Új privát üzeneted érkezett!

Henus: nem semmi a csajszi!!!! :)

Pilla: hurrá, ezt már fél lábon kibírjátok! :) Irigykedem, én is szeretnék már költözni!!!! (Csak nekünk még el kellene adni hozzá 2 ingatlant és találni valami jót, persze olcsón... Úgyhogy ez nem mostanában lesz...)

Mali: ha Lolo meginná a tápszert, nem sietnék a tej bevezetésével, de nem issza meg. Végül is nem csoda, hiszen 9 hónapos koráig cicizett, nem ismerte a tápszert, és amikor a szopit abbahagyta, már nem tudtam megkedveltetni vele... Egyébként nem szándékozom nagy mennyiségben adni, elég jól elvan nélküle, hiszen már szilárdat eszik naponta négyszer, és teával öblíti le...

Háztartási gépek: nekünk elég sok Bosch-Siemens van (gyakorlatilag ugyanaz), mosógépem Whirlpool, de nyilatkozni azért nem tudok érdemben, mert semmi sem idősebb 4 évesnél. Eddig nem volt nagy gondunk. Amivel viszont van/volt, az a Fagor tűzhely: anyósoméknak is, nekem is elromlott a sütő része úgy 2 év használat után (nekem csak a légkeverés része, attól még tudok sütni vele, csak hát a lényeg hiányzik, meg kéne csináltatni, csak halogatom... :( )
Vendég

Verna
nincs rá garancia?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Kicsit hanyagoltam az írást, mindkét csajom beteg! Bogi kifelé belőle, Roni meg belehúzott rendesen. Köhög és tüsszög és nam kap levegőt, nem eszik rendesen, nyűgösködik, stb. De legalább láza még nincs! Én meg már egy hete csak 2-3 órákat alszom naponta. Már a kávé se elég, hogy ne zombi-üzemmódban létezzem. Hétvégére ki fogok készülni, ráadásul én is taknyolok ezerrel. :cry: Ráadásul éjjel 1-kor már rá is értem lefürödni meg hajat mosni, persze úgy, hogy hajmosás közben a fürdőszobában én hallom meg, hogy Roni üvölt, mert nem kap levegőt, Apuci a szomszéd szobában nem veszi észre... :evil: Pasik... Ma du-n megyünk dokinénihez, mert azért Roni pici még ahhoz, hogy én itthon kísérletezgessek mindenféle varázsszerrel. Jó ha szakember is megnézi.

Nekünk Zanussi hűtő-fagyó ill. mosógépünk van, 7 évesek, és semmi gond, lekopogom. Igaz a múltkor azt hittem, megdöglik a mosógép, de kiderült, hogy csak ki kell tisztítani belül a "szösz-gyűjtőjét". Amúgy meg általában egyéb háztartási gépekben és elektronikai cuccokban az LG és a Philips amit szeretünk, bár most kinéztem egy Hauser kenyérsütőt... Persze anyám ezeréves Electrolux Hajdú automatamosógépével még soha semmi gond nem volt, még a régi megbízható szériából van, igaz, hogy olyan zajjal jár, mint egy tankhadosztály, és baromi nehéz, de kiválóan működik.

Mintavétel: Bogi valamelyik nap végignézte, hogy borotválom a lábamat, aztán tegnap este ő is akarta fürdés közben... mivel nem kapta meg a borotvát, morcos lett kissé, de megoldotta a dolgot a fogkeféje nyelével és a tusfürdő habbal. Olyan kismajom!!! :D Múltkor meg egyedül garázdálkodott a wc-ben, jól "megnézte" az összes tisztasági betétet. (ugyanis amikor pisilni megy, minket kizavar, nem lehet bentlenni, míg ő "dolgozik", mert őt se engedjük be magunkhoz...) Ja, és másféléves kora óta egyedül eszik kanállal-villával, és fel van háborodva, ha nem ugyanolyan porcelántányérban kapja a kaját, mint a felnőttek. Hát mi az, hogy neki nem olyan szép tányér jár???? :lol:

