Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot!
Kép

Judy!
gratula a 3.trimeszterhez :wink:

Szilvi!
vigyázzon a kismama,nehogy megfázzon :P

Alexa!
Martin baba nem szeret öltözködni?hogy lesz így belőle manöken? 8)

Köszönjük a drukkokat,részünkről mindent megtettünk a babuska fogantatása érdekében :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Ani !
drukk amai vizsgához :lol:

A többi tanulónak is kitartást,egyszer csak vége lesz :P

És ez most spontán laptető volt :oops: :oops: :D :D :wink:
Vendég

Vicuska,

Köszi.

Hurrrráááááá....ismét laptető :lol: :lol: :lol: :lol: Ez most már tuti eredményes hónapotok lesz. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Spontán laptető :lol: :wink: ez tetszik!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,

Köszi a gratulációt. :lol: :lol: :lol:

A 3. trimeszter a 28. héttel kezdődik, legalábbis mindenhl ezt írják. :lol: :lol: :lol:

Bessy, Andesz,

Jelöltelek benneteket iwiw-en.
Andesz, tök csini vagy abban a rózsszínű kis ruciban. :lol: :lol: :lol:
2 in 1 még ???????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja és a doki aki megvizsgált a te dokid volt :D , nagyon jó fej egyébként :D !

Kép
Kép
Kép
vikike_

Judy
Gratula a 3. trimeszterhez! :)
-3 fokot írt az idokep.hu... Anyától kaptam egy kabátot, rá kicsi, rám nagy, viszont Titababa el fog férni alatta. :D
Meg talán nem fúj át rajta a szél, úgy mint a mostaninál... :)

Kata
Hmmm... akkor el kéne pakolni a nagy papírhalmazaimat... Lusta disznő vagyok. :D

Vicuska
Ismét laptető! Mostmár semmi nem ment meg... :D :D :D
C vitamin, csipkebogyesz tea, hársméz... igyekszem megelőzni a fránya bacikat. :)
Vendég

Judy gratula 3.trimeszterhez! Már én is várom, hogy ismét babás legyek, kívánvcsi vagyok nagyon, hogy milyen lesz, kire fog hasonlítani :D !

Kata jó tanulást, köszi, hogy lefoglaltad a helyet! Kár hogy nem jössz, kihez fog így bújni Levi :D , majd akkor a többi kismamához :D .

Szilvi én is múltkor felvettem a sapkám, bár nem szeretem, de annyira hideg volt.

Vicuska ismét laptető és most spontán :D , hát tényleg nagyon szurkolok, hogy sikeresek legyetek!

Antával még beszélek, hogy jön e a talira mert akkor megkérném, hogy jöjjön el értünk, ha nem jön akkor valszeg én sem megyek, mert Levi nem bírja mostanában a babakocsizást ebben a hidegben, hosszú lenne neki, hogy még a talin is jól viselkedjen :roll: .

Kép
Kép
Kép
vikike_

Sziasztok!

Bocs, hogy nem reagálok: segítség kéne. Megváltoztak az adótörvények és nem értem őket. Elküldök 1 részletet, csak ez vonatkozik rám (lakásvásárlás), arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mit jelent...A párom hívott reggel, hogy rossz híre van: nem tudjuk még eladni a lakást, mert a rádióban hallotta, hogy január 1-től ha eladsz olyan lakást, ami 5 évnél hamarabb került hozzád, mindenképpen adóznod kell, akkor is, ha a pénzt a másik lakás vásárlására költöd. Na én ezt találtam a könyvelem.hu-n (keretem máshol is, de semmit nem leltem ezzel kapcsolatban):

Az Országgy_lés november 12-én elfogadta a 2008-as adócsomagot, amely az
eredetihez képest több ponton is lényegesen módosult.

