sziasztok!
csak 1 gyors bejelentkezés, aztán tente..
Timi, kitartás, Vera, ezek a pasik nem vesznek észre semmit, amit nem dugsz az orruk alá, és nem mondogatjuk nekik sűrűn
Nekem van segítségem, ki is használom, bevallom heti 1szer anya itt is alszik, akkor este szabadok vagyunk férjjel- ezt nem olyan rég vezettük be, mert már nagyon szükségünk volt rá- anyu felajánlotta, h marad 9- ig, de 6ra képtelen volt hazajönni Péter, így 1 moziba sem jutottunk el. Azóta meg tök jó, itt alszik, és másnap van a sulim, már amikor bemegyek.. Fix napon jön, így lehet vele számolni. Anyós is jön 1 nap, akkor intézek dolgokat. Bár Tündivel mióta van ovi, sok mindent el tuduhk intézni délelőtt, de legalább nem kell vasalnom..
mert ha jönnek a nagyik, akkor ne üljenek itt ölbe tett kézzel
ugye milyen genya vagyok
voltunk Bündével 15 hósoltáson+ megkapta az agyhártyagyuszi ellenit is. Védőnéni azt hitte rossz a mérleg. Pedig nem.
8350 gr, 77 cm, visszanéztem, Levi is 77 cm volt kb ekkor, de 9800 gr. Pedig ő se volt egy óriás bébi. Mindenesetre megnyugodtam, h lánykám pici nő lesz..=férj vérvonalon nagydarab nők a jell, így aggódtam picikét)
Levi nem evett az oviban, már szept eleje óta is csak pár kanállal, majd a végén semennyit. Reggeli itthon, ott mosolygás az asztalnál, jó fiú, és ha bennt is alszik, akkor az uzsonnát sem eszi meg. Levegőből él. Kérte ovónéni, maradjon ott uzsi végéig, hátha, se hozzá se nyúlt, ha meg alvás után mentem érte néha, és elvittük a szenyát, szépen megette. (persze én fogtam)
Ha ebéd után megyek érte, már mosolyogva meséli, h nem evett semmit, majd otthon kér pizzát. na persze..
Aztán tegnap megtört a jég, mikor már feladtam mindent. Harsogva közölték az ovistársak h Levike evett egyedül, mindent megevett, stb. Mire jött az ovónéni hozni a jóhírt, már minden részletet tudtam.
Cserébe pedig utána belenyúlhatott a kincsesládába, és kaphatott 1 kincset. Olyan boldog volt, ma reggel össze is törte
volt nagy sírás, mehetek a corába mert ott láttam (gömb amiben esik a hó, ill a mikulásosban hó- amit Mikulásra vettem is neki a nagyobbat, Bündének meg a kisebbet) de ebben a "kincsben" csillámpor volt, és kék delfinek.. Persze azt hittem auchanban láttam, ma voltam is ott, naná h nwem ott volt. Mehetek corába. Olyan csalódott volt ma du, aztán azt mondta h azért ő boldog így is h nem jártam sikerrel. Még az ovónéninek is elmondta, h a mama megy, és szerez neki olyat, mert eltörte...
Én férj Írországban, vas 1re jön haza. Már megbánta h elment úgy h hétvége benne van, de kicsit későn. Nincs onnan járat.. Így én is egyedül vagyok. Hétvégén!!!! Jut eszembe, ki is írta, h anyós hétvégén jön- hát én megtiltanám neki. Mi max megyünk egyszer anyuékhoz, egyszer anyósékhoz, de ide ne jöjjön nagyi hétvégén. Csak ha gyerekre kell este vigyázni, vagy ha kaját akar hozni. Eztr meg is értették, anya tisztában van ezekkel, anyós nehezebb, mert férjem egyke. De a hétvége az amikor apuka együtt lehet gyerekeivel, meg a feleségével, mert barátok jöhetnek, meg mi mehetünk el. És én vagyok a törvény.
hú de késő lett, mindjárt kel Tünde, hogy miért nem képes aludni éjjel.
el is búcsúzom. Hiányolom a mozaikot Orsi! egcsikém, még képeket kispasikról, meg hétvégéről is. hadd nyalogassam a képernyőmet.
Puszi mindenkinek
Mese