Sziasztok!
andibab

Andi:
mondtam én, hogy a Bogi CSÚÚÚÚCS!!!! :):)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska: hát az már lejárt, 2 és fél éves a tűzhely. Anyósoméknál úgy csináltuk, mikor az övék elromlott, hogy az Orczy alkatrész-áruházban megrendeltük az alkatrészt (nem volt olcsó mulatság) és azt egy helyi szerelő megcsinálta. Csak a szerelőt is kétszer kell hívni, mert először kijön, megnézi, megmondja mi baja van, aztán miután megvan az alkatrész, beszereli...
(Nem tartom kizártnak, hogy apukám is meg tudja csinálni, ő igazi ezermester, számtalanszor úsztunk már meg javítási költséget az ő tudásának köszönhetően.)
És nem félek akkor sem, ha gázkészülékhez nyúl, abszolút biztonságos, mikor a kis házba köttettük be a gázt, a szerelő - aki ismeri apukámat - jóváhagyta, hogy Apu üzelemlje be a konvektort, mert tudta, hogy biztosan jó munkát fog végezni.

Andibab: édes lehetett a kis borotválkozó! :) Olyan amúgy nálunk is volt, hogy szöszös volt a mosógép lefolyója, én is azt hittem, elromlott, mert nem egedte le a vizet, de szerencsére Apukám arra is ránézett, és megúsztuk a szerelőt. :)

Lolo épp áll az utazóágyban, macska az ölemben, és Lolo kiabál neki, valami ilyesmit: szissssza jeeejjjeeede - szerintem ez azt jelenti, hogy cica, gyere ide! :) Vagy valami hasonlót!!!
Egyébként a kis járóbabám este a foteltól odasétált Apához (3-4 lépés!!!). Még a könnyem is kicsordult, olyan büszke voltam rá!!!
Vendég

Ezt le kell írnom, aztán rohanok tovább:

A kőművesünk elátkozott háznak becézi az új kecónkat. Amikor elkezdődött az építkezés elrepedt a lábában egy csont, aztán leesett egy állványról és meghúzódott a dereka. Ma reggel pedig felhívott, hogy nem tud jönni, mert szögbelövővel belelőtt egy szöget a térdébe. :shock: :oops:
Vendég

pilla

azért csak túl éli ezt az építkezést :shock:
pont a múlt héten volt valami hír, hogy az építkezésen meghalt az egyik munkás, beszélgettük, hogy nagyon utálnék olyan hézban lakni ahol valaki így meghal... :cry:
becsi
Iklad

Sziasztok!

Köszi lányok a szorítást!Remélem hatni fog 4000Ft-ot fizettem értük! :shock: :? :!:

Pilla!
Jól megjárta szegény köműves!!!!!!! :shock: Gyönyörűek ezek a koszorúk!Mindjárt megmutatom az enyémet!

Henus!
Jaj annyira édes lehetett a lánykád!Zsani apától negrót szokott kunyizni! :oops: Picike db-ot szokott apa a szájába adni úgy,hogy előtte kicsit megszopogatta!Tényleg csak egészen picike db-ot! :!: Zsani fejlődik tampon ügyben!Valamelyik nap a lábaközé tette!!!!! :oops: :lol: :lol: :wink: aztán széles vigyor! :lol: :lol:

Andibab!

Sajnálom,hogy Roni baba is elkapta!!!Jobbulást neki!!!!Neked is!!!!! :!: :cry:

Szép napot!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

tiop megnyugodtam..
tartottam tőle, hogy Szonjának nem a 3. hanem a 2. szülinapjára telefont kell venni 8) , hogy felvilágosíthassa Zsanit :oops: :lol:

mi a változatosság kedvéért dokizunk ma..már nem is mondom mikor ki beteg...unalmas

többiek is gyógyuljanak inkább meg!!!
becsi
Iklad

Becsi, Andi:
Gyógyulást kívánok!

Tiop:
szurkolok neked, hogy jó legyen a cucc!!!

Verna:
nem tudom, mennyi idő a garancia :(

Lányok, megint megjött a menszeszem :(:(
Úgy látszik, most jön a böjtje annak, hogy 9 hónapig nem volt meg.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nekünk most ilyen a koszorúnk!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

becsi!
Mi is megyünk dokihoz ma Zsanival!Nem akar múlni a takonykor és már tiszta nyűgi egész nap.................! :evil: :cry: :cry: Gyógyuljatok meg!!!!!!!
A csajok meg előbb-vagy utóbb rájönnek,hogy mi mire való!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Piroska!
Köszi!!!!!! :wink:

Mindenkinek jobbulást!!!!!