Minimum öt évre kell adózást választani ingatlan értékesítése és bérbeadása esetén
Az új Áfa törvény kiterjeszti az adózás választási lehet_ségét az ingatlanok értékesítésére és minden
típusú ingatlan bérbeadására. Ugyanakkor szigorodnak a választási lehet_ség feltételei. Az új Áfa törvény
szerint ugyanis aki az adózást választja akár az értékesítés, akár a bérbeadás tekintetében, az döntését
legalább 5 évig nem változtathatja meg. A több éves elkötelezettség miatt gondos tervezés szükséges a
választás el_tt.
Fordított adózás az áfa csalások megakadályozása érdekében
A jelent_s összeg_ épít_ipari áfa csalások megakadályozása érdekében kiterjesztik a fordított adózás
alkalmazását egyes belföldi ügyletekre is. A fordított adózás lényege, hogy az áfát nem a teljesítésre
kötelezett eladó, hanem az adóalany vev_ fizeti meg. Így sem a vev_nek, sem az eladónak nem kell az
áfát finanszíroznia. Januártól a fordított adózást kell alkalmazni ingatlan átadása, értékesítése,
ingatlanhoz kapcsolódó szolgáltatások, valamint ezekkel kapcsolatos munkaer_ kölcsönzés és kirendelés
esetén.

Ingatlan átruházásából származó jövedelem – megsz_nik a lakásszerzési
kedvezmény, de csökken az adóköteles id_szak
A külön adózó jövedelmeket érint_en lényegében szövegi pontosítások történtek. A legjelent_sebb
módosítás az ingatlan átruházásából származó adóköteles jövedelem számításának változása. 2008.
január 1-jét_l a lakásszerzési kedvezmény megsz_nik, ugyanakkor a lakások átruházásából származó
jövedelem adóköteles id_szaka harmadára csökken, tehát lakások esetén a szerzést követ_ tizenötödik
év helyett már az ötödik évt_l nem kell jövedelmet figyelembe venni. (A nem lakásingatlanok
átruházásából származó jövedelmek adóköteles id_szaka továbbra is 15 év marad.) Emellett, bármely
ingatlan átruházásából származó jövedelem adóját (vagy egy részét) akkor nem kell csak megfizetni, ha
azt az átruházás évében vagy az azt követ_ két évben a magánszemély saját maga, közeli
hozzátartozója, élettársa részére id_sek otthonába, fogyatékos személyek lakóotthonába vagy más
hasonló (pl. ápolási) intézményben (az EU bármely tagállamában) biztosított fér_hely megszerzésére
fordítja.
Újdonság az ingatlan átruházásából származó jövedelem után fizetend_ adó méltányossági kérelemre
történ_ csökkentésének lehet_sége.
Külön átmeneti szabály teszi lehet_vé, hogy a 2008. január 1-jét megel_z_en átruházott ingatlanok esetén
alkalmazhatók maradjanak a lakásszerzési kedvezményre vonatkozó szabályok.

én ebben ilyet nem találok, amit a rádióbn mondtak!! Ráadásul apa most olyan munkát csinál, ami közben nem lehet zavarni, így most itt rágódok...
Meg egyáltalán: mi ez az "adózás választási lehetősége" vááá! :evil:

Ne haragudjatok, hogy feltettem, csak az foglalkozzon velem, akinek van egy kis ideje rá!!! :) Előre is köszi!
Ja, és nincs véletlenül olyan ismerősötök, aki tudja ezt??? (ügyvéd, könyvelő vagy ilyesmi.)
Vendég

jajj de hülyén rakta be!!! még1x bocsi, hogy ilyennel telítem az oldalt!!
Vendég

Sziasztok!

Még élek, sőt Gréta baba is jól van. Olvasgatlak azért benneteket, de elég sok intézni való van. Már kezd elegem lenni mindenből, mindenhol kezdhetem előről magyarázni, hogy mi is történt, de ez mindig felzaklat. Ez van. Sajnos olyan kíváncsiak az emberek, hogy néha olyan tapintatlanná válnak! :?
Na de nem akarom elvenni a ti kedveteket is az élettől, elég, ha én látom katasztrófának az életet. Bár Gréta baba nagyon sok erőt ad! Van miért élnem, és küzdenem!

Puszi, mindenkinek

Kép
tand

Andi,

Örülök, hogy Gréta babából erőt tudsz meríteni, szükséged is van rá. Hát igen, nagyon tapintatlanok tudnak lenni az emberek, nemhogy békén hagynák ilyenkor az illetőt, inkább még jobban felzaklatják őket.

Örülök, hogy minden rendben van a kicsikéddel.

Vikike,

Ne mán, hogy ti sem jöttök, ha Ani nem jön. Akkor hányan leszünk????

