Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Pintyus,
Voltam én is a Stop Shopban. Tetszett nekem is. Lánykám karácsonykor kap egy egyben szoknya+ nadrágot, nagyon kis csini, a Takkoban vettük. Müller nekem nagyon tetszett. De észnél kell lenni mint máshol is, mert itt pl. a játékokat elég drágának tartottam. (Pl. Régióban 1000 Ft alatt van az a Verdák kisauto ami itt 1690.-) De mindenkinek ajánlom a babarostos leveket, a Neste markajuak szuper olcsók. 300 Ft alatt van fél liter ára, de van olyan gyümölcslé amiből 0.75 literes is 300 Ft alatt van. Igaz az nem Nestle. Vettünk Dorkának kóstolóba és izlik neki, ugyhogy majd vesszük az utánpótlást.Huuu... Müllerben a sok fini német csoki... nyam-nyam.
Nem tudom mitől zsibbadhat az ujjad, nekem pl. akkor szokott ha vezetés közben nagyon erősen fogom a kormányt... :roll:
Ja a bébihordozó itt van, majd megbeszéljük mikor jó Neked eljönni megnézni.
Hajrá a hancurral!!! :lol:

Szia Olimami, Kriszti!
Üdv a kis csapatban.
Tök jó, hogy csak pozitív tapasztalataid voltak a klinikán, ezt jó hallani. Nekem azért volt pár negatív élményem is, de ezt már részleteztem korábban, esetleg ha visszaolvasod megláthatod.Valóban jók a klinikai szülészek, nem rosszabbak szerintem a Kenézysnél, sőt nekem is csak jó tapasztalataim vannak doki ügyben, nekem Dr. Póka Róbert volt az orvosom (most is ő) és imádtam, nagyon kedves, megértő, nyugalom árad belőle, és nem utolsó sorban kiváló szakember. Klinika mellett szól valóban hogy helyben van a neonatológiai intenziv centrum (NIC).
Jakab Attiláról én is csak jókat hallottam, egyik munkatársam szülészorvosa volt mindkét gyerekénél és elégedett volt vele.
Olivér baba hugicád vagy öcsikét kap májusban?
Ha tudsz a kis Drágádról tegyél fel képet, szeretné(n)k benne gyönyörködni. :wink: Olivérre gondoltam, de a Piciről is jöhet ha van UH-képed.:)

Zsuzska!
Mi a Vénkertben a Domokos Lajos utcán lakunk panelben. Környéket nagyon szeretem, biztonságos, közel vannak boltok. De sajna az 54 nm-es lakásunkat két gyerekkel már kinőttük. Váltani kellene nagyobbra, de a nyáron nem jött össze, nem tudom belelkesedünk-e az eladással tavasszal vagy inkább ezt ujitsuk-e fel és maradjunk. De akkor meg jó lenne egy garázs a lomoknak, mert minden anyukáméknál van vidéken.
Katétert kérdezted, sima szülésben nem vagyok otthon, de császárral tutira adnak. Az érzéstelenitő miatt muszáj, nem éreznéd kell-e pisilni vagy nem azalatt a pár óra alatt mig tart a hatása. Nem egy nagy élmény de azért kibírható. :roll:

Pusz Mindenkinek
Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtatok, igazából a Szülészetek-be akartam írni.
De ha nem bánjátok itt maradok!

A pocaklakónk úgy néz ki , hogy kislány ( próbálkoztunk a Jónás-módszerrel). Nagy Nelly Száva lesz, bár a Száva az apai részről komoly ellenkezést váltott ki...
Olivér a Pallagi uti oviba jár, 3 és fél éves ördög rongy tündér.
Dúl a dackorszak ezerrel... :cry:

Császárra visszatérve, hallott valaki az atraumatikus tűről? 6 órával a műtét után fel lehet kelni, nem kell végigfeküdni a 24 órát.

Próbálok képet feltenni, bár mind olyan óriási, kicsinyíteni meg képtelen vagyok... :oops:

Szép napot mindenkinek!
Kriszti
olimami

Olimami/Kriszti!

Jól tetted, hogy maradsz köztünk, én személy szerint örülök. :wink:

Nálatok is az lesz a felállás mint nálunk, hogy bátyus kap egy kishugit, csak nálatok nem lesz 4.5 év a korkülönbség köztük.
Mi az a Jónás-módszer? Lehet hogy tudom én is, csak névről nem ismerem. :(
Pallagi uti ovi az amelyik a Csónakázótó és a Simonyi uti Heliker között van?És milyen az ovi? Szereti a fiacskád?
Az enyém az 1-es számú klinikai (DOTE) oviba jár, ami a klinikai villamosmegállónál van. Nagyon szeretjük, jó a kis társaság, szuperek az óvónénik, dadusok, jó a felszereltsége az ovinak , idén már beindult a néptánc, angol, tavasszal majd lehet menni úszni is. (igaz az én fiam már tavasz óta jár magánúszásra).Mivel az angol és néptánc is az oviban van , csak úszásra hordjuk ezeken kivül Bencét, igy nem terheljük le nagyon. De van olyan szülő aki már minden nap máshová hordja a gyerekét, minden nap akad egy-egy különóra. Ezt nem tartom szerencsésenek, és az óvónők is mondták, hogy nem is az.

Irtad hogy eleven a kisfiad. Inkább az legyen mint beteg.Vagyis én ezzel vigasztalom magam, mert nekem is az a fiam is, bár ahogy nő egyre jobban komolyodik. Lánykám , Dorka viszont túltesz a bátyján is. Bence soha nem firkálta a falat, ágyat, egyáltalán semmit, Dorkánál résen kell lenni, mert egyelőre nagyon művészlélek ezen a téren. Ha rájön a rajzolhatnék semmi nem akadály, mindent firkál össze. Bence a mesekönyveire is nagyon vigyázott, Dorka azokat is firkálja tépi, szaggatja... Minden mozdulatát figyelnem kell Dorkának, mert fél pillanat alatt tud olyat csinálni amit igazán nem kellene. De nem panaszkodni akarok, hisz azért vagyok vele itthon, hogy nevelgessem, okositsam és persze imádjam. Mert minden pénzt megér hogy ilyen drágák, tényleg imádnivaló huncut kölykök.

Hát ennyi hirtelen.

Képet remélem sikerül feltenned, tényleg kiváncsi vagyok a lurkódra. Mi az ACDSee programmal szoktunk kicsinyiteni képeket, ismered?
Nem nehéz használni, bár engem is a férjem tanitott meg, mert gőzöm nem volt hogyan kell csinálni.

Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok, na vissza jöttünk Miskolcról, ma reggel, csodálatos helyeket láttunk. Ma nincsen kedvem semmire, ez a idő teljesen lehúz.

