Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak kutyafuttában olvastam át az írásokat, válaszolni már nincs nagyon időm, mert ébred a család lassan...

Zsuzsa,
azért jó, hogy így rendeződött a dologKép.

Tikk,
játszózás nem jött összeKép, egész héten mentünk ide-oda. Majd, ha megjöttök a nyaralásbólKép. Legyen nagyon szép időtök!Kép

Andi,
nektek is jó nyaralást!KépKép

Zsuzsi,
klassz lenne neked, ha beválna a bébiszitter...Kép.

Egy kisKép dicsekedés: Hanga mondókázikKép! Tüneményesen, és egészen érthetően mondja:
- Pont, pont, vesszőcske (Pot, pot, esszőcse)
- Mos, mos, mos a gép (ezt így mondja)
- Boci, boci tarka (Boci, boci, taata)
- Kip-kop, kopogok (Kip-kop, kokogo)
- Csiga-biga, told ki (csia-biga, tood ki)
- meg a csip-csip csókát is mondja, de az még egyelőre leírhatatlanKép

(Mindegyikből ennyit mond, és láthatóan élvezi, hogy mi hogy örülünk ennek.)

A pirosat általában felismeri, cipőt választ a sétáhozKép. És mindent mond utánunk. Csak hogy a jókat említsem, mondja azt is, hogy viszlát (iszlát)Kép, csáKép stb.

BMárti,
te miket főzöl, amit mindkét Laci megeszik?

lehet, hogy off-kérdés: Nincs meg valakinek a mostani Babamagazin? Van benne egy cikk a kajálásról, és ez érdekelne nagyon. Ha valakinek megvan, és be tudja szkennelni, elküldené nekem mélben? Köszi.

Nnna, mennem kell, sziasztok!

Szila
szila

Sziasztok!

Bogancsi!
Szegeny Tomi, jojjenek gyorsan azok a fogacsik, ne kinozzak szegenyt!
Gratula Danieknak!

Zsuzsi!
Ez a pom-pom lanyok, tancolnak, akrobatikat is tanulnak. Ok szorakoztatjak a kozonseget a kosarlabda, football, baseball,..szunetei kozben. Most szombaton kezdodik neki. A hetvegen mind a ket nap 8-8 oraban, utana hetente otszor ket oraban lesz edzesuk.
Majd csinalok rola kepeket Kép

Nalunk meg epp forditva van, a ferjem nagyon szereti a meleg helyeket, en inkabb maradok a kellemesen melegecske helyekhez, igaz a hideget nem szeretem.
Izland biztosan nagyon szep lesz. Kerunk majd kepeket!
Hideg helynek tudom meg ajanlani nektek Alaskat, a ferjem el szeretne menni oda, egyik munkatarsa volt ott es azt mondta, hogy nagyon szep.

Gorsi!
Munkahely Kép

Szilvi!
Zsani nagyon aranyos Kép Biztos nagyon aranyos nagy teso lesz. En is ugy imadtam nezni a gyermekeim ultrahangon. Kép

Bszilvi!
De jo hogy Peti mar jobban van.

Norci!
Orulok, hogy Vili jobban van.

Zsuzsa!
A ferfiak legtobbje mar csak ilyen szavak nelkul ismerik el, hogy hibaztak es igy kernek bocsanatot. Orulok, hogy rendbejott minden.

Dzsili!
Lehet, hogy lesz. Szerintem nagyon jo dolog. Megtanitja a gyerekeket a csapatszellemre, egy mindenkiert mindenki egyert... Es persze jo formaban is tartja oket, mivel eleg kemeny edzesek vannak. Ilyen korban meg nem kell kierdemelni itt. Csak adottsagok kellenek hozza meg termeszetesen penz. Csak a kozepiskolatol van a sulikban. Akkor mar ki kell erdemelni es akkor mar ingyenes. Mar nagyon be van sozva a Fatus. Mar szombaton kezdodnek az edzesek, holnapra lesz kesz az egyenruhajuk...

Cory!
Vervetel Kép.

Szila!
Hanga nagyon ugyes Kép Nagyon ari, ahogy mondokazik.
Cipot valaszt... Latszik, hogy no.

Naluk Madike maszokanak hasznalja a cipos szekrenyt. Es mar eleri labujjhegyen allva a kilincseket es ki tudja nyitni az ajtokat. Nincs mar elotte akadaly.
Most kicsit nehezebben megy az esti altatas, de hamarosan remelem minden visszazokken a regibe. Mar lassan egy hete nem kap tapszert es igy anelkul kell elaludnia. A tejet meg mindig nem issza meg semmilyen formaban, de sebaj, eszik sajtot, joghurtot, tejfolt....

Andysj
andysj

Sziasztok!
Csudijó olvasni, hogy minden kis beteg ilyen szépen gyógyul! KépKépKép

Luca meg most kapott torokgyuszit. Szerencsére nem viseli meg nagyon. Visszaállt főleg cicire, és kicsit többet alszik.

Réka kapott biciklit, és lelkesen karikázik, kivéve most, mivel errefelé szakad az eső.

Zsuzsa! Minden jó, ha vége van!KépKépKép Fel, fel a nyaralásra!

Zsuzsi! Szerinetm nagyon jól fogjátok érezni magatokat! Jó utat!KépKépKép

Hétfőre vagyunk visszarendelve a dokihoz, úgyhogy a talit még meglátjuk.
Nagytalizni nem megyünk Kép, mert családi progi van.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Tali ügyben nem értem, miért lett ez ekkora téma. Szilvi kedvesen hívott, én köszönettel nemet mondtam, és kész. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni?! Mintha személyes sértésnek vennétek, pedig gondosan ügyeltem rá, hogy a válaszomban benne legyen, hogy ez az én hibám, fogyatékosságom, ha úgy tetszik. Nem arról szól, hogy bárkivel bármi bajom lenne, egyszerűen nem találtam fel, és nem éreztem jól magam. Esedezve kérem, adjátok meg nekem a talizni nem menés jogát, és vegyük le ezt a kérdést a napirendről, jó?

Márti! Nem látnád a -10 kg.-omat, mert nem láttál belőle +6-ot, amit a szülés után szedtem fel. Kép Esetleg küldök fotót, jó? Kép
Kipróbáltam a módszeredet, és hagytam Lackót reggel a hűtőbe benyúlni. Mondtam neki, hogy válasszon, mit kér. Tudod miért nyút a kis huncut?! A Baileys üvegéért!!!! KépKépKép

Zsuzsa! Ok, előbb, vgy utóbb, ha nagyon próbálkoznék, biztosan be tudnék kapcsolódni. Itt viszont könnyen és kényelmesen be tudok, és nekem ez így jobb.
Lacika is vetkőzik, ha teheti, és nagyon boldog, ha mindenhová odapisilhet. A lába alatt összekapcsolt body az egyetlen akadály, amit még nem tud leküzdeni.
Ha vitt sütit, sőt, még ajándékot is, az már szerintem nagy komoly bocsánatkérés egy férfitól. Kép

Cory! Az nem apró előny, ha tudod, ki kicsoda. Pl. furcsán néznél rám, ha egy talin kedvesen melléd telepednék, és megkérdezném, hogy teljes-e már a család, mikor jönnek haza a gyerekeid a nyaralásokból, és persze gratulálnék Daninak, hogy bejutottak a 32-be. Azután átülnék mondjuk Tikk mellé, és társalgást kezdeményeznék, hogy mi van a nagy fiaival. Nekem ez kínos lenne.

