Sziasztok!
Kicsit hanyagoltam az írást, mindkét csajom beteg! Bogi kifelé belőle, Roni meg belehúzott rendesen. Köhög és tüsszög és nam kap levegőt, nem eszik rendesen, nyűgösködik, stb. De legalább láza még nincs! Én meg már egy hete csak 2-3 órákat alszom naponta. Már a kávé se elég, hogy ne zombi-üzemmódban létezzem. Hétvégére ki fogok készülni, ráadásul én is taknyolok ezerrel.
Ráadásul éjjel 1-kor már rá is értem lefürödni meg hajat mosni, persze úgy, hogy hajmosás közben a fürdőszobában én hallom meg, hogy Roni üvölt, mert nem kap levegőt, Apuci a szomszéd szobában nem veszi észre...
Pasik... Ma du-n megyünk dokinénihez, mert azért Roni pici még ahhoz, hogy én itthon kísérletezgessek mindenféle varázsszerrel. Jó ha szakember is megnézi.
Nekünk Zanussi hűtő-fagyó ill. mosógépünk van, 7 évesek, és semmi gond, lekopogom. Igaz a múltkor azt hittem, megdöglik a mosógép, de kiderült, hogy csak ki kell tisztítani belül a "szösz-gyűjtőjét". Amúgy meg általában egyéb háztartási gépekben és elektronikai cuccokban az LG és a Philips amit szeretünk, bár most kinéztem egy Hauser kenyérsütőt... Persze anyám ezeréves Electrolux Hajdú automatamosógépével még soha semmi gond nem volt, még a régi megbízható szériából van, igaz, hogy olyan zajjal jár, mint egy tankhadosztály, és baromi nehéz, de kiválóan működik.
Mintavétel: Bogi valamelyik nap végignézte, hogy borotválom a lábamat, aztán tegnap este ő is akarta fürdés közben... mivel nem kapta meg a borotvát, morcos lett kissé, de megoldotta a dolgot a fogkeféje nyelével és a tusfürdő habbal. Olyan kismajom!!!
Múltkor meg egyedül garázdálkodott a wc-ben, jól "megnézte" az összes tisztasági betétet. (ugyanis amikor pisilni megy, minket kizavar, nem lehet bentlenni, míg ő "dolgozik", mert őt se engedjük be magunkhoz...) Ja, és másféléves kora óta egyedül eszik kanállal-villával, és fel van háborodva, ha nem ugyanolyan porcelántányérban kapja a kaját, mint a felnőttek. Hát mi az, hogy neki nem olyan szép tányér jár????
Sziasztok!