Új privát üzeneted érkezett!

Orsi DRága!
Kicsit megkésve,de BOLDOG NÉVNAPOT GERGŐNEK! :D

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Képek:
Kép A nagy karcsonyfa lábánál
Kép Család
Kép Dumbo és Berci
Kép Kép A bálna száján túl miniatűrben voltak jelenetek mesékből.

Felvonulás:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó sok kép, bocsika. :oops:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Végre sikerült elintéznem az ultrahangot:) A lényeg h minden rendben van. Kicsit kalandosra sikeredett mert Robi vitt be reggel Pestre de mivel ő is ment dolgozni már fél 9-re beértünk holott csak fél 11-re volt időpontom. Amikor odaértem azokat a csajokat hívták be akik ott feküdtek a kórházban aztán egyszercsak elviharzott az orvos. Fél 12-kor ért vissza mint kiderült egy császárhoz hívták. Utána megcsinálta a vizsgálatot, láttam a fejét és a gerincét, éppen hason feküdt. Utána kiderült h pont ez az az orvos aki nem tudott két hete kijönni Érdre:) Sajnos képet nem adtak, így nem tudom nektek megmutatni. Kocsim még mindig nincs kész, nem is tudom h mikorra lesz. De gáz nagyon.

Egcsi,
Nagyon jók a képek, én is szeretnék elmenni Disneylandbe:) Köszi a biztatást. Legközelebb két hét múlva kell mennem az AFP-s vérvételre.

Manóci,
Ma reggel Robi hozott be de teljesen más irányban dolgozik sajnos. Du meg azért gáz mert neki kétszemélyes az autója és nem tud egyszerre manóért is menni meg értem is.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi :)

Örülök,hogy minden okés! :D Tudom milyen rossz autó nélkül, remélem hamar kész lesz!
AFP :roll: Itt nem kötelező, egy okkal kevesebb az idegeskedésre. Remélem jó lesz az eredmény! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,de szupik ezek a képek :) :) Nagyon klassz lehet, azért a kinti az igazi :wink: Eszti hogy élvezné....... :) meg én is :lol: :lol:
A Kis családod is nagyon édike :wink:

Andi,
UH :) tök jó!Úristen, hogy megy az idő, már AFP??? :shock: Nem semmi!De ne izgulj minden okés lesz, miért ne lenne?! :wink:
Kocsi, hát drukkolok, hogy mielőbb meglegyen, főleg mire megint hideg lesz.Most holnaptól ugyanis 12-14 c-okokat mondanak!
Ez se jó azért, hogy megint egy nap meleg, aztán hideg.....
manóci

Manó :)

Itt is 15 fok körül van. :? Jól lehült az idő, a 25 fok után olyan, mint egy fenékberúgás. :roll:
Tutter élveznéd te is Disney-t. A 6O éves szüleimnek bejött. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szép napot :)

Egcsi!
Jó lehetett :) Nem is mutatom meg Mírának mert akkor nem lehetne innen elzavarni,ugyanis nála most Dumbó a nagy kedvenc :)
Ugye nálatok kötelező a Prevernar nevezetű oltás? Bencének nem volt baja tőle (itthon 2,3,4 hós korban ajánlják pneumoccocus ellen) ?

Andi!
De jó h. minden rendben :) Már Afp :shock: de rohan az idő :) én úgy szerettem pocakos lenni :lol:
Kocsi :evil:

Orsi!
De magázni sem magáztalak még :) Nekem is vannak ilyen kiborulós napjaim :wink: Hogy vagytok?Már mindenki egészséges?
Gergő jár óviba?

vége a 20 perces alvásnak mék :)

pusza

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vera!
nem sikerült végig olvasni! :oops:
Ezt az oldalt azért átfutottam! :)

Egcsi!
Szépek vagytok, és a helyszín sem utolsó!
Mozogni meg majd fog a csemete!

Manóci!
Gratula Hannusnak!
Aranyosak a fotók! :lol:

Orsi!

Én nagyon le vagyok maradva! :oops: Ettől még látoma képeket, és azt is milyen szépek a gyerekek!
Ovi. Azt hiszem még velem is előfordul majd ilyen kitörés, igazu egyenlőre csak viszem és hozom Olivért. Majd ha komolyabb kapcsolat lesz, jöhet a konfliktus is.

Kostyika!

Tudom mit érzel az autóval. Az enyém is halódott, 18 éves, kötődés is van rendesen, hiszen azóta a családé, amióta hazahoztuk Apuval a grazi szalonból.
Így viszont már tartottam tőle, hogy akkor adja meg magát, ha két kölökkel utazom, így azt a fájdalmas döntést kellett meghozni, hogy új autót kell szereznem. Csak három hétig aludtam 2-3órákat, azt is rosszul. :(
Viszont Apu visszaveszi, így nem kerül akárhová a járgány, nekem meg decemberben kell mennem átvenni az újat. Remélem viszi a lécet, mert kiautóm etalon lett!!!! :)

Annyi minden van, hogy hű, meg ha!
Marcival megkezdtük a heti két de. 1 óra bölcsit. Kemény. Üvölt mint a sakál, első alkalommal 45 percig vergődött. Szó szerint. remélem azért majd megszokja lassan, nem sürgetem, de az itthonlét már kevés neki, de egyenlőre még nem jött rá, miért is jó a bölcsi. Majd lassan.
Most már legalább nincs úgy megsértődve mint korábban, amikor kijön.
Túl vagyunk az első nagy lázán is. Épp egy bölcsis de-t követő szundi után. Tiszta forró volt, 39,1. meg is ijedtem, mert Olivér lázgörcse mély nyomot hagyott bennem, ám szerencsére két nap és túllett rajta. Persze Olivér is betársult. Orrfolyás, hurutos köhögés.
Büszke vagyok Olivérre, mert két hónapig járt oviba minden kehesség nélkül! :) Úgyhogy szerintem köszönet bölcsinek érte! :)

