Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Boldog hófordulót Dórinak! :)

Képzeljétek el, Didri úgy aludt el, hogy símogattam az arcát. Olyan aranyos volt :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Boldog Hófordulót Dórinak!

Lili aludt kint a szélben másfél órát, jól elcsúsztunk mi is, 3-kor ebédelt :shock:

Csajok, adjatok vmi ötletet, Lili egyfolytában harap, de csak engem. Viszont tökre fáj, mert jól összecsípi a bőrt a fogával nadrágon keresztül. Hiába szólok rá, mondom neki, hogy ez fáj, van hogy rákiabálok, de semmi. Röhög egyet és folytatja. Ja egyszer visszaharaptam, volt nagy üvöltés, de hatástalan :oops:

Kép
murphyke

az egyik kedvenc szórakozásunk mostanság :D
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Kép
murphyke

Dórinak boldog hófordulót kívánok!

És gratula a fogacskához! Daninak is olyan lapát a felső... Sőt neki kis szünet is van közte... :roll:

Mali
Kép
Kép
mali

Sziasztok!

Lányok kaptam egy könyvet, kismamáknak és anyukáknak szól. Suttogó a címe. Nem tudom ismeri e valamelyikőtök, kiváncsi lennék a véleményetekre.
Mégegy kérdés:
Szült valamelyikőtök szülőszékben? Még nem találkoztam olyan anyukával, aki szülőszékben szült, csak hallottam, hogy jó székben szülni.

Szép délutánt kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Murphyke, szerintem nem tudsz a harapással mit csinálni. A visszaharapást meg nem tudom, hogy érti-e, hogy miért kapta, csak, hogy fájdalmat okozol neki. Nyilván nem haraptál bele a húsáig, csak ha sírt, akkor bizti fájt is.

Na, buszoztunk, nagyon farankó volt. Hát én nem tudom, hogy ez a sok vénasszony honnan van és miért hiszik azt, hogy 7 életük van, de komolyan, zebra nem számít, dudálnak, leszarják, az, hogy a babakocsinkba kapaszkodik nem érdekli, mert mi így nagy helyet foglalunk....stb.
A karjába kapta az oltást, nem volt nagy sírás szerencsére. Egyszer útközben a teát öntötte a nyakába (át kellett öltöztetni) majd hazafelé pedig a tápival öntötte magát nyakon, annyira kiszívta az üvegből a levegőt, hogy a gumi összerogyot. De aludt közben én meg nem vettem észre. Már majdnem itthon voltunk, remélem nem fázott meg és még itthon a kocsiban aludt egy fél órát. Most édesen játszik a járókájában.

Dórinak minden jót!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Susy, én majdnem, de mégis az ágyat választottam, nem tudom miért, de amikor már éreztem, hogy nagyon tolófájás, inkább ágyra mentem.
Pedig nagyon jó volt a széken. Kistesót szívesen szülném majd széken. Csak kicsit az tartott vissza, hogy miután megszületik elviszik azonnal babókát, hogy kitisztítsák a járatokat csak le kell tenni valahová, az ágyon meg láttam a lábaim között, hogy miket csinálnak, meg még miután megszületetett úgyis ágyra kell menni, hogy a lepény kijöjjön és, hogy a doki összevarjon. Nem is tudom, inkább csak másodikra vállalom, mert így mostmár van képem róla, hogy kb. milyen állapotban voltam.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Bocsi, de most csak Tüccsnek és Susynak válaszolok.
Nagyon ki vagyok fáradva mostanság ezért csak átfutom az írásokat, de már írni nem nagyon marad időm.
Szóval...

Tüccs!
Boldog hófordulót Dórinak és gratula a fogacskához!
Én Lilinek minden nap adok husit. Mármint husis kajákat eszik. A védőnénink mondta, hogy adjak neki, mert kell a kis agyacskája fejlődéséhez... :?

Susy!
Nekem is megvan a Suttogó titkai. Nekem nagyon tetszett. Sok okos dolgot ír benne a csaj. De erre is igaz, hogy csak azt fogadd meg, amit úgy érzel, hogy te tudod hasznosítani.

Pusszantás.
Majd valamikor jövök bővebben is!

Kép
Kép
giga1

Suzy!

