Új privát üzeneted érkezett!

És gyorsan kikúráltad őket? Nem volt para?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Nem sok időm van írni így most gyors leszek 8)

Most jöttünk haza a sétából, olyan mérges vagyok. Akkora sarat csináltak ezek a munkások az utcánkban hogy fúúúúúúúúú :twisted: :twisted: A babakocsi tiszta sár :twisted:

Tesóka!

Akartam szólni de aztán inkább csendre vágytam, fáj a fejem piszkosul, jól esett egy kis csend :roll:

Majd ha alszik a Ricsi, visszaolvasok :wink: :D

Barbi!

Szépek vagytok! :wink: :D A faterodra azt hittem először hogy a párod :oops: :oops: :lol:
Szilárd milyen pici :roll: vagyis nem olyan nagy. Szóval nagyon helyes kis srác, milyen huncut szemei vannak! De ő is még olyan baba :wink: :D :D

Tesóka!

Mi dolgod van a szájpenésszel :shock: csak nem? :roll:

Na megyek mert rombol a Ricsi, belemászik a bébihordozóba, az meg már nem bírja el és felborul állandóan :shock: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

HÁT IGEN KPTAM RÁ ECSETELÖT AZTÁN AZZAL
anha

Sziasztok!

Móni, ti is jól néztek ki, Ricsi felismert, úgy nevetett rám :D Vince szép, de én eléggé lestrapált vagyok :oops: De szombaton hátha eljutok a fodrászhoz. Faterom a párom??? Biztos hízelgőnek venné, hogy 33-nak nézted? :lol:

Apukám szerencsére ma lejött hozzánk, de így is alig sikerült főznünk :shock: Vince teljesen lefoglal engem folyton cicin lógna, úgy meg nehéz bármit is csinálni, és Szilárddal még nem foglalkoztam :oops: Nem tudom más hogyan csinálja két gyerekkel :roll: Azért örülök, hogy Szilárd már ovis.
Most pl: Vince még a séta után nem ébredt fel, alszik szépen, Szilárd meg minimax-ot néz, és utána megy aludni remélem. Így jutottam a géphez.

Encu, nekünk Szilárddal volt szájpenészünk, ecsetelőt kaptunk rá mi is, és azonnal elmúlt. Miért?

Éjjel Vince is csak fél1 fele kelt, majd reggel 5kor, a gáz az hogy én 5 óta fent vagyok, sosem alszom vissza, igaz Vince is éber már olyankor, apa készülődik már 6 körül, Szilárd is kel 6kor...szóval nálunk már reggel van 6kor...borzasztó, és a hétvége sincs másképp. Viszont Apa már immunis a gyereksírásra, tök jól alszik, így legalább ő nem fáradtan megy munkába :D

Egyébként Vince nem mindig alszik be fürdésnél, csak akkor különösen kómás volt, de persze ahogy kivettük a melegvízből felébredt.

Kép

Kép
sbarbi

Zsuzsa!

Nagyon szép Zoé! Tényleg királylányos :D :D :D

A szekrényre nem tudok vevőt.

Barbi!

Biztos felismert, tetszel neki :wink: Szilárdot is nézegette. Olyan jó, kezd megint barátkozós lenni :D :D

Ezekszerint mégiscsak jó hogy nem sikerült egyből Vincét összehozni :roll: Nagy áldás az ovi :lol: :lol:
Erről a két gyerekes felállásról Zsuzsa bizti tudna mesélni :wink: nekem csak elképzeléseim vannak :roll: :lol:
Amúgy meg ügyi vagy, úgyis belejösz hamar az ilyen "Szilárd épp nincs oviban" szutikba is :wink: :D

Jó korán keltek :shock:
Mi most 6,45-kor, mert apa megy dolizni. Ez nem is lenne korán de éjszaka óránként, van hogy fél óránként kelünk :twisted: Létszámellenörzés van, ha felveszem két perc és alszik is, kivéve ha apa el nem kezd horkolni :( :lol:

Furcsa volt látni Vincét, ahogy alszik fürdés közben :shock: :shock: :shock: De nagyon helyes és már nem is olyan pici :wink: :D :D tényleg husisodott :D

Tesóka!

Merre csavizol???

Niki!

Ti aztán nem vagytok egy otthonülők :D :D :D :D hogy bírod :shock: :wink:

képzeld rájöttem miért nem eszik a Ricsi, ízetlenek a bébipapik :lol: amióta eszik pogit, kiflit, zsömlét, sajtos stanglit, rákapott az ízekre. Szóval most sózok egy kicsit és eszik :D vagy alapból fűszerest kap 8)
Nonó miket eszik már? Ti is üvegest esztek vagy csinálod neki?