GOrsi! Te képben vagy ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, hogy mikor mi jár (GYED, GYES) a második babánál?

Szilvi! Nem tudsz megzsarolni, ha lemegyünk a játszóra, ott kapásból vane gy csomó gyerek. Kép

Dzsili! KépKépKép

Szila! Teljesen ledöbbentem, hogy Hanga mennyit beszél már! Meg áll az eszem, egyidős a fiammal, és már mondókázik, én meg még meg tudom számolni a két kezemen, ahány legalább számomra érthető szót ki tud mondani Lacika! Kép
Hogy miket főzök, az változó. Mostanában eléggé nagy bajban vagyok vele. Lacika nem szereti a nagyoknak készült főzelékeket, úgyhogy abból vgy kiszedem pl. a zöldbabokat neki, vagy külön pempőzök, és krumplival sűrítem, mint egy kicsi babának. A húsokat (szinte bármilyet) szívesen eszi, és szerei a sültkrumplit is. Legtöbbször bejön az, hogy a levesekből kiszedem a zöldségeket és a húsokat, azt felkockázva kézzel szívesen eszi. De pl. most a héten bablevest főztem, és abból nem fogadta el a répát se. Lehet, hogy túl fűszeres lett, de mostanában egyébként is elég pocsék az étvágya. Tényleg, mostanában senki se ír "mi főztem"-et, pedig olyan jó 5leteket lehetett begyüjteni!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti, igérem nem buzdítalak a talikra csak annyit szeretnék mondani, hogy ha itt tudod kinek vannak nagyfiai, meg Danija, meg ki van külföldön, akkor talin miért nem tudnád?? ezt nem értemKép Szerintem meg nem személyes sértésről van szó csak sokan szerettek volna találkozni veled, én meg ezt nem értem ebből miért kell olyan nagy ügyet csinálni.Kép

Szila! MIlyen ügyes Hanga. A Csigabiga nekünk is megy meg a tentebaba meg a katicabogárka.Kép Sajna nem jött össze, mondjuk annyi minden elintéznivalóm volt meg van is.

Holnap reggel indulunk és 3 hétig nem leszünk, szóval néhány dolgot össze kell készítenem.

Gorsi! Képzeld mit kezdett el Hanna mondani, teljesen padlóztam tőle. Peti aranyosKépKépKép Aztán meg csak azt mondta aranyos, aztán megkérdeztem ki aranyos és mondta Peti, tényleg komolyan gondoltaKép Bocs CoryKépKép

Norci! Gratula Vili sétájáhozKép Örülök, hogy jobban vagytok.

Hanna ma éjszaka sem aludt szinte semmit, valamikor hajnalban átjött hozzánk, ilyet még sose csinált, de köztünk is csak vergődött, alig aludt, reggel 7kor kelt fel, hányingere volt, öklendezett is de elmúlt. Remélem nem valami virusos dolgo csak egyszerűen kialvatlan meg fáradt. Egész délelőtt feküdt az ágyában, meg persze segít pakolni is. Kicsit korábban ebédelt és most alszik, úgyhogy loholok tovább.

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Zsuzsi!
Én sem gondoltam volna, hogy már ilyen "ügyes" a kismanó. Minden valószinűség szerint a Dél-pestiben, ahol Zsani is született, de most nagyon remélem, hogy nem császár lesz!Kép

Zsuzsa!
Örülök, hogy rendbejöttek a dolgok.Kép

Bszilvi!
Remélem hétfőn nem lesz ilyen ronda idő és terveim szerint ott leszünk a talin.Kép Sajna, nem vagyok igazán jól, mivel a fránya bélgyulladásom már 1-2 hónapja nem akar javulni, sőt.Kép Beszéltem a nőgyógyászommal és gyógyszer helyett most megpróbálom az eddig mindig bevált diétámat. Remélem most is rendbehoz és a babóca se sínyli meg azt a 2-3 napot.

Dzsili, Andysj!
Köszi!Kép Időnként teljesen ledöbbenek, hogy mennyire megért mindent. Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fog szólni, ha a kistesó tényleg szopizni fog. Szinte látom már, ahogy jobbra balra kukucskálva próbálja minél közelebbről szemügyre venni az etetést.Kép Kicsit félek azért ettől a "már nemcsak ő lesz nekünk" dologtól, de remélem ügyesen vesszük majd mindannyian az akadályokat.

Szila!
Nem semmi Hanga, milyen ügyesen beszél!Kép Nálunk a dalolászás még jobban megy mint a mondókázás, de a csiga bigát már ügyesen próbálja "elénekelni". Na persze a Nils Holgerssonnal már fel is léphetnénk valaholKép...
Elküldtem a Babamagazinból, amit kértél. Remélem meg is érkezett.

A talival kapcsolatban szeretnék pontosabb infot. Az OK, hogy Orczy kert, de ott pontosan hol szoktatok talizni?

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Tikk!

Azért nem tudom a talin, hogy kinek van nagyfia, és kinek nincs, mert nem tudom, hogy ki kicsoda.

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti! bemutatkozás?Kép

Tikk
tikk

Sziasztok!

Köszi mindenkienk a kedves sorokat a gyógyuláshoz és a gratulát a járni tanuláshoz!

BMárti!
Oké én megadtam a felmentést Kép Ha meggondolod magad és van kedved kimozdulni tényleg mindeki szívesen fogad. És ez minden nem talizósra is vonatkozik.

Pocakosok hogy vagytok? Hogy bírjátok a frontokat?

Zsuzsi!
Neked már régóta elfeljtettem írni, napirend ügyben, hogy nálunk is az válik ba ha kaja előtt fektetem le Vilit, egyszerűen utál tele pocakkal lefeküdni (apa is), én csak azzal tudok, ki érti ezt. Nekem is szuper így, mert így mindig van friss ebéd mire ébred. Én is próbálom a teendőkaet az ő napirendjéhez igazítani, bár nem mindig sikerül, olyankor picit borul, de ha következő nap következetes vagyok, tlejesen helyreáll a dolog. Mondjuk nincs szigorúan órához kötve semmi, mert annak is a függvénye minden, hogy reggel hánykor kelt Vili, ma fél kilenckor, így 11 körül nem is akart aludni, csak negyed egykor aludt el.

Bogancsi!
Virág ügy, régen, de főleg ismeretségünk első évében Vityától mindig kaptam virágot, még anyukám meg is jegyezte, hogy én már most több virágot kaptam tőle, mint apámtól ő egész életében. No Vitya azóta gondosan ügyel, hogy ez mégse így legyen.

Borcsa!
Lucának gyógyulást.

Tikk!
Jó nyaralást.

Zsuzsa!
Örülök, hogy nálatok is minden oké már.

Képzeljétek Vili tud "csipcsipcsókázni" bár általában inkább csak heseget és mondja hozzá, hogy "seh-seh" Kép
Ő is annyit dumál, szegénykém a diéta után kiabált a közértben a joghurtoknál, hogy "ku" azaz joghurt, a zöldségesnél, hogy "di" dinnye, ez a két dolog amit imád!

Ebéd rántott patiszon, rizs.

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Köszi mindenkienk a kedves sorokat a gyógyuláshoz és a gratulát a járni tanuláshoz!

BMárti!
Oké én megadtam a felmentést Kép Ha meggondolod magad és van kedved kimozdulni tényleg mindeki szívesen fogad. És ez minden nem talizósra is vonatkozik.

