Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Na felkutattam a cikket,itt olvashattok róla!

http://nol.hu/cikk/473081/

Kép
dotti

Dotti, köszi, hogy megtaláltad!
rkata

Dotti! De jó, hogy megtaláltad! Sok ismerősöm mondta, hogy volt szó valamiről a rádióban, tv-en, de azt senki sem tudta megmondani, hogy pontosan miről.

És ennek kapcsán most eszembe is jutott egy kérdés. Pedig ma itt volt a környtanos nő, kérdeztem tőle is sokmindent, de ezt eljelejtettem.
Ha valaki csak a nyílt öf-ást jelölte be a papíron, akkor őt a TEGYESZ-es listára fel sem teszik? Vagy hogy van ez? :roll:
Vendég

Amneris, tündéri kiscsaj Zituskád! S milyen jó humorotok van, én is nyerítettem a cumizó szellemen. A ruci sem rossz, amit megálmodtál.

Én meg Dorkán gyakorlom az arcfestést. mellékelem az első napi végeredményt:

Kép

Kép

Kép
Kép
koko

Azok a kis légypiszkok az orrán és az állán: csillámok :wink:

Kép
Kép
koko

Diadella: a TEGYESZ is jogosult nyílt örökbefogadásra ezévtől!
rkata

ESIK A HOOOOOOOOOO!!!!!!Csodas !Csabikam meg bealut!

Kép
móncsi+3

Idáig gondolkodtam, mi sántít a mondatomban, most esett le: természetesen nem nyílt örökbefogadásra, hanem örökbeadásra jogosult. :oops: :lol: :lol:
rkata

Sziasztok!

Szívesen lányok!Szóval jó lenne,ha megkönnyítenék az örökbefogadók helyzetét!!Nálunk Borsodban,csak titkos öribefogadásra van lehetőség! :cry: És újszülött kisbabára meg 0%esély!!Először mi is gondolkodtunk 1,5 év körüli babára,de valahogy mindketten még tudatosabban átgondoltuk és úgy éreztük kimaradnánk valamiből,ha nem újszülöttnek lehetnénk a szülei!!Szeretnénk együtt boldogok lenni,átérezni az első mosolyt,a gőgicsélést az első oldalrafordulást,felülést, az első lépéseket....stb!!!Persze a jóval együtt,ha úgy hozza az élet éjszakánként cipelgetni a hasfájós kisbabánkat!!Tehát minden nehézséget is megtapasztalni!!Már nagyon várjuk,a mi csöppségünket,hogy mihamarabb ránk találjon!!

Nálunk is esett a hó kb.1-2 cm és még nem olvadt el,olyan szép látványt ha kinézek az ablakon,csodálatos fehér a hegy!!

Ma voltunk át a kerifiúnkhoz Bencéhez!!Olyan cuki,már a szavak elejét kezdi mondogatni,gyakran pedig babanyelven hablatyol,de úgy mondja a magáét..!!Adott puszit is!!Átvittük a mikulás csomagot,na mondanom sem kellett mindent felakart bontani!!Meglátta a sok édességet és csodálkozó tekintettel megjegyzte ÓÓÓÓÓÓÓÓ!! Vittünk neki Mikulásos ablakdíszt,na az anyja meg én nem győztük az ablakba emelgetni,hogy újra és újra megcsodálja!!

Puszi mindenkinek

Kép
dotti

Koko!

Ezer bocs,tök jól néz ki Dorka arca!Farsangra gyakorolsz vagy csak úgy??

Kép
dotti

dotti :lol:
Két hét múlva lesz 4 éves Dorka, s meghívunk egy vagon gyereket zsúrra. Meglepinek szánom nekik, aki kéri, annak gyártok vmi szépet az arcára. Most mindennap vmi mást festek a kis hölgynek, ez az első nap termése.

Kép
Kép
koko

Ancsúr, nagyon boldog születésnapot kívánok! :)
ildi_ko

ANCSÚR!!!!MONCSI+3!!!!

Kívánok nektek nagyon sok boldog szülinapot!!!Igaz Moncsi neked hétfőn lesz,de fogadd Te is most nagy nagy szeretettel a köszöntést!!!!