Tesóka!

Köszi a helyzetjelentést Csilláékról! Szuper hogy jól vannak!!!!! :D :D :D

Gabóékról tud valaki? Nagyon eltűnt :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Nem értem a fényképezőnket, bekapcsolom hogy ne legyen piros szem a képen de nem tűnteti el :twisted: :twisted:

Na mindegy, hogy untassalak titeket egy kicsit :wink: :

Kép Ez az új tudománya, felmászik a dolgokra :D

Kép Na ezen az ajtón sem jön be senki :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni, nagyon leleményes a Ricsi :D Most aztán végképp nem hagyhatod magára.
Igazi ínyenc akkor a Ricsi, ha a füszereset szereti, szerintem Szilárd azt eszi meg ami jól néz ki, függetlenül attól, hogy milyen az íze :roll: Na jó, egy kicsit eltúloztam...

Többiek?

Kép

Kép
sbarbi

Tényleg nem lehet magára hagyni :D

Na megyek, felklet

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Basszus! Az előbb tök sokat írtam, erre elszállt! :(

NNnna, voltunk egy nagyot sétálni, tök jó volt, én lefagytam, de Manótj nagyon élvezte.

Barbi! Majdnem ugyanúgy alszanak a pici fiaink ;) Nem egyszerű 2 gyerekkel, ugye? Húúú, nekem is remélem lesz ilyen ;) A Zsuzsa meg egy igazi stramm csaj, bevállal egy harmadikat...nem semmi! :D
JA, igen...van egy icipici penész, holnaptól ecsetelés van. :D
És nekem is 5 15kor kezdődik a nap ugyanúgy :D:D:D

Tesóka! Nem tudsz untatni a Ricsike képeivel..hihihi!!! :D

Kép
Kép
encu

Kiskarcsi 4 kiló 5 deka ;) :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Móni!
Mikortól lehet sózni az ételt???
Nonóka bébikajákat kap, mert egyenlőre nekünk így egyszerűbb, nem nagyon van időm semmire mellette, max. egy gyors összepakolásra amikor alszik, vagy ha a játszószőnyegbe van.
Neked, hogy van időd főzni Ricsike mellett? :shock:
A piros kis szerkóba egy kis zabálnivaló a Ricsike, és milyen szépen tud már állni! :D

Gabóék tegnap utaztak haza, és holnap jönnek azt hiszem.

Encu!
Az igen!!!!!!!!! Nonóka volt három hetesen 4110g, de ő ugye nagyobb súllyal is született mint Kiskarcsi.
Van ám étvágya Kiskarcsinak! :D :D :D

Kép
niki+baba

Niki! Van bizony! Most is 3x kérezett cicire.. :D Teletömi ilyenkor a pociját estére, tudja, hogy sokáig kell aludni ;) Tünemény! :D:D:D
Nonó mennyivel is született? Szerinted jó, hogy 2 hét alatt majd 1 kilót hízott? ;) :D:D:D:D Mert 3100-al hoztuk el a kórházból. De az biztos, hogy jó étvágya van. Egyre kerekebb a kis pofija. :)
Nekem is csak pakolászni van időm Karicsika mellett... Bár egyszerű kajákat össze tudnék dobni, de szerencsére anyósomék olyan tündérek, hogy naponta hoznak kaját, meg anyum is süt-főz, amikor csak tud. :D
Hűűű, lassan Nonó is fél éves lesz!!!! :D

Kép
Kép
encu

MERRE VAGYTOK???????? :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok

Katasztrofális északám volt a zoé is Százszor volt fent melete énse tudtam aludni .
anha

Sziasztok!

Földrengés van nálunk :shock: remeg az egész ház :shock:
Az árokásók verik szét az utcában a betont :twisted: :twisted:

Nekünk is katasztrofális éjszakánk volt. Eljutottam kettőkor arra a szintre hogy nem érdekel ha sír a Ricsi, de apa megsajnálta :lol:
4-kor betettem magunk közé és így aludtunk fél7-ig egyhuzamban :D :D Csodás volt :lol: :lol: :lol:

Niki!

Azt mondta nekem a védőnő hogy jobb minnél inkább kitólni egy éves kor felé. Ha most egyáltalán nem sózol még majd ráérsz 8 hónapos kortól egy ici-picit. Nekem ezt mondta anno az Anna és így is csináltam. Állítólag nagyon leterheli a picik veséjét a só.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

lÁNYOK

APA NEM NORMÁLIS MEGSÉRTÖDÖT MERT FELRAKTAM A BABA KÉPÉT AZ IWIWRE . ÉS KIAKADT . HOGY MINEK . tALÉN SZÉGYELI A TÖKÖM TUDJA :cry: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

BÖGNI TUDNÉK
anha

Jó reggelt!