Üdv az újaknak, nagyon örvendekk hogy többen leszünk. :P

Bendor: mondtam én hogy jó a Sztop shop, vannak elérhető árak is. Magadnak nem vettél semmit??
A hordozót meg a héten valamikor megnézem, nem mondok most napot, majd skypon uzenek.

Ma megyek az ajándénagykerbe a szoboszloi utra, lássuk mit tudok vnni akaracsonyra, meg adventre, Mikortol kezditek dísziteni a lakast??? Koszorut csinaltok???
Vendég

Szióka Lányok!

Pintyus!
Okés várom majd skype-on a jelentkezésedet. Szinte egész nap be van nyomva, még ha nem vagyok épp gép előtt akkor is. Később akkor is tudlak olvasni, ugyhogy irhatsz bármikor.
Nem, magamnak nem vettem semmit a Stopban. Most célirányosan karácsonyi ajándékok után kajtattunk, a szüleimmel voltam, a párom meg itthon vigyázott a gyerkőcökre addig.
Szoboszlai uton milyen ajándékdiszkont van? Sosem hallottam még róla, pedig 18 éve vagyok Debrecenben :(

Én is gondolkodom nem kellene-e már disziteni a lakást vagy elég lesz dec. elején? Véleményetek erről? Ki mikor szokta? Nekem bolti adventi koszorúm van, a tavalyi, csak gyertyákat kell majd kicserélni benne. Egyelőre az a gondom azt sem tudom hova tegyem, hogy Dorkám ne kapja szét első 5 perc alatt. Tavaly még kicsi volt az ilyesmihez, Bence meg már nem nyúlt hozzá, de most... már előzőekben irtam milyen pörgős a lányom, szeret mindent jobban, közelebbről megnézni. :lol: Adventi koszorúmnak először is igy tuti helyet kell találni . :roll:

Szép napot Mindenkinek!

Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Bendor! Mi is panelben lakunk. Tavaly, a nászajándékba kapott pénzből újítottuk fel teljesen, így mos szép rendben van. Amúgy 61 nm, és pont azt beszéltük, hogy 2 gyerkőccel még elférünk majd itt, de a harmadikat már nem tudjuk ide bevállalni... :) Na, de ez még odébb van! Látom, Lánykád igencsak eleven! :D De tény, hogy inkább egy eleven gyerkőc, mint egy kis gyenge beteges!

Olimami! Persze, maradj! :D Én is csak néhány napja csatlakoztam, de olyan szívesen fogadtak a lányok! :D Képeket várom!

Pintyus! örülök, hogy jól sikerült a miskolci kiruccanás! Lakásdíszítéssel most én nagy dilemmában vagyok.... Ugye nekem a karácsonyi időszak már igencsak a sűrűje lesz. Valószínűleg maradunk annál, hogy idén fát nem állítunk, csak adventi koszorú, meg mondjuk fenyőág. Anyukáméknál úgyis lesz fa, szenteste meg úgyis ott vagyunk, kivéve, ha a klinikán! :D itthon pedig nem szeretnék még a fával is bíbelődni az utolsó percekben.... Lehet, hogy furcsa, de most nekem így lesz a legjobb, önző vagyok...és a férjem se ellenezete.

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Kicsit csend van most itt úgy látom.:(

Zsuzska!
Dehogy vagy önzö.Azért mert most kényelmesebb lesz karácsonyfa nélkül az ünnep? Ugyan már. Szerintem vannak olyan emberek akiknek soha nincs fájuk, és lehet hogy nemcsak az anyagiak miatt nincs. Bár nem tudom, mert rokoni és közvetlen ismerősi körünkben azért van fa mindenkinél. De persze most a Te helyzeted egészen más, hisz ki tudja az ünnepek körül nem a szülészeten fogsz-e "vigadni". :lol:
Január 6.-ra voltam én is kiirva a fiammal, dokim kérdezte is (közvetlenül karácsony előtti héten voltam nála), hogy vajon együtt fogunk szilveszterezni? :lol: :lol:
De mint írtam a fiam nagyon jól érezte bent magát , január 9.-én is császárral született, szóval ő még maradt volna akkor is. :wink:
(Ekkor egy pici karácsonyfa volt állitva nálunk.)

Pintyus ,
Várom a jelentkezésedet, de tudod, csütörtöki nap nekem nem jó, akkor megyek sérv ügyben ultrahangra és dokihoz. :(

Pusz-pusz Mindenkinek, szép napot Nektek!
Bendor

Kép
Kép
bendor

Kész, vége, számítógép-analfabéta vagyok! :evil:
Gondoljatok bele informatikus a férjem...

Sziasztok csajok!

Megszánna valaki és leírná, hogy kell képet feltenni???? :oops:

:cry:

Kriszti
olimami

Zsuzska!

Elfelejtettem megírni, hogy a barátnőm is január 8-ra van kiírva és Feketénél szül a Klinikán.
Szülőszoba látogatáson voltatok? Ha minden igaz Andi is ott volt, hosszú hajú, kedves arcú.
Na most sokat segítettem....

Jaj, futnom kell a gyerekemért!!!

Sziasztok
olimami

Olimami!

Kép kicsinyitése nem megy vagy a feltöltése????

Bence fiam első tejfoga kiesett, az a látványosság az első képen, másodikon meg mikor dúl a szeretet.

Bendor

Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Bendor! Örülök, hogy érthetőek az érveim! :D Na, akkor nagyfiad "csorbacsík" lett! :D Jövőre már megy iskolába?

Olimami! Én nem tudom, hogy kell képet feltenni...Na, ez érdekes, hogy a barátnőddel pont egyszerre vagyunk kiírva és ugyanaz a dokink is! :D Neki is első baba? Voltunk szülésfelkészítőn, a szülőszobalátogatás meg holnap lesz. Bár tény, hogy a hosszúhajú, kedvesarcú nem sokat segít... :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!!!!!

Kicsit eltűntem, de most itt vagyok :wink:
Végre átrendeztünk a lakást, most már minden úgy áll, ahogyan elképzeltem. Maradt a nagytakarítás és babarucik elővétel, mosás-vasalás :D

Zsu: A lakás díszítéssel kapcsán megértelek, de én megcsinálom :lol: Egyszerűen nem tudok e-nélkül, olyan hangulatos. Erőm egyre kevesebb hozzá, de kedvem az van :wink: Én kedden megyek 32 heti uh-ra aztán a dokinkhoz.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Jó régen nem írtam, látom azóta rengeteg kedves taggal bővült a csapat!
Sok szeretettel köszöntök Mindenkit! A gyerekeitek csodaszépek! Pocaklakókhoz gratula! A babaprojekteseknek sok sikert! Nekem sincs még gyerekem, egyelőre nem is porbálkozunk, bár tény, hogy nagyon szeretném, de rajtunk kivül álló okok miatt, egyelőre nem lehet.
Karácsony: nekem már nagyon karácsonyi hangultom van, várom már a karácsonyi vásárt! Hétvégén kezdem l dísziteni a lakást, koszorút is csinálok. Ngay sütést majd vizsgák után tervezek. Ha minden jól megy dec. 7-én lesz az utolsó vizsgám. Böszörménybe járok, szocped szakra, másodéves vagyok, levelezőn.
Örülök, hogy így felpörgött az oldal, mert nagyon nagy volt itt a csend! Ezért is nem voltam mostanában.
Vendég

Sziasztok!