A Suttogó nekem is megvan, én nagyon hasznosnak találom. Rengeteget tanultam belőle. :wink:
A szülőszék nekem elég bizarr volt, mondjuk ki se próbáltam, szóval sokat nem tudok róla mondani. :lol:

Giga!!
Pihenj sokat!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Katicáknak így utólag is nagyon boldog Névnapot!!!

Dórinak boldog hófordulót!!!

Képzeljétek, teljesen kivagyok: tegnap megdöglött a szárítógépünk!!! Pont most télen, mikor használnám, nyáron nem kell, de télen muszáj, mert annyira le van szigetelve a ház, hogy penészedünk. Most majd lehet sokat szellőztetni, így viszont jó hideg lesz a ház. :evil: :evil: :evil: Ami az egészben a "szép", hogy idén januárban vettük!!!! Használtam összesen
3 hónapot a szárítót!!! Na és persze egyben van a mosógéppel (az a funkció működik), így ha netán el kell vinni, akkor nem lesz hetekig mosógépem!!!! És naponta szoktam 2 adagot mosni, nem tudom, hogy fogom megoldani. :cry: :? :evil: :evil: :evil: Persze jobban jártunk volna külön szárítógéppel, de nincs 2 gépnek helyünk, így maradt ez a kompromisszumos megoldás. Most meg szívunk!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Az egyetlen vigaszom, hogy még garanciális. SENKI SOHA NE VEGYEN ARISTON-T, SEMMIT!!!! Múltkor a 3 éves hiper-szuper hűtőnket kellett kidobni! Most már csak a mosogatógép van hátra, az is Ariston.... :? :roll: :evil:

Fényképezőgép, kamera,
hát, nem tudom, nekünk a régi fényképezőnk Samsung volt, soha semmi baj nem volt vele, és a kameránk is az, és az is teljesen szuper, pedig rengeteget használjuk. Volt Canon kamerám, és Anyuéknak is az, és mindkettő hamar tönkrement, az enyém olcsón javítható volt, Anyuéké, miután 40 ezerért megjavíttatták (mert persze a gari után 1 hónappal ment tönkre!!!) 3 hét múlva ismét bedöglött, az most 55e lenne. Inkább vesznek egy újat, persze NEM Canont.
A mostani fényképezőm Panasonic Lumix FZ-7, középkategóriás, de imádom, és nagyon megbízható márka. A tv-nk is Panasonic, ebben a márkában eddig még nem csalódtam.

Henus,
ez a betegség szörnyű!!!!! Még a hideg is végigszaladt a hátamon!!! Szonja nagyon ügyes segítség! De nem félsz, hogy a papíron túl is fest egy kicsit? Én ettől nagyon paráznék, erre háklis vagyok. :oops:

Tiop.
ismét szuper videót raktál fel!!! Zsani milyen édes, mikor a pocakját paskolja! :lol: :lol: :lol: A régiekre még nem volt időm, de ígérem, megnézem! :wink:

Pimpó,
hát, minden elismerésem a buszozáshoz!!!! Ügyes voltál!!!! Az automatát tényleg nem lehet tolni/vontatni, de azért néhány métert igen! Ha csak annyi hiányzik a trélerhez, akkor pl. a kertből kitolhatjátok! Csak hosszabb távon ne!

Szülőszék,
nekem is nagyon szimpi, de tényleg nem tudom, hogy egy szülés után, főleg, ha gátmetszés is volt, hogy a nyavalyában tud az ember felkászálódni az ágyra?????? Én még a lábaimat sem tudtam összezárni, nemhogy sétálgatni!!!! Ráadásul nekem nem jött ki a lepény, így ki kellett venni. Én inkább az ágy támláját emeltetném meg másodszorra, hiszen ezek az ágyak szülőszékké alakíthatók. Klasszikusan háton még egyszer nem szeretnék szülni.

Most lépek, mert a férjem kéri a gépet.
Mindenkinek szép napot, akinek nem írtam, attól bocsi. :oops:

Kép
Kép
nircee

Lolo is harap, ma pl. az apja nyakába harapott egy óriásit... majd leszokik róla, engem nem izgat különösebben!
Képzeljétek, ma megmutogattam neki a játékokat, amiket majd kapni fog ajándékba (kíváncsi voltam, mit szól hozzá, meg aztán úgyis elfelejti), a rajztábla baromira tetszett neki, csak rajzolni nem akart rá. Arra viszont rögtön rájött, hogy lehet eltüntetni a rajzot! :)
Ami viszont még jobban bejött, az a baba: ugyanazt csinálta, mint az igazi gyerekekkel szokta, tapogatta az arcát, szemét, száját (főleg az tetszett neki, hogy csukódik-nyílik a baba szeme), kezét, lábát. Mivel ez egy szett (babakocsi, hordozó, meg minden, pár apró tartozékot el is kell majd dugnom, pl. a cumit).