Márti,

Sajna én az ilyen dolgokhoz elég hülye vagyok, de azt hiszem Kata elég jól ért ezekhez.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Márti!

bocsi,de én ehhez hülye vagyok :?

TAndi!

örülök,hogy jelentkeztél,én is sokat gondolok rátok :P Gréta baba remélem mindíg sok örömet fog hozni neked :lol:
igen,az emberek többsége tapintatlan,nem is veszi észre magát,remélem azért ahhoz képest jól viseled :roll:
Kitartás!nemsoká ott lesz a babucid neked is a karjaid közözz,és könnyebb lesz,ott lesz valaki,aki mindíg felvidít :D
Vendég

Vikike
Elég hülyén nézek ki sapkában, de párszor megfáztam már sapi nélkül. Inkább felveszem, nem érdekel, hogy néz ki a hajam utána. Jobb, mint megfázni, vagy rosszabb esetben arcüreggyulladást kapni.

Márti
Hát, adóügyben már én se vagyok otthon... :?

Andi
Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagytok.
Túl kíváncsi emberekkel nem lehet mit kezdeni, sajnos. :( Ha elküldöd a francba, akkor meg vérig sértődik...
Sok erőt kívánok!
Vendég

Márti,
én is béna vagyok hozzá, de való igaz, hogy mi is hallottunk valamit a rádióban reggel erről az 5 évről, de nem figyeltem, nem tudom pontosan mi a lényeg....
A kép nagyon szupi lett rólatok!!!!

Vicuska,
hűűűű, ez igen, spontán laptető!!!!! Tuti spontán sikeres hónap lesz!!!

Bessy,
remélem minden ok lesz / volt a dokinál!!! Ha nem vagy megfázva, akkor elvileg nem lehet gond!!!!!

Vikike,
hát igen, gondolom, most már ti is izgultok, szerintem is csodás elkezdei a babaprojektet, ha nem tart évekig.... De Levi nálatok már bizonyított, így tuti minden rendben lesz!!!!

Kata,
hányadikán lesz az államvizsgád??? Hű, ti ma mentek BB-hez!!! Ah, bárcsak én is mehetnék ma!!!!!! Úgy megnézném Mütyürkét!!!!! De már nekünk is csak egy hét!!!!
Kitartás a tanuláshoz, már tényleg nagyon a finishben vagy!!!!

Márti,
közben eszembe juttott, hogy szerintem hívj fel fehérváron egy ingatlanközvetítőt és kérd ki a tanácsát. Nem kell vele semmit sem csinálni, csak tégy úgy, mintha rajta keresztül akarnád eladni a lakást és hogy mit tanácsol a most változó törvények miatt.... csak ez az egy dolog jutott eszembe....

Andi,
nagyon sajnálom, hogy némelyik ember ennyire tapintatlan.... Annak viszont örülök, hogy Gréta baba ennyi erőt tud adni neked!!!!!!!!!!! Gondolom már mozog is, így azért biztos jobban érzed a jelenlétét!!!!!

Andesz,
hűha, csak nem nálatok is hamarabb jön a babó????? Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! Ha te mész szülni ki értesít bennünket??????

Kriszta,
így legalább együtt lehettél apával tegnap!!! Hétfőn mi is tejbepapit vacsiztunk!!!!!

Szilvi,
a sapi tényleg néha szörnyű, de melegít!!!!! nekem kuglóf fejem van benne :-)))
Vendég

Nati
Én meg úgy nézek ki, mint egy szopott gombóc. :D
Cél szentesíti az eszközt! Ez a lényeg.

Kata
Méteráru is van a turkászban?
Emlékeim szerint a Karavánban van.... De lehet, hogy tévedek.... :?
Vendég

Nahát, már megint csak én nézelődök itt...... :roll:
Vendég

Szilvi,

Én is nézelődök, de senki nincs ma.
Jellemző, majd délután amikor én már nem leszek itt. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Megint jó sokat írtatok!

Először is Tand! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Én is sokat gondolok rád/rátok. Szuper, hogy Gréta babából ennyi erőt tudsz meríteni és még mennyit fogsz majd, ha meglesz! Sajnálom, hogy ilyen tapintatlanok az emberek!