Kép Kép

Kokó!!!
Nagyon tündéri lett a lánykád!!Jól áll neki a rózsaszínű arcfesték!!Akkor már készülsz nagyban a szülinapi zsúrra!!!

Diadella!!
Örülök,hogy minden simán ment a környezettanulmányon!!!

Most megyek,mert készítem a karácsonyi ablakdíszeket!!!

Szép napot mindenkinek!!!
Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Kép
kkriszi

Sziasztok!

Koko!
De jó,hogy Dorkának szülinapi gyerekzsúrt rendeztek!!És,hogy még meglepi is lesz a lányoknak!!Gondolom Dorka már izgattotan készülődik pesze veled együtt!!

Ancsúr Boldog szülinapot!

Kép

Kriszti!
Jó díszítést neked!!Én is azt fogom!!Te hallgatoztál???

Ezt a képet ma hozta nekünk a mikulás:

Kép

Puszi mindenkinek

Kép
dotti

Sziasztok!!

Dotti!!
Végül is a díszítésből nem sok lett,mert Zolival elbeszélgettük az időt,utána pedig már holnapra elkészítettem a főznivalót!
De így is sikerült 3 ablakot és a bejárati ajtót kidekorálni!!Nagyon szép lett!
Vettem műfenyő ágat,amit majd a teraszon az oszlopok köré szeretném tekerni!Az elképzelés megvan,de nem tudom,hogy miként fog sikerülni!
Nagyon édesek az ikrek,és már jó nagyok lettek!!!

Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Kriszti!

Na én sem raktam az ablakba,mert nálunk meg egész délután csak a telefon csörgött!!Utána már sötétedett aztán úgy gondoltam ma is lesz nap!!De a bejárati ajtó oldalvilágítójára feltettem az ablakmatricát,nagyon szép lett,főleg ahogy a fény megvilágítja!!Ma festek még oda!!Én is vettem a teraszunkra girlandot,de még ráérek kirakni!!Az áétkezőablak fölé meg már kész van azt szeretném én is felrakni!!

Az ikrek valóban nagyot nőttek,még az a jó ,hogy bújosak tehát nagyon szeretik ha megölelgetik őket,,ezt én gyorsan ki is használom,mert olyan hamar elszáll a gyerekkor aztán már ciki ölelgetni!!Karácsonyra jönnek min. 1 hetig itt lesznek!!!!!!!Nagyon várom őket!!Imádom őket!!

Most nézem ti meg tegnap voltatok 5 hónaposak!!Gratula!!Majd lehet délelőtt megcsörgetlek!!

Puszi

Kép
dotti

Sziasztok!!!

Dottikám!!!

Ma lettünk 5 hónaposak,köszi a gratulát!!Rohannak a napok,hetek és a hónapok!Még nem is olyan régen jelentkeztünk,és már eltelt 5 hónap!
Ma 11-kor nem leszünk itthon,mert megyünk a templomba Istentiszteletre!
Már régen voltunk,és Advent első vasárnapja tiszteletére elmegyünk!!
Kép

Emike Melindája,Ildikó Vivienje!!!
Isten éltessen benneteket névnapotok alkalmából!!!!Legyetek nagyon boldogok!!!!
Kép

Mindenkinek sok boldogságot kívánok az Adventi készülődésben!!!
Puszi:Kriszti
kkriszi

Ancsur Boldog Szulinapot kivanunk!!!!!!!!!!
Melinda haho!!!!!!!!Nagyon Boldog Névnapot!!!!
Vivi kukucs !Névnapod alkalmabol sok sok Boldogságot!!
Kriszta koszonom es egy nagyon de nagyon figyelmes vagy .
Ma reggel mindenkire gondoltunk mert Apa miellott ment dolgozni meg gyujtotuk a z első Gyertyat.
Dorka szemei!!!!!!Csodasak!
Mindenkinek sok sok jo kivansag!