Olik! Gratula a lakásátrendezéshez! Engem óriási nyugalom szállt meg, mikor vagy 2 hete elkészült a babaszoba! Meg mikor minden kisruhát kimostam-kivasaltam! :) Nekem 2 hét múlva van jelenésem a dokinál, meg nst-n! :)

Kauka! Köszi a kedves fogadtatást! Vizsgákhoz kitartást! Na ilyenkor nagyon örülök, hogy vége az egyetemnek! :)

Kép
zsuzska81

Zsu: Látom nagyon korán szoktál ébredni :wink:
Hát igen, itt az idő, hogy készülődjünk. Nem tudom mikor mossam az ablakokat és függönyöket: ha túl hamar megcsinálom, akkor újra poros lesz, mire születik Tündike, ha később - már alig fogom birni :? Szóval úgy dec. elejére ütemeztem, hogy karácsonyig meglegyen...

Kauka: Szia :D Kalappal a vizsgákhoz :!: :wink:

Bendor: csodaszépek a babák!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! Igen, sajna nagyon rosszul alszom.... :( Bár, a babanet órája 1-el kevesebbet mutat... :shock: Én már képtelen vagyok bármiféle takarításra... Nem vagyok rá büszke, de ez van. Dec-ben Anyukám és a férjem fognak nagytakarítani Anna baba tiszteletére! :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!
Üdvözlöm az újakat és a régieket(mondjuk én is újnak számítok még.) :)
Egy kicsit eltüntem ,mert hétvegén családi buli volt,így aztán sütöttem-főztem.Hétfőre meg valami vírus ment a gyomrora ami hányással jár.De most már jobban vagyok egy fokkal és teljes bedobbással üzemelek :lol:

Bendor:
Szoritok neked hogy ne legyen műtét a vége,de ahogy írtad nem valószínű hogy sérved lenne(bár nem vagyok orvos).
Fel a fejjel. :D
Nagyon szépek a gyerekeid, büszke lehetsz rájuk.A kisfiad azokkal a nagy barna szemeivel,hát engem teljesen elvarázsolt(pár év múlva majd futnak utánna a lányok) :lol:
Dorkának meg azok a göndör fürtjei nagyon cukik.
Tényleg nem látszik hogy 4 kg felett születtek.
Mondjuk Balázs is 4 kg-val született ,most meg10 kg.Mondjuk nem sovány de nem is kövér pedig eszik elég jól csak lemozogja.
Meg sem áll egész nap,jön-megy és persze pakol.
Minden érdekli és mindig valami rosszaságon töri a fejét. :?
De azért imádom!!!! :D

Olik!
Ügyesek vagytok ,és gratula az átrendezéshez.
Sok erőt kívánok még a többi dologhoz.
Közben persze boldog babavárási időszakot kívánok neked.

Zsu!

Úgy látom már nem sok van hátra.
Nem baj az hogy képtelen vagy takarítani, nem is kell már neked ilyen nagy dolgokba kezdened.Az úgyis meg vár ha van segítség akkor az nagyszerű.

Kauka!
Sok sikert kívánok én is a vizsgáidhoz.

Egyelőre ennyit írok majd lehet jelentkezek még.
Addig is szép estét.

Kép

Kép
aliza

sziasztok!!!

bocsi hogy régen nem jártam erre, nagy a nyüzsgés mi felénk!

Képzeljétek most csináltam Lh tesztet, és + lett, egy szep erös csík a T-nél. Nagyon örvendek neki, mert a tegnap nagyon negativ volt. Ezek szerint van peteérésem. Nekem ez is egy nagy öröm, hisz még sosem figyeltem meg. És most látom hogy tojásfeérje is van.

Ma is és holnap is mindent bele adunk!!! Remélem férjecském is igy fogja gondolni és nem lesz fáradt.

Kauka kösz a kedves fogadtatást!!! Sok sikert a vizsgákhoz!!! Hogy díszititek a lakást??? Hátha van valakinek valami új tippje!!!

Koszorut én is csinálok, sőt 4et.

Olik: kitartást a takaritáshoz es az ablakmosáshoz. Nagy pocival hogy tudsz ilyeneket csinálni??? Nem tenél fell egy képet a pocidról Olyan kiváncsi vagyok rá. Olyan gyönyörüek a pocik. :oops:

Bendor: Mit szolnál a péntek délelötthöz??? Persze ha neked jó!!
Remélem találkozhatok Dorkával is. :wink:
Amugy az az ajándéknagyker a Seemann vendeglő udvarában van leghátul, de oda csak kártyával lehet be menni mivel nagyker. Szuper áron vannak a dolgok, és minden van ami dekoráciohoz meg ajandekhoz kotődik, Nagyon jó!

Lenne egy kérdésem. Ti miket szoktatok férjecskéiteknek karira ajándékozni. Mindenkitől várok több ötletet. Anyira nem tudom hogy mit vegyek neki, ugyebár ő mindig azt mondja hogy semmire sins szüksége. :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Pintyus:
Kérdeztem anyukámat ,tudod a házzal kapcslatban.
Az utóbbi 2 hónapban 2 házat is eladtak az utcájukban de most egyelőre nem tud többről.Ha esetleg valamit hallok akkor mindenképp szólok.
Csak a Csapókert érdekelne benneteket?
Akkor ma mindent bele!! :lol: :lol: :lol:
Drukkolok hogy mielöbb sikerüljön és neked is legyen egy szép kisbabád.
Jó éjt.

Kép

Kép
aliza

Szióka Mindenkinek!