Pocakosok hogy vagytok? Hogy bírjátok a frontokat?

Zsuzsi!
Neked már régóta elfeljtettem írni, napirend ügyben, hogy nálunk is az válik ba ha kaja előtt fektetem le Vilit, egyszerűen utál tele pocakkal lefeküdni (apa is), én csak azzal tudok, ki érti ezt. Nekem is szuper így, mert így mindig van friss ebéd mire ébred. Én is próbálom a teendőkaet az ő napirendjéhez igazítani, bár nem mindig sikerül, olyankor picit borul, de ha következő nap következetes vagyok, tlejesen helyreáll a dolog. Mondjuk nincs szigorúan órához kötve semmi, mert annak is a függvénye minden, hogy reggel hánykor kelt Vili, ma fél kilenckor, így 11 körül nem is akart aludni, csak negyed egykor aludt el.

Bogancsi!
Virág ügy, régen, de főleg ismeretségünk első évében Vityától mindig kaptam virágot, még anyukám meg is jegyezte, hogy én már most több virágot kaptam tőle, mint apámtól ő egész életében. No Vitya azóta gondosan ügyel, hogy ez mégse így legyen.

Borcsa!
Lucának gyógyulást.

Tikk!
Jó nyaralást.

Zsuzsa!
Örülök, hogy nálatok is minden oké már.

Képzeljétek Vili tud "csipcsipcsókázni" bár általában inkább csak heseget és mondja hozzá, hogy "seh-seh" Kép
Ő is annyit dumál, szegénykém a diéta után kiabált a közértben a joghurtoknál, hogy "ku" azaz joghurt, a zöldségesnél, hogy "di" dinnye, ez a két dolog amit imád!

Ebéd rántott patiszon, rizs.

Sziasztok:
Norci
norci

Bocs a dupláért.

Norci
norci

BMárti!
Csak egy utcsó megjegyzés: úgyis azzal kezdenénk, hogy bemutatkozunk! De ugyi, nem erőszak a disznótor! (Csak a disznónak Kép)

Szilvi!
GyógyKépKépKépKépKépKépKép-ok menenk! Zsani biztos jó tesó lesz - rövid, de annál idegtépőbb megszakításokkal Kép.

Tikk!
Szegény Hanna! Remélem kialudta magát! Luca is sokat nyüglődött az éjjel, pedig végre nem lázasodott be.
KépKépÚjból bebizonyosodott, hogy kész NŐ, aki tudja mit akar KépKép

Norci!
Gratula a sétáló Vilinek!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Tikk, Szila: az én lányom is dalolászik, bi-bi-bi Kép Képzeljétek a Süss fel napot nem is tőlem tanulta meg, hanem a Halász Judit lemezről. Tegnap kérdeztem csak úgy, hogy mit énekel a néni H.J.-ra mutatva, erre elénekelte a Süss fel napot nekem. Nagyot csodálkoztam!
A következő talin, ahol Hanna és Hanga és minden nagy énekes jelőlt megjelen, csinálhatnánk egy félórás ének órát. Ha akarjátok összeállítom, hogy miket énekeljünk, a szövegeket elmailezem még tali előtt, hogy aki nem ismerné az ismerkedjen. Na legyen énekes óránk?

Tikk: remélem a kishölgy jobban van, azért még nyaralás előtt nem viszed el megmutatni, hogy minden rendben van-e? Hőemelkedése nincs? Étvágya van? Hova mentek ennyi időre?

Szilvi: az Orczy kertben mostanában nem a játszótéren vagyunk, mert akkor képtelenség beszélgetni a száguldozó gyerekek miatt, inkább a nagy tisztás mellett egy árnyékos helyen szoktunk letáborozni (takarót érdemes hozni). Húú, ez sem volt nagyon egyértelmű magyarázat! Kérem, valaki magyarázza el, én nem tudom KépKépKép A legjobb módszer, követni a sok babakocsinyomotKép

BMárti: túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a taliknak. Mi ott kikapcsolódunk, a gyerekek játszanak, néha még beszélgetni is tudunk, ha nem tudjuk ki kicsoda, akkor egyszerűen rákérdezek, hogy most te ki vagy? Ezen senki sem sértődik meg. Gondolom, mi tart vissza a taliktól: Teljesen más virtuálisan kitárulkozni, mint személyesen. A talikon különben nincs nagy pletyózás, hiszen a gyerekek lekötnek minket. Nincs lelkizés, nincs személyeskedés, egyszerűen ülünk és élvezzük, hogy a szabadban vagyunk sok pici imádnivaló gyerekkelKépKépKép Ennnyi, semmi több. Nem kell magyarázkodnod, ha nincs kedved jönni, ez nem kötelező, ez olyan fakultatív lehetőség, ha ki akarsz szabadulni otthonról és a megszokott játszóterekről.

Még senki sem válaszolt a bébiszitteres kérdésemre, mennyi a tarifa????? Mondjatok valamit!Kép

Üdv: zsuzsi
zsu26

Zsuzsi!
Nekem ajánlottak egy bébisintért, akkor azt mondták (kb április körül), hogy 500Ft/óra.

Amúgy 1 hétre megyünk anyóshoz onnan meg 2 hét bokaúsztatás a balatonbanKépKép

Hanna már jobban van, köszi. Nincs nem is volt hője és enni ugyanannyit enne, ha adnék nekiKép Most kicist koplaltatom, de már járkál a hűtőhöz, úgyhogy nézek neki valami kajcsit, mert ebédre csak egy nagy tányér levest evett borsosz-szalKép

Tikk
tikk

Tikk!