Alexa! Mindjárt megkeresem és leírom újra.

Nemá Vikike! Vhogy gyertek el! Így alig leszünk akkor!

Vicuska! Titkon én éreztem, hogy megint laptetős leszel és így is lett. Lassan én is boszi leszek! :-)

Judy! Gratula a 3.trimeszterhez. Nemsokára te is mész szülni, bár a szép hetek még csak most jönnek!

Andesz! Mi van veled, egybe vagy még?Izgulunk ám érted és a kis Bence babáért!
Vendég

Judy
Meg amikor már én is lelépek. :)
Vendég

Az OMSZ szerint:
Megszűnik a hidegfronti hatás, kezdetben fejfájás, vérnyomás ingadozás jelentkezhet.
Vendég

Alexa: Jobbúlást nektek, sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira, na de majd a következőre. Ti milyen pelust használtok? Hányszor szopik még a kisfiad? És az elején mennyiket evett? És az éjszakák? Bocsi a sok kérdésért! Remélem nem haragszol érte!

Ja, Vicuska! Nincs semmi baj Martinkával, csupán túl eszi magát és azért bukik olyan sokat. visszább kell fognom, nehéz feladat lesz, de muszáj lesz. Ma megmérte a doktornő: 4.82kg. Azt mondta túl sokat hízott. annyit eszik, hogy nem tudja megemészteni a tejcit és azért jön visszafelé. Az ágyán kell állítani, hogy ne teljesen vízszintbe legyen. Reméljük hamar megszokja majd, hogy mikor kell enni.
Vendég

Még teszek fel egy okos kérdést :oops:
valahol van kilós méterárus vagy olyan ahol olcsóbbé lehet venni?
Vendég

hűűű, de álmos vagyok!!!!

Kriszti,
nahát, Martin baba zabálnivaló!!!!!! hogy micsoda griaszokat vád!!!!! Nagyon édes!!! Gondolom mennyit örömködhettek rajta / vele!!!

Judy,
hajrá 3. trimeszter, hogy szalad az idő!!! A topic indulása után estetek teherbe, s lám, még 3 hónap és jön a babó!!!!

Ani,
köszönöm, megkaptam a listát, csak nem néztem freemailt. De a ma esti program megvan apával!!!! Én már egy kicsit előre futottam, vannak nagyon kedvenceim, de majd este közösen átnézzük.

Székrekedés: furi, mert én az a fajta voltam, akinek volt, a multi maca ezen nagyon klasszul segített de elfogyott, s utána már nem szedtem be a köv dobozzal, mert babás lettem. Viszont azóta is folyamatosan iszok aloe berryt és aloe teát, és nagyon érdekes, de jobb a székletem és minden reggel van!!! Nem tudom minek köszönhető, mert az aloes cuccokat előtte is ettem / ittam. Most még arra figyelek, hogy naponta egyek acivia joghurtot vagy egy actimelt. Lehet, hogy az segít???? Ani próbáld meg, ha szereted. Leginkább az aszalt szílvás activia jó, vagy egyél esténként egy-egy aszalt szílvát, igyál rá egy pohár vizet. Vagy egy evőkanál lenmagot, majd egy pohár víz. Ezek természetes bélműködés serkentőek, hátha valamelyik bevállik. Én a helyedbe hashajtó gyogyit nem vennék be!!!
Remélem már jobban vagy és kalappal a vizsgára!!!
Vendég

Sziasztok!
Még egybe vagyok ám!!! :D
Judy,gratula az uccsó trimeszterhez!
Vicuska,reméljük szerencsét hoz ez a laptető! :lol: Szorítok!
Lányok!Gabi üzeni,hogy bocsi,hogy nem tud még jönni,amint lesz egy kis ideje jelentkezik!Amúgy minden oké Velük! :D
Ja azt megbeszéltem vele,ha megyek szülni ír nektek! :wink:
Nagyon kiváncsi vagyok mikor fog beindulni,éjjel óta sok josló fájásom van,de ez még nem az igazi! :shock:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Hű, de izgi!!!! Holnap jön egy melegfront.... ;) :)
Vendég

Andesz!Juj, de izgi! Már úgy várom, hogy nektek is meglegyen, bár még nőhet a kis Bence baba odabent. Igaz Martinka is a 37+4.napon született! Kiváncsi leszek mikor akar kibújni a drágátok!

