Zsuzsa!
Kitartás
pár hét és tele leszel energiával
az az áldott középső trimeszter, de szerettem
Én még most is mindent elfelejtek, bár terhesen volt a csúcs, de azért most sem kutya
Tuti babonás párod, csak a pasiknak ez ciki és inkább veszekszik de nem mondja hogy mivan mert az égő lenne
Kb. mi is egy hója szenvedünk, pocsékok az éjszakáink. Doki szerint sincs semmi baja a tökinek
szóval én is csak értetlenkedem meg mérgelődök hogy ugyan már mi van
Először volt hogy fogzik, aztán bizti melege van, szomjas, éhes, fázik, megint fogzik, fáj a hasa, anya hiány, más már nem jut eszembe
Tesóka!
Ez nem olyan sírás hogy éhes vagyok, szomjas vagyok, félek vagy fáj valamim. Ez csak olyan nyekergés hogy vegyél fel és cipeld a fenekem és ha nem teljesíted azonnal rázendítek úgy hogy zeng a ház. Ahogy felveszem, nem telik el két perc és alszik tovább.
Tegnap lefeküdt a dr. house végére a Ricsi, éjfélig aludt, onnantól 20 percenként nyüszi. 1-kor letettem, 1.20-kor újból, 1.40-kor megint és 2-kor már tele volt a tököm és mondtam hogy nem érdekel mert csak szórakozik. És befordultam a fal felé, erre apa felkelt, megvígasztalta és felkeltett hogy adjak neki cicit
Aztán keltünk 2.45-kor, 3--valahánykor, és 4-kor már nem volt türelmem meg erőm kikelni az ágyból így közénk betettem. Eléggé kiveséztem??
Amúgy utánanéztem hogy mi van ebben a korszakban és most jött rá a drága valószínűleg hogy külön kis lény, és anya is. Így állandó létszámellenőrzést tart hogy megnyugodjon, anya van. Édes csákó
szeparácciós félelem
Megyek teregetek, aztán jövök még!