Te tényleg teljesen hülyének nézel engem?! Kép Mégis kinek kellett volna bemutatkoznom pl. a békási talin, és hogyan? Elárulom, két hasonló korú gyerkőccel a játszótéren lévő anyukával is megpróbálkoztam. Az egyiknek lazán bemutatkoztam, elvégre (ugye Norci?!) én laza csaj vagyok. Na, ő döbbenten nézett, és kinyögte, hogy őt Krisztinek hívják, azután tüntetően elkezdett a gyerekével foglalkozni. A másik csajjal már óvatosabb voltam, ő gorombán visszautasította a barátkozási kísérletemet. Ok, kifogtam, pont egyikük se a csapatból való volt, ilyen az én formám.
Még a HÉV-en megismerkedtem Borcsával, örültem neki, hogy nem érkezek egyedül, lesz, aki segít összeismerkedni a csapattal. Csakhogy mikor odaértünk, Lacika még javában majszolta szegénykém az útközben kapott ebédjét, így nem tudtam azonnal kivenni a kocsiból. Persze mire mi lerendeztük, hogy vagy kiszáll a kocsiból, és otthagyja a kaját, vagy eszik, de akkor nem mehet közben homokozni, addigra Borcsa (érthetően) már messze járt. Sebaj, a homokozó szélén felismertem GOrsit, gyorsan odaültem mellé, és segélykérően közöltem, hogy Szilán kívül ő az egyetlen, akit megismertem arcól. Pedig igyekeztem készülni a profile és tali képek alapján, de hiába. GOrsi vagy értette, vagy nem ennyi utalásból, hogy nagy szükségem lenne egy kis bemutatásra, de Peti kilőtte magát a homokozóból, úgyhogy bocsánat kérő mosollyal utánafutott, és többé nem sikerült szóváltásnyi közelségbe kerülnünk. Aztán elkaptam még Szilát, aki tétován a játszótér távoli zugai felé intve mondott neveket, aztán a közeli csúszda felé mutatva többet is. Csakhogy Lacika piszkosul nem akart a csúszda felé menni, őt csökönyösen csak a homokozó érdekelte. Később némi erőszakoskodással sikerült a csúszdához terelgetnem, ahol nagyobb társaság volt, persze mindenki a csúszó-mászó gyerekekre figyelt és vigyázott, így néhány perc tétova téblábolás alatt se egy Kép-t, se egy sziát nem kaptam. Mivel ez már a két nagy felsülés után volt, valahogy nem volt humorom félbeszakítani a társalgást, és megszólítani valamelyik felém forduló hátat, hogy szia, én a BMárti vgyok, és te ki vagy. Bizonyára ezt kellett volna tennem, de én már csak egy ilyen elveszett, szerencsétlen, buta kis nyuszika vagyok. Végül Lacika szabadított ki a tétovázásból, aki úgy dönbtött, hogy segg álmos, és éhes is, úgyhogy visszaindult a babakocsikhoz megkeresni a feélbehagyott ebédjét. Ott reménykedtem még egy darabig, hogy a nyilvánvalóan a társasághoz tartozó babakocsik környékén talán feltűnik majd valaki. Jött is egy csaj hamarosan egy éhes gyerkőccel, mosolyogva biztosított róla, hogy hamarosan elfáradnak és elalszanak a gyerekek, és akkor majd lehet kicsit beszélgetni is, de már futott is, hogy megetesse a gyerekét. Már nem emlékszem pontosan, hogy ő ki volt, vagy egyáltalán tudtam-e, hogy ki. Viszont azt tudtam, hogy az én gyerekem nem fog elaludni az ágya(m) és a kutyái nélkül, hanem óriási nyűgösködést fog rendezni, amitől én tuti, hogy nem fogok tudni beszélgetni, de az se valószínű, hogy más gyerekek aludni tudnának tőle. Akkor döntöttem el, hogy részemről be van fejezve a talizás, és az éppen induló félben lévő Szilához csatlakozva egy bő órányi szerencsétlenkedés után eloldalogtam haza.
Én tudom, hogy ezek már nem azok az üldögélős talik, megértem, hogy mindenki rohan a saját csemetéje után, és tuti, hogy én se venném le a szemem Lacikáról, ha éppen a csúszdára mászna felfelé. De számomra ez nem szórakozás, hanem kellemetlenség. Akkor inkább úgy megyek játszótérre, hogy Lacikára figyelek, vele foglalkozok, és nem idegesít közben a gondolat, hogy arcról nem ismert barátok vesznek körül, és olyan jó lenne megismerkedni velük személyesen. Akkor azt játszik, amit akar, nem vonszolom el a homokozóból, ha ő homokozni szeretne, és olyankor megyünk, amikor a napirendünkbe beilleszthető. Mondjuk nem ebéd és alvás időben. Aztán amikor alszik, vagy eljátszik valamivel itthon, akkor jövök a Babanetre beszélgetni. Én ezt lerendeztem magamban, nincs harag, nincs sértődés, ez nem nekem való, és kész. Ezek után már a b...szogatás határát súrolva mindenkinek van valami hozzáfűzni valója, hogy de igen is menjek, vagy valami sértő, lehülyéző kis beszólása arról, hogy nem haraptok, ti is itt ismerkedtetek meg, meg hogy be lehet mutatkozni. Mostmár tényleg nagyon unom. Oké, biztosan körbe kellett volna mennem az egész játszótéren, minden beszélgetést félbeszakítanom, vagy megvárnom, amíg magától félbeszakad, és szépen bemutatkoznom mindenkinek, hogy én vagyok a BMárti. Aki nem néz hülyének, az bingó, az osztályból való. Ezt persze Lacikától akkor se tudtam volna megtenni, ha nem lennék ilyen rémült kis nyuszika, de arról biztosíthatlak, hogy a bemutatkozásról már ovodás koromban hallottam.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Norci! Köszönöm, erre a hozzá(m) állásra vágyok! Kép

Borcsa! Igen, TE azzal kezdted, hogy bemutatkoztál. De te voltál az egyetlen, aki megtette. Kép

Zsuzsi! Én nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget a taliknak, sőt, semekkora jelentőséget nem tulajdonítanék nekik, ha szabad volna nem elmennem rájuk. De ez kicsit már az agyamra megy, hogy egy jó hosszú hozzászólásomból ez az egyetlen dolog, amire reagáltatok, és erre aztán szinte mindenki. Ráadásul nagyon bántó némelyik hozzászólás a témában. Kép
Bébiszitter ügyben teljesen tájékozatlan vagyok, azért nem válaszoltam a kérdésedre.

BMárti

BMárti
bmárti

BMárti!
Na csak lassan a testtel, Tikk tuti nem akart megsérteni és más sem!

Norci
norci

Sziasztok!

Részemről ez az utolsó hozzászólás talitémában:
Nekem ezek a talik olyanok, mintha itthon lemegyünk a játszóra Baluval. Ő diktál, merre megyünk, mit csinálunk. Aztán, ha van ott valaki a topicból, az jó, ha nincs, nincs, majd alvásidőben dumálunk Kép De szerintem az elmúlt néhány ülős tali kifejezetten jó volt, és beszélgetős Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nem tudom, nekem anno sikerült felvennem a kölkömet, odamenni a többiekhez, bemutatkozni, kicsit beszélgetni, aztán így is úgyis a gyerekeké a főszerep. Elvégre legfőképp miattuk találkozunk, leginkább nekik akarunk kikapcsolódást, változatosságot, új arcokat, társaságot. De szerintem ez eddig - akiket ismerek - senkienk nem okozott problémát.
szilvike

Sziasztok!

Hagyjuk már ezt a tali témát... Akinek van rá lelki igénye, az úgyis jön, akinek meg nincs, azt meg ne b...szogassuk, mert felesleges.. Kép

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok csajok!
Ma megjártam a kórházatKép gombás fertőzésem van. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Pont most, életemben először, jó, mi?

Állítólag a terhesség a nagy hőség meg a tengerben való fürdőzés együtt eredményezhette. Mindenesetre jól besz.rtam, hogy mi is ez? Mondjuk érdekes módom a hüvelyem belül nem viszket, csak a hajlatomKép Volt már valakinek ilyen?
És terhesség alatt?
Ugye ez most azért van, hogy ne legyen minden annyira tökéletes... Azért csináltak egy ctg-t, bébi remekül érzi magát, és képzeljétek betöltöttem a 30.hetet és ma kezdődik a 31Kép

BMárti!
KépKép Sajnálom, hogy így érzel, de jogod van hozzáKép

Puszi: NYuszimanóék-31.Kép
Nyuszimano
nyuszimano

Sziasztok!

Szilvi,
köszi, megérkezett! Mindjárt egy tányér finom húsleves mellett nekilátok.Kép

Szila
szila

Sziasztok!

Nyuszimanó: nekem volt Baluval!! Pont ugyanúgy, mint neked most. Én őt ugyebár szeptember 7-re vártam, és az első melegtől előjött valami gomba, előtte meg soha semmi ilyenem nem volt. Azt hittem, meghülyülök a viszketéstől. Kaptam rá krémet meg kúpot, és egy hét múlva elmúlt. Meg azt javasolta a dokim, hogy vagy sima vizzel vagy Lactacid Feminával mosakodjak ott. Kitartás! Nem lesz semmi gond Kép

cory

cory
Budapest

háááátKép KépKépKépKép
nincs

Menta????????????????