Nati! Hát bizony nem keveset nevettünk apával, alig tudta lefényképezni! Jó móka volt!
Vendég

Szilvi!
Tényleg melegfront lesz?! :roll:

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz
Ezt ígérték a meteurológusok. :)
Vendég

Andesz,
Apás szülés lesz? Szeretnél valamilyen alternatív módon szülni?? Gabi hogy szült?
Ha beszélsz vele mondd meg, hogy sokszor pusziljuk és kitartás!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Vicuska
2.laptető egymás után..ez égi jel:)))

Andesz

Én is izgulok értetek nem semmi milyen eseménydús napokat éltek át..sajnálom hogy tegnap nem taliztunk..Gabiéknak nagy pusssz!

Alexa
Én is jobbulást kívánok nektek!

Szilvi

Én méteráruban nem vagyok otthon sajnos..a múltkor a Brico Store-ban vettünk függönynek való anyagot..nem volt occsó..:(

Márti

Sajnos én sem tudok hozzászólni a lakásdologhoz..viszont az jó ötlet volt hogy hívj fel egy ingatlanost..remélem már sikerült valamit megtudnod!

Andi
Jó hogy írsz és nagyon jó hogy a pici ekkora erőt ad!!A tapintatlanokkal ne foglalkozz ha valamiről nem akarsz beszélni akkor nyugodtan mondd meg nekik hogy neked ez fáj..hihetetlen milyen emberek vannak :( Sok sok erőt neked!

Judy

Én is grat a 3.hoz...:))Lassan követlek én is....:))

Vikike

Tök jó hogy újra babaprojekt van nálad is..:)

Bessy

Gondoltam ma rád is,remélem minden rendben van!Írj ha tudsz mi van veled!

Kata
Kitartás a vizsgákhoz!

Ani

Remélem minden okés és már sokkal jobban vagy/tok!

Kriszti
Nem semmi hogy majdnem 5kiló Martinka..:)

Mi tegnap a turkiban vettünk egy tök jó kabátot jó hosszú barna szövetkabát féle és bőven belefér a pockos..aztán jövőre meg varrónővel beljebb lehet varratni..meg még nemrég vettünk az auchanba egy hosszabb téli kabátot 2000ft volt...úgy nézek mint egy kis bálna bennük de hát ez van..:)

Megnéztem ma a Felkoppintva c.filmet nagyon jó kis film..pont a terhességről szól illetve a szerelemről..a végén elpityeregtem rajta...

Nem is írtam nektek tegnap a "nap kérdését"..mikor nézte a doki a picurt az ultrahangon egy pillanatra olyan volt a pocakja a kicsinek mintha már ott lenne a köldöke..volt ott egy nagy fekete pötty..én meg megkérdeztem hogy az ott köldöke?Igazából viccnek szántam (azért ilyen hülye nem vagyok:P) de valahogy mégis úgy jött ki mintha dilis lennék és komolyan kérdeztem volna..azt hozzáteszem hogy annyira boldog voltam hogy minden rendben hogy tiszta hülyeségeket beszéltem egész este..szóval ilyen vagyok...azóta is ezen mosolygok nagyokat..

Na megyek mert lassan jön a párom,szép délutánt Csajok!Pussz
[/color]
Vendég

Nati
Ne haragudj kitöröltem amit neked írtam...:)
Azért szerintem a babás tünetek vissza fognak majd jönni..az étvággyal meg ne foglalkozz este ne egyél édességet,szénhidrátot és akkor nem vészes..legalábbis nekem ezt mondta a védőnő de már tök mindegy a 8kiló az 8kiló..:oops: .
Én székrekedésre szárított fügét eszek kis almát utána és másnapra beindul aminek be kell...az előző babával aranyerem is volt...

Na megyek vacsit főznni!
Sziasztok!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Csak gyors bekukkantottam.
Köszi, hogy gondoltatok rám. :D
Egy jó fej fiatal altató orvos volt, minden OK. Altatható vagyok, csak annyit mondott, hogy nagy a valószínűsége az ébredés utáni hányásnak, mivel kissé túlsúlyos vagyok :oops: :(
Szerdán reggel 7.30-ra kell bemennem, aztán majd valamikor megműtenek csütörtökön. :?

