Sziasztok!
Hát megvolt a nagy esemény
Nagyon szépen köszönöm a sok drukkot!
Kicsit elkeseredtem, mikor megtudtam, hogy apa mintájában 25 millió sperma volt, mert az első 40 millióból sikerült
Viszont mindenki azt mondta, hogy ez is bőven elég a sikerhez, úgyhogy most nagyon biztatom a sereget
Az inszem utáni 20 perces pihenőm alatt gondolatban diát vetítettem a lurkeszeknek a fejlődésük állomásairól.(ezt az ötletet itt olvastam, de sajnos már nem emlékszem ki írta... Köszi az ötletet!!!)Ebben nagy segítségemre volt egy nagy plakát, pont a fejem mellett, ami ezeket az állomásokat ábrázolta a megtermékenyüléstől a születésig. Vetítettem a Dóriról is pár képet, hogy ilyen tündér nagytestvére lesz annak a vállakozó kedvű magoncnak, aki minket választ. Hát, remélem sikerrel kampányoltam...
És képzeljétek, Harcika engem is "meglátogatott" az őrzőben, és állati jól esett! Ezúton is millió köszönet érte
És azért is, hogy "helyre tetted" a lelombozódott fejemet
Most eléggé fáj a hasam, délután kiegyenesedni is alig bírtam, most már kicsit jobb. Apa azt mondta, az elsőnél is így fájt, erre én már nem emlékeztem. Picit vérzek is, pedig biztos nem sértett fel a katéter semmit, mert észre sem vettem, mikor felhelyezte a doki.
És én láttam ám a képet a Fannibabákról, mert összefutottunk
Csuda helyesek
Dalmi!
Örülök neked is, hogy találkoztunk! Bocs, hogy siettünk, de a Dórira egy barátnőm vigyázott, és siettünk haza érte
Fanni!
Itt is gratulálok! Férjed mit szólt?
Most csak ennyi, majd holnap még jövök!