Norci
norci

Sziasztok!

Hú, de sokat írtatok 1 nap alatt Kép

cory: vérvétel Kép cukor Kép

Zsuzsi: őrület ez az ovis sztori Kép Daniékról még nem tudom, hanyadikok lettek, csak azt, hogy a 32-ben kikaptak az első meccsükön Kép Tomi haj: sima ollóval - nem tökéletes Képcsodagyerekek: köszi, de Dzsilivel egyetértésben: minden gyerek 1 csoda!!! Izland: az én férjem egyszerűen nem hajlandó Mo-tól délebbre menni Kép bébiszitter: itt Telkiben 700 Ft/óra

Gorsi: gyógyok mennek Kép Kép Kép

norci: de jó, hogy Vili már jól van!!! virág-ügy: Kép

Zsuzsa: zöldségszeletelőt én is bocsánatkérésnek venném Kép

Dzsili: Tomi frizura: hmmm... fogak: elkelnek még a gyógyok, mert igen hisztis szegény

Szila: hú, de irigyellek, hogy Hanga már ilyen szépen beszél!

Borcsa: Lucának gyógyok Kép Kép Kép

BMárti: Baileys'-t nekem is!!! Merre is laktok??? Kép

Tikk: jó utat és jó nyaralást nektek! Plusz javulást Hannának!

Szilvi: nektek is gyógyok Kép Kép Kép

Nyuszimanó: gomba Kép javulást!

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Nincs, tuti Menta vagy! Én nagyon nagyon drukkolok, de ne ilyen görcsösen. Emlékszem te már pocakos voltál Helenával és még nem fogant meg Vili, én u.így akartam babát és te vígasztaltál a chaten, hogy nyugi. Most én mondom fel a fejjel és "megint megjött"esen "új ciklus új remények".

Norci
norci

Cory!
Köszi a vígaszt! Annyira jó, hogy te mindig hozzá tudsz szólni az adott témákhoz és meg tudsz vígasztalniKép Tök jó hogy ilyen gyorsan ki lehet belőle gyógyulni, remélem szülésig nekem is eltűnik. Én is krémet meg gyogyit kaptam rá, holnap kezdődik a kúra, mivel ma délután fél5-kor bezárt a gyógyszertár (nyári nyitvatartás), mi meg csak este 7-re mentünk, ki gondolta volna, hogy ilyen hülye a nyitvatartásuk.

Cory!
Te amúgy hogy vagy? Mármint pocak hogy van? Nekem most olyan fura érzésem van, jobban érzem magam, mint pl. 4-5 héttel ezelőtt. Lehet, mert a párom itthon van és annyi mindent levesz a vállamról. Isteni apuka!!!!!!!Kép

Fú csajok, nem tudom ti szoktatok-e ilyet érezni, de most én olyan szerelmes vagyok a páromba, és folyton azt érzem, hogy te jó ég, milyen mázlim van, hogy így szeretjük egymást. Tudom, hogy ez most off volt, de akkor is muszáj volt leírnomKépKép

Ja jó hír is van ám!Kép
Bementünk a társadalom biztosítóhoz, és nem lesz semmi gond. Amíg nem kapjuk meg a vízumot, addig ideiglenesen biztosítottak leszünk, mivel már eddig is "A" vízumunk volt, így nem esünk el semmitől, csak a kártyát tudják majd később kiállítaniKép Szóval továbbra is folyósítják a gyesemet, meg a szüléssel is minden ok leszKép Már csak azon izgulunk, hogy karácsonyig elkészüljön a vízumunk, hogy haza tudjuk menniKép

BMárti!
HMMM Bailey'sKép vagy inkábbKép Már 2 éve nem ittam alkoholt és már totál ki vagyok rá szomjazva... Azelőtt ez volt a kedvencem... Jó ízlése van LAcikának, no meg neked isKép

Puszi, megyek filmet nézni (Charlie angyalai2-tKép)
Nyuszimanó 31.
nyuszimano

Sziasztok!

BMárti
Na ne legyél ilyen dühös és szomorú!
Hidd el nem akarnak ezek a csajszik itt bántani tényleg csak az vezérelt mindenkit, legalább is remélem, hogy megismerhessenek téged mert személyesen olyan más.
De... a te dolgod természetesen, mindenki másképp tud és szeret kapcsolatot tartani, ez még nem baj!!
Szomorúan olvastam a negatív élményeidet, valahol megértem a reakciódat, én is voltam hasonló helyzetben, tényleg elveszi az ember kedvét a dolgoktól egy időre.
Tényleg volt aki belekérdezett az elevenedbe, de te sem voltál túl kíméletes.
Téma mindig abból van amire többen felkapjuk a fejünket,ne vedd ezt rajtad való csámcsogásnak kérlek, jóóóóó! KépKép

szilvike
Ez most nagyon álnév vagy melyik Szilvi vagy, mert ez így bántónak tűnik!

nincs
Téged nem értelek, tényleg Menta vagy és baba nincs vagy mire reagáltál ?

Csajok ugye nem fogunk most veszekedni, meg névtelenségbe burkolózni, olyan jó kis közösség vagyunk, szeretek itt lenni....

Nyuszimanó
Szegényke, azt mondják terhesség alatt fogékonyabb az ember,mielőbbi gyógyulást neked!!! Küldök gyógyikat. KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Már te is a 31.-be vagy, úgy szalad az idő!!KépKép
Vízumhoz drukkolunk! KépKépKép
Örülök hogy minden rendben van a biztosításal! KépKép
Párod!
Hát ez aranyos kirohanás volt! Jó ilyeneket olavsni! KépKépKépKépKépKép

Tikk
Még mindig jó nyaralást ,most itt pukkadozok az írígységtőlKépKépKépKép
Remélem nem lesz semmi baja Hannának!
Csigabiga és társai KépKépKépKépKép

Zsuzsi
Látom te is dalolászós Halász Juditos anyuka vagy. Nálunk is sokat szól, én meg mindent szeretek énekelni, hát hogy tudok- e???
Napocsnak a kedvence a Micimackó, /a végén mondja hogy zikk-zikk/ és hinta-palinta, azt tudja a legjobban énekelni.

Szila
Hanga elképesztően aranyos lehet, olyan jó hogy ennyit dumicsizik és mondókázik! KépKépKép
Sőt még öltözködik is csúcs!KépKép

Borcsa
Lucának torokgyuszira küldök gyógyikat, mielőbbi jobbulást! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Rékának meg jó bicajozást, és jobb időt ehhez! KépKépKép

Szilvi
Biztosan sikerül egy jó kis napirendet találnod a kicsivel is, szerintem rendben lesztek emiatt ne izgulj! KépKépKép

Norci
Te bíró és védő egyszemélybe!
Vilike édi lehet KépKépKépKépKép ahogyan csip-csip csókáztok /na most ezt megint tutira rosszul írtam/.
Miből gondolod Mentát?

Andysj
Köszi az infót pom-pom lányok ügyben,várom a képeket,a cipős szekrényt mászó piciről is persze! KépKépKép

Ma megnéztük a bratyóék Rékáját, olyan kis picurka most három kiló körül van, másfél hetes és nekem olyan kis csöpp az enyémek után.
Ők csak a pocimban voltak ekkorák, de olyan szép, igazi kis bájos kislány. És még jó baba is éjjel is alszik 6 órákat egyben, meg nappal is egész jókat, hát nekem egy sem sikerült ilyenre!
De ... milyenek lettek!!!KépKépKépKépKép

Napocska olyan féltékeny volt amíg a babát fogtam nyafizott és ugrált a lábamon ezerrel!
Amikor az anyukájánál volt simogatta, mosolygott
rá, csak az ő anyukáját ne foglalja el! KépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Dzsili!