Volt Marci névnapi ünnepség, aztán Olivér. Neki kukásautós párnahuzatot varrtam. Barkács, de használható. Tépőzárasak a kerekek és a kukák, így pakolászhat. Ráadásul a kukatér az autón zsebes, úgyhogy oda is pakolhat. mamától is kukásautót kapott. Azt hiszem már egy egész gyüjteményünk van.
Kukásautós bögrét hármat csináltam, üvegmatricából a wc-be, legyen mit nézni pisilés közben, játék kukásautó 4-5, különböző méretekben és fazonban, és most a párna.
ÉS NEM UNJA!!!! :shock:

Most keresztszemezek az advenzi naptár leendő zsebeire. Orsi!!! Kő kemény meló! nekem legalábbis mindenképp!

Futni is futunk még Pamaccsal, hála neki. Én már az egy hónapot sem csináltam volna végig, most meg már lassan kettőnél tartunk. Inkább kifárasztom, minthogy unalmában megzabálja teljesen az előkertet! :shock:

No megyek, mert még van 23 és 1/2 zsebnyi keresztszemem! :oops:

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vera :)
Nem volt semmi különös, egyszerre kap 3-4 dolgot, úgyhogy fogalmam sincs mire lenne reakció, ha lenne. :? A múltkor volt egy kis hőemelkedése, ennyi.

Eszter :)
Párnáról képet!
Kukásautó mánia :D Nálunk szimpla autó mánia van, a dinók most hanyagolva. :)
Futás:Ügyes vagy! :wink:
Milyen autód lesz?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Próbálok egy gyorsat. :wink: Sajna nem nagyon jutok ide,Bence megint beteg(kruppos köhögés),itthon van egész héten,és nyúz. :? Tegnap óta jól bedagadt az egyik szemem (belső árpa),most már az arcom is kezd,és rohadtul fáj!!!!! :evil:

Egcsi:füled teljesen rendbejött? KÉpeid nagyon jók,irigy vagyok nagyon.Szépek vagytok!!!!! :D Hú,ma nálunk is nagyon hideg volt.

Andi:örülök,hogy minden ok.Rókakoma hess...... :wink:
Autód: :evil:

Eszter:de jó,hogy jöttél!Bencének nincs semmi mániája,bajban is vagyok az ajándékozással. :shock: Futás: :lol: Tényleg,milyen autód lesz?Vadiúj?

Manó:édesek és gyönyörűek a lányaid! :lol: Négykézlábhoz gratula!Képet várjuk!

Orsi:lehet,hogy túlreagáltad a dolgot,de valszeg én is így tettem volna. :? Tényleg elfelejtettem a képekre reagálni,nagyon szépek vagytok. :oops: Én sem szeretem ha egy kisfiúnak hosszú a haja.Meg azt sem,ha fülbevalója van.Nagyon maradi vagyok? :shock:

Timi:meggyógyultatok?

Vera:még nem volt táncvizsga,ha minden igaz,9-én lesz.Sajna lehet,hogy a mostani hétvégét ki kell hagynom,brutál a fejem,és nagyon fáj is.

Na,ez volt ezen az oldalon,ennyire emlékszem.

Puszi a többieknek is:Anikó
vakili

Anikó :)
Jobbulást neked és Bencusnak! :(
A bal fülem rendbejött, a másik viszont most kezdi a műsort. :(
Bence is náthás,már megint. :?
Voltunk a játékboltban, Berci minden kupac játékra azt mondta:"Ez nekem kell!" Kapott egy trambulint-így hívják azt a kerek ugrálót?- jó lesz levezetni az energiáit. 8) Ha nagyon unatkozom még én is használhatom. :D
A bérelt autóban találtunk egy lépésszámlálót, egyszer magamra csatolom, kíváncsi vagyok mennyit megyek egy nap. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:füled:ajajj,az nem jó! :?
Bence a reklámújságokat bújja,és mindenre mondja,hogy ilyet kér a Télapótól. :? Szegény Télapó csődbe megy! :twisted:
Lépésszámláló hogy áll? :lol: Érdekes lenne egy felmérés,hogy kisgyerekes anyukáknál mennyit mérne. :wink:
Trambulint kipróbáltad már?
Te Bencédnek is jobbulást!Én már azt hittem,hogy kifelé megyünk belőle,de sajna ma belázasodott Bencus,és borzasztóan köhög,el kell kezdenünk az antibikát. :( Az én szemem meg úgy fáj,viszket,brrrr.... :evil: Többen megkérdezték,hogy apa bánt-e el így velem.Nem is szívesen megyek ki a lakásból. :shock:

Pussz,és gyertek!