Lolo is eszik minden nap husit, úgy 6 hónapos kora óta. Ma mondjuk hal volt, néha sütök Frosta halrudacskákat, kruplival keverem és nagyon bejön!

Ja, és tegnap megkóstoltuk a Kinder tejszeletet (Pilla, kösz a tippet! ;) ) - hát az valami eszméletlen finom, legalábbis a kisasszony szerint!!!! :) Mivel a feldolgozott tejjel nincs gondunk, úgy döntöttünk, 11 hónaposan kipróbáljuk a rendes tejet is...
Vendég

Sziasztok!

Bogi nyúzza anyámat, Roni meg pihen apucija karjaiban, most van szusszanásnyi időm, szétnézek a net-en. Képzeljétek, Bogika életében ma először engedte, hogy cofit csináljak neki, úgy igazi kislány módra, kettőt, és szalagot is tehettem bele! Nagyon tetszett saját magának is a kiscsirke, csináltam pár képet gyorsan, hátha most volt először és utoljára ilyen kedvében:

Kép

Jók legyetek!
andibab

Nircee, nem félek, mert természetesen kevés az A4-es papír. :lol: Lemegy a parkettára, nem baj, majd feltörlöm. De ha te tartasz ilyesmitől vegyél nagy csomagoló papírt, és arra rajzoljatok! :wink:

thenus

Pimpoka: ezen jót nevettem, hogy a húsáig. Épp csak megkóstoltam a kisasszonyt, nem erősen haraptam bele gondolhatod.
Verna: engem se zavarna, ha nem fájna marhára. de akkor lehet az a megoldás, hogy kivárok, hátha leszokik róla előbb-utóbb.

én is szinte minden nap adok húst Lilinek. ha nem főzök, akkor olyan bébiételt amiben van husi.

na mentem dógomra.

pussz mindenkinek.

Kép
murphyke

Én nem adok mindennap husit, vagy igen??? :roll: Most, hogy végiggondolom, az ebédben nem mindig van hús, de a reggeliben meg lehet, hogy van (pl virsli). De én igyekszem, hogy nem legyen túl sok hús. Valahogy én nem vagyok húspárti. Ma pl paradicsomleves volt és krumplis tészta. Egyikben sincs husi. Viszont a reggeli szalámis kenyér volt. :wink:

thenus

Jó reggelt!

Otthon ma csilingel a csengő,
Otthon ma rózsás gyerekarcok
Izgalmas csendben várnak valakit.
Ajkuk mosolya édesen nevet,
Szemükben az ég színe derengő,
Otthon ma csilingel a csengő…
(Sándor Dénes)

Kép Kép Kép Kép
Vendég

sziasztok!

Murphyke!
Zsani is" harapós" néha!!!!! :lol: Mindég mondom neki,hogy nem szabad,ő meg jókat nevet rajta!!!!! :lol: :lol: Majd erről is leszokik!Én nagyon picit a szájára ütök(de tényleg éppenhogy)Megsem kottyan neki,csinálja tovább4Szerintem azt hiszi,hogy játszok vele! :oops: :?

Andibab!
Nagyon jól áll Boginak a coffocska!!!!! :wink: :D

Husi!
Zsani nem nagyon szereti a husit!Kifejezetten tiltakozik ellene!Nagyon kicsi darabokra(szinte szálakra szedem)és úgy csempészem be a szájába,rizs kiséretében!Nagyon szereti a kukoricás rizst!Párizsit szoktam neki adni,de azt csak magában eszi meg-kenyér nélkűl! :? Minden fajta szalámit,virslit úgy eszik!Néha lecsúszik a kenyér is,de azt is inkább magában eszi!(kenyeret) :? Ez van,majd elmúlik ez is egyszer! :wink:

Nircee!
Sajnálom,hogy bedöglött a szárító!!!Valami megoldást biztos találtok rá!!!!! :roll: :cry:

szülőszék!
Én a "szülőszékké"átalakítható ágyon szűltem!Teljesen űlve tudtam nyomni,nagyon jó volt,mert kitudtam támasztani a lábamat+kapaszkodni is tudtam!!!!!Ja és nyomni is éreztem,hogy mikor a legjobb!!!!!!!! :!: :wink:

Suttogó!
Hallodtam már róla,de nem olvastam még!!biztos jó és hasznos!!! :wink:

Csajok,kicsit felújítottam a honlapomat!Akit érdekel kukk ide be!!
http://tiopne.mlap.hu/#

Szép napot mindenkinek!Jaj ma megyünk a bördokihoz!5-re van időpontunk!Tiszta ideg vagyok már! :cry: :cry:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Lányok, nem tudom, nálatok mi volt tegnap, de Didri szegény annyira sírt, hogy ordított. A végén már nagyon fáradt volt és szinte könyörgött a szemével, miközben sírt, hogy segítsek! Annyira rossz volt, hogy majd' megszakadt a szívem. Gondolom, a hasija fájhatott, mert kb. 20 perc sírás után hasra fektettük és utána nem sokkal elaludt. Szegénykém, annyira sajnáltam, végig ott voltunk mellette és figyeltük, míg hason volt, nehogy ne kapjon levegőt, vagy úgy forduljon, hogy megfullad, aztán utána a hátán nagyon jól elvolt, aludt is majdnem ötig este 10-től.

Susy:
én olvastam a Suttogó egy részét, nekem nagyon tetszett, szerintem is elég hasznos.

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jajj, mindig elfelejtem, hogy a névjegyemhez már oda van írva a nevem :oops:

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok.
Mi jó taknyosak vagyunk mostanság. :( Mármint Lili. Inkább lennék én. Utálom óránként szippantani az orrát... :evil: De muszáj.
Lili már megy néhány lépést egyedül. Szoktunk vele játszani, hogy apuci és anyuci között flangál. Megfogja a kezünket, utána elengedi és megy a másikhoz. Nagyon-nagyon élvezi. Egyre messzebb megyünk egymástól már...

Nircee!
Nekünk Ariston az elszívónk. Remélem nem lesz gond vele... :roll:

Kép
Kép
giga1

Nircee: múltkor nekem is bedöglött a szárítóm, csak pár napig kellett nélkülöznöm, de az is elég volt... szerencsére apukám meg tudta csinálni, csak kondenzátort kellett cserélni, pár száz ft volt...

Henus: ha ti nem nagyon esztek húst, akkor szerintem nem olyan fontos, hiszen a ti étkezési szokásaitokhoz kell igazodni. Persze, szüksége van rá a fejlődő szervezetnek, de ha egy-két nap kimarad (mert ti pont nem esztek) nyilván nem tragédia. Mi nagyon húsosak vagyunk, úgyhogy Lolo is kap bőven. :)
Egyébként nagyon sok gyereknek van egy olyan korszaka, amikor nem kell neki a hús... az is elmúlik. :)

murphyke: hát fáj, az tény! Ilyenek ezek a gyerkőcök, csak fájdalmat okoznak a szüleiknek! ;)

Képzeljétek, Lolo tegnap elindult, 2-3 lépést már meg tud tenni egyedül!!!! (Na és itt jön be a cipő előnye, úgy látom, abban sokkal jobban biztonságban érzi magát és szívesebben lépeget.)
Vendég

Iyen hóra ébredtünk ma, gyorsan ki is mentünk egy kicsit
Kép

Kép

Kép
murphyke

Tiop, nem irigyellek, elhiszem, hogy ideges vagy... :(

Én is ma elviszem Szonját a doki nénihez. Van rajta egy csomó folt. Olyanok, mint mikor kiüti az új kaja. A múltkor a tojástól volt, el is múlt, de ezek már egy hete nem múlnak, és teljesen ki van száradva, mint az ekcéma... Remélem, hogy nem az, azért viszem el. :roll:

thenus

Sziasztok!