Jajj, de jó hogy nagy lett itt a nyüzsgés, örülök neki. És egyre többen vagyunk a kis csapatban.
Kauka!
Rád gondoltam , és ezuton is sok sikert a vizsgához, vagy száz kalappal, vagy kéz- és lábtörést... amit szeretnél !!! :lol: :lol:

Zsuzska!
Nehogy eszedbe jusson már ebben a hidegben nagy pocival az ablakpucolás, tényleg hagyd anyukádra és férjedre, vagy ha nem jön össze az sem tragédia.Babaruhák rendben és ez a lényeg. :wink:
Nagyfiam eredeti elképzelés szerint jövő szeptembertől ment volna iskolába, el is kezdtük az iskolakeresést nagy dirrel-durral. Erre kiderült, hogy Debrecenben az a módi, hogy az első osztályos gyerekek nem 6-7 éves kor közöttiek, hanem 7-8 évesek. Igy a fiam is egy évvel később 7 évesen és 8 hónaposan fog menni. Nehezen fogadtuk ezt el, mert okos, szerintünk nem lenne gond az iskolában vele, a tanulással sem és remélhetőleg az új közösséggel sem. De megkérdeztünk sok-sok embert (óvónéniket, iskolaigazg. helyettest, tanitónénit, anyukákat..) és szinte mindenki azon a véleményen volt, hogy nem árt sőt használ ha minél később, minél érettebben megy a suliba, ugyis nagyon leterhelik ott őket. Szóval a kis "csorbacsíkom" marad ovis, csoportjukból amugy is a 25 gyerekből talán egy ha megy iskolába, de még ők is gondolkodnak rajta.

Aliza!
Köszi az együttérzést, tényleg tartok a holnapi naptól. És persze bízomm benne hogy a műtétet megúszom.
Irod, hogy pakolós a kisfiad, az én lánykám is fél pillanat alatt akkora kupit csinál, hogy alig bírok elpakolni utána. Mire egy részét elrakom a játékoknak addigra már egy másik kupac hever a földön. :roll: Persze ez az időszak is el fog múlni, és olyan hamar felnőnek hogy kapkodhatjuk a fejünket mekkorák lettek.
Dorkám étvágya teljesen változó, ő sincs elhizva itthoni mérleg alapján 11 kg, tanácsadóban már régen mérettem. Itthoni mérleg meg csak egész és fél kg-okat mér. :roll:

Olik!
Te még ilyen nagy melóba akarsz kezdeni nagy pocival??? Merész vagy az biztos.Csak nehogy megerőltesd Magadat és a szülészeten köss ki.

Pintyus!
Nekünk jó lesz a péntek délelőtt,gyere nyugodtan. Skype-n megírom majd a pontos címet.Igen, Dorkát láthatod, hisz hova is tenném? :lol:
Karácsonyra férjemnek? Nagyon jó a kérdés. Ugyanis ahányszor megkérdezem én is azt a választ kapom, hogy semmit nem kér. És persze amire nagyon szükség van, vagy nagyon vágyik azt évközben megvesszük.Így meg tényleg elég nehéz venni bármit is. :cry: De nem adom fel és még agyalok ezen.

Köszi mindenkinek a gyerekeim dícséretét, aranyosak vagytok.

Jóéjt Nektek!

Bendor

Kép
Kép
bendor

Ismét én, az előbb kimaradt:

Pintyus!

Hajrá a babaprojekttel :lol: :P :lol: Férjed most semmiképp nem lehet fáradt, de ezt biztos tudja ő is. :lol: :lol:

Aliza!
Jobbulást Neked!!! Kegyetlen tud lenni a vírus, és gyerek mellett gyengének lenni elég vacak dolog. Nálunk előfordult már hogy a két gyerek is és én is vírussal küzdöttünk. Igaz nem hasmenéssel, "csak" torokfájással és orrfolyással, gyerekeknek lázzal, nekem hőemelkedéssel. Férjem napközben dolgozott én meg küzdöttem a két beteg gyerekkel + magammal. Alig vártam, hogy kilábaljunk belőle, gondolhatod. De gondolom lesz még ilyen máskor is (sajna) és már rutinom lesz benne. De ha elkerülnek a vírusok nem fogok rájuk megharagudni. :D

Jóéjt Mindenkinek!!!
Puszi
Bendor

Kép
Kép
bendor

Na jó, itt egy mai pocikép: :lol: :lol:
Kép 31+3

Aliza: Sajnálom, hogy elkaptad valamit, de most már jól vagy, ez a lényeg!!! Zozi most 14 kg ( már régóta ennyi, most inkább nyúlik. Eltűnik lassan a nagy pocakja :lol:

Bendor: Óvatos leszek lassan csinálom a dolgokat, muszálj, mert nem nagyon ven segítségem. Persze a függönyt le is feltenni majd a férjecskémet kérem, de a többit majd én :D

Pintyus: hajrá , Apára fel!!! :lol: :oops: :lol: Mihamarabbi babásodást kívánok!!! ( a lényeg, hogy görcsösen ne akard)

Zsu:
Nekem is, ha volna segítségem - nem én csinálnám :wink: Ha van segítséged - nem is szabadna már erőlködnöd!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Köszi Mindenkinek a drukkolást! Nos,ez nem a reklám helye, de azért szívesen felajánlom a segítségemet, akinek nincs és mégis szüksége lenne rá. Takarításban, gyerekfelvigyázásban, bármiben! Komolyan mondom, bébiszitterkedni is szoktam, csak mostanában senki se hív!:(
Meg egyébként is szívesen ismerkednék,találkoznék bárkivel egy dumcsi erejéig! Nagyon rugalmas vagyok, szinte bármikor ráérek, kívéve dec. 7-ét, mert akkor van az utolsó vizsgám!
Na, és miután kireklámoztam magam: Pintyus! eredményes szép éjszakát kívánok! Ne hagyd Apát pihizni!
Olik! de szép poci!
Aliza! Kitartás, megy a drukk ezerrel!
Továbbá minden gyerek csodaszép! Mindenkinek kellemes hetet és jó karácsonyi készülődést kívánok! Férjecske karácsonyi ajándék-ügyben: párom azt kérte, hogy rendeljünk emg egy könyvcsomagot, 6 könyv van benne, 5 ezerért, vmi történelmi témájú, még nem néztem meg részletesen. Úgyhogy ez lesz!ű
Pusssza, Bea
Vendég

Most csak Jó reggelt kívánok mindenkinek, majd írok csak anyosommal megyunk vásárolni.

Csodás az a poci!!!!
Vendég

Sziasztok!

Aliza! gyomrod rendebjött teljesen?