Kép
Kép
Kép
tiop

tiop

ilyen gyertyám nekem is van, Hollandiából kaptam, de jó !!!még eszembe sem jutott , hogy erre használjam :oops:

szép nagyon!
becsi
Iklad

becsi!
Én ma vettem a gyertyákat!!!!!!!A koszorú tavalyi! :wink: Köszi :!:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Tiop,
remélem, hatni fog az ecsetelő! Gyönyörű a koszorúd!!!

Becsi, Andi,
jobbulást!!!

Henus,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szinte láttam magam előtt Szonját!!!! Ja, de zabálnivaló lehetett!!! És rágózik???? Nem semmi!!! :shock: :lol:

Andi,
Bogi is nagyon cuki lehet, mikor kiküld a wc-ől!!! Miket nem tudnak már ilyen korban!!! :shock:

Verna,
gratula Lolo járásához!!! Én is megkönnyeztem Marci első lépéseit! :oops:

Pilla,
elátkozott ház?!?!?! :lol:

Mali,
Nagyon szupi segítsége van Apának!!! :lol: A fal tökéletesen kiszáradt, egész nap nyitva volt az ablak, itt nálunk tegnap is, ma is sütött a nap ezerrel. Ez egy viszonylag drága festék volt (színes Supralux), sötéten is csíkmentesen fed, 1 rétegben (a világoskék 100%-ban elfedte a sötétet), és 2 óra alatt csontszárazra száradt a fal! Szóval szuper! Ma még kijavítottam reggel az apró hibákat (szó szerint pici hobbiecsettel mentem körbe, és ahol akár 1mm kihagyás találtam, már festettem is le). Már az is teljesen száraz, és semmi nyoma a javításnak! Imáááádom!

Piroska,
hát, akinek a neve "piroska", az ne csodálkozzon! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Na, elkeseredtem, elkezdtem sebészet ügyben érdeklődni, de egyik gyerekkórházban sincs előzetes bejelentkezés a sebészeti ambulancián, én meg nagyon nem szeretnék egész nap várakozni Loloval - már a neurológián is gond, hogy hiába megyünk időpontra, teljesen kiszámíthatatlan, hogy 5 perc után hívnak be, vagy másfél óra után, és gondolom nem kell ecsetelni, mennyire macerás egy ekkora gyerekkel a várakozás. Nem azért, mert türelmetlen, eljátszik ő, csak éppen van evésideje, alvásideje - és nem tudom neki elmagyarázni, hogy most nem lehet enni vagy aludni, mert lehet, hogy mindjárt behívnak. Legutóbb is szólnom kellett a neurológián, hogy már éhes meg álmos a gyerek, rendesek voltak, előrevettek, de nem hinném, hogy máshol is ilyen rendesek lennének...
Most azon filózok, hogy minden elvemmel ellentétben megyünk a tarcsai kórházba, van itt is gyermeksebészet ambulancia, csak előtte érdeklődök, hogy ki csinálja és milyen... (Nektek nincs véletlenül tapasztalatotok?)

Egyébként másik fórumon is leírtam ezt a problémánkat, ott is rögtön mindenki elkezdte nézegetni a kislányát, és volt is, akinél ugyanez a probléma fennáll. Képzeljétek, a védőnőjük elhajtotta, hogy ő még nem is hallott ilyet. Aztán a gyerekorvos közölte, hogy menjen a francba a védőnő, ez igenis gyakori, és volt olyan kislány, akinél akkor derült ki, mikor már nagylány lett!
Egyébként nekik csak krémezni kell, lehet, hogy nekünk is (van olyan ösztrogén-tartalmú kenőcs, ami kitűnően oldja a nyálkahártyát), de nem árt, ha a sebész dönti el, hogy mi a teendő, ráadásul ilyenkor fennáll a veszélye, hogy visszatér a probléma. (Na, pl. ezért sem szeretném messzire hordani Lolot, hátha többször is kell mennünk.)