Megyek hajatfesteni, hogy szép legyek jövőhétre... :lol: :lol: :lol:

Majd még lehet, hogy jövök. :)
bessy76

Krixta!
Szerintem tegnap pont kerültük egymást,mert én majdnem egy órát ott voltam!
De nagyon örülök,hogy minden okés nálatok! :)
Nati!
Lehet vajúdásra bejön apa,de még nem bizti,nem nagyon szereti ezeket a dolgokat,én meg nem akarom ráeröltetni!Fogadtam szülésznőt,Ő úgyis ott lesz velem,aztán meglátjuk,mert ha nagyon szeretném,azt mondta bejön hozzám!Amúgy rendesen ágyon akarok szülni,Gabi is ott szült!
Vikike!
Tök jó lesz majd megint lesni,hogy jön-e piri vagy nem!
Bessy!Mi volt a dokinál?

KépKép
KépKép
andesz78

Bessy,
már szerdán be kell feküdnöd???? Minek???????? Én csak csütörtök reggel mentem be.... Ha nagyon nem akarsz szerintem tégy egy próbát a dokinál, hogy ne kelljen előtte - ráadásul korán reggel- bemenned!!!
Én se vagyok vékony és semmi bajom nem volt altatás után, ettől szerintem ne félj!!!! Fura, hogy ilyet mondott... :shock:
Milyen színű lett a hajad??

Kata,
mi volt BB-nél??? Minden rendben? Újabb képet hozol???
Vendég

Nnyaa, itt vagyok...

Az előbb nem is mondtam: köszi mindenkinek a jelölést :!: Visszaigazoltam :D

Vicuska!
A tegnapihoz: bocsi, asszem' én voltam a hibás :oops: kicsit későn sikerült elküldenem a privit :oops: :wink:

Andesz!
Én is szorítok ám neked :!: :D :D Miden OK. lesz :!: Bence nemsokára kibújik :lol: :lol: :lol:

Krixta!
A doki nézett érdekesen a kérdésed után, vagy vette a lapot? :wink: :D

Nati!
Én sem tudom, miért kell egy nappal előbb befeküdnöm, de legalább pihizek egyet 8) . Az altatóorvos után felszaladtam a meddőségire, hogy megkérdezzem, hova és mikorra kell mennem. BB. asszisztensével, BB.-vel beszéltem. Mondta, hogy az ambulancián kérdezzem meg, de mivel csütörtökön műtenek, szerinte szerdán csak du. kell bemennem. Aztán lementem, bekopogtam, megnézték a naptárt és mondták, hogy 7.30-ra menjek, felvesznek, és 8.30 körül megyek az osztályra. Aztán, hogy mit csinálnak még egy napig, nemtom'...
Viszek egy könyvet aztán jól elleszek :lol: :lol:
bessy76

Ja, a hajam barna. Évekig volt vörös korszakom, aztán "kinőttem" :D :D . Most próbálom az eredetihez hasonlóra festeni. Muszáj, mert sajos őszülök :evil:
bessy76

Hello,

Nati, majd csak 7-re megyek BB-hez!

Bessy, kitartás, két nap alatt túl leszel az egészen!! Tényleg minek kell 1 nappal előbb befeküdni??

Andesz, nekem BB azt mondta, a férfiak legcsodálatosabb élménye a születésnél bent lenni!! Persze erőltetni nem szabad, de egy ismerősönmél pl. azt mondta a férj, nem akar végig bent lenni, aztán mégis bent maradt. Azóta rettenetesen büszke rá, és hatalmas élmény volt neki!!!! :lol:

Maci, kilós méteráru van a Selyem u. 1-ben (a piacnál a 10 emeletes). Turkikban is van: Bali bála (Budai út), Gyár u.

Na, vacsizok, aztán készülődök. Majd jövök.

Kép

Kép

hoppá

Kata

Drukk ma estére BB-nél. Kiváncsi vagyok, hogy a te méhszájad hogy áll.

Gyere még később, hogy mit mondott a doki.

Holnap reggel meg 9-kor talizunk a turi előtt. :lol: :lol:

Csajok,

Akkor ki is lesz ott holnap???? Valakinek 4-re oda kellene mennie,mert én csak fél 5-re érek oda, és nem tudom meddig tartják az asztalt.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szép estér csajszik!!!!!!!!!!!