Kép
móncsi+3

Az ünnepelteknek nagyon nagyon sok boldogságot kívánok :lol: :P :D
Kedden jön a Mikulás a babaklubba. A férjem lesz a Mikulás . Már gyakorlata van benne/ szakképzett Mikulás/ :lol: :wink: a gyerekotthonban és a koleszban is sokszor volt Mikulás. Remélem Benci nem ismeri fel. Kíváncsi vagyok nagyon mit szólnak a gyerekek. Benci a legkisebb., a legidősebb 18 hónapos. Remélem nem lesz sírás :lol:

Kép
ibi01

Melindának és Viviennek boldog névnapot kívánok!!

Kép

Ma beszéltem a sógornőmmel aki mondta,hogy Gergi a Jézuskától varázspálcát kér,mert magát áttudja változtatni a pókember ellenségének földiembernek!!!De anyukájának azt mondta varázsol majd neki is virágcsokrot!!Én azóta csak magamban kuccogok,milyen élénk a fantáziája a gyereknek!! :lol: :lol: :lol:

Egy kis hangulat:
Kép

Kép
dotti

Lányok!

A gólyahíren egészségesen megszületett a kisfiú!!Milyen jó érzés lehet magunkhoz ölelni a csöppséget!!Remélem két-három év múlva mi is átérezhetjük ,ezt a felhőtlen boldogságot!!A boldog családnak jó egészséget és boldogságot kívánok!!

Kép

Kép
dotti

Sziasztok!

A név- és szülinaposokat Isten éltesse! Külön a gyerekeket, akit érint.

Dotti, nagyon szépek az ikrek!

Amneris, Zituska szerelmem még mindig gyönyörűséges! Igazi mintagyermek.

Hú Ibi, ez nagyon izgalmasan hangzik... mesélj majd kérlek.

Mi viszont már díszítettünk...

Nézzétek:

Gyerekek... hozzánk már mászik a Mikulás befelé:

Kép

Még a cicámat is érdekelte, hogy mi van az ablakban... először csak nézegette, aztán felugrott a párkányra és félrehajtott fejjel nézegette, hogy mi van ott... azt már nem sikerült lefotóznom, mert ahogy észrevette, hogy a gép a kezemben van, természetesen eliszkolt.

Kép
kanga_mama

Sziasztok!!

Nagyon húzós hétvégénk volt! De nagyon jó! Mindjárt bővebben, most csak bekukkantottam!

Kangamama szuper a díszítésetek! Megy majd egy mail neked .. ha eljutok odáig még ma :oops: :oops:
Vendég

Diadella Drága! Mail jött, bővebb válasz majd megy... Egyenlőre annyi, hogy: RENDBEN! :lol:
kanga_mama

Kata! Én erről nem is hallottam. Lehet valahol erről bővebben olvasni?

Ancsúr!
Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!

Kép

Kangamama! Vettem az adást! :wink: Szóval szuper a mászó Mikulásotok! Jó kis hangulata lehet!
Cicád is nagyon aranyos lehetett, ahogy érdeklődve figyelte :lol: .
Egyre jobban hiányzik a cicám. Talán azért, mert mostmár tényleg bizonyossá kezd válni, hogy ő már nem jön haza. Nem tudom, hogy hol van, hogy mi van vele, csak azt tudom, hogy nagyon hiányzik :( :( ... csak remélni tudom, hogy jól van és nincs semmi baja, és "csak" elpártolt tőlünk vagy egyszerűen ellopták, hisz olyan gyönyörű volt!! Ha ez így van és olyan messze van, hogy nem tud hazajönni vagy nem talál haza, akkor inkább maradjon ott, szeresse az új gazdiját, bár a szívem majd bele szakad! :(
Mindenesetre egy biztos. Most Karácsonykor is, mint az elmúlt 7 Karácsony bármelyikén itt fogja várni a kis ajándéka őt is a fa alatt ...
ez a kép 2 éve Karácsonykor készült róla
Kép

Dotti!! Gergi de édes ezzel a varázspálcás kívánsággal! Hát igen, élénk a fantáziájuk!

Ibi! De jó!! Kíváncsi vagyok mit fog szólni Bence a Mikuláshoz! Majd gyere és mesélj!