Bocsi a litániáért, a lényeg, hogy volt valaki közületek Tarcsán gyermeksebészeti ambulancián?
Vendég

Verna,
csak elgondolkodtam a dolgon, és az jutott eszembe, hogy esetleg meg lehetne próbálni egy gyermeknőgyógyászt keresni, úgyis mindnek van magánrendelése, ott biztos nem kell órákat várni. Hátha tudna egy ilyen doki segíteni, és akkor nem kell bemennetek a kórházba, ahol kb ezren fognak rátüsszögni-ráköhögni a gyerekre...
andibab

Roni "csak" taknyos és köhög, nem kaptunk semmit, azt mondta dokinéni, hogy szokjak hozzá, hogy a pici is beteg lesz, ha a nagytól elkaphatja... Ő javasolja a gyakori orrszívást. Meg nyugodtan párologtassak eukaliptuszt a szobában, azt lehet ilyen picinek is. A Rhinatiol hozott most ki egy tapaszt, ami eukaliptuszos, azt éjszakára fel kell ragsztani valahova a gyerekhez közel, és segíti a légzést. Akkor kell visszamennünk, ha esetleg belázasodna. De a dokinéni szerint a jövő heti oltást nem fogjuk megúszni, ne próbálkozzunk ilyen "átlátszó trükkökkel". :D
andibab

Andibab!
Lilinek is uez a baja. Orrfolyás, köhögés.
Jó ez az eukaliptuszos tipp. Ki is próbálom ma este. Meg veszek a csajnak C-vitamint. Hátha megelőzhetjük a későbbi náthákat... :?
Atya-gatya! Roni is mindjárt 3 hónapos lesz. De jó!!!

Ma voltunk védőnéninél és 9040 gramm a csaj, és 77 centi.

Kép
Kép
giga1

Még ezt aktam feltenni, nálunk most ilyen egyszerű lesz az "adventi koszorú". Ezt talán nem tudja Bogi tönkretenni. :roll:

Kép

Pápá!
andibab

Sziasztok!
Zsanival most jöttünk haza a dokitól!Háát antibiotikumot kaptunk!Nem tetszik neki,hogy hőemelkedése van és csúnyán köhög+tüsszö+étvágytalan+ömlik az orra+Hal egy kis zörejt a hörgöknél! :cry: :cry: :? Remélem jó lessz a gyógyszer!!Egyépként tök elvan,csak látszik rajta,hogy nincsen jól!!!! :(

Andibab
"Egyszerűen szép" a koszorúd!!! :wink:

Nircee!
Jók az új vonik!tudsz feltenni képet is,csak ide nemtudod akkor belinkelni! :( Köszike!!! :wink:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

tiop

ua nálunk is
amoxicillint kaptunk,ti?
de egyenlőre nem vészes, nem is tüsszög, köhögni is ritkán, de akkor csúnyán...
soha nem köhögött még, remélem most sem szenvedünk tőle sokat...délutáni alvás után volt rossz, lerakódott neki így félek az éjszakától...egyébként rajta sem nagyon látni...

szombatra már kiosztották a meghívót a skacok, remélem addig mindenki meggyógyul...

gyógyulást minden betegnek!
becsi
Iklad

Tiop,
köszi! Jobbulást Zsanikának!!!!! Sajnálom, és remélem, hamar meggyógyul!

Becsi,
dettó!!!!

Olyan rossz olvasni, hogy valamelyik gyerkőc beteg!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nircee

Na, végre megcsináltam a képeket a díszeimről:

Kép Hóemberek 1
Kép Hóemberek2
Kép Csillagok
Kép Arany csillag
Kép Ezüst csillag Kép Hógolyó díszek
Kép Angyalka csipeszek

A csillagok közül mindegyik más-más csillám-mintát kapott, a hógolyók meg nem annyira látszanak, mert egy dobozba tettem őket, de styropor golyókat beragasztóztam, és műhóban meghempergettem. Most olyanok, mint a Raffaello. :lol:

Kép
Kép
nircee

Ja, és a csillagokat egyenként festettem, eredetileg fehér kartonból vannak.

Kép
Kép
nircee

nircee

nagyon jók!
honnan szedted az ötleteket?
ügyi!!
kíváncsi vagyok a fára majd! :wink:

jó éjt
becsi
Iklad

Becsi,
köszi! Egyszer a Mester Kiadónak volt egy sorozata, Praktika névvel, ha jól emlékszem, gyűjthető kártyákkal és gyűjtődossziékkal. Megrendeltem az egész sorozatot, több ezer ötlet van benne, tematikusan, nemcsak Karácsony, hanem pl. száraz - és élővirág kompozíciók, Húsvét, asztali díszek, papírdíszek, lakásdekorációk stb, és némelyikhez vannak sablonok is.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!

