.

Judy, hát eszméletlen milyen szép nagy fiaid vannak. De most komolyan nagyon szépek. Nekem nagyon bejöttek :) Teccet a cserfességük, talpraesett gyerkőcöknek tünnek, amennyire ez idő alatt magismertem őket. Ismerek egy Bazsival egyidős gyereket de az olyan neveletlen és szemtelen hogy ejha. Nagyon teccet hogy velem is komunnikáltak, ha kérdeztem őket és nem bujtak a "szoknyád" alá.
Nagyon szép nagy pocid van és remélem kicsit csillapodnak a fájdalmaid és könnyebben viseled a visszamardt időt.

Márti, hogy neked is mekkora pocid lett mióta nem taliztunk. Szépen gömbölyödsz. :) Hát nem irigyellek a sok vizsgád miatt, de úgy tünt hogy ez neked nem fog gondot okozni. :) Jók lettek a képek, köszönjük!

Chrissyy, nagyon gyönyörű a kis Martin baba. imádni való. Nagyon örülök hogy Ti is el tudtatok jönni, és meglásd januárba a következő talin már neked is könyebb lesz :) (reméljük)

Vikikém, örülök hogy veletek lehettem. Jó volt... :)

Bessy, köszike már tényleg sokkal jobban vagyok.

Nati :) ezek bizony tipikus babás tünetek. Pihenj csak, de ez is el fog elöbb utóbb múlni. :) Holnapra nagyon drukk.

Kriszta, nagyon szupik a képek. Apa kérdezte? Az meg kié? (mármint a baba) Mondtam neki látod ott a kis nuncija. Erre ő: akkor nem a mienk :) Nem tudom honnan veszi hogy fiunk lesz. Na meg azt is kérdezte honnan lehet ebből látni hogy punci. Elmagyaráztam neki, bár számomra ez egyértelmű volt. És már miért lennne baj hogy feltetted a képeket? Irgum-burgum!

Szilvi? Mizújs a házzal, nagyon drukkolok!

Alexa, akkor most ragyog a ház, jöhet a mikulás. Nem fog megriadni a koszos ablak láttán ha kirakjátok majd a csizmákat.

madiani

Sziasztok!

Nagyon jók a képek,remélem azért még tesztek fel!!

Hol vagytok??

Krixta!Tuti kislány lesz,nagyon egyértelmű!Olyan jó,hogy feltetted az UH-t,én még sosem láttam nunis képet! :D Milyen kis pocakos!Édi!

Bessy,hát mi nem tervezünk már babát,de ennyi laptető után lehet,hogy elgondolkodom a dolgon! :D

Nos lányok,itt vagytok már?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, remélem legközelebb mindenki ott lesz!

Dobok fel képeket aztán rohanok megint vasalni :evil: .

Kriszti sajnos a képeket amit csináltam rólatok még rá kell jönni, hogy hogy tudom feltölteni a gépemre mert apa azt mondta, hogy nem autómatán volt a gép és ezért még ő sem tudja, hogy így hogy lehet feltölteni, de a fényképezőn megvan viszont. Remélem kiokoskodja mert nagyon cukik a képek és gyönyörű Martinka :D .

Judy tényleg nagyon szépek a fiaid!!! Hát ha jó pár évvel fiatalabb lennék :lol: , biztos lógna a nyelvem utánuk :lol: . És ezt most komolyan mondom, nagyon aranyosak, helyesek és jól neveltek, remélem Levi is ilyen ügyes nagyfiú lesz majd!

Márti nagyon helyes kis pocid van és nagyon nő, biztos óriási lesz mire kibújik a kis gyönyörűségetek. Klassz a frizurád is azt nézegettem :) , lehet levágatom majd én is ilyenre.

Na lépek tényleg, de holnap írok mindenkinek!!!!!
Puszi és szép babás álmokat!

Anyucik: Kép

Szívtipró gyönyörűségek: Kép

Még egy szívtipró:
Kép

Anyuci:
Kép

Kriszti próbákozunk a te képeiddel is, remélem sikerül majd, de a lényeg, hogy Mártinak sikerült feltenni.

Kép
Kép
Kép

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
vikike_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?