Krisztikém! Gratulálok az 5. hónaphoz!! Nagyon megy az idő!
Vendég

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket, majd a vizsgák után jövök. :lol:

KépKép
ancsúr

Melinda nevében köszönöm a névnapi köszöntéseket :D

Kép
Kép
emike

Vivien köszöni szépen, hogy gondoltatok rá névnapja alkalmából! :)

Móncsi+3: Boldog születésnapot!
ildi_ko

Sziasztok!

Tegnap ez lemaradt, pedig annyira szerettem volna ...
Viviennek és Melindának nagyon sok boldogságot kívánok névnapjuk alkalmából!!
Kép

Moncsi! Neked pedig nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!
Kép

Olyan szomorkás idő van erre felé. Ennek ellenére nekem jó kedvem van :) :) Esik az eső. Nem tudom, hogy Ti, hogy vagytok vele kedves várakozók, de nekem most rohannak a napok, lehet, hogy azért mert minden napra van valami extra :)

Legyen szép napotok!
Vendég

Kép
Vendég

Születés-, és névnaposoknak sok boldogságot kívánunk!

Nekünk is zsúfolt hétvégénk volt :D Vasárnap volt Eszter keresztelője, amit meglepően nagyon jól viselt. Kicsit izgultam, hogy mit fog csinálni a templomban, mert már nem ül meg egyhelyben. Utána ebéd nálunk, (14 ember) zsivaj, nyüzsgés, kézről kézre járt, szóval élvezte.
Tegnap pedig apa dolgozójába jött a Mikulás. Ott is nyüzsi volt, mindenki megcsodálta, ő pedig nem győzte kapkodni a fejét, hova nézzen. :D Volt egy kis műsor ahol énekeltek, mondókáztak. A legjobban az tetszett, mikor elkezdték, hogy töröm, töröm a mákot... Eszter már rakosgatta a kis kezét. :lol:

Lakásdíszítés: talán majd ma.. :wink:

Kép
petyaanya

Hol vagytok csajszik?? Mindenki fényesíti a csizmácskáját?? :)
Holnap este jön a Télapó! Legalábbis nálunk!

Kép
Vendég

Sziasztok,

Szeretnék hozzátok csatlakozni. Dec.18-án adjuk be TEGYESZ-be a jelentkezésünket. Igyekszem visszaolvasni,

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!!!

Rohamosan telnek a napok,és nem sok idő marad az írásra,de úgy veszem észre,hogy ezzel nem vagyok egyedül!!!

Csibe!!!
Szeretettel üdvözöllek a csapatunkban!!Nagyon jó,hogy Te is billentyűzetet ragadtál!
Megkérdezhetem,hogy miért pont december 18-án fogtok jelentkezni a Tegyeszhez??Miért nem hamarabb jelentkeztek??
Írnál magadról,hogy jobban megismerjünk Téged??Persze,ha van kedved írni!

Diadella!!!
Úgy látszik valóban,hogy mindenki a cipője fényezésével van elfoglalva!!

Lányok,merre vagytok??Fitgabi,Kangamama,Dotti...és még sokan mások,gyertek,mert olvasgatni szeretnék!!!

Estére tegyétek ki a csizmátokat,mert járkál a télapó!!!!

Puszi:Kriszti Kép
kkriszi

Kriszti, december 18-ra kaptunk időpontot. :wink:
Rólunk: párom 36 én 33 éves vagyok. Azoospermia miatt lombikozunk Ezidáig 2-ön vagyunk túl sikertelenül :( .Én elvileg egészséges vagyok, de jelentős túlsúllyal rendelkezek, ami szintén nem kedvez a lombikozásnak. Január végén kezdjük a következőt. Azért adjuk be az igényünket öf-ra, mert nagy családot szeretnénk. Alapbajunk miatt nagyon kevés az esély, hogy sikerüljön a saját baba. Ha mégis sikerülne a lombik, az sem lenne baj, mert mivel majdnem fél év a határozat megszerzése illetve 2-3 év minimum a babára várás ideje, ezért max. testvére is lesz a babánknak :wink: . Az az igazság, hogy mi nem csak újszülöttet, hanem 2 éves korig gondoltunk örökbefogadni. Röviden ennyit magamról. Igyekszek visszaolvasni, hogy én is képbe legyek, hogy ki hol tart.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!!!
Értem,akkor már Ti is nemsokára ráléptek majd az örökbefogadás rögös,hosszú,de szép útjára!
Itt a végén biztos,hogy lesz eredmény,és lesz gyerkőc!!! :P :P :P