Nircee, nagyon szépek a díszeid!!! :wink: Ezek szerint jól "elszórakoztál" az elmúlt napokban. :D

Tiop, Zsani inkább most kapjon antibitikumot, mint később betegebb legyen!! A koszorúd nagyon szép!!! Én most nagy bajban vagyok, nem látok a méregtől. :evil: A tavalyi koszorú alapomat a pincében találtam meg, a rávalóknak pedig nyomát sem lelem. Gyanítom, hogy anyós pajtás érdektelensége lapul a dolog mögött. Másfajtát szeretnék, mint tavaly volt, de nem lenne egy nagy hátrány, ha meglennének a gyergyatűk, meg mondjuk egy-két szalag, ami nem volt 2 fillér! :evil: :evil: Na de sebaj.

Nekem is kész vannak a Mikulásaim. Az egyik girlandot díszítettem velük.

Szonja ma végleg önállósította magát kaja ügyben. Eddig tűrte, hogy még ő a kanalával kotorász a tányérban, én lapátoljak egyet kettőt az enyémmel. NA ma már nem lehetett. egyedül kanalazott be 2 tányér borsó levest. :roll:

Szantre, és Tüccs, mi van veletek? Rég jelentkeztetek. :wink:

Kép

thenus

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
nircee!
Nagyon-nagyon ügyes vagy!!!!!!!Gyönyörűek a díszek!Én is járatom most a Mester Kiadótol azt amit te is!Kétszer jött már,de sajnos nem karácsonyi sablonok jöttek vele!!!Majd jövőre biztosan lessz már nekem is !!! :wink: :D Köszi a jókivánságot Zsani nevében is!!! :(

Becsi!
jobbulást nektek is!!!Zsani KLABAX-ot kapott!! :?

Henus!
Köszi neked is a jókivánságot!!!Sajnálom,hogy nemtalálod a dekorokat!Kérdezz rá anyósnál,hogy -mama nem látta a koszorúnak a maradványait?- :evil:
Tök aranyos a mikulás!!!!Nagyon ügyes vagy te is!! :wink: :D

Na majd Anettel én a mézeskalácsokat fogom gyártani!!!!Kíváncsi leszek,hogy fog-e sikerűlni úgy mint 2 évvel ezelőtt!Akkor olyan szépek lettek!!!!!! :? :D

szép napot sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Álmodik a fenyőfácska
odakinn az erdőn.
Ragyogó lesz a ruhája,
ha az ünnep eljön.

(Fésüs Éva)

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Még mindig azt a kaki közgázt nyúzom :(:(:(, de már a vége felé járok! :)
Aztán kezdhetem kutatni, hol tanulnak a határőrök. :)

Nircee:
ügyi vagy! :) Miből vannak ezek? Kartonból?

Andi, Becsi, Tiop:
De rossz, hogy ilyen sokfelé vagytok betegek! :(Gyógyulást kívánok!! Annyira rossz olyat hallani, hogy ilyen pici babák betegek! :(:( Szurkolok nektek, hogy hamar elmúljon, bár az Andit nézve, nem olyan hamar megy ez...

Verna:
van már valami megoldás a kórházra vagy mit fogsz csinálni?

Szép napot kívánok mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Tegnap csavarogtunk, Dórit leadtuk a nagyinál. Vettünk sport babakocsit, mert a mostanival már nagyon nehéz elindulni bárhova is, és tavasszal úgyis kellett volna. A babyoutletben vettük meg, le volt árazva és nem utolsósorban egy csomó kaját is vettünk mert nagy leértékelés volt. Érdemes benézni ha arra jártok, mert az üveges hipp, humana kaják 89ft-ért voltak. Igaz, hogy lejár dec18-án a szavatossága, de addig még van 3 hét én meg spóroltam vagy 4000ft-ot. :) Ja, és italok is voltak ugyanennyiért.

Andi és Becsi és Tiop jobbulást a piciknek!! Én csak reménykedem, hogy Dóri még jó sokáig megússza ezeket a nyavajákat.

Nircee!
Valami szuperek a díszek!!!!! Bérbe nem vállalsz csinálni ??? :lol:

Pilla!
Dobozoltok már??? Olyan izgi lehet új házba költözni! Nagyon irigyellek!! :)

Hűha, megyek mert felébredt Dóri. Mondja is hogy mamma-mammma-mmmama.. :D Majd még jövök!