Örülök, hogy többen ismeritek és olvastátok a suttogót. Én mióta elkezdtem olvasni, azóta nem bírom letenni. Kiváncsi leszek az életben mennyire fogom tudni hasznosítani a leírtakat.
Kaptam egy másik könyvet is a Spock doktort. Még nem olvastam bele, előbb a másikat, lényegesen vastagabb, kiváncsi vagyok arra is.

Az én férjem eredeti tanult szakmája háztartási gépszerelő, nálunk szerencsére ilyenekből nincs gond, mert megjavítja. Viszont nagyon esküszik az Elektroluxra és a Miele- re.

Szülőszéktől "elijesztettetek" :) , szerintem maradok az ágynál.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nirce: Nekünk majdnem mindenünk ARISTON! Akkor mi is készüljünk??????? :twisted: Bár a hűtőnk 4 éves, a tűzhelyünk 3 éves a mosógépünk pedig 2 és fél éves, remélem nem lesz baja!!!! (eddig nem volt)

Harapás: A Kristóf is harap és annyira fájdalmas, hogy majd bele őrülök, van hogy úgy megharap hogy vérzik, én is próbáltam visszaharapni, (persze finoman) de mindig csak röhög, ha rászólok akkor is kinevet!
Hát, majd kinövi (remélem)

Verna, Giga: Gratulálok az első lépésekhez!! Annyira ügyesek!!!!

Kép
tami2900

Sziasztok!

Először is köszönöm szépen azt a sok-sok névnapi köszöntést!:)
Így utólag,megkésve Katica,Murphyke,
NEKTEK IS BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Mi jól vagyunk,postosabban én most kezdek beteg lenni,nagyon fáj a torkom...:( remélem Levi nem fogja elkapni!
Levi már nagyon szépen megy,egyfolytában beszél,le sem lehet lőni,szinte nem alszik semmit sem napközben,ezért is jelentkezek ritkábban,mert ha látja,hogy jövök a géphez,Ő is egyből emailt akar írni! :wink:

Rakok pár képet végezetül.
Kép
Kép
Kép

Kép
mano83

Levi tiszta olyan, mintha Lolot látnám fiúban. :) Legalább tudom, hogy ha fiam lenne, milyen lenne. :)

Susy: Spock doktorral csak óvatosan, ő maga visszavonta a nézeteit halála előtt (bár úgy tudom, mostanában javított kiadás kerül forgalomba, ami már közelebb áll a "mai" nevelési elvekhez).
Vendég

Ja, ja ja, Verna, én is így gondolom, hogy nem nagy gáz, ha nem eszünk minden nap húst. A párom egyébként húst hússal enne, desszertnek meg rántott húst. :? :D

Na visszajöttünk a dokitól. Ekcémás foltok. Kaptunk rá kétféle kencét. :?

thenus

Sziasztok!

Verna,Giga,
gratula a lépésekhez!!! :lol: :lol: :lol:

Tiop,
mennek a drukkok délutánra! Nagyon jó az oldalad!!! Hogy csináltad, hogy a nőivonalon is legyen mellette kép?????

Mano,
Jaj, Levike szemei.... :lol: :lol: :lol: Tegnap kerestem egy régi hozzászólásomat, és megláttam Levi képét, mikor még 5 hónapos volt!!!! Istenem, hogy repül az idő!!!!

Piroska,
szegény Didrike! Ez a hasfájás úgy meg tudja kínozni a picúrokat! :cry:

Henus,
Marcinak is ugyanilyen foltjai vannak az arcán, mi már voltunk bőrgyógyásznál, írt fel rá valami krémet, de attól csak javult kicsit, de nem múlt el, ez már 2 hete van. Azt mondta, hogy tipikus atópiás, attól van, hogy állandóan nyálzik, így folyton nedves az a környezet, és a kaja kimarhatja. Nekem nem igazán tetszik, hogy nem múlt el, úgyhogy majd valamikor vissza szeretném vinni, de most festés van nálunk, de ha vége, elviszem.