Pintyus! Gratula a + Lh-hoz! Mindent bele!!! :lol:

Bendor! Drukkolok mára a dokihoz! majd gyere, és mesélj, mi volt! Ez furcsa, hogy minden gyereket egy évvel később visznek iskolába... :shock: Én úgy gondolnám, hogyha egy gyerek 6 évesen érett, okos, akkor nyugodtan menjen iskolába! persze majd meglátom, ha odajutunk! :D

Olik! Pocid nagyon csini! :D Az rossz, ha nincsen segítséged, ráadásul Neked ott van Zoli baba is. Én tényleg nem panaszkodom. A férjem is sokat segít, igyekszik kímélni engem. Anyukámék a szomszéd utcában laknak, és rájuk minden téren lehet számítani. Anyukám minden nap jön munka után a vérnyomimat mérni, utána megy még haza főzni, stb. Hátvágán mindig náluk kajálunk, és így hétfő-keddre a kajánk is megvan. na, meg szülés után Anyukám jön vagy 2 hét szabira, és itt lesz velünk! :D Tehát tényleg extra jó dolgom van. De az az igazság, hogy ha nem lenne segítségem, nem is tudom, mi lenne, mert hihetetlen mértékben csökkent az erőnlétem egyik percről a másikra... :(

Kép
zsuzska81

Na, azt el is felejtettem, hogy tegnap volt a szülésfelkészítő 2. része! Megnéztük a gyerekágyas osztályt, megmutatták az újszülöttosztályt (oda sajna nem mehettünk be) és a szülőszobán is voltunk. Láttunk 2 frissen született Babát! :D Nagyon édesek voltak. Az egyik császárral született épp hozták le az újszülöttosztályra, mikor ott álltunk. nagyon kicsi csomagnak tűnt, de mondta az újdonsült apuka, hogy 3,5 kg.... Na, ezen nagyot néztem... :shock: Nagyon picike! A másik babát nagyon jól láttuk. Mikor felmentünk a szülőszobára, őt pont akkorra tették rendbe, és a szülésznő vitte az anyukájának, és megmutatta nekünk. Persze jól be volt bugyolálva, de a kis arca jól látszott, édes kis golyófeje volt! De ő is nagyon picinek tűnt, pedig 3,8 kg....
Amúgy én nagyon örülök, hogy mindent elmutogattak a szülőszobán. Mondjuk van 1-2 őskori szerkezet, némelyikről elképzelni se tudom, mire használhatják... De ránézésre inkább nem szeretném kipróbálni... :shock: Amúgy nagy forgalom volt, míg ott voltunk, folyton jött vki, 20-30 perc alatt 3 baba született meg.
Most változatlanul úgy érzem, hogy magától a szüléstől nem félek, nagyon várom. Persze fájni nyilván nagyon fog, most el se tudom képzelni, hogy mennyire.... Amitől viszont jobban tartok, a szülés utáni kizsolgáltatott helyzet. Láttuk ott az őrzőben az anyukákat, szegények nagyon ramatyul néztek ki... :? Tehát inkább attól félek, hogy teljesen magatehetetlen leszek utána... :(

Kép
zsuzska81

Hello lányok!

Köszönöm szépen kérdéseteket most már egész jól vagyok.Már az étvágyam is kezd vissza térni.Most már megmaradok :lol:
De borzasztó volt. annyira legyengültem 2 napra hogy alig bírtam menni is .Meg persze Balázskát is el kellett látnom meg játszani vele mert szegénykém nem érti még hogy beteg vagyok.
Szerencsére most már úgy néz ki hogy rendbe jöttem.
Bendor:
Majd írd meg hogy mi volt a dokinál, kiváncsi vagyok.Remélem nem lesz semmi komoly.
Tényleg későnek tűnik ez a 7-8 éves kor iskola kezdésnek!De hát mindig változtatják.De nekem az jut eszembe erről, hogy nem fognak unatkozni még 1 évig az ovódában?Szerintem a mai gyerekek amúgy is olyan okosak és gyorsan tanulnak hogy nem értem miért kell ezt így húzni.
Ha mondjuk a szülő minden áron szeretné már iskolába vinni?
Nem veszik fel semmiféleképpen?
Akkor Balázst és Dorkát össze lehetne kötni :lol: :lol: :lol:
Amit leírtál ugyan azt csinálja ő is.Életemben nem pakoltam még ennyit mint most,de hát ez a dolgom.Azért vagyok vele itthon hogy neveljem,bár néha már összepakolja az építő kockákat a dobozába!
Ez már haladás. :)
Olik!
Nagyon édes a pocid.
Nagyon csinos kismama vagy egy deka felesleg sincs rajtad.
Óvatosan az ablak puccolással ,ha már minden áron megakarod csinálni. :wink:

Zsuzska!
Ne is eröltesd meg magad csak amit bírsz a takarítás meg vár.
Boldog babavárási időszakot kívánok neked,és majd persze várjuk a képeket de addig még váltunk pár üzit remélem.

Pintyus!
Nekem sincs még igazán hasznáható ötletem hogy mit vegyek a drágámnak Karácsonyra,de most már gőzerővel azon leszek hogy kitaláljam.
Nálunk is ugyan az van hogy amire nagyon szüksége van azt megveszük évközben.Ha meg rákérdezek akkor mindig azt mondja hogy én vagyok meg Balázs neki az ajándék.De hát magunkat csak nem csomagolhatom be. :? :? :lol: :lol:

Olimami:
Pocaklakód mikor fog születni?

A lakás díszítéssel még hadilábon állok de majd megoldom.Én most a fenyőfával leszek bajban hogy hova tesszük mert Balázs 2 perc alatt leszaggatja az összes díszt szerintem róla.Vagy magára rántja.Nem tudom,de hát csak kellene legalább egy kis fa.Na majd a férjecskémmel kitaláljuk még addig.
Egyelőre búcsozom.
Sziasztok

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!
CSak gondoltam belesek, ha már erre járok! Mindenkinek kellemes, napsütéses napot kívánok!
Mondjátok meg, miértlehetetlen Debrecenben bármilyen normális állás találni???? Már kész vagyok ettől! Április óta keresgélek és semmi. Még csak egy icipici bébicsőszködés sem:(!
Vendég

Zsu!

Most olvastam az utolsó üzidet.
Ne félj ,nem olyan borzasztó mint amilyennek látszik.Egyébként is az őrzőben 2 óráig vagy ha nincs semmi baj.De rátok néznek meg a férjed is gondolom ott lesz veled.
Mondjuk én még annyit se voltam mert megittam egy jó pár pohár teát amit hoztak mert szülés után rengeteget kell inni,és nekem már annyira kellett pisilnem hogy kikísértek ,majd megkérdezte a szülésznőm aki ott volt a szűlésemnél hogy le tudok-e zuhanyozni?
Én meg mondtam hogy igen mert aránylag jól éreztem magam,nem szédültem.
Ezután meg már le is vittek a gyerekágyas osztályra.
Ösz-vissz 1,5 órát voltam fent.
Nyugalom! :wink:
Bár ez természetes.Én nem féltem egyáltalán a szüléstől míg nem voltunk ezen a felkészítőn,de miután láttam hogy hova kerülök meg hogy min megyek majd keresztül akkor már elkezdtem pánikolni.
Nem lesz semmi gond!Erre kell gondolni és hogy nem sokára a karodban tarthatod a kislányod.
Utánna már úgy sem fog semmi fájni. :D
Pussz.