Anikó
vakili

Gyorsan, nehogy lekéssem a kávédat. :D
Lépésszámláló még nincs beizzítva, de kipróbálom. :D A trambulint próbáltam, de 3 ugrás után abbahagytam, nagyon lötyögtek a tejeszacskók. 8)
Továbbra is jobbulást nektek! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:kávé megvolt! :lol:
Jól nézhettél ki a trambulinon.Berci mit szólt? :P
Bencének azóta nem volt láza (kopp-kopp...),de az éjszakánk katasztrófa volt.Fél 4-től 5-ig nem aludtunk.utána is kis részletekben,pedig nem volt semmi baja,csak simogatott,puszilgatott,forgolódott. :evil:

Szép napot:Anikó
vakili

Sziasztok :D

Rovid leszek es ekezetek nelkuli, mert sajnos bekrepalt a nagy gepunk es most a laptopon gorcsolok, de nagyon utalok ezen irni, ugyhogy bocsi elore is a rovidsegert. :oops:

Aniko
Sajnalom a szemed! :( Bencuskanak is es neked is jobbulast!
Nalunk volt 1 het nyugi, aztan Flora megint benathasodott, de most egyelore csak ennyi, remelem nem is lesz komolyabb!
Telapo csodben :lol: 8) En eldugom az ilyen ujsagokat, egyelore megusztuk, de ha elmegyunk a boltba azert van probalkozas. Es ez a csomo csokimikulas! :evil: Tok kicseszes az anyukakkal, mert allandoan megy a hiszti mar a bejarattol. :evil:

Egcsi
Tok jok a kepek! Irigykedek nagyon!
Fuled :(

Andi
Orulok, hogy minden ok es vegre eljutottal. :D
Kocsid :(

Eszter
En is nagyon kivancsi vagyok a kocsidra, milzen lesz?

Mano
Pusssz :D

Nalunk Flora nathajat es az en idegi bekasegge alatt letezesemet leszamitva minden ok. Sajnos most nagyon nem birom osszekapni magam, Gergo dragam is gyepalja az idegeimet, szoval neha legszivesebben elmennek jo messzire es csak aludnek-aludnek-aludnek.... :roll:

Ja, most himzes helyett mozaikozok, a Hugieknak csinalok utcatablat, h kesz lesz majd megmutizom. :D

Most ennyio voltam, ebedet kell csinalnom.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Hali!:)

Sehol senki? :?
Csak azért, hogy megtörjem a hallgatást, dobok fel 2 képet. Egyik Berci, másik Bence majdnem 4 hónaposan. Kép Kép Hasonlóság? :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:mindjárt jobban esett a kávé reggel. :lol: Édesek,gyönyörűek,és nagyon hasonlítanak egymásra.Most melyik melyik? :shock:
Füled??????

vakili

Fülem ok, pár napja kicsit fájt, de nem lett belőle semmi komoly. :)
Bence volt taknyos kicsit, de már ő is jobban van. :) Első kép Berci, második Kisbence. :wink:
Ti hogy vagytok? Szemed? Bence láza?

Timi :)
Merre? Már ezer és egy éve nem írtál. :? Suli? Csajszik?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi :)
Flóra meggyógyult már? Utcatábla? Nagyon kis ügyes vagy. :wink:

Kocsid? Rókakoma elhúzott már tőled? :wink:

Hogy van az aprónép? Bálint mindjárt 2 hónapos....rohan az idő. :roll:

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

halihó!

Egcsi!
Bálint kötőhártyagyulladás ma már gyönyörű a szeme,elméletileg holnap oltás a 2 hónapos szülinapja alkalmából :) Míra náthás,dokinéni azt mondta ne vigyem oviba.adom a c vitamint és ennyi.De kissé idegbeteg vagyok,pénteken megkaptam Mírától h. másik anyukát szeretne,mert én sokszor vagyok mérges :oops: s igaza van.
A képeken szereplő kispasik édik.Én fordítva tippeltem volna :)

Orsi!
Utcatábla keresztszemesből ? :shock:

Anikó!
Bence meggyógyult? depi ugye múlóban??????
no lépek Nagytesót szeretgetni,míg a kistesó alszik :)
pusz

KépKép
viranka

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

Képek gyönyörűek! :D

Vera
Tényleg kilehetsz, mert nem olvastál le rendesen. :wink: MOZAIK 8) :lol: A praktikában volt és megpróbáltam, egész jól haladok, az Antalhegyi már meg is van. Egyelőre nem fotózom le nektek, mert még nincs kifestve, de ha kipróbáltam a fugát, akkor nekikezdek a festésnek és akkor dobok egy képet, hogy jobban értsétek miről is van szó.

Bocsi lányok, azt hittem hagynak majd írni, de mégsem.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Egcsi, fiúk cukik, mint 2 tojás :D :D

Vera,nagyon jók a képek nálatok is :wink: Mira beszólás :? szeretgesd meg!Bár én nem osztom az észt, mert nekem ugyan nem mondott ilyet Eszti, de nekem soxor lelkifurdim van, hogy türelmetlenebb vagyok vele, és nincs időm foglalkozni vele kettesben!Még jó, hogy tök jól eljátszik egyedül is, de akkor is.Néha úgy sajnálom :cry:

Orsi, :wink: :)
manóci

Nagyon jók a képek! Hasonlítanak a porontyok! :wink:
Mírabeszólás :? Biztos nagyon rosszul esett, de az is tuti, hogy a tőled telhető maximumot megteszed, hogy mindkét manó kapjon belőled eleget. Néha nem jön össze. Nálunk sem. :?

A fentebbi neked is szól! Nekem is van lelkifurim, de nem tudunk többfelé szakadni. Most itt vannak a nagyszülők, de így is sokszor én kellek, mert anya csak egy van! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Anikó kávéjához egy vigyor:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Tegnap írtam egyet, de utána nem tudtam elküldeni, így kikapcsoltam. :evil:

Hulla vagyok, kedvetlen vagyok, mérges vagyok...