Mi nem lombikoztunk.Mi 6 éven keresztül jártunk orvostól orvosig,hogy gyermekünk legyen.Rengeteg injekciós kezelést kaptam,de mindhiába,eredménye nem lett!
Tavaly novemberben kezdtünk el gondolkodni az örökbefogadáson,és idén márciusban adtuk be a kérelmünket a Tegyeszhez,és már 5 hónapja várakozunk a Gólyahírnél!!
Mi újszülött kisbabára várakozunk!!!
Most még elég gyorsan telnek a napok,hetek,és a hónapok!!!
Reméljük,hogy későbbiekben is ilyen gyorsan telik majd a várakozás.
kkriszi

Kriszti: Tényleg mi alapján döntöttétek el, hogy melyik alapitványhoz adjátok be a kérelmet? Van egy ismerösöm, akik ugyan azt az utat járták végig mint Te. Megkapták a kisfiúkat, és még abban a hónapba terhes lett a lány. A két gyerek között 9 hónap külömbség van, és amikor nézegetjük a képeket, annyira hasonlit a két fiú egymásra, hogy az ismeretleneknek fel sem merül, hogy nem testvérek.

Kép

csibe
csibe32

Csibe!!

Mi amikor eldöntöttük,hogy örökbefogadunk,akkor már tudtuk,hogy újszülött kisbabucit szeretnénk.
A Tegyesznél nem sok az esélyünk arra,hogy kisbabát kapjunk,ezért gondoltunk arra,hogy nyílt örökbefogadással szeretnénk örökbefogadni.
Nyílt örökbefogadással a Gólyahír Egyesület,az Alfa szövetség,és a Bölcső Alapítvány foglalkozik.

A Gólyahír Egyesületről nagyon sokat olvastam,és ezért jelentkeztünk oda,mert nekünk nagyon szimpatikusak voltak.Bár mi az Alfánál is sorban állunk,de ott nagyon-nagyon lassan megy a sor.
De van aki a Bölcsőhöz jelentkezik,mert Őket ismeri jobban,és ők a szimpatikusabbak.
Ezt mindenki saját belátása szerint dönti el,hogy ki kiben bízik jobban,és kihez jelentkezik.
kkriszi

Ildikó!!!

Köszönöm a télapós fotókat!!!
Nagyon cukik a lányaid abban a szép egyforma ruhácskában.
Vivien pedig nagyon bátran ül a télapó bácsi ölében!!!Nagyon aranyosak.Bálint egy kicsit megszeppent a télapó láttán!!!
A kis Sebi baba alukált amikor a télapó ott volt??
Nagyon szépek a gyerkőceitek!!Gratula hozzájuk!!!
kkriszi

Boldog Mikulást kívánok mindenkinek!!!!!

Naninga,és kicsi Zalán!!!

Tudomásom szerint a tavalyi télapó bácsi életetek legnagyobb ajándékával lepett meg benneteket,ez pedig a Ti tündéri kisfiatok Zalán volt!!!

Kívánunk Zalánkának nagyon nagyon boldog születésnapot,és nagyon sok ajándékot a mikulás bácsitól!!!Legyen mindig ilyen szép,és boldog,ez a tündéri kis Teremtés,akit volt részünk már személyesen is megismerni!!!!

Sünireni,Miklóskája!![/b]

Neked is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!Neked is sok sok ajándékot kívánunk!!!!!

Minden kisgyerkőcnek tele csizmát kívánunk a télapótól!!

