Sziasztok!
Köszönjük,köszönjük a "jobbulásokat"!!Én jobban is vagyok,de Martinka nagyon náthás.Sokszor kell szívni a nóziját szegénykémnek!Már nem is ellenkezik,megismeri az orrszívót, biggyeszt, és várja,hogy túl legyen rajta.Utána jól megölelgetem.
Kriszti!Martinka is nagyon mohó volt,rengeteget szopott,aztán meg sugárban jött ki belőle.Képzeld,olyan is történt,hogy pont a falra ment minden,és le is kellett festeni!Na,az elég durva volt!Ilyenkor kezdhettem előről az etetést,mert éhes maradt.Ne izgulj miatta,majd egyre kevesebbet fog bukni,és csak akkor lesz ennek teljesen vége,amikor már sokat üldögél,álldogáll.
Igen,még mindíg szopizik esténként,és hajnalban.Nem is gondoltam,hogy eddig fogok szoptatni!
Azt nem tudom, mennyiket szopott,nem volt mérlegünk,mert nem akartam a rabjává válni.Mondta a védőnő ,hogy ha szépen hízik,akkor biztos eleget szopik.Mérésre meg akkor mehettem,amikor akartam.Rendes volt.Egyébként Martinka is ugyanilyen iramban hízott,aztán lassított.Én mindenhol azt hallottam,hogy anyatejes babáknál egyáltalán nem baj,hogy ennyire nőnek!Csodálkozom is,hogy azt mondta a védőnőd,hogy túl sokat hízott!
Nehogy elvedd ám tőle a cicit,és ne hagyd sírni ha éhes!Egyen csak ,amennyit szeretne!
Az egyik szomszédunk babája két és fél hónapos és 6 kiló!Rá sem mondják,hogy túl sokat hízott!
Először Liberót használtunk,majd Pamperst vettünk,mert utána méretben az volt a jó.Aztán már ennél is maradtunk.Igazából mindegyiknél voltak "balesetek".Szerintem nincs az a pelenka,ami az anyatejes kakit bent tartja!
Nyugodtan kérdezz bármit,szívesen válaszolok mindenre!
Kata!Örülök,hogy minden rendben van!!Hű,micsoda cerkaméretek!!