Buboskemence
A nega teszt nem valami jó hír, de azért a vérvételt mindig meg kell várni. Az az eredményhirdetés!
Viktu
Utrogestant nyomsz? Attól nem feszül a cicid?
Bella
Én nem szedek terhes vitamint, mert nem szeretnék óriásbébit. (Férjem 193 cm és 100 kg felett van...) Vigyázok magamra és sok zöldséget meg gyümölcsöt - és egyebeket
- eszem. Ha kaparna a torkom vagy ilyesmi, akkor is inkább csak C vitamint szednék. Folsav mindenképp elengedhetetlen és a MagneB6 is nekem bejött.
Ja és még egy fura dolog. A tüszőnövelő szuriktól a transzfer napjáig ittam méhpempő+ginsenget és Apával is itattam 10 napig! Az eddigi legjobb kiskatona eredményét produkálta, noha ezzel mondjuk nálunk eddig sem volt gond. Anyukám úgy is hívja a kicsiket, hogy "ginzengúzok".
Angel
Nagyon izgulok a hétfő miatt. Még sosem láttam szívhangot, mert amikor lehetett volna, akkor a 6. héten még nem volt, a 8.-on meg már nem volt...
Buborék
Továbbra sincsenek extra tüneteim, csak a cicifeszülés meg a folytonos éhség, olykor tiszavirág életű kívánósság
Lois
Én már évek óta unom a szilvesztereket, úgyhogy bevallom, nem nagy "áldozat" az alkoholelvonás
Ma amúgy bejöttem "dolgozni", s noha még nagyon korai, aki megkérdezte, annak elmondtam, hogy "babát várok". Nagyon fura volt. Annyit mondta, hogy képzeljétek, kezdem elhinni
Babatapikat küldök, s remélem, bővül a központi zebraállomány!
Fanni