Védő és bíró? Én nem érzem így, inkább csak van véleményem.
Mentát olvastam a szopis topicban.
Ne aggódj nem veszekszünk, és nem b.szogat senki senkit, csak másoknak is van véleménye, midenki leírta azzal kapcsoaltban a gondolatait, érzéseit, BMárti a negatívot, ami nem baj, mert ha ővagy más olyan elvetődik, aki nem szokott tudjuk, hogy mire figyeljünk jobban.
Szilvike nem névtelen, hanem egy lány a chatről aki volt nálunk talizni, de a topicba nem írogat, bár én pont nem találkoztam még vele. (Javítsatok ki, ha nem így van)

Nyuszimanó!
Nyugi nem lesz semmi gond. Nekem ugyan gomba nem volt csak a kémhatás nem volt megfelelő, ami meg kedvező a fertőzésekhez , így nekem is, mint Corynak a lactocyd feminás irrigálás volt előírva.

Páromba szerelmes, igen szoktam így érezni, bár néha kiábrándulok, de az azért jó, mert utána újra őrülten tudom szeretni Kép Most ilyen van épp, és ilyenkor tesóproject ügyben is egyetértünk Kép Ja és ő is nagyon jó apuka. Most nem tudja a keze miatt fürdetni Vilit, de fürdetésre midnig hazér és ugyanúgy ott van velünk Kép

Norci
norci

Sziasztok!

Nyuszimanó: közérzetileg egész jól vagyok, csak most épp a vérnyomásommal zaklatnak Kép Tegnap a remek vérvételezés után elmentem ekg-ra, majd házidokihoz. És sikerült egy kicsit magasabb vérnyomást produkálnom, mint egyébként. Meg szerinte az ekg-m is kicsit sűrűbb, mint kéne, úgyhogy beutalt a hypertonia szakambulanciára 24 órás vérnyomásmérésre. Kaptam telefonszámot is. Persze, nem lehetett őket ma elérni Kép Pedig jó lenne még a hűvösebb időben elintézni ezt az egészet. Szóval ez most idegesít. Meg ha meleg van, vizesedek is. De egyébként minden ok. A pocakom: http://www.freeweb.hu/terszt/26+4.jpg

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Beugrottam még elköszönni. Végére értem a pakolásnak!

Nyuszimanó! Tök jó, hogy minden rendben a biztosítássalKép A fránya gomba miatt sajnállak. Elmúlik 1-2 hét, nekem is volt, nesze neked uszodaKép

Cory, vigyázz magadra, ne idegeskedj, árt a vérnyomásodnak.Kép

Mindenkinek köszi a jóutat kívánástKép

BMárti! Csak annyit fűznék a dologhoz, hogy nem stílusom másokat hülyének nézni és nem is hiszem, hogy okot adtam volna rá hogy ezt reagáld. Volt egy vélemény meg egy kis poén, minden hátsószándék nélkül, de úgy látom nem vetted a lapot.
Norci! kösziKép

Mindenkinek további szép nyarat kívánok!

pussz

Tikk
tikk

Cory: a férjemnek kellett ilyen 24 órás vérnyomásmérést csinálni, hát megőrült tőle: készülj fel, nem tudsz aludni tőle, mert 20 percenként mér és elszorítja a karodat, tök kényelmetlen és persze csomószor error-os a mérés...KépKépKép Remélem Te jobban birod, mint a férjem!

BMárti: nem vagy Te pocakos, azaz áldott állapotban?KépKépKép Általában a lányok nyaralás után jöttek ezzel a hírrel...Kép

Nyuszimanó: tök jó, hogy megoldódott a biztosításotok, húú ez azért sokkal jobb!Kép A gomba miatt ne aggódj, előbb-utóbb az ember lánya csak elkapja, próbálj kevesebb cukrosat enni és nem fürödni. A kúptól pár nap alatt elmúlik. Úgy hallottam, az a lényeg, hogy a szülésre teljesen kitisztuljon a szervezeted, mert szülés során a baba is elkapja a gombát pl. ezért lesz szájpenésze. Persze lehet, hogy hülyeséget mondok.
Jó dolog újra szerelmesnek lenni, én is anno nagyon rajongtam a páromért, most sajnos ez elmúlt, de próbálom visszahozni azt az érzést. Használjátok ki, hogy boldogok vagytok!Kép

Dzsili: valaha tényleg jó hangom volt, több kórusban is énekeltem, aztán hirtelen elment a hangom és azóta a férjem hallani sem akarja a kornyikálásomat, és sajnos igaza van, borzasztó hamis is tudok lenni. Remélem lányaink azért szebben fognak énekelniKép
Napocs féltékeny volt? Kép Biztosan aranyos volt, ahogy féltette az anyukáját!

Köszi a tarifákat!

jó éjt!
Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Jó sokat írtatok.Kép

Tikk
Jó nyaralást, bár már nem olvasod.

BSzilvi,Dzsili, Bogancsi
Köszi a gyógyokat! Petinek kutya baja, viszont én kifeküdtem, nem látok a náthától. Így szerintem talira sem megyünk majd.Kép

Munkahelyi Kép-t is köszi mindenkinek.

Norci, BMárti
Én sem tudok semmit a GYED-ről. A múltkor kérdeztem én is, de senki sem tudott biztosat.Kép

Zsuzsa
Jó sokat vállalsz, az már biztos. Elismerésem. Kép Csetepaté meg kell néha az élet fűszerezéséhez.

Szila
Hú de sokat mond már Hanga! Nagyon ügyes.Kép

BMárti
Szóval ti tej helyett Baileys-t tartotok a hűtőben? Kép

Norci
Gratulálok Vilinek a járáshoz!Kép

Zsuzsi
Nem is tudtam, hogy bébiszittyót kerestél. A tarifa 500-700 között van. Általában hétköznap napközben olcsóbb és este, hétvégén drágább.

Nyuszimanó
Nekem is volt pocakos koromban.Kép 3 napig hüvelytablettát kellett feltenni éjjelre+ krém, pár nap alatt helyrehozott és én is nagyon viszkettem, mint cory.

cory
Remélem semmi komoly dolgot nem hoznak ki. Drukkolok neked ezerrel!Kép

Szilvi
Jó volt hallani rólatok.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Tikk: Kellemes utazást és nyaralást, jó időt nektek! Pihenjetek sokat!Kép

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok lányok!

Az összes Kép gyerekem alszik, megpróbálok írogatni egy kicsit.

Mi jól vagyunk, Toncsi hízik és szépen nő, csak az a baj vele, hogy még egyáltalán nem tudja megkülönböztetni a nappalokat az éjszakáktól. És, ha éjjel ébren van, gondoskodik arról, hogy én se aludjak... Kép Szóval időnként fáj a fejem és ég a szemem az álmosságtól.
Romola is jól van, beszélni ő is alig-alig beszél még, BMártihoz hasonlóan én is csak irigykedve olvasom azokat, akik arról írnak, hogy az ő kis csemetéjük már mennyit mindent mond. Bár, most tanult két új szót: baba, és dinde (dinnye).