Tami,
nem tudom, a mosogatógépem 3 éves, rengeteget nyúzzuk, az egyelőre megy. Kopp-kopp. Mikor a hűtő meghalt, azt mondta a szakszervizes, hogy ma már minden márkát úgy csinálnak, hogy 3, max. 4 évig bírja, aztán vegyél újat. :? :evil: Már ajánlani sem tudnak márkát, mert egytől egyig így csinálják őket. Mi ezért nem veszünk már nagyon drágát semmiből, mert semmi értelme, ha 3 év múlva újat kell venni. Pedig imádom a hiper-szuper csupa-gomb elektromos kütyüket, de azok még hamarabb tönkremennek. :cry: :cry: :cry: Most azért akadtam ki, mert ez még 1 éves sincs!!!! Legalább bírná 3 évig! Meg nem magát a szárítót hiányolom (persze az is nagyon jó dolog, de megoldom szellőztetéssel), hanem attól félek, hogy elviszik, mert akkor mosni sem fogok tudni. Mindegy, a szerelő egyelőre még affektál, mert valami szériaszámot nem tudunk megmondani, anno nem ragasztottuk fel a matricát, így most nem tudja a pontos verziót, és így 6-féle javítóprogram közül kellene választania. Hát, én meg azt mondom, hogy azért fizeti az Ariston,hogy emelje fel a s.ggét és ha kell, mind a 6 programot futtassa végig, nem??? Most várjuk, mikor szíveskedik kijönni. :? :evil:

Most lépek, apának kell segíteni a festésnél. (Marci szobáját festjük, tök szupi lesz!!!)

Kép
Kép
nircee

Ja, Pimpo, még Neked akartam gyorsan írni: azt automata kocsikat lehet rövid távon vontatni, ez néhány km!!! Azért nem szabad hosszú távon, mert akkor nincs kenés a váltóban,és tönkremegy, de ez nem néhány km alatt, hanem úgy 10-15km után!!!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Úgy látom a többség mindennap húsozik, szóval mi is folytatjuk így. Persze nem tragédia ha kimarad 1-1 nap. :wink:

Voltunk délelőtt babaklubban, itt most voltunk először és nagyon tetszett Dórinak is. Ide lehet mindennap menni, én szeretnék is hetente 2x. Annyi sok játék volt és hatalmas 2 szoba a gyerkőcöknek, csúszda, asztalok, székek, szóval nagyon tuti a hely. Egy dadus van ott, tőle még okosodni is lehet. Én úgy örülök ennek a helynek mint majom a farkának! :D

Gratula Lilinek és Lolonak a járáshoz!

Tiop!
Ne aggódj a bőrdoki miatt, előre teljesen felesleges idegeskedni. Majd számolj be a fejleményekről!

Murpyhke!
Aszta micsoda hó lett nálatok!! Nálunk csak fúj a szél ezerrel és süt a nap!!! Azért szép az idő, de a hóért irigyellek!

Szép napot!

KépKép
tüccs

Murphyke, de gyönyörű hó van nálatok! Látom Lili is élvezi. :lol:

Giga, Verna, gratula a lányoknak! Nemsokára Ők is szaladnak, mint Laja. :wink:

Tiop, megy a drukk! Remélem semmi komoly... :wink:

Henus, nem mondta a doki, hogy mitől van ez az ekcéma? Talán valamelyik ételtől?

Susy, olvastam a Suttogó minden kötetét, vannak benne jó dolgok. Nekem kicsit túl Ámérikai... Mellesleg a Suttogó című film remek. :wink:

Most nekünk is új háztartási gépeket kellett vennünk, úgyhogy megkerestünk egy ismerőst aki ért hozzá és utánaolvastunk az interneten is.
Jók: AEG, Electrolux (ami amúgy AEG-Elektrolux), Miele (ebből minden dupla annyiba is kerül), Candy, Gorenje, LG.
Amit nagyon nem ajánlott az a Bosch és a Whirpool.
Televíziókból egy bizonyos összeghatárig teljesen mindegy melyik márkát veszitek, mert mindegyik egyforma.

A mostani mosógépünk Bosch. A szerelő úgy járt ide, mintha családtag lenne. Most is sz@r már két hónapja, de már nem javíttatom meg. Valamiért hideg vízben mos... Mosson abba...
A gáztűzhelyünk is Bosch. Azon kívül, hogy egy sütésnél berobbant az üvege (2 hónapos volt) komoly gond nincs vele, de ebből is vettünk újat (Gorenje), mert utálom a gáztűzhelyet és amúgy is beépíthetőt szerettünk volna.
A mosogatógépem AEG. Imádom! Csak sajna 9 személyes, amit kinőttünk, úgyhogy most vettünk egy 15!!! személyes Candy-t.
Vendég