Lilla tüszős mandulái után én lettem beteg, és most Csengő! Senkire nem számíthatok, csak saját magamra. Tegnap a beteg kicsivel mentem a nagyért az oviba. Anyós vigyázott a kicsire délelőtt, amíg én a városban voltam. Nem szórakozni mentem, hanem kifogyott az elem a fülhőmérőből, elfogyott a nurofen, és a sulis beadandómhoz kellett még ez-az. Szóval semmi kikapcsolódás, csak loholás boltról gyógyszertárra...Erre anyós hívott már háromszor, negyedszerre már azt mondta, hogy a gyerek hiányol engem, áll az ajtónál, és mondja, hogy anya, anya. Megjegyzem a gyerekem nem szólít engem meg. Nagyon sokmindent mond szépen, sokkal többet beszél, mint Lilla ilyenkor, de engem nem szólít. :twisted: Ugye, ha már nem jövök haza, talán a lelki terror segít...Nagyon dühös vagyok. De még sorolhatnám, hogy miket képes csinálni pusztán nemtommiből. Nincs egyébként vele semmi gond, bármit megcsinál, de a gyerekekkel nem tud, vagy nem akar foglalkozni.
Ezért ma reggel nem hívtam át, nemérdekel alapon, mondtam, hogy ha nincs más, viszem őt is az oviba. Ricsivel megbeszéltük, hogy itthon marad, vigyáz rá, míg elviszem Lillát. Még így is beér nyolcra, kocsival megy. Erre itt mászkál idegesen, keresi a telefonját, egy jó szava nincs. Hát basszus, elegem van, hogy mindenki velem szemben dühöng. Mindenki menjen a búsba, dühöngje ki magát, nekem nincs erre szükségem. Senkire nem számíthatok, csak saját magamra. Csak ilyen esetben nem tudok szétszakadni. Mert egyébként mindent megoldok egyedül, de nem akarom a majdnemtüdőgyulladásos gyereket hurcolni a hidegbe. Persze Ricsi sem akart semmi rosszat, de idegbeteg lesz, ha úgy érzi, hogy nem ér be időben. Az nem számít, hogy tegnap fél kilencre ért haza, mert Pesten voltak a főnökével...ááá, na mindegy. Nem bírom a bezártságot, így meg pláne nem, hogy a gyerek vagy rajtam fekszik, és sír, vagy rajtam fekszik és nyöszörög. Ennyi választási lehetőségem van. És millió dolgom lenne, a lakás szalad, és én nem tudom csinálni, mert nem bírom hallgatni, hogy közben üvölt a gyerek. A suliban már vizsgázgatunk, most hétvégén is lesz egy. Le kell adni három-négy beadandót, amiből egy van csak készen. Aszsem széthullok...

Egcsi!

Azért szerinte annyira nem hasonlít Bence Bercire. Bár lehet, hogy csak azért, mert én ismertem a kicsiBercit. Bencének nincs olyan tipikus Botiapufejformája. :oops: A szemük viszont a tiéd. És Berci áldott jó gyerek volt kicsinek, hát ahogy Bence vigyorát nézem...felkötheted a gatyát. :lol:

Vera!

Gyerekek nagyon szépek. Nekünk nincsenek ilyen idilli képeink, Lilla nem szeretgeti tesót. Még ott nem tartunk. :? Azért néha nyom neki egy-két puszit...
Lilla csak annyit szokott mondani, hogy "anya, jó leszek! ugye holnap már nem leszel mérges?" És ilyenkor a szívem szakad meg, és belegondolok hogy miért is üvöltök állandóan... :?

Mennem is kell, Csengő nagyon csendben van

Puszi Mindenkinek, annak is, akinek nem írtam! Ja, Orsi, a fiad és lányod nagyon szépek!!! Ha eddig nem írtam volna még. :oops: 8)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi,fel a fejjel :( tudom ez neked nem vígasz azért mégis megírom, hogy én is mindíg csakis magamra számíthatok!!!!!És persze az akkor tetőzik az emberen amikor baj van, betegség és tényleg nagyon jól jönne a segítség!Úgyhogy ÉN nagyon megértelek! :cry:
Soxor irigykedem is azokra kiknél ott tud lenni mindíg segítség, mama vagy anyós személyében, és el tudnak menni gyerekek nélkül csak vásárolni, gy. szertárba, vagy bármit elintézni!Nálam ilyen szinte sosincs :( Anyuék messze laknak, és igaz hetente elvileg kijön, de persze ha nem jön közbe semmi, mert igaz én vagyok itthon 2 kicsi gyerekkel, de mivel a nővéremmel lakik anyu ott meg van egy 11 éves fiú gyerek aki örökké beteg :twisted: ezért igazán sose tudok tervezni, mert akkor tuti, hogy a kissrác is beteg lesz, és anyunak meg természetes, hogy mivel együtt laknak, hát akkor ugye engem mond le! :evil: Ettől már kivagyok, és soxor bőgök is, de nem tudok mit csinálni!Anyós meg.........no comment!Nemtom ő igazán miért nem jön sűrübben.Pedig megtehetné,Igaz ő se lakik közel, de nyugdijas, kocsija van, egyedül él.Na mindegy.Már szóltam finoman többször, most mit kéne még tennem?!Inkább hagyom.Ő kb. 2 havonta jön ki 1 napra, és az is általában hétvége :( mikor ugye férj is itthon van.Szóval nagy segítség!Jó, ha el akarunk menni valahova este, ritkán, akkor mondjuk kijön, itt alszik vigyáz az alvó gyerkőkre.
Na, most én is kipanaszkodtam magam, de érezd nem vagy egyedül :wink:
Szóval jó annak akinek ilyen gondja nincs :(
Ja, és még így is le a kalappal előtted, hogy tanulsz!Na, én abba már tuti belehülyülnék, nem is bírnám :? :oops:

Egcsi,köszi :) pussz
manóci

Timi,
Bocs ha buta a kérdés de nem tudná a férjed vinni Lillát? Vagy ő is olyan mint az én lányom h csak anya vihet:)