Kata!
BB után gyere,és mesélj! :lol:

Krixta!
gratula a kis köldököshöz :wink:

Andesz!
jósló-fájások?? :shock: ez nagyon izgi!drukkolok nektek :P

Bessy!
tök jó hogy altatható állapotban vagy :shock: :D
a hánásnak nem tom mi köze van a csinos molettséghez :roll: rajtam is van mit fogni,mégse hánytam a műtét után,szóval no para :lol:
legalább relaxálsz előtte nap a kórházban,nyugi,pihi..stb.
nagyon szurkolok,hogy minden rendben menjen és januárban együtt inszemezzen minket a kedves kis dokink és eccere legyünk babásak 8) 8) 8)

Enyém apa most jött meg,itthon volt 2 percet,és m,ár ment is újra :shock: így nehéz spontán gyereket gyártani,ha sosincs itthon :? :(
Vendég

hol van mindenki? :roll:
Vendég

Na, hello, megjöttem.

Gergő gyönyörű :wink: , mindene megvan. Szép hosszú combija van, 29 hetesnek megfelelő, a cerkája (mert, hogy azt is megmérte :lol: ) MÁR 1.4 cm!! :P :P
A méhszájam 3000-es, teljesen zárt. A becsült súlya a kisfiúnknak már 1.21 kg!!! Azt mondta szép, nagy babánk lesz!! :shock:

Csajok, ha nem lesz holnap fagy, és nagy hó, akkor tuti megyünk hokimeccsre. Így a tali nekem tuti nem jön össze. :?

Nati, kérdezte BB, hogy akikkel chat-elek neten, azok közül jár-e valaki hozzá. Mondtam neki, hogy igen, a Nati. (Csak a keresztnevedet mondtam). Erre ő: igen, úgy örülök neki, az első inszemináció összejött neki!! nem semmi, hogy a sok páciense közül így tudja, ki vagy!! Ezért imádom!!!
Ja, nem tudom, tudod-e, júliusi :shock: szülőnői is vannak már!! Így nem vállal már több kismamát!!!! Mutatta a naptárát, hogy be van már most írva mindenki. A családja meg már (teljesen jogosan) kivan, hogy nincs otthon!!

Bocs, kissé önzőn szinte csak magamról írtam!! :oops:

Vicuska, ma is foglald le apát!! :oops: Jó éjt!!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Képet mentettünk pendrive-ra, de csak egy érdemes kukkantásra: a cerkás kép :lol:

Kép

Itt a két combikája között ott a cerkája :wink:

Kép

Kép

hoppá

Kata!
Gratulálok a kis cerkáshoz! :lol: :lol: Szupi a sztárfotó :!: A lényeg rajta. 8) :lol: :lol: Pár év múlva: lányok reszkessetek :lol: :lol:

Nem semmi memóriája van BB.-nek. Tényleg jófej doki. Ő is olvas minket? Vagy honnan tudja, hogy chat-elsz? :shock:
bessy76

Hello Bessy, onnan tudja, hogy amikor először voltam nála, mondtam neki, hogy a neten már mindent elolvastam a pco-ról, amit egy másik doki írt rá a papíromra.... de abból nem lett semmi. Hál istennek nem volt ilyen bajom. :wink:

És akkor mondta, hogy tudja, vannak ilyen fórumok is, ahol csajok, kismamák beszélgetnek... és akkor mondtam, hogy igen, én is fórumozok!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Csak gyors írok, hogy megyünk holnap Antával a talira!

Már megyek is mert ki vagyok ma purcanva, elfáradtam, pénteken meg egyedül leszek egész nap Levivel mert apa megy tréningre és csak szombaton jön haza :( , úgyhogy szerintem jól el leszek fáradva megint, és hiányozni is fog!

Kata szupi a cerkás kép :D !

Ne haragudjatok, hogy nem írtam most mindenkinek, de megyek gyors zuzizni aztán alszom, majd holnap pótolom!

Szép álmokat mindenkinek!!!

UAJEX-6Z3KU
vikike_

Már megint valami hülyeség a vonalzóm helyén :wink: , na tényleg megyek. Pussz

Kép
Kép
Kép
vikike_

Sziasztok!

