Szióka Mindenkinek!
Jajj, de jó hogy nagy lett itt a nyüzsgés, örülök neki. És egyre többen vagyunk a kis csapatban.
Kauka!
Rád gondoltam , és ezuton is sok sikert a vizsgához, vagy száz kalappal, vagy kéz- és lábtörést... amit szeretnél !!!
Zsuzska!
Nehogy eszedbe jusson már ebben a hidegben nagy pocival az ablakpucolás, tényleg hagyd anyukádra és férjedre, vagy ha nem jön össze az sem tragédia.Babaruhák rendben és ez a lényeg.
Nagyfiam eredeti elképzelés szerint jövő szeptembertől ment volna iskolába, el is kezdtük az iskolakeresést nagy dirrel-durral. Erre kiderült, hogy Debrecenben az a módi, hogy az első osztályos gyerekek nem 6-7 éves kor közöttiek, hanem 7-8 évesek. Igy a fiam is egy évvel később 7 évesen és 8 hónaposan fog menni. Nehezen fogadtuk ezt el, mert okos, szerintünk nem lenne gond az iskolában vele, a tanulással sem és remélhetőleg az új közösséggel sem. De megkérdeztünk sok-sok embert (óvónéniket, iskolaigazg. helyettest, tanitónénit, anyukákat..) és szinte mindenki azon a véleményen volt, hogy nem árt sőt használ ha minél később, minél érettebben megy a suliba, ugyis nagyon leterhelik ott őket. Szóval a kis "csorbacsíkom" marad ovis, csoportjukból amugy is a 25 gyerekből talán egy ha megy iskolába, de még ők is gondolkodnak rajta.
Aliza!
Köszi az együttérzést, tényleg tartok a holnapi naptól. És persze bízomm benne hogy a műtétet megúszom.
Irod, hogy pakolós a kisfiad, az én lánykám is fél pillanat alatt akkora kupit csinál, hogy alig bírok elpakolni utána. Mire egy részét elrakom a játékoknak addigra már egy másik kupac hever a földön.
Persze ez az időszak is el fog múlni, és olyan hamar felnőnek hogy kapkodhatjuk a fejünket mekkorák lettek.
Dorkám étvágya teljesen változó, ő sincs elhizva itthoni mérleg alapján 11 kg, tanácsadóban már régen mérettem. Itthoni mérleg meg csak egész és fél kg-okat mér.
Olik!
Te még ilyen nagy melóba akarsz kezdeni nagy pocival??? Merész vagy az biztos.Csak nehogy megerőltesd Magadat és a szülészeten köss ki.
Pintyus!
Nekünk jó lesz a péntek délelőtt,gyere nyugodtan. Skype-n megírom majd a pontos címet.Igen, Dorkát láthatod, hisz hova is tenném?
Karácsonyra férjemnek? Nagyon jó a kérdés. Ugyanis ahányszor megkérdezem én is azt a választ kapom, hogy semmit nem kér. És persze amire nagyon szükség van, vagy nagyon vágyik azt évközben megvesszük.Így meg tényleg elég nehéz venni bármit is.
De nem adom fel és még agyalok ezen.
Köszi mindenkinek a gyerekeim dícséretét, aranyosak vagytok.
Jóéjt Nektek!
Bendor