Egcsi,
Szerencsére róka kóma elment haza az erdőbe:) Már ideje volt. De a gyomorégés itt maradt változatlanul. Erre nincs valami homeós bogyó? Kocsimról ne is beszéljünk, talán-talán holnap du. Mondjuk ma reggel a tükörjégen nem is sajnáltam h Robinak kellett elhoznia. Édesek a te pasijaid is:)

Vera,
Nagyon édesek így együtt:) Remélem h nálunk sem lesz nagyon féltékenykedés. Pont ma reggel leszólított az egyik óvonő h tényleg lesz kistesó mert Veronika minden nap elmondja h képzeld óvonéni, anyával babát várunk:))))) Reggel kérdezte tőlem is h ő bemehet-e a szülésre:)

Manóci,
Nekünk is van ilyen IKEA-s ágyneműnk:)

Orsi,
Gyorsan fejezd be azt a mozaikot és tegyél róla képet, kíváncsi vagyok rá.

Képzeljétek hol voltunk tegnap, az egyik ismerősöm szólt h van a Művházban ovis tánc. Mivel Veronikát nagyon bántotta h az oviban nem járhat, gondoltam elmegyünk és megnézzük. Nagyon tetszett neki, azt mondta h szeretne járni. Hát majd meglátjuk, hétfőn és péntekenként van foglalkozás.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,jó, hogy már jobban vagy :) innentől lesz élvezetes a terhesség Kép
Ágynemű :wink:

Gyomorégésre:igaz nem homeos, de kismamák, és szopis anyák is ehetik :wink: a Rennie antacidum.Szét kell rágni, és legalább egy fél pohár hidegvizet meg kell rá inni!Nagyon jóóóó.Nekem Esztinél égett a gyomrom meg a nyelőcsövem, de nagyon.Én Renniet szétrágtam olyankor, és kb. 5' alatt elmúlt :)
manóci

Timi :)

Hát mindig is tudtuk, hogy anyósod nem egy Mary Poppins. :?
Jobbulást Csengének! Kitartás! :)

Az öcsém kislánya is táncikál-4 éves-nagyon szereti! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

KÉZ-MŰ - Iparművészek karácsonyi vására

Helyszín: Iparművészeti Múzeum - Budapest
Dátum: 2007. december 7-9
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
ELÉRHETŐSÉGEI
Budapest IX. Üllői út 33-37

Telefon: 456-5100
Tel/fax: 217-5838
Titkárság: 217-3272

Közönség: 456-5171
Honlap:www.imm.hu
E-mail:muzeum@imm.hu

Ez a régi hagyományokra visszatekintő vásár abban különbözik a karácsony előtt városszerte megrendezett vásároktól, hogy a közönség egyedül itt találkozhat közvetlenül a művésszel, a tárgy alkotójával. Így, még ha nem is vásárolnak, egy-egy személyes találkozás élményével gazdagabban térhetnek haza a múzeumból.

A látogatók a háromnapos rendezvény folyamán naponta kétszer – délelőtt és délután - felcsendülő zenét hallgatva, forralt bort szürcsölgetve gyönyörködhetnek az iparművészek által feldíszített hatalmas karácsonyfában.

Szombaton és vasárnap szeretettel várjuk a gyerekeket is, akik karácsonyfadísz, ablakdísz, apró ajándékok elkészítését tanulhatják meg, és elsajátíthatják a csomagolás fortélyait is

Kép

2007. december 1-2-3.
II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért
Az Iparművészeti Múzeum, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Formatervezési Tanács 2007. december 1-jén 14 órakor nyitja meg a "II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért" című pályázati kiállítását. A tárlat nyitva tartása alatt játszóház működik a művészek irányításával.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Csak egy gyorsra:Egcsi:köszönöm!!!!!!!Nagyon cuki! :lol: :lol:
És pont most nem tudtam jönni. :evil:

Bocs,de hulla vagyok. :cry:

Anikó
vakili

Rövid leszek, mert mozaikoznom kell, tegnap már kifestettem a zöld részét, ma jön a narancssárga és holnap nappali fénynél csinálok fotót. :D

Timi, Manó
Hát igazán sajnállak Titeket!!! De komolyan! :( És ilyenkor nem is lehet sok mindent mondani, csak azt, hogy kitartás és Timi próbálj tényleg nem szétesni, vigyázz magadra!
Abszolút megértelek Titeket, mert én még segítséggel is totál le tudok merülni, és a szétesés határán vagyok néha, a lakás itt is szalad, szóval ha Anyukám nem tudna jönni, nem is tudom mi lenne. :roll: És ezért is félekk icsit az újra munkába állástól, mert akkor még kevesebb időm lesz....de erre még most nem is akarok gondolni sem! :cry:

Egcsi
Ez a vigyori kép egész szuper!! :D
Nekem is nagyon hasonlítanak! És én is fordítva tippeltem volna a képek láttán. 8)

Andi
Végreeeee! Mármint rókakoma távozása! Hipp-hipp-hurrrrráá! :wink: Gyomorégésre a barátnőm is azt használta, amit Manó.

Nálunk változatlanul taknyos Flóra, igaz már javult, Gergő meg megint köhécsel, de a doki engedte oviba. Már nem is reménykedem, hogy jobb lesz ez a tél, erre számítok végig. Ez van. :?

Puszi mindenkinek, hív a kötelesség.

