Sziasztok!
Hú, szupi volt a tali. Viki a képekkel biztos csak késöbb tud jönni, Levi miatt.
Judy, hát eszméletlen milyen szép nagy fiaid vannak. De most komolyan nagyon szépek. Nekem nagyon bejöttek
Teccet a cserfességük, talpraesett gyerkőcöknek tünnek, amennyire ez idő alatt magismertem őket. Ismerek egy Bazsival egyidős gyereket de az olyan neveletlen és szemtelen hogy ejha. Nagyon teccet hogy velem is komunnikáltak, ha kérdeztem őket és nem bujtak a "szoknyád" alá.
Nagyon szép nagy pocid van és remélem kicsit csillapodnak a fájdalmaid és könnyebben viseled a visszamardt időt.
Márti, hogy neked is mekkora pocid lett mióta nem taliztunk. Szépen gömbölyödsz.
Hát nem irigyellek a sok vizsgád miatt, de úgy tünt hogy ez neked nem fog gondot okozni.
Jók lettek a képek, köszönjük!
Chrissyy, nagyon gyönyörű a kis Martin baba. imádni való. Nagyon örülök hogy Ti is el tudtatok jönni, és meglásd januárba a következő talin már neked is könyebb lesz
(reméljük)
Vikikém, örülök hogy veletek lehettem. Jó volt...
Bessy, köszike már tényleg sokkal jobban vagyok.
Nati
ezek bizony tipikus babás tünetek. Pihenj csak, de ez is el fog elöbb utóbb múlni.
Holnapra nagyon drukk.
Kriszta, nagyon szupik a képek. Apa kérdezte? Az meg kié? (mármint a baba) Mondtam neki látod ott a kis nuncija. Erre ő: akkor nem a mienk
Nem tudom honnan veszi hogy fiunk lesz. Na meg azt is kérdezte honnan lehet ebből látni hogy punci. Elmagyaráztam neki, bár számomra ez egyértelmű volt. És már miért lennne baj hogy feltetted a képeket? Irgum-burgum!
Szilvi? Mizújs a házzal, nagyon drukkolok!
Alexa, akkor most ragyog a ház, jöhet a mikulás. Nem fog megriadni a koszos ablak láttán ha kirakjátok majd a csizmákat.