Köszönjük,köszönjük a "jobbulásokat"!!Én jobban is vagyok,de Martinka nagyon náthás.Sokszor kell szívni a nóziját szegénykémnek!Már nem is ellenkezik,megismeri az orrszívót, biggyeszt, és várja,hogy túl legyen rajta.Utána jól megölelgetem.

Kriszti!Martinka is nagyon mohó volt,rengeteget szopott,aztán meg sugárban jött ki belőle.Képzeld,olyan is történt,hogy pont a falra ment minden,és le is kellett festeni!Na,az elég durva volt!Ilyenkor kezdhettem előről az etetést,mert éhes maradt.Ne izgulj miatta,majd egyre kevesebbet fog bukni,és csak akkor lesz ennek teljesen vége,amikor már sokat üldögél,álldogáll.
Igen,még mindíg szopizik esténként,és hajnalban.Nem is gondoltam,hogy eddig fogok szoptatni!
Azt nem tudom, mennyiket szopott,nem volt mérlegünk,mert nem akartam a rabjává válni.Mondta a védőnő ,hogy ha szépen hízik,akkor biztos eleget szopik.Mérésre meg akkor mehettem,amikor akartam.Rendes volt.Egyébként Martinka is ugyanilyen iramban hízott,aztán lassított.Én mindenhol azt hallottam,hogy anyatejes babáknál egyáltalán nem baj,hogy ennyire nőnek!Csodálkozom is,hogy azt mondta a védőnőd,hogy túl sokat hízott! :shock: Nehogy elvedd ám tőle a cicit,és ne hagyd sírni ha éhes!Egyen csak ,amennyit szeretne!
Az egyik szomszédunk babája két és fél hónapos és 6 kiló!Rá sem mondják,hogy túl sokat hízott!
Először Liberót használtunk,majd Pamperst vettünk,mert utána méretben az volt a jó.Aztán már ennél is maradtunk.Igazából mindegyiknél voltak "balesetek".Szerintem nincs az a pelenka,ami az anyatejes kakit bent tartja! :D

Nyugodtan kérdezz bármit,szívesen válaszolok mindenre! :wink:

Kata!Örülök,hogy minden rendben van!!Hű,micsoda cerkaméretek!! :D :D
Vendég

Sziasztok!

Egész délután sírt Martinka, annyira fájt a pocakja! Csak most este fürcsi után sikerült egy nagyot kakilnia, és végre megkönnyebbülten alszik.
Eléggé ki vagyok purcanva, majd holnap jövök, remélem! De du a talira megyünk, ha nem lesz megint ilyen baj.Azt azért nem akarom, hogy végig sírja a pocaktalálkozót! Enni sem tudtam egész délután, úgyhogy megyek és nézek vmit!

További szép estét és szép babás álmokat!!!
Vendég

Bessy!Jó hír,hogy altatható vagy,meglesz a műtét,és babásodhatsz!Ez a hányás dolog meg hülyeség!Sztem inkább attól függ,hogy altatnak,milyen sokáig,milyen szerrel.

Andesz!Mindíg azt mondta apa,hogy Ő nem jön be a szülésre,aztán,hogy bejön,de kimegy a végén,aztán végül ott volt végig,és mindent nézett.Persze ezt nem lehet eröltetni,de még megváltozhat a véleménye!

T.Andi!Örülök,hogy jelentkeztél!!Sajnálom ,hogy ilyen tapintatlanok az emberek!Nekem sosem lenne pofám kérdezősködni!

Márti,remélem azóta többet megtudtál erről az adózásról!

Krixta!És mi volt az a fekete pötty a pocakján? :wink:

Ja,és Kriszti még vmi!!Éjszaka Martinka 3 óránként kelt,kb. 2 hónapos koráig.Aztán kihagyta az este 10-es evést,majd nemsokára a hajnali 1-eset is.Majd szépen alakul ám minden!Aztán amikor jönnek a fogacskák,általában megint rosszabbak lesznek az éjszakák,bár ezt mi nem vettük észre.

Vicuska!Nagyon megy Neked ez a spontánozás!!Csak így tovább!! :D :wink:

Na,eldugulok,jó éjszakát!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?