NEkünk jó éjszakánk volt, 11kor evett Kiskarcsi, aztán fél 3kor és negyed 7kor :D Nagyon elégedett vagyok ;) Most a hinta van soron, abban élvezkedik :) Kis falatkám!

Zsuzsa! Mi volt a baja a Zoénak? Front? Vagy csak anyás volt?

Tesóka! Nektek miért volt rossz éjszakátok? És hogyhogy hagytad a Ricsit sírni??? Nahát!! Földrengés?? :D:D:D Fini!!!

Séta valaki? Olyan dél és fél kettő között? Hmm? :D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa! Ejha! Ez érdekes! LEhet, hogy a párod babonás?? Vagy mi baja? Ezek a hapsik... De ne törődj vele!!!! Csak ártassz magatoknak! Relax és én speciel már nézem is a képeteket ;)

Kép
Kép
encu

ENCU LEVETEM
anha

Zsuzsa! LEvetted???

Kép
Kép
encu

éS AZT SE TDOM MI A BAJA A ZOÉNAK DE EGY HONAPJA SZENVEDEK VAGY RÉGEBEN . KEZT TELE LENNI A TÖKÖM .
anha

De milyen nyűgjei vannak? Nem mondja? Vagy nem látod rajta? Doki nézte? Nem lehet, hogy valamije fáj? Bocs, hogy így tippelgetek, de ki kellene deríteni, mert így nagyon nehéz terhességed lesz...kialvatlanul, nyúzottan. És a párod is érdekesen reagál olykor-olykor...

Kép
Kép
encu

hát igen

nem tudom nézte a dr de semi

lehet hogy nö vay valami fordulopontba van mert álitolag ez is lehet . ja és apa azért is lecseszet mer mult héten elfelejtetem elkérni a nagy uh ba a butalokat és ma be kel mennem érte . semit nem tudok elintézni
anha

Persze, hogy nem! Van 2 gyereked meg terhes vagy!!! Én is mindent elfelejtettem, pedig nem kellett 2 gyerkőcre koncentráljak! Apa meg megértette... Mondd el a párodnak, hogy neked sem egyszerű, és ahelyett, hogy lecseszne, inkább segítsen. Küldjön SMS-t, vagy hívjon fel, hogy ezt meg ezt ne felejtsd el. Mi is így szoktuk..vice-verza. Nem ciki ;)
A Zoéhoz meg kitartás...és tényleg ne idegeskedj!!! :D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa!

Kitartás :wink: pár hét és tele leszel energiával :wink: :D :D az az áldott középső trimeszter, de szerettem :lol: :lol: :lol:
Én még most is mindent elfelejtek, bár terhesen volt a csúcs, de azért most sem kutya :oops: :oops: :lol:

Tuti babonás párod, csak a pasiknak ez ciki és inkább veszekszik de nem mondja hogy mivan mert az égő lenne :wink: :D

Kb. mi is egy hója szenvedünk, pocsékok az éjszakáink. Doki szerint sincs semmi baja a tökinek :shock: szóval én is csak értetlenkedem meg mérgelődök hogy ugyan már mi van :twisted:
Először volt hogy fogzik, aztán bizti melege van, szomjas, éhes, fázik, megint fogzik, fáj a hasa, anya hiány, más már nem jut eszembe :lol: :lol:

Tesóka!

Ez nem olyan sírás hogy éhes vagyok, szomjas vagyok, félek vagy fáj valamim. Ez csak olyan nyekergés hogy vegyél fel és cipeld a fenekem és ha nem teljesíted azonnal rázendítek úgy hogy zeng a ház. Ahogy felveszem, nem telik el két perc és alszik tovább.
Tegnap lefeküdt a dr. house végére a Ricsi, éjfélig aludt, onnantól 20 percenként nyüszi. 1-kor letettem, 1.20-kor újból, 1.40-kor megint és 2-kor már tele volt a tököm és mondtam hogy nem érdekel mert csak szórakozik. És befordultam a fal felé, erre apa felkelt, megvígasztalta és felkeltett hogy adjak neki cicit :twisted: :lol: :lol: Aztán keltünk 2.45-kor, 3--valahánykor, és 4-kor már nem volt türelmem meg erőm kikelni az ágyból így közénk betettem. Eléggé kiveséztem?? :oops: :wink: :lol:

Amúgy utánanéztem hogy mi van ebben a korszakban és most jött rá a drága valószínűleg hogy külön kis lény, és anya is. Így állandó létszámellenőrzést tart hogy megnyugodjon, anya van. Édes csákó :o :D :D :D :D szeparácciós félelem :wink:

Megyek teregetek, aztán jövök még!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Nekünk jó éjszakánk volt, 8tól éjfélig, majd 1-től 5-ig aludtunk, elégedett vagyok, és sajnálom akik rosszul aludtak :(

Encu, nagyon szépen nő Kiskarcsi, jövő héten majd hátha sétálhatunk együtt egyszer, és akkor meglesem :D Vince kb 4,5 kg, ő is szépen nő, és állandóan éhes, úgyhogy már két ciciből szoptatok, eddig váltott mellből evett, de most már nem elég neki 1...vagy nem tudom mivan :oops:

Niki, most olvastam, hogy Budaörsön is nyílt olyan Régió játék nagyker, de abban sem voltam még, de kiváncsi lennék nagyon rá.

Móni, Ricsinek foga jön, vagy anyahiányos???

Zsuzsa kitartás, nehéz lehet ha a párod egy kicsit sem támogat, azért örül a babának, nem?

Kép

Kép
sbarbi

Ez a vonalzó :shock: visszafele jár vagy megált :twisted: nem értem miért a 9nél dekkol :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Én is most olvastam a Régiót, a tesco mellett van valahol. Állítólag jó, a szórólapjaikon vannak jó és olcsó dolgok de még nem voltunk mi sem, de szerintem be fogunk térni a budaörsibe :wink:

Barbi!

A két felső kettes indult meg, egyre fehéredd és dagadtabb de az egyértelmű mikor az fáj neki, olyankor tekeri a fülét ezerrel. Szerintem anyahiány, mintha nem lennénk egész nap együtt :twisted: :D :D :D :D

Szépen hízik Vince is, akárcsak Kiskarcsi. Én már elfelejtettem mennyi volt 1 hósan a Ricsi :oops: megnézem mindjárt (nincs kedvem teregetni :oops: )

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na megnéztem, egy hósan a legény 4580 gramm volt (3720-al született) :D

Niki!

Amúgy egyáltalán nincs időm szinte semmire, csak akkor ha alszik a Ricsi. De az meg csak halk tevékenység lehet. Szóval nem állok a helyzet magaslatán :oops: :oops:

Főzni szinte nem főzök, ha párom itthon van kaja időben akkor ő főz, a Ricsi meg kap üvegest, de volt már rá példa hogy aludt a Ricsi és akkor mentem le kaját csinálni. De az olyan macerás, ha sír akkor otthagyni mindent. Nem tudom mások hogy csinálják :shock: :roll: :oops: De úgy tervezem, hogy amikor már velünk eszik a Ricsi akkor este megfőzök majd vagy legalábbis félkész állapotra hozom. Persze nekem még főzni is meg kell tanulni, alig tudok pár dolgot elkészíteni :oops: sütini viszont szeretek sütiket, dehát azt nem ehetjük mindig 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szépen eltűntetek :shock: :twisted: :wink: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

HAHÓÓÓÓÓÓÓ :idea:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

NAvégre!! Egy kis élet ;)

Barbi! Gyertek, bizony! Jó nagy a Vince is...és tök örülök, hogy Kiskarcsi sincs lemaradva ;) Ja, ő is folyton éhes, kivált este meg reggelt van fél óránként cicin. Biztos este éjszakára készül, reggel meg pótol ;)

Tesóka! Kemény éccakád volt akkor :D Nem irigyellek, de biztos nálunk is lesz még ilyen.. :shock: :lol:

Nem megy valaki sétálni? :D Mindig csak én megyek? ;)

Ja, Niki, Tesóka! Van egy olyan könyvem, hogy Csecsemők szakácskönyve. Kölcsön tudom adni, ha valaki megnézné, egy védőnő írta és állítólag jó.

Na, ebédelek én is, mert a kicsi most fejezte be ;)

Kép
Kép
encu

T! Itt vagyok!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

HHHHHhhmmmm???

Kép
Kép
encu

Most akkor én untatlak titeket ;)

Kép Ez a hinta...hogy milyen jó!!! :D

Kép
Kép
encu

Encu! Nagyon aranyos Kiskarcsi a hintában, mosolyog :shock: :D Nagyon ügyes!