BMárti: szegénykém... Amikor először voltam "nagy" talin, ugyanígy éreztem magam, annyi különbséggel, hogy ott még mindenkire rá is volt ragasztva a neve, így totálisan azt éreztem, rám senki sem kíváncsi. Egy számomra vadidegen, Dia feliratú lány szánt meg és csacsogott velünk egy órán keresztül, miután mi Apával megköszönvén a szórakoztatást, hazakullogtunk. A hab persze az volt a tortán, hogy Apa óriási rábeszélés és könyörgés után volt hajlandó csak eljönni velem... Vele kapcsolatban is nagyon kellemetlenül éreztem magam.

Nem tudom, lányok, ezek után meglepő-e: mi nem megyünk a nagy (júl. 26-ai) talira.

BMárti: azért majd láthatunk a profilodban képet rólad? Na jó, szóval Lacikáról, amelyen te is rajta vagy? Kép Kép Kép

Nyuszimanó: gomba-ügy: Kép. Jobbulást kívánok!!!
Szerelem: de jó, hogy így érzel! Az én érzelmeim is hullámzanak, és éppen ebből kiindulva sokszor arra lennék kíváncsi, hogy ez a másik félnél hogy is van: Apa vajon éppen mit érez irántam?

Cory: vérnyomás: Kép. Próbálj meg aznap nyugodt maradni, amikor megkapod ezt a kis készüléket!

Dzsili: jaj, veled kapcsolatban olyan lelkifurdim van! Olyan kedveseket szoktál írni mindenkinek, így persze nekem is, és én alig-alig reagáltam... Olvastam, hogy Zsuzsi el tudna hozni a vonattól egy talira, ha ez még mindig így van, írd meg itt a topicban légyszi, ha aktuális lesz, téged is szeretnélek személyesen megismerni!
Meg persze mindenkit, akivel még nem találkoztam.

Mentának én is drukkolok nagyon! Kép Kép Kép

Toncsi nyekereg, mennem kell.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi

Mai menü (én nagyon szerettem, hogy írtátok, sok ötletet gyűjtöttem belőle): palócleves, császármorzsa. Volt a héten tyúkhúsleves + a husi meggyszósszal, volt töltött paprika, holnap rakott husi lesz. /(Bacon)szalonna a tepsi aljára, rá nyers krumplikarikák, rá kiklopfolt karaj, só, bors, hagymakarika, aztán újra só, bors, (bacon)szalonna, 1 pohár tejföl, sok sajt (durvára reszelve), és fólia alatt sütjük./

Toncsi már nem nyekereg, de megyek aludni, mert Romola 8-kor ébreszt, addig van kb. 8 órám aludni, mínusz két szoptatás, mínusz másfél óra szórakoztatás (Anyaaa, nem tudok aludni, vegyél fel... Mindez hangos ooooáááááááá formájában hangzik fel...)
p_laura

Laura: Jó volt olvasni, amit írtálKép egyre jobb a kedved vagyis, érződik, hogy többet tudsz aludni!Kép
Látod ez meg sem fordult a fejemben, ami neked rögtön, hogy a másik fél mit is érezhet irántunk Kép
Képek lesznek a gyerekekről?
Természetesen, ha mi megyünk talira, szívesen elviszem Dzsiliéket a p.u.-ról, ezt már egyszer megígértem.
Férjed hogy van az állásával, még a szülés előtt írtad, hogy mennyit kellett dolgoznia, most tud többet veletek lenni?
Olyan finom kajákat írtál, én ennyi mindent max. 1 hét alatt főznékKép ilyenkor szembesülök azzal, hogy nem vagyok egy szuper háziasszonyKép Még jó, hogy a férjem fogyózikKép

SZÓVAL TONCSIRÓL KÉPET AKARUNK!!!!!!

jó éjt:
zsu
zsu26

Sziasztok!

Borcsa!
Jobbulast Lucanak! Sok gyogyKépKépKép

BMarti!
Lacika is tudja mi a jo Kép Bailey's Kép

Nyuszimano!
Kép FertozesedKép
Gratula a 31. hetedhez.
Biztositottsag es gyes Kép
Remeljuk a vizum is meg lesz.

Tikk!
JO utat! Jo nyaralast!

Cory!
vernyomas Kép
De jo nagy pocid van mar Kép

Dzsili!
Nem keszult kep Madikerol amint a ciposszekrenyt maszta, mert nem mentem el a kameraert, hanem azonnal levettem. Madike elott nincs semmi akadaly. Kép
Szegeny Napsugar, biztos feltekeny volt.

Kellemes hetveget mindenkinek,
Andysj
andysj

Laura!

De jo volt hallani rolad/rolatok.
Aludj jot!

De jo, hogy leirtad miket foztel. El is dontottem, hogy hetfon csinalok egy jo toltott paprikat.

A mai menu nalunk olasz zoldseg leves volt husgomboccal es olasz teszta Andysj modra Kép
Holnapra meg nincs otletem, de vasarnap rantott tok lesz sult burgonyaval es tejfolos ubi salataval.

Andysj
andysj

Noci
Értem "szilvike" témát, de mivel regisztrálatlan felhasználóként szerepelt nem igen tudhatjuk hogy ki ő még ha a chaten ismerik is.
Főleg nem az akinek írt!
Szerintem így sem jogos!!!!!!!
Nem értem miért kell így hozzászólni.Ebből lesznek a félre értések.
De mindegy végül is köszi az infót!
A védő és bíró csak enyhe ironia volt részemről de hát nem láthattad a képemet hozzá.

Menta
Sajnálom, de ne csüggedj, jó "munkához" idő kell!
Nem adod fel az inkognitódat még????

Laura
Köszönöm. KépKép
A kialvatlanság és fáradtság ellen küldök neked vigyorikat bár nem használ annyit mint az idő KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
A palócleves miből áll? Majd ha lesz egy kis időd megírni, két picivel nem könnyű, az biztos, de meghálálják hamarosan! KépKépKép

Cory
Remélem a vérnyomásod a maratoni mérés alkalmával rendben lesz!

Gorsi
Akkor most neked mennek a gyógyik, Gyedről nem vagyok képben nekem nem jár ezért nem írtam! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Egy ideje már Napocska is tud hátrafele menni! KépKép

Zsuzsi
Babamegörző nénink se volt még így árakat nem ismerek.
Tényleg ari volt, a bratyókat nem igen tekinti "ellenfélnek" lévén ő a pici és mindenki őt babuzsgatja, bár a Máténak már néha neki ugrott ha esetleg az ölembe ült, roppant harcias tud lenni ilyen téren!
Énekelni szerintem szimplán csak jó, sokszor még jobb kedvem is lesz tőle, a fiaim is szeretnek dalolászni.
Valamelyik nap hazafelé jövet az autóba még az apjuk is beszállt na képzelheted. Ilyenkor persze Napocska is kornyikál, sőt néha még a rádióval is megpróbál konkurálni.

Jó éjt: Dzsili
dzsili

Cory
Most hogy csatlakoztam megnéztem én is a pocakodat, tényleg méretes már!KépKépKépKép Eddig csak ülve láttalak esetleg talis képeken, azon meg nem látszik a poci méret!Néhány Balus képet is mazsoláztam, hiába na a kis huncut szeműt nem hagyhattam ki.KépKépKépKépKépKépKép
Tudjátok már hogy lány vagy a fiú a babóka? Lehet hogy már írtad régebben csak ki ment a fejemből, vagy hogy nem szertnétek tudni a nemét előre akkor bocsi buta kérdés volt.