Most sietek,mert rohanok dolgozni!!
Puszi:Kriszti
kkriszi

kkriszi: Igen, Sebestyén aludt, mikor itt volt a Mikulás. Bálint nagyon meg volt illetődve, a csomagot is alig-alig merte elvenni, de Vivien igazán ügyes volt! :) Beült a Télapó ölébe, elénekelte a "Télapó itt van" c. dalt és szépen válaszolgatott minden kérdésre, de ő is csudára meg volt illetődve ám! A Mikulásunk tök jó fej volt :lol: oldotta a hangulatot és remekül eldumcsiztunk.

Süni Miklóskájának boldog névnapot, Naninga Zalánjának boldog születésnapot kívánok!
ildi_ko

Sziasztok!
Sajna én is el vagyok havazva ( hogy eredeti legyek :lol: )!
Csak egy Mikulásos képet teszek fel!
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!!

Ildikó! Nagyon köszönöm a képeket! olyan jó volt megcsodálni a kis családodat! Szépek vagytok nagyon!! :wink:

Kajla!! Hogy figyeli Regina a Télapót!!! Nagyon aranyos!

Olyan édesek tudnak lenni ezek a gyerekek!!
Az én kerifiam is nagyon örült tegnap este a Télapónak!

Süni!! Miklóskának nagyon nagyon boldog névnapot kívánok!!
Kép

Naninga!! A pici Zalánnak nagyon sok boldogságot kívánunk az első szülinapja alkalmából!! Andor is ezt üzeni, teljesen levette a lábáról őt Zalán ... azóta is sokszor emlegeti!! :lol:
Kép

Sajnos én már megint beteg vagyok! Ez munkahelyi ártalom, úgy látszik ez az első év már csak ilyen! Remélem azért megedződik legalább az immunrendszerem ...

Szép napot nektek!!
Kép
Vendég

Áldott Ünnepeket Mindenkinek!

Csizmák ragyogtak, két fiam intézte, lányok mézest sütöttek, Mikulás jött, lakás díszben, anya kalácstól kenyérig és vissza sütöget, öröm van és rengeteg levél az angyalnak. :D

Csibe!
Üdv neked és döntéseteknek.
(az ismerősöd gyermekei testvérek ezt majd te is tudni fogod, amikor elkezdődik a csodák sora)

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Sziasztok!

Rég nem írtam, Laura rendesen lefoglal :lol:

Ildikó:Köszönöm szépen a képeket!Gyönyörű gyerekeid vannak! :lol: Én odaképzeltem Sebestyént is :wink:

Kajla:Ennivaló Regi! :D :D :D

Sünike:Miklóskának nagyon boldog névnapot kívánok!

Csibe32: Üdv közöttünk!Jó helyen vagy!

:lol: :lol: :lol:

Tegnap mi is voltunk Mikulás ünnepségen :D ,Laura annyira cuki volt,szépen végigülte a műsort,odavittem a Télapóhoz,aki nyújtotta neki a csomagot,ő meg megfogta :D
Utána abban a hatalmas hangzavarban előrehajotta a fejét és egy pillanat alatt úgy bealudt,hogy még az öltöztetésre sem ébredt fel :D

Mindenkinek szép napot!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Süni Miklóskája, boldog névnapot!

Naninga Zalánkája, Isten éltessen sokáig!

Csöpke, Laura mindig édes... :lol:

Kajla, Regike egy tündér.

Csibe, szia, üdv. közöttünk.

Nemsokára megjön a párom és megyünk a kericsajunkhoz. El kell vinni neki a Mikulás ajándékát, amit itthagyott neki. :wink:

Minden gyermeknek nagyon boldog napot kívánok a mai napra és persze sok-sok ajándékot!
kanga_mama

Sziasztok!!!

Reggel nagyon siettem,és elfelejtettem megköszönni Devának is a képeket!!
Nagyon aranyos a kisfiad!!!

Kajla Regije is nagyon édes,az igazi télapó ölében,mert úgy látom,hogy a télapó bácsitoknak igazi nagy szakálla volt!!!

Jó nézegetni a boldog gyerekeket!!Aki szeretné megmutatni a gyerkőceit,akkor szívesen látjuk a képeit!!!