Kép

Kép
aliza

Aliza!

Ez azért megnyugtat, hogy nem csak nekem vannak szülés előtt ilyen gondolataim... :) persze, ott lesz a férjem! Én is pozitívan igyekszem a dolgokhoz állni, de azért ez a tegnapi látokgatás mély nyomokat hagyott bennem....éjszaka be-bevillant 1-2 ottani kép... :shock:

Kép
zsuzska81

Halihó!!!
Köszike a poci dicséretet :D Viszont van rajtam bőven felesleg...csak nagyon jól sikerült a kép :? Nem aggódom, hamar lefogytam Zozi után is :wink:

Zsu: A szülés utáni időktől ne félj, az a legjobb, amit a korházban töltöttem :roll: Én 6 órát voltam a pihenőben, mert nagyon legyengültem, nem tudtam pisilni, vagyis tudtam volna, de szédültem és majdnem elájultam a wc-n. A nővérke gyorsan odatolta az ágyat és lefektetett. Aludtam egy nagyot, reggeliztem, együtt voltam a babámmal, boldog voltam, nem érdekelt semmi.
Az osztályon is nagyon jó volt. Élveztem :wink:

Aliza: Még nem érett meg a teső projekt?? :wink: :lol:

Kauka: Sajnos ez van az állásal kapcsán, a férjem is nagyon megszenvedett, de még most sem azt csinálja, amit szeretne :(

Bendor: Nem tudom miért hátráltatják az iskolábamenést. Sztem mert túljelentkezés van, nem?
Nálunk az összes ismerős és rokon baba 6-7 között ment az iskolába, még tavaly is. Nagyon jó. Furi...

A karácsonyi ajándékkal kapcsolatosan : mi megbeszéltünk, hogy egy jó téli kabátot kap tőlem :wink: Majd megyünk vásárolni.

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Lánykák!!!

Huu, de sokat irtatok, öröm volt olvasni.

És persze köszönöm, hogy gondoltatok Rám. Képzeljétek mégsincs sérvem, tüzetesen megultrahangoztak, de nyoma sincs sérvnek. Igaz a hasfal a császármetszés hegénél el van vékonyodva, ezért kicsit tartottam tőle, hogy a doki mit fog mondani. :cry: Mondta nincs nagy gond, csináljak hasizomerősitő gyakorlatokat és akkor minden oké lesz. Igaz a hasfal elvékonyodás már tartós, sajnos a császármetszés miatt van és persze minden más hasi műtétnél. (pl. vakbélnél is ez a helyzet) :(
De jó , hogy nem kell műteni , és mégjobb hogy a másik dokinál nem vállaltam be hamarabb a műtétet.

Iskolatéma:
Hát ha mi nagyon akarnánk persze mehetne a gyerek iskolába szeptembertől.Kérdeztem az iskolaigazgató helyettest ahova a gyereket iratni szeretnénk, ő azt mondta mivel nem a gyerekek legalább 50 %-a 6-7 év közötti, hanem csak kb. 10 %-a ezért nyugodt szivvel nem tudja ajánlani hogy vigyük iskolába. Persze lehet a túljelentkezés is közrejátszott ebben, mert az is hatalmas. Mondták ha kész a gyerek iskolaérettségi tesztje és azalapján mehet és az óvónők is azt mondják, hogy menjen akkor rajta. Iskolaérettségi teszt alapján mehet (ez országosan egységes) , de óvónők próbáltak lebeszélni minden szülőt hogy adjuk iskolába a gyereket.Oviban azt mondták azon ne aggódjunk, hogy unatkozni fog a gyerek, mertegyre több feladatot adnak neki, programokat szerveznek.
És mivel az iskolába is 55 -60 helyre már belső jelentkezési lapon való jelentkezésnél szeptemberben 120 jelentkezési lap tornyosodott, és meg is jegyezték finoman, hogy keressünk ismerőst, ezért mégiscsak toljuk az iskolakezdést. Most meg majd időben elkezdünk protekció után nézni, mert sajnos körzetes iskolán kivül ez máshogy nem megy. :cry: :evil: :cry:

Olik!
Nagyon kis csini pocid van! :) És látom a kisfiad még most is a pocidat fogja, de édes. :D

Kauka!
Hát sajnos ez az álláskeresés manapság elég idegőrlő tud lenni. Nagy szerencse kell hozzá, hogy olyan helyet kifogj amit szeretnél, és egyáltalán hogy normális helyen normális bérért dolgozhass. :cry:

Olimami!
Képfelrakás nem akar összejönni? :shock:

Puszi Mindenkinek!
Bendor

Kép
Kép
bendor

Jó reggelt!

Olik! Köszi a bíztatást! Hát, remélem, semmi baj nem lesz, és nem leszek nagyon elesett sem! 6 órán keresztül a férjed is ott lehetett? És akkor úgy látom, a babát se viszik el akkor sem, ha 2 óránál többet kell az őrzőben lenni... Ez azért megnyugtató!

Bendor! Örülök, hogy mégsem sérv! Még szerencse, hogy nem mentél bele rögtön a műtétbe! :shock:

Tegnap összepakoltam a kórházi cuccom.... Azért még nem szeretnék indulni... :shock: De képzeljétek, tegnap és tegnapelőtt este is keményedett a hasam, de nem ám úgy , hogy néhány percenként! Bekeményedett és úgy maradt vagy fél óráig! :roll: Kérdeztem Anyukámat, ez nem jóslófájás... Csak tudnám, hogy mi...

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Zsu!
Na mesélj, mi volt a hosszú keményedés után? Csak nem a klinikán kötöttetek ki? Pár hetet ha kibírna még a kicsi lány odabent azért az jó lenne, hisz akkor lesz teljesen érett, felkészült a tüdeje a kinti létre, és persze hizni is most fog. Kell rá egy kis zsírpárna, hisz itt már nincs olyan jó meleg mint bent a pociban . :lol: Főleg így télen. :cry:

Lányok , volt ma nálunk Pintyus.
Olyan édi csajszi, imádja a gyerekeket, nem is csodálom, hogy annyira vágyik már egy sajátra. :D Remélem hamar összejön nekik. :wink:

Nem tudom melyikőtök mennyire elfoglalt mostanában, de ha lenne egy kis időtök öszehozhatnánk nálunk egy talit. Babát várók, babázók, mindenkit szeretettel látok.
Ha van hozzá kedvetek és lenne olyan időpont ami mindenkinek jó akkor összehozhatnánk. Irjátok meg mit szóltok hozzá, és mikor lenne jó.
Nekünk hétközben pl. de. 10-től délután 2-3-ig jó lenne.
De ha nincs kedvetek, vagy a karácsonyi és babavárási készületek lekötnek nagyon benneteket akkor sincs gond, akkor majd máskor. De ha mégis... annak örülnék. :wink:

Hétvégén vidéken leszünk a nagyszülőknél (vagyis a szüleimnél), igy majd csak köv. héten jelentkezem.