Andysj
Ó azért nem kell őt annyira sajnálni ennyi kell neki, tovább passzoltam a Rékát amikor már nagyon nyügi volt! KépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

sziasztok

most aludtel vilka az ölemben, este 8 óta nem aludt, nem szopizott, csak rágta az öklét vagy visított. már a chatre is felmentem bánatomban, hogy megkérdezzek vkit, mit csinálhatnék vele, de nem volt ott senki. este láza is volt, poposiban 38,6, tornáztattam, kúpot adtam, hurcibáltam, énekeltem, szopiztattam volna, ha kéri. szerintetek mi baja lehet még?Í??

márti++
márti

Dzsili
Köszi, jól jön.Kép

Márti
Nincs tippem, de ha ma is ez a helyzet, hívd fel a dokit. Gyógyokat küldünk!KépKépKép

Laura
Örülök, hogy jól vagytok.Kép Gyerkőcöknek küldök álommanót, hátha segít a pihenésben.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok, bocs a kis magánüzenetért, de Mártit most nem érem el másképp.

MÁRTI, a profilodban lévő címed nem jó, telcsid kikapcsolva/lemerülve. Légyszi írd meg a címed nekem!

köszi:
ildikó
ldildi

Sziasztok!

... húú, de sokat írtatok tegnap Kép

Nyuszimanó
nekem 2x is volt, amikor Csengut vártam... nem tudom, hogy gomba e, de valami igen... Mindkétszer szabadvízben való fürdőzés után... Én nem viszkettem, meg nem volt semmi kellemetlenebb, de a doki szerencsére kiszúrta a szokásos vizsgálatokkor... nem tiltotta meg utána sem a fürdőzést, merthogy könnyen kikezelhető, meg emberileg is megértette, hogy iszonyú melegben, vízparton az ember lánya ne fossza meg magát a fürdőzéstől... Azt mondta, továbbra is éljek úgy, mintha nem lennék pocakos... Kép.. bár azért módjával Kép Amúgy ilyenkor azért jön elő olyannál is, akinek előtte sosem volt, mert legyengül kicsit az immunrendszer a babó érdekében, így sokkal hajlamosabb a szervezet mindenféle fertőzésre... Úgyhogy NYUGI... legfeljebb 1 hét, és elmúlik Kép nem ártasz vele Minimanónak... se Kép Nyílván a legvégén nagyon fontos, hogy születéskor ne legyen semmiféle gomba, oda nem való baci az útban/on, de az még messze van... Kép

... a változatosság kedvéért mennem kell szakdogát írni... Már két napja nem írtam semmit, mert mindig elaludtam...

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

ja... azt elfelejtettem írni, hogy Csenge tegnap délután majdnem 4 órát aludt... KépKép... és este sem volt gond (csak hajnalban kelt fel óránként Kép) KépKépKép

R.

rebi

Márti
Remélem már jobban van Vilka, én is megmutatnám orvosnak ha lázas szegényke sose lehet tudni,szerintem fájt valamilye ezért nem akart szopizni!
Sok-sok gyógyi a picurkának KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rebi
Örülök hogy Csenge alvókája ilyen jól működik Kép, jó tanulást!! Kép

Dzsili
dzsili

Márti,
Vilkának millió gyógyiKépKépKépKépKép. Doki mit mondott?

Laura,
tényleg jó hallani RólatokKépKép!

Rebi,
kis pálinkás kenyér Csengének éjjel?Kép

Mi fogyókúrázunk, úgyhogy ilyen finomakat (Laura által írtak) nem ehetünkKép, viszont nagyon finom párolt zöldséges cuccok vannak. A www.mindmegette.hu -n van egy recept: gombás cukkini (vagy fokhagymás?), na ez pl. isteni.

Áttört végre a 11. foga is Hangának! (a bal felső 2-esKép). Bővült a repertoár a Hóc-hóc katonával...REggel meg arra keltem, hogy a Csiga-biga told ki-t mondikálja...Kép; édi volt, szeretnék minden nap erre ébredni.
Voltunk ma piacolni, végre kapott fehér zoknit, a kínainál vettünk neki egy militaris szerkót (spagettipántos topKép + rövidgatya), meg a Humanicban egy sportcipőt is kapott őszre (20-asKép).

Mennem kell, bocsi.

Szila
szila

Sziasztok!

Szila!
Militari szerkója Vilinek is van rövidnaci+ póló és épp kopasztás után adtuk rá először. Apa kérdezte, hogy mi az fiam bevonulsz?

Márti!
Doki mit mondott? Nem lehet, hogy Vilka is ezt a fránya lázzal járó torokgyuszis vírust kapta meg és azért nem akart szopizni? Vilinek ha fáj a torka akkor csak félálomba szopizik, vagy írtó sokat bukik olyankor, gondolom nem jó fájós torokkal nyelni.

Rebi!
Kitartás és jó szakdoga írást.

Cory!
Vérnyomás, nem lesz gond.

Hétfőn leszegyáltalán tali? Végül senki nem jön. Eddig csak Cory, meg Zsuzsi ígérte, akkor akár találkozhatnánk itt a kerükletben is.

Iszonyú álmos vagyok és fáj a fejem megyek.

Norci
norci

Sziasztok!

Nyuszimanó: biztosító Kép Kép Kép

Zsuzsi: én is voltam énekkaros, jó hangom volt (alt) és nekem is elromlott. Te érted ezt? Mitől lehet? Viszont a zenei hallásom továbbra is nagyon jó, ami nem mindig üdvös, mert ugye, amikor a kedves énekes fals, akkor a falra tudnék mászni...

Gorsi: a gyógyok most NEKED mennek Kép Kép Kép Kép Kép

Laura: azért jó lenne, ha jönnétek a nagytalira!!! Tavaly voltam Tomival, persze se apa, se a többiek nem akartak jönni, mondván, ciki. Na, ez idén se változott, de én Tomival mindenképpen elmegyek. Még akkor is, ha alig ismerek valakit. Bár már sokalt javult a helyzet az osztállyal Kép

Márti: Vilka hogy van???

Rebi: próbáltál már kólát inni? Nekem annyira beválik, hogy dél után már nem merek inni, mert akkor tuti nem tudok aludni éjjel Kép Csenge viszont szépen "javul" az alvásban Kép

kaja: pénteken bridzs volt nálunk, 5 vendéggel, főtt kajával (sajtos-gombás-mustáros husi, rizs, krumplipüré, tartáros kukorica, jégkrém, angol teasütemény). Éjjel 3/4 2-kor mentek el... Viszont pont hagytak 3 ebédre való adagot mára Kép Vasárnapra meg eredetileg azt terveztük, hogy leugrunk a Balcsira, de aztán itthon annyi mindent kéne csinálni (kert, stb.), hogy inkább maradunk. Így viszont fogalmam sincs, mi lesz ebédre. Apa erre azt mondta, majd elmegyünk ebédelni. Na, majd meglátjuk...

Tomi-news: mondja duda, búnó (a szomszéd kiskutya neve Brúnó), te(j) (mi van a pöttyös bögrében kérdésre)[a j-betűt csak sejteni lehet Kép], pate=patent, tete= teve, lolo=ló. Ha azt mondjuk neki "gratulálok", akkor nyújtja a kezét kézfogásra Kép Ja, és a kavicsok és bogarak után immár földet is eszik a drága gyermek Kép Őrület...

Jó éjt mindenkinek!!! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?