Puszi nektek:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok!

Bocsánat, hogy sokáig nem jelentkeztem, mostanában olvasni sem nagyon volt időm, de ma talán sikerült pótolnom. Nem tudom, talán a karácsony miatt olyan zsúfoltak most a napok. Hoztam pár fényképet is. Mi majd vasárnap megyünk Mikulás ünnepségre a munkahelyemre, ha addig meggyógyulunk, amire talán van esély. Egy kicsit az egész család kidőlt, de azért nem vészes.

Magunkról még annyit, hogy a kislányunkat mi is nyílt öf-el fogadtuk örökbe, de nem alapítványon keresztül. Emiatt egy kicsit kilógunk a sorból. Nekünk nagyon pozitív a tapasztalatunk a nyilt öf-el. A vsz-el a kislányunk születése előtt egy hónappal találkoztunk, szinte azonnal be is került a kórházba és bár még volt pár hete azt mondták mindjárt megszül. Ehhet képest 1 héttel túl is hordta a kicsi lányunkat. :) Így volt időnk összeismerkedni, egy héten 2-3 alkalommal mentünk látogatni, ami ugyan nagyon fárasztó volt a sok utazás miatt, de akkor ezt nem éreztük. Neki nem volt ott senkije, örült nekünk. Sokmindent megtudhattunk Róla, amit aztán tavaly télen le is írtunk és eltettük a kislányunkak egy "titkos" dobozba, fényképekkel együtt. Ez majd az övé lesz. Miután megszületett minden nap mentünk, és 6 napos korában örökbefogadhattuk és hazahoztuk. Azóta minden nap hálát adunk érte és minden nap egy csoda. Sokszor nagyon fáradt vagyok, mert egy kis energiabomba és mivel már kezd helyén lenni az esze is vannak harcaink, de mindig erőt ad az, hogy tudom milyen volt nélküle és milyen vele. Nincs ennél szebb és jobb dolog! El sem tudnám képzelni, hogy Ő máshoz tartozzon. Sokszor eszembejut milyen lesz, amikor már tudunk beszélgetni és elmesélhetem az Ő történetét. Persze már most is meséltünk neki az öf-ről. :) Ez volna a mi örökbefogadásunk.

Továbbra is kitartást kivánok minden várakozónak!

Jó volt olvasni a Mikulásos beszámolókat.

Ó, és majd elfelejettem, a héten lett kilyukasztva a füle. Sajnos erről még nincs fotó, de ez még amúgyis egy átmeneti fülbevaló. Tudom, kicsit fura az időpont. Igazából eleinte a férjemmel úgy gondoltuk, hogy majd nagykorában kap fülbevalót, de mostanában annyi korabeli kislányt (pl. Petyaanya Eszterét) láttunk fülbevalóval, hogy nagyon megtetszett. A nagymama pedig már egy éve félretette a pénzt egy fülbevalóra. :) Az én fülemben is mindig nézte és most nagyon vigyorog, amikor megtalálja a sajátjban is. A kilövés nem volt kellemes, utána egy darabig még sirdogált, de délutánra már csak a széles vigyor maradt a tükör előtt. :)

És akkor a fényképek:

Kép jókedvvel Kép jókedvvel 2 Kép mézeskalács adventi naptár Kép kaphatok egyet? Kép
Vendég

Lányok

Kisfiam nevében is nagyon szépen köszönöjük a szülinapi jókívánságokat.
Brühühü, már eltelt egy év :(:( :)
Egy éve ilyenkor itt ültünk és azon gondolkoztunk el merjük-e hinni hogy Ő már a mi fiunk.
Azóta az a kishajasbaba fut-szalad és felesel. (Igaz ez utóbbit a maga módján de erősen a képembe mászva tudja már mondani a magáét :):):) )
Csuda egy figur lett belőle.

Képzeljétek ma belevágtunk egy lakáscserébe (újra) kertes lesz és új most épül egy lakópark, viccelődtünk is ma a sógorommal mikor megkérdezte mit kapott tőlünk Zalán szülinapjára- hát egy házat :)

Naninga
naninga

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?