Szép hétvégét Nektek!
Puszi
Bendor

Kép
Kép
bendor

Bendor! Semmi nem volt a hosszú keményedés után...szerencsére! Mindkét este bevettem 1-2 plusz mg-ot, és utána nem sokkal elmúlt. Nem tudom, mi ez. Én úgy szuggerálom a Kisasszonyt, hogy még vagy 3 hetet maradjon, utána jöhet, már nem lehet baj!

Tali szupi ötlet, bár én elég kiszámíthatatlanul vagyok mostanában, így semmit nem tudok ígérni.... Igazából különösebb dolgom nincs, már szinte csak dokikhoz járkálok, így ha jól vagyok, én szívesen megyek!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!
Csak bekukkantottam, hát nem az fogadott mint eddig, volt hogy egy hónap után benéztem és még mindig nem írt senki, most meg micsoda mennyiség :)
Olyan jó olvasni a babavárós sztorikat, kicsit irigykedem. Bár csak a babavárásra, szülésre, az utána következőkből egy ideig még nem kérnék :wink:
Kicsit kezdem úgy érzeni, hogy a 3 éveseimmel kilógok a sorból. "Régiek" küzül miért csak én írogatok, hol vagytok lányok ???
Na persze nem mintha nekem sok időm lenne írogatni, de azért mégis...
A csajok 2 hete betegek, középfülgyulladásuk volt :( . De remélem hétfőn már mehetnek oviba.

Az én terhesség-szülés történetem nem kismamáknak való, inkább nem riogatok senkit, nem írom le ... :lol: :?

Ajándék: mi már egy ideje nem tárgyat szoktunk egymásnak ajándékozni, inkább színházjegyet, egy szobafoglalást valami szállodába, egy vacsorát, ilyesmit, nem látom értelmét hogy olyat vegyek amit amúgy is megveszünk-megvennénk: ing, cipő, borotvahab és hasonló tucatdolgok, mióta gyerek van meg mindennél nagyobb ajándék egy nyugodt este kettesben :oops: :lol:
Tárgyat csak akkor veszek, ha valami különleges, amire tudom hogy vágyna vagy eszébe sem jut, de tudom, hogy olyasmi aminek örülne. De ha épp nincs ilyen akkor csak azért nem kap 3 pár zoknit mert karácsony van. Amior a gyerekek születtek akkor nem volt ajándék, illetve a csajokat tettük a fa alá :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!
Ditke
ditke62

Szia Ditke! Mi még nem "találkoztunk". Ikerlányaid vannak? Tök szupi lehet, bár nyilván nagyon nehéz eleinte két csöppséggel. Ilyen nehéz volt a trehességed-szülésed??? :shock:

Eldicsekszem a hordó hasammal! :D

Mai kép, 34+3:

Nem tölti fel... :( Túl nagy, de nem tudom jobban lekicsinyíteni... :(

Kép
zsuzska81

Sziasztok csajok!!!!!!

huuu menyit irtatok!!!

Bendor!! Köszönöm szépen a kedves vendéglátást, nagyon jól éreztem magam és tutira talizunk még. Köszönöm szépen a szép szavakat, nagyon ari vagy!!

Csajok!!! Bendornak a kiscsajavalami csodálatos, Képen is nagyon ari, meg szép, de élőben még szeretnovalóbb. :D Jó ötlete támadt bendornak a talival kapcs. :wink:

szia ditke. nagyon nehéz ikrekkel az elején??? mesélj egy kicsit. kép van a kicsikről??

zsuzska: kérd meg párodat kicsinyitse le a képet, nagyon megnéznénk a pocidat!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Holnaptól ünnepi fénybe borul Debrecen! Megyek ki a vásárra és megnézni a fényeket:)!
Ditke! De jó újra látni Téged! Csajoknak jobbulást, Neked meg kitartás!
Bendor! Nekem nagyon tetszik a tali ötlet... :oops: jó lenne összehozni:)!
Ma vettem pár dekorációs kelléket, majd holnap még szétnézek...hová érdemes meni kreatív, hobbi boltba? Nem nagyon ismerek egyet sem, csak a Kacat Ajándékboltot, de ott nem találtam, amit kerestem:(!
NA puszi Mindenkinek!
Vendég

Á, ikrekkel az eleje egyáltalán nem vészes, legalábbis nem annyira mint ahogy azok gondolják akiknek nincsenek ikrei. :)
Egyszerűen az ember ezt szokja meg. Annyi, hogy amikor végeztél az eggyel gondolj arra, hogy na akkor ezt most kezdem előlről :lol:
Amit nagyon irigyeltem az egy-gyerekes mamáktól az a nyugis szoptatás. Olyankor csend van és béke, olyan idilli pillanat. Na ikreknél amikor az egyiket elkezdem akkor tuti 2 perc múlva felébred a másik és neki is kell. Akkor az egyiket igyekszem a cicin tartani, hogy ehessen, mert ha elveszem üvölt, így marad egy kezem amivel a másikat kihalászom az ágyból, lehámozom magamról a ruhát és cicire teszem. Nem túl kényelmes. Persze közben az egyeske tuti kiejti a cicit a szájából és ordít. Amikor nagyobb meg már rutinosabb és jól ráharap, hogy ki ne csússzon :evil: Később meg verekszenek szopcsi közben, megy a "menj már arrébb, nem férek" harc. Ja, és a rangidős nőcim 3 hónapos koráig szivatott, nem volt hajlandó egy kortyot sem szopni, így neki fejni kellett, így az előzőleg leírt procedúra kiegészült a "Csenge szoptatása közben elsétálni a hűtőhöz, kivenni a tejet, megmelegíteni (persze egy kézzel, mert a másikban tartom a csajt), közben hallgatni, hogy a másik üvölt, aztán találni valami pozitúrát, amiben tudok úgy szoptatni hogy a másik üvegezik" jelenettel. Ja, és a maradék szabadidőmben meg fejni kellett, ha nem akartam hogy Pepe tápszeres legyen. Szóval szép az élet ikrekkel :lol:
De mégis akkor volt könnyebb, még könyveket is olvastam, meg kipakoltam a dobozokat, merthogy épp akkor költöztünk. Fél éves koruk után lett nehéz és szerintem míg férjhez nem mennek nem fogok egy normálisat aludni :shock: :(