KépKép
tüccs

Tüccs:
9 hónaposan már beszélnek a gyerekek???

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Lányok! Csak ámulok és bámulok, hogy milyen szép koszorúkat és díszeket csináltok. Nagyon szépek! Én majd veszek egy koszorút, mert azt hiszem idén nem nagyon lesz időm kreatívkodni.

Henus, Szonja nagy fazon lehet. Mandarinozik a csészéből. Igazi úrilány. :lol:

Tüccs, még mindig nem dobozolok. Majd jövőhéten. Jön a húgom is segíteni jövőhét péntektől. Itt lesz 1 hétig. Anyós is ajánlgatja, hogy kivesz szabadságot és vigyáz Laurára, amíg mi pakolunk, de azt lesheti, hogy itt hagyom vele a tegnap történtek után.

A betegeskedő babáknak jobbulást kívánunk, és sok-sok gyógypuszit küldünk!

Ezeken a betétes, tamponos dolgokon nagyon jót mosolyogtam. :lol:

Holnap babamuzsika?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.01 11:10-kor.
Vendég

Pilla:
ez nagyon gáz! Én ilyet 10 évesen csináltam a tejeskávéporból. De én TÍZ éves voltam!!! :shock: :shock: :shock:
Nem hiszem el, hogy felnőtt embereknek ennyi esze van! :(

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Nagyon kreatívak vagytok! :) Nekem ehhez nincs türelmem... :( Felrakom a kész díszeket ablakra, fára, aztán kész!

Tüccs: a Soroksári úti outletről van szó?! Ott már én is voltam, kaját is vettem, az pl. 2009-es lejáratú volt. :) Nagyon jó dolgokat lehet kifogni, bár van, ami csak kicsit olcsóbb, mint a Brendonban, de van, ami lényegesen!! (Az ajtórácshoz a toldót 10-ed áron vettem meg az outletben.) Hálózsákot is ott vettem, folyamatosan nyúzzuk! :)

Piroska: most úgy döntöttünk, hogy elmegyünk ahhoz a gyerekorvoshoz, akihez a barátink is hordják a gyerkőceiket, meglátjuk, ő mit mond (lehet, hogy simán kenőcsöt ír fel). Ha viszont ő is sebészhez küld, akkor a tarcsai kórházban próbálunk ismerős révén tájékozódni... Amióta tudom, hogy egy krémmel meg lehet oldani a problémát, tényleg nem szeretnék fél-egy napot várni egy receptért, aztán visszamenni kontrollra, stb. stb.

Lolo továbbra is gyakorolja a járást, olyan édes, ahogy elindul felém, tesz 2-3 lépést, aztán kitárja a karját és az ölembe vetődik! :)
Vendég

Piroska!
Természetesen nem beszéd ez még Dórinál, csak szokta mondogatni hogy mammmamamama meg babbababa. Szerintem fogalma sincs miket mond de olyan jó hallgatni. :D

Verna!
Igen, a Soroksári útiban voltunk. :wink:

Hát a díszekkel én is úgy vagyok, hogy inkább veszem őket. Annyira ügyetlen vagyok, hogy az már tényleg gáz.

Lányok nálunk reggel -8 fok volt, most -3 lehet. Ti kiviszitek a gyerkőcöket?? Gondolom egy félórácska nem árthat. :roll:

KépKép
tüccs

Tüccs, én kiviszem, most, hogy ilyen hideg van és hamar sötét, délben szoktunk kimenni, meg azért télen ilyenkor van a legmelegebb. Mi 1,5-2 órát vagyunk kint. Persze ebbe belecsúszik néha egy bevásárlás is. Valamint ilyenkor szokott aludni délután(ha kedve van) és a babakocsiban jókat durmol. Már végre a sapkát megszokta, most a kesztyűvel kínlódunk.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Tüccs, én mindig kiviszem, időtől függően több, vagy kevesebb időre. Kivéve a ködöt, akkor nem. Most is azt várom, hogy felszálljon kicsit, és kimehessünk, nálunk ugyanis bazi nagy köd van. :?