Orsi

avocado

Várjuk a mozaikos képet. :wink:
Mit mondhatnék, jobbulást nektek! :roll:
A munkábaállástól én is tartok, de még van egy pár hónapom. :? A gyakorlat miatt már februárben kiderül, hogy bírom majd a strapát, mert az már napi 8 óra csak éppen nem fizetnek. :( Igazán egy félállást bírnék elképzelni, heti 3 nap, akkor talán a kecske is jóllakik és a káposzta is megarad. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ma voltunk oltáson, és végre megkaphattuk!Lagalább túl vagyunk rajta! Kép Kicsit ugyan még szörcsizünk, de a tüdeje teljesen tiszta!
Ja, és 4650g, 57 cm! :lol: :lol: csak növünk :wink:

Orsi,drága vagy!Már ezek a megértő szavakl feldobnak!!!
Na én pont ezért, csak 6 órában fogokl asszem dolgozni!Mert 8-ban sosem érném utol magam a 2 gyerekkel! :?
manóci

Pinduri. :D Mennyit híztatok múltkor óta? Meg volt elégedve a dokinő? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Timi,Manó :( :evil:
Nálunk most perpill fordított a helyzet,Apuka a teljesen passzív :(
Apámék sokat segítenek Robi meg szinte semmit.Valamelyik nap is hazajött ugye 1/2 óra wc,aztán kaja,fa lehordása pincébe(most még kazánnal fűtünk amíg van fa :) ) majd feljön megnézi leveleit,elkezd minden szart letölteni és már 6 óra.Közben picit Bálintozik,Mírát elhajtja,szegénykém kiakadva :( Mikor mondom neki este (mert gyerek előtt nem veszekszem vele)h. milyen szemét volt és Míra annyira várja mindennap,a szememre veti h. én ezt nem mondtam neki :shock: Pedig annyira egyértelmű ahogy apjáért rajong a kiscsaj. Hétvégén el nem vinné a 2 gyereket sétáltatni,hogy végre kipihenhesseem magam,csak egy órát aludhassak,Ő is fáradt :evil: Ja és jön azzal h. neki naptárt kell csinálnia,most nem ér rá semmire.Este meg játszik sokáig van úgy h. hajnalig :evil: Kissé fusztrált is vagyok,de sok minden összejött még pluszba,de mindegy,majd túl leszünk ezen is :)

Mi kedden voltunk 2 hónaposak,oltást is kapott Bálint. 6,2 kg-nak mérték :oops:

Manó!
Hannus már megduplázza a súlyát nem? Olyan édi méretei vannak :)

Timi!
Azt gondoltam h. sokat tanulsz/nál mert közös ismerősünk mondta h. most ő is állandóan tanul :)
Mostanra már megbékéltünk,az az igazság h. elszoktunk a hosszú együttléttől szerintem és próbálgatja mi mindent lehet Neki.De már ha jól viselkedik akkor rajzolunk Míra cicát,Bálint cicát :) Ez bejött és azóta sokkal kevesebbet veszekszünk.Az orszívó porszívón összekapunk,mert minda2-en szeretjük csinálni :) :)
S ha dilis próbálok 10ig elszámolni,de nem mindig jön össze :evil:

Andi!
Féltékenység az szinte nincs,imádja,mindent nekiad,még a kedvenc illatos zsepiket is pedig azért odavan :)

Eszter!
Kukamánia :) Nem semmi kispasiaid vannak,akkor készülök én is :)
Keresztszemessel hogy haladsz?

Orsi!
tényleg félreolvastam :) kíváncsian várom a képeket,de kőcökről is :)

Rita,Mese,Anikó írjazok Ti is :)

Ezt még megmutizom :) Így szolidál Bálint ha Míra elkezd hisztizni :) De férfiasan visszatartja magát csak piciket hüppög :)
Kép

pusz

KépKép
viranka

Szép súly!!!!:D
Nem vígasztal, de nálunk is apuka munkaideje lejár du. 3:3O-kor és itthon nem sok vizet zavar. :?
Bence szája is legörbül, ha Berci sír. Olyan édesek! :D

Most kaptam egy e-mailt, hogy új computer vírus ütötte fel a fejét, ha kaptok valakitől "invitation" címmel e-mailt, ne nyissátok ki, akkor sem, ha ismerős az illető, aki küldte.
Nem tudom mennyi igaz ebből, de aki nekem küldte a figyelmeztetést, megbízható ember. Jobb félni, mint pórul járni.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Röstellem bevallani, de sajna még nem jutott időm a fényképre, pedig már 2 napja kész az első fele a mozaiknak és szerintem tök szuper lesz! :wink:
Ígérem holnap próbálok fotózni és fel is tenni, nagyika itt lesz, több mindenhez hozzájutok majd. 8)

Vera
Sajnállak! :( De minden pasinál vannak ilyen mélypontok, legalábbis a 80%-nál, a hugimmal megfejtettük. :roll: :?
Mírával veszekedés, 10-ig számolás: hát az nekem sem jön be, pontosabban az elején bejön, de Gergő drágám mindig túl tudja feszíteni a húrt. :? Különben nálunk is így jött ki a féltékenység, hogy nem a Flóra felé, őt imádja, szeretgeti, hanem felénk a sok hisztivel. Engem leginkább az borít ki, hogy nem hallja meg, amit kérek, kérem 10x és mintha a falnak mondanám és egyszer csak bedurran az agyam és akkor már kiabálok. És tudom, hogy nem kéne, de sajna nincsenek drótból az idegeim. Ja, Flóra meg akkor kezd el visítani, mikor mi Gergővel veszekszünk, szegényke így adja tudtunkra, hogy na most már elég. :roll: :oops:
Kép tüneményes!!! Megzabáloooooom! :D