Íme a két gézengúzom:

Családi kép rólunk (csak hogy megismerjetek az utcán, bár felismerhető vagyok arról is, hogy "megmondtam, hogy fogd a kezem, te meg ne lépj le míg szét nem néztél, hallod? Nem arra, igen, szép katica, de menjünk már, ne rohanj, nem látod, hogy tesó lemaradt..." :oops:
Kép

rögtönzött hóember:
Kép

Mostanában jellemző kép
:wink:
Szinkronizálva: "Anya, elvetteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeááááááááááá"

Kép

Na, eldugulok :oops:

Ditke
ditke62

ja, mégsem:kauka, mit akarsz venni?
Vannak hobbis kellékek az Unió földszintjén is (hátul, a mozgólépcső meleltt, a Kátayval ellentétes oldalon), meg a Halközben, ott meg a fénymásolóssal szemben van egy antikvárium, turi, és azok mellett.
Bár mostanában nem jártam arra, néha már úgy érzem, hogy kész kirándulásnak számít ha eljutok a belvárosba. Szóval remélem nem szűnt meg egyik sem. :oops:
ditke62

ja, és ha Mininyúl Gabi még olvasol minket:
ezt a csajoknak csináltam a szülinapjukra:
Kép

Persze nem a rózsaszín macska miatt mutattam meg. :) Marci mit szólna hozzá? :wink:
Na jó, volt rendes torta is, biztos ami biztos, ez inkább csak a csajok kedvéért készült, de a hatás meglett, örültek neki. (Oké, tudom , amacska hátán elcs..sztem a krémet, ez nem volt jó marcipán alá, megolvasztotta :evil: ) De Csengének így is megfelelt :D :wink:

Kép Kép
Na jó, azt hiszem bepótoltam az elmúlt fél év elmaradását :oops:
ditke62

hello csajok!!!
Ditke!! Nagyon szép kis családod van, gyönyörüek a csajok, igazi hölgyek már, nincs is sok mig férjhez mennek!! :D :mrgreen: :wink:

Hát nekem ugy tünt hogy eléggé nehéz lehetett az elején is és most is, de biztos több az öröm mint a nehézség!! Nagyon fiatal vagy!!! És tök csini. :wink:

Voltak ikrek a családban, vagy a tiétek az első generáció??
Vendég

Sziasztok Lányok, Anyukák!

Jaj, de jó hogy aktívak vagytok. :wink:

Szia Ditke!
Még engem nem ismersz, bár ha az előző napok levelezéseit végigböngészed akkor pár dolgot megtudhatsz rólunk. Képek is vannak fent.
Mininyúl Gabit ismerem, azt mondta mostanában nem jár erre, mert a Ti kis régi csapatotok nem aktivizálja magát.:(
Nagyon szép kis családod van, gratulálok lánykáitokhoz, csodaszépek!!!A leirt soraidból látom nem egyszerű az ikres anyukák élete, de ha ez vigasztal akkor két különböző korú gyerekkel sem mindig tejföl az élet. :lol:

Zsuzska!
Huuu... pocakodat pakold ide fel nekünk, kiváncsiak vagyunk rá de nagyon. :lol:

Örülök, hogy tetszik a tali ötlet, de semmi konkrétumot nem irtatok. :(

Most anyuméktól írok Nektek (látjátok, még itt is gondolok Rátok :) ), de holnap megyünk haza és a lakásdíszitést én is elkezdem.

Pintyus!
Láttad , milyen aktiv a lánykám, nem lesz egyszerű januárig megőrizni eredeti helyükön a díszitést. Adventi koszorúmnak még mindig nem tudom hol lesz a helye.
Szeretném ha lakástüzet megúsznánk :wink: .

Puszi Mindenkinek! Szép hétvégét!
Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Páromat ráállítottam a témára, de még le kell töltenie vmi programot hozzá... :? Szóval majd hozom a képet!

Ditke! Kislányaid nagyon szépek!!! :) Hát, így olvasva az első időszak sem lehetett könnyű, de most, hogy már nagyobbak, elszaladnak, veszekednek, talán még nehezebb...Na, de két ilyen kis szépség kárpótol mindenért! :) De ügyes vagy, hogy ilyen tortákat tudsz sütni!!! :lol: Az utolsó képen jól látom, hogy az egyik leányzó fejjel benne van a játékos vödörben??? :shock: :D

Bendor! Én nem nyilatkozom inkább tali ügyben, mert lehet el sem tudok menni, ne én mondjam, mikor legyen.... Ha van időpont, és jól vagyok, megyek! OK? :D

Kép
zsuzska81

Zsuzska!
Okés, rendben van, értelek én. Azért remélem hamar körvonalazódik valami és Te is el tudsz jönni. Pocaklakódat megkérjük szépen legyen addig jó kislány (persze mi más is lehetne :wink: ), és csak utána akarjon kibújni.
Képedet türelmesen várjuk. :wink:

Ditke!
Csodaszépek a lánykák tortái, és a marcipán kreációid is... összefut a nyál a számban, olyan kis gusztusosak.
Én is nagyon néztem azt a képet amit Zsuzska is emlitett, :shock: hogy az egyik lánykád két lába égnek áll... haláli nagyon. :lol: Valóban a legós dobozban van a gyerkőc vagy mellette? :shock:

Pusz

Bendor

Kép
Kép
bendor

Sziasztok! Kép 34+3

Na, úgy tűnik, most sikerült. Most csak ennyi. A vérnyomim az egekben, feküdnöm kell... :(

Kép
zsuzska81

Üdv!

A kórház nem úgy alakult, ahogy gondoltuk. :twisted: A 2. napon már hánytunk és ment a hasunk, lázunk volt, benyeltünk vmi vírust. Szerencsére ki tudtuk venni az egyik VIP szobát, 5000ft/éj, de megérte. A vérszegénységgel kapcsolatban nem állapítottak meg semmit, vagyis nincs semmilyen eltérés, ami ezt okozhatná. Szedni kell a vasat.

Sziasztok!!!

Bocsi hogy rég nem jelentkeztem. Elvoltam foglalva a díszitéssel és a koszoru csinálással, ja és persze hétvégén párom elfoglalja a gépet.

Zsuzska, jó nagy pocid van már, mikorra vagy kiirva??? Pihenjél a vérnyomoddal!!

Na most csak enyit. Felteszek egy képet a koszorumról. :oops: :roll: Kép
Vendég

Ági, sajnálom hogy enyire rossz volt a korház, az biztos hogy az ember csak beteg ne legyen ebbe az országba. :evil: :evil:

Most hogy vagytok??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?