thenus

Nekünk azt mondta a védőnő, hogy -5 fokig ki lehet vinni, ha süt a nap. Nyákos, esős időben lehetőleg ne nagyon, de máskor igen. Én ma nem fogok kimenni, mert egyedül vagyok itthon, meg tanulnom is kell, de szerintem azért Didrinek kicsit hideg van most, ő azért elég pici még. Bár a babakocsiban elég védett, de mindegy, ma nincs itthon az uram, tanulni is kell, ááá, ma kihagyjuk.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Én, ha nem akarom is muszáj kivinnem Laját. Ma pl. konyhabútort veszünk át. Egy élmény lesz, már látom... :shock:
Vendég

Nálunk a köd egyre nagyobb, az orrunkig se látni. :? :x

thenus

Nálunk süt a nap, viszont van vagy -5 fok kint, mindjárt indulunk is.
Csak még teregetnem kell....

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Itt is süt a nap ezerrel, de nemtom hány fok lehet...

Laura végre elaludt, jó 1 órás szenvedés után. Már leesett a feje, olyan álmos volt, de amint lefektettem hisztizett. Ha kihoztam a szobából akkor is hisztizett. Kikészített a csaj.
Vendég

Pilla:
Didri is elaludt, egy kicsit ő is nyafogott, de én betettem a hintába, miután láttam, hogy nagyon álmos. Képzeld el, annyira jól sikerült kipárnázni a hintát, hogy pont fekszik benne. Nagyon szereti, ott azonnal hajlandó elaludni. Ne félj, áldalak is érte minden nap! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Természetesen Zsófi felébredt mire visszaolvastam. :)

Utólag is Sok Boldogságot Katiknak és Katicáknak!!

Utólag Isten Éltesse Sokáig Dórit is!!!

Katica!
Köszi szépen mégegyszer a naptárakat! Szuperek lettek! :D

Most csak annyit, hogy hétvégén valószínűleg költözünk!!!! :D
Szóval nem tudom, hogy mikor lesz bekötve a netünk, de egyszer csak majd jövök! :D

Pilla sok sikert nektek is a költözéshez!

A betegeknek jobbulást!!!

Tüccs
Mennyiért vettétek a sportkocsit? Mi is akarunk venni.

Na puszi nektek, majd jelentkezem! :D

Márti
Vendég

Tusi, köszi! Viszont kívánom! Aztán gyere vissza hamar közénk.
Vendég

Piroska, örülök, hogy bevált a hinta! :wink:
Vendég

sziasztok!
Na Zsani elaludt,remélem alszik 2 órát legalább,de 1-et mindenféleképpen jó lenne ha aludna!Már jobban néz ki,de még látszik,hogy beteg!Nyafizik mindenen(amin nem szokott)Enni nem akar csak a cicit+krémtúró és társai!Pedig finom borsólevest főztem(direkt neki),és az sem kellett !Majd estefelé megpróbálom hátha elfogadja! :( Én muszály vagyok kivinni,ha esik ha fúj!!Anett nemtud elmenni egyedűl az oviba!mondjuk már szóltam bent,hogy ha nagyon gány idő van akkor neszámítsanak ránk!(hófuvás,szakadó esső)Én akkor kinem mozdulok velük!!! :oops: :?

Pilla!
Nagyon izgi lehet most nektek!!!!!mikor mi költöztünk ,emlékszem,hogy annyi dobozunk volt,hogy nemfértünk el tőllük,és azt sem tudtam,hogy hól kezdjem!!!!aztán elkeztem a gyerekszobát,és utánna már ment magától minden!Első éjszaka,nemvolt jó,mertmindenféle idegen hangokat hallodtam+olyan sz@r érzés volt,hogy ott hagytuk a régi (szobánkat)Mintha cserben hagytam volna valaki! :? :oops: :oops: :( Ma már csak röhögök rajta de így volt!! :lol: :lol: :wink:
Anyósodhoz hozzá sem tudok szólni!!!!!!!!!Pedig nemkel egyetem egy tápi elkészítéséhez!!!!! :evil:

Nállunk süt a nap,de csípős hideg van!!!!!! :wink:
Ezt a képet reggel fényképeztem,amikor felkellett keltenem Zsanit,hogy indúljunk az oviba!a szívem szakadt meg!!!!!!!
:cry: :cry: :evil:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

szegénykémnek az orra tiszta száraz trutyi volt!még jó,hogy kitalálták a nedves törlőkendőt+STERIMART ! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
tiop

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?