Manó
Pussssz :D
6 órás állás: de jó is lenne, de sajna ez pedagóguséknál nem megy. Nálunk félállás van, de az meg semmire sem elég, szóval muszáj lesz visszamenni teljesbe. Márha lesz hová, mert sajna felénk most úgy néznek ki a dolgok, hogy lehet nem is lesz állásom, mire visszamennék. :? :shock: :( Na, akkor nem tudom mit fogunk csinálni, lévén mind a ketten egy helyen tanítunk. De erre még nem akarok gondolni! Még reménykedem, hogy Bartók és Kodály országában azért még a zene számít majd valamit és csak megmenekül a zeneiskolánk!
Szépek a lánykád méretei!:D

Egcsi
Félállás: remélem sikerül majd! :D

Bocsi lányok , de van egy csomó dolgom, mennem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

sziasztok!

csak 1 gyors bejelentkezés, aztán tente..
Timi, kitartás, Vera, ezek a pasik nem vesznek észre semmit, amit nem dugsz az orruk alá, és nem mondogatjuk nekik sűrűn :roll:

Nekem van segítségem, ki is használom, bevallom heti 1szer anya itt is alszik, akkor este szabadok vagyunk férjjel- ezt nem olyan rég vezettük be, mert már nagyon szükségünk volt rá- anyu felajánlotta, h marad 9- ig, de 6ra képtelen volt hazajönni Péter, így 1 moziba sem jutottunk el. Azóta meg tök jó, itt alszik, és másnap van a sulim, már amikor bemegyek.. Fix napon jön, így lehet vele számolni. Anyós is jön 1 nap, akkor intézek dolgokat. Bár Tündivel mióta van ovi, sok mindent el tuduhk intézni délelőtt, de legalább nem kell vasalnom..
:lol: mert ha jönnek a nagyik, akkor ne üljenek itt ölbe tett kézzel :twisted: ugye milyen genya vagyok :?

voltunk Bündével 15 hósoltáson+ megkapta az agyhártyagyuszi ellenit is. Védőnéni azt hitte rossz a mérleg. Pedig nem.
8350 gr, 77 cm, visszanéztem, Levi is 77 cm volt kb ekkor, de 9800 gr. Pedig ő se volt egy óriás bébi. Mindenesetre megnyugodtam, h lánykám pici nő lesz..=férj vérvonalon nagydarab nők a jell, így aggódtam picikét)

Levi nem evett az oviban, már szept eleje óta is csak pár kanállal, majd a végén semennyit. Reggeli itthon, ott mosolygás az asztalnál, jó fiú, és ha bennt is alszik, akkor az uzsonnát sem eszi meg. Levegőből él. Kérte ovónéni, maradjon ott uzsi végéig, hátha, se hozzá se nyúlt, ha meg alvás után mentem érte néha, és elvittük a szenyát, szépen megette. (persze én fogtam)
Ha ebéd után megyek érte, már mosolyogva meséli, h nem evett semmit, majd otthon kér pizzát. na persze..

Aztán tegnap megtört a jég, mikor már feladtam mindent. Harsogva közölték az ovistársak h Levike evett egyedül, mindent megevett, stb. Mire jött az ovónéni hozni a jóhírt, már minden részletet tudtam. :D Cserébe pedig utána belenyúlhatott a kincsesládába, és kaphatott 1 kincset. Olyan boldog volt, ma reggel össze is törte :(
volt nagy sírás, mehetek a corába mert ott láttam (gömb amiben esik a hó, ill a mikulásosban hó- amit Mikulásra vettem is neki a nagyobbat, Bündének meg a kisebbet) de ebben a "kincsben" csillámpor volt, és kék delfinek.. Persze azt hittem auchanban láttam, ma voltam is ott, naná h nwem ott volt. Mehetek corába. Olyan csalódott volt ma du, aztán azt mondta h azért ő boldog így is h nem jártam sikerrel. Még az ovónéninek is elmondta, h a mama megy, és szerez neki olyat, mert eltörte...

Én férj Írországban, vas 1re jön haza. Már megbánta h elment úgy h hétvége benne van, de kicsit későn. Nincs onnan járat.. Így én is egyedül vagyok. Hétvégén!!!! Jut eszembe, ki is írta, h anyós hétvégén jön- hát én megtiltanám neki. Mi max megyünk egyszer anyuékhoz, egyszer anyósékhoz, de ide ne jöjjön nagyi hétvégén. Csak ha gyerekre kell este vigyázni, vagy ha kaját akar hozni. Eztr meg is értették, anya tisztában van ezekkel, anyós nehezebb, mert férjem egyke. De a hétvége az amikor apuka együtt lehet gyerekeivel, meg a feleségével, mert barátok jöhetnek, meg mi mehetünk el. És én vagyok a törvény. :wink:

hú de késő lett, mindjárt kel Tünde, hogy miért nem képes aludni éjjel.
el is búcsúzom. Hiányolom a mozaikot Orsi! egcsikém, még képeket kispasikról, meg hétvégéről is. hadd nyalogassam a képernyőmet.
Puszi mindenkinek

Mese
meske

Hali,

Szintén egy gyors, manónak torokgyulladása van és tegnap hajnal óta folyamatosan 39 fölötti láza van. Hát nem sokat aludtunk éjjel és olyan rossz látni h ilyen kis bágyadt és elveszett. Képzeljétek legújabb szórakozása h verseket kell neki olvasni lefekvés elött. Na de nem akármilyeneket, apája kapott az osztálytalálkozóján egy szerelmeskötetet és abból olvasunk:)

Mese,
Nagyon jó ötlet ez az egy szabad este:)

mennem kell

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Egcsi,köszi a vírus figyelmeztetést!