Mi már ebédeltünk, fél 12kor, mondom akkor öltözés kimegyünk a kertbe, felöltöztettem Vincét kivittem a babakocsiba, előtte aludt, aztán Szilárdnak segítettem, végre kiérünk alig vagyunk kint Vince nyüszög, gondoltam éhes, bejöttünk, levetkőztettem, beraktam a kiságyba, és már több mint 20 perce szunyál... :shock: :lol: Nem vagyok képes összehangolni a két gyereket :oops: , de most Szilárd is lefeküdt aludni :)

Szilárd választotta a saját vonalzóját, de ahogy nézem ez sem jó, Dumbó is a 9-esnél van, holott már inkább a 10-esnél kéne állnia.

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

megjötem
pestre kelet mennem a beutaloért . laborba .

hát igen apa rengeteget dolgozik aztán enyi a töbi már nem érdekli . Azt mondja örül a babának éni ig érzem csak ö ezt amig nem kézenfoghato . nem tudja hova tenni .
anha

hát lányok én ezt nem értem . Apa teljesen ki van akadva most hazafele a kocsiba is telefonon azt monta mekora szart csináltam a képel és nem érti hogy én mit nem értek én semmi kivetni valot nem . csináltam ezzel ugy godolom . de nem tudom most ngyon kivagyok bögök mint egy kisgyerek és hát ha nem lnne gyerekem lelépnék az tuti . :cry:
anha

meg kel nyugodom mert egyszer megfogatam hogy soha töbet nem sirok elötte. és mindjárt ithon van . .

meg titeket se akarlak továb terhelni ez az oldal lasan csak velem lesz tele
anha

Hali :D

Séta ma elmaradt, akkorát játszottunk a Ricsivel :shock: tiszta kosz lett, átöltöztettem kapott cicit és alszik is :D

Tesóka!

Mekkorát mosolygott Kiskarcsi :lol: zabálnivaló :D :D :D nagyon helyes kiskrapek :wink:

Zsuzsa!

Kicsit tényleg fura párod :shock: :shock:
Nem leeht hogy ő még titkolja esetleg, nem szolt még róla senkinek és így Te meg ország-világ elé tártad? Ez csak tipp, amúgy tudod, hülyék a pasik :wink:

Írjál csak nyugodtan, sőt, írjál, írjál és írjál!! Ha örömöd van azért, ha bánatod, azért :wink: Jó kibeszélni :wink: :D
A hormonok meg csak úgy dolgoznak, mi?! :lol:

Majd írd meg a fejleményt, hátha elárulja párod mi a baja!ok? :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Több kép nincs, Tesóka??? :shock: :shock: :shock: :wink: :D méééééééééééééééééég :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki, köszi az infót a Gabóékról :wink:
A piros szerkó pizsi :D
Ma is csaviztok? :wink: :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa! Kérdezz rá konkrétan, hogy mi baja!!! Ez így nem megoldás!! ÉS gyere, panaszkodj nyugodtan! Mi mindig meghallgatunk...és együtt is érzünk, mert NŐK vagyunk ;)

Tesóka, mi voltunk sétálni...én sz@rrá fagytam, a kicsi meg élvezte nagyon :) Még képet? :D Hmmmm...rajta vagyok, ok? ;)

MErre vannak a többiek és mi lehet Szisszel? Már bizti babázik, nem? ;)

Kép
Kép
encu

Remélem nem dupláztam ;) Kép Szunya :D

Kép
Kép
encu

Hát merre vagytok???

Kép
Kép
encu

Encu nagyon ari karcsika
anha

Zsuzsa, köszi! ;)

Megoldódott a problémád?

Kép
Kép
encu

még mindig nem értem teljesen holnap leirom mt mondot
anha

Ok. Várom, mert ha nem baj, nagyon érdekel, hogy mitől volt így kiakadva... :shock: :oops: :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de gyorsba haza utaztunk és otthon mindent csináltunk csak nem neteztünk! :lol: 8)

Zsuzsa!
Én is arra gondolok amire Móni,hogy lehet a párod nem mondta el még senkinek, mert félt téged! :wink:
Azért holnap várom a beszámolód!
Nincs szükséged utrogestanra, mertnekemvanegyhavibontatlanom!

Vagy esetleg valaki másnak, vagy ismerősnek?
Ingyen odaadom,de 2008 márciusáig jó!!!

Móni!
Múltkor ott mentünk a tesco hátamögött és nyakig sáros voltam! :shock:
nem csodálom, hogy olyan mintha földrengés lenne, annyi gép ott egyrakáson! :shock:

Encu!
Kiskarcsi gyönyörű!!!

Barbi!
Jövőhéten tényleg meglátogatunk titeket!(meg Encuékat is! :oops: )

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?