Vera,nagyon cukii a kis görbülős kép :) imádom mikor elkezdenek sírni, és úgy görbül lefele a kis szájuk Kép

Orsi,hát igen :( ne is mondd!Tudod én is pedagógus vagyok, és nagyon valószínű, hogy az előző melóhelyemre tudok csak visszamenni, mert a sulikban iszonyat mi van most!Talán nevelőotthonba el tudnék helyezkedni, de azért ott feszítettebb a dolog mint egy suliba!Néha kell hétvégézni, ünnepet vállalni, stb.stb.Ahhoz meg még kicsik a gyerekeim :? Hát ez van, majd meglátom nekem azért van még 2 évem, és még addig lehet sokminden!

Mese,Jól teszed, hogy kihasználod a nagyikat :wink: segítsenek is ha már ott vannak! :lol: Ennyi pihi neked is kell.Én írtam, hogy anyós leginkább hétvégén jön, de nem kell eltiltanom attól se, mert nem erölteti meg magát :lol: ha hívjuk mindíg jön azonnal, ez mondjuk igaz, de magától azért nincs itt annyit!Szóval 2-3 havonta az az egy nap, mondd már belefér :P :lol:
Levi egyedül mindentmegevéshez, gratula :D

Andi,Jobbulást a kis Kép -nek!
Szerelmes kötet olvasás, nagyon édi :D :D

Szerencse mi most az oltást észre se vettük :) nem lázasodott be, és aludni is jól tudott, nyügös se volt!Azért ezt díjaztam :wink:

Karácsonnyal hogy álltok??
manóci

Sziasztok! :)

Jó sokat írtatok! :D

Türelmesen várjuk a képet. :wink:

Mese :)
Jól teszed, hogy kihasználod a segítséget! :)
Levi önálló evéséhez gratu! :wink:
Majd még kutatok képeket, de te is rakhatnál! :)

Betegség :? Gyors jobbulást! :)

Karácsonnyal úgy állok, hogy én és apjuk már megkaptuk előre az ajit, nagyszülőknek műtermes bekeretezett kép a gyerekekről, a gyerkőcöknek meg ruha és 2db (szigorúan!) játék. :wink:

Újabb fejlemény apóséknál ami miatt kiakadásban vagyok: após hetente 2X rosszul van a szívével és így is jönni akar! Gyönyörű lesz, ha itt történik valami baja. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,após betegség :( hát az nagyon gáz lenne :? főleg így karácsonykor, meg egyáltalán!Mikor mennének?
Anyukádék vannak még, vagy már hazajöttek?
manóci

Sziasztok

Bocsi hogy zavarlak titeket, csak a segítségeteket szeretném kérni a szakdolgozatom megírásához. Szülés felkészítésről írok, és ehhez van egy kérdőív, amit ha van kedvetek és egy kis időtök akkor szeretném ha kitöltenétek.

akinek van kedve az a liegl@invitel.hu-re küldjön egy e-mailt és én küldöm a kérdőívet.

Előre is köszönöm a segítségeteket.

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Anyuék vasárnap hajnalban mennek el, apósék hétfőn este érkeznek. Lesz 36 órám, hogy rendbe szedjem a lakást, főzzek valamit, kimossam az ágyneműt és visszanyerjem a lelki egyensúyomat. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Egcsi:remélem azért nem lesz gond apóssal. :shock: Anyudék jól érezték magukat? Biztos sz@r.amikor elmennek,ugye? :cry: Mit szóltak Kisbencéhez?

Nem nagyon tudtam jönni,mert Bence már megint beteg.Két napot járt oviba,és pénteken már telefonáltak,hogy lázas és fáj a füle.Irány a Madarász,középfül és arcüreggyulladás. :cry: Doktornő azt mondta határeset,ha még egyszer lázas vagy rosszul van,irány az ügyelet és felszúrják. :cry: Különben nem is látszik rajta,hogy beteg egyáltalán,néha mondja,hogy fáj a füle,de már megy is tovább és rossz,mint a kisördög.Röhög,futkos,eszik rendesen,de nagyon nehezen indul be a váladék sajnos.Ez aggaszt nagyon,hogy nem igazán tisztul. :?

Visszaolvasok az előző oldalon,aztán próbálok még jönni.

vakili

Na,nem sokat sikerült. :?
Csendben jegyzem meg,hogy nekem tündér,segítőkész,figyelmes férjem van,mindig ugrásra kész anyukám,és ha szólok anyósnak,általában Ő is tud segíteni.ÉS MÉGIS KÓRHÁZBAN KÖTÖTTEM KI! :oops: Úgyhogy le a kalappal előttetek,én nem is tudom,hogy bírnám. :?

Vera:meg kell zabálni ezt a legényt!Olyan édi!!!!! :lol:

Többit elfelejtettem :oops:

Betegeknek jobbulást,mindenkinek puszi:Anikó

Ui:mi már feldíszítettük a lakást karira,olyan hangulatos! :lol:
vakili

Sziasztok!

Na, mindenkinek lukas már az oldala??? :lol:

Anikó!

Nagyon sok helyről hallottam, akik saját tapsztalatból mondták, hogy bár csak utolsó esélyként, de csak cseppentettek a gyerek fülébe kövirózsa levet /közvetlenül a frissen szedett levélből/ és nemhogy csak használt, de azóta sem jött elő, pedig már mindent akartak csinálni a dokik.
Csak egy tipp. Magam sem tudom kipróbálnám-e, de ha szúrni akarnának, akkor biztos még bevetném. Rosszab nem lehet.

Bocsi!
Mást még nem olvastam, de ... ááááá, inkább le sem írom a fogadkozásom. :oops: Tehát ....... írok! :)

Ja, és hogy megnyugodjanak a kis oldalfurdancsok :evil:

piros Toyota Auris :lol:

Üdv

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X