sziasztok

Ez a Levi fiú hány csaj szívét összefogja még törni jajaj.........persze a többiek is!!! de én nagyon elfogult vagyok a barna hapsikkal :wink:

jó ez a műszaki cikkes téma, gyűjtöm az infot...whirlpool mosógépünk van, kb 7 éve nyúzzuk, nem nagyon volt még vele gond, bár amikor Szonja született úgy nézett ki feladja...de a szerelő visszahozta...már agyon a végét járja szerintem...nem tudom milyen lesz az utódja, nem vágyom semmi szuper 7 nyelven beszélőre, tudjon 2-3 programot amit használok és 800-1000 fordulatos legyen...

mosogató indezit...na ilyet nem vennék mégegyet...nem tudom követni az időmérőjét, nem mindig használja a tablettát és az edényekkel sem vagyok megelédegve...
van ebből tuti valakinek?...bár még pár évig nem szívesen cserélnék...csak ha kilehelte a lelkét :wink:

pilla a szomszédban is bosch volt...2 évet se bírt...

főzni, sütni fagorunk van

mali

hol műtöttek epére?

megyek teregetni

tiop

írtad hova mentek bőrgyógyihoz? nem emlékszem...

sziasztok :lol:
becsi
Iklad

Óóóigen... Ez nem jutott eszembe... Az Indesit-et sem ajánlotta a srác.
Vendég

sajna, már alig van hó, szinte teljesen elolvadt :( de legalább süt a nap.

gépek: nekünk mindenből használt van, az egyik ismerősünk ezzel foglalkozik és ő szerezte nekünk. Költözéskor nem igazán volt pénzünk újakra, de mind szupi állapotban van és fillérekért vettük. Ő is az AEG-re esküszik, azt mondja viszont, hogy a zanussi meg az electrolux(már a nevük is egy) detto ua, csak a design más, ezért az AEG a drágább.
a mosógépem nekem is Whirpool, ráadásul felültöltős, annyira nem csípem. mosogató AEG, az tényleg jó. nos a tűzhely vmi Alien vagy mi, de működik :lol:

Tiop: szorítok, remélem minden jól fog menni a bőrdokinál!

most rohanok, Lili alszik kihasználom munka terén :?

Kép
murphyke

Becsi!

A Bajcsyban. Az ismerősünk ismerősének a dokija... :roll:

Mali
Kép
Kép
mali

Bocsánat... Vonyítva röhögtem, amikor ezt elolvastam! :D

Egy barátommal történt meg az eset, bár ez teljesen mindegy. A lényeg a lényeg.
Nagyon szerette volna kicsit közelebbről megismerni a lányt és ez egy nyári disco alkalmával meg is esett. Odament hozzá, beszélgettek és annyira összemelegedtek, hogy az történt amire csak a legjobb esetben számított és valójában lehetetlennek tarott, mert a csaj öttel jobb volt az átlagosnál. Felhívta magához a lány, hogy koronázzák meg a megismerkedésüket egy őrületes szex-szel. Fel is mentek, tutti kis kéró volt a XII. kerületben, kétszintes családi ház emelet erkély, kilátás, stb. A lány, mivel discoból jöttek, le akarta magáról mosni az estét, elment zuhanyozni, addig a barátom otthon érezte magát, nézelődött, a könyvek közt, a lemezeket piszkálta és közben rájött az amitől egy idegen lakásban, főleg a csajnál, majdnem mindenki tart, az a fránya NAGYDOLOG. Nem hitte el és nem tudta mit tegyen, de az alkohol ami a vérében volt bátrabb volt mint ő és elszánta magát! Kiment az erkélyre ami mellesleg tök sötét volt. Talált egy újságpapírt, jobbhíján arra végezte el a nagyon sürgető dolgot, miután végzett, kidobta az erkélyen és szerencséjére talált egy WC illatosítót amivel gyorsan eltüntette az árulkodó jeleket. Berohant az erkélyről és az ágyon várta a bombázót aki egész eddig fürdött. Miután megfürdött ő is visszajött a szobába és egy reggelig elnyúló hatalmas, fergeteges éjjszakát töltöttek "bírkózással". Elaludtak. Mikor reggel felébredtek az erkély felé néző ágyon, a következő kép fogadta őket, előbb a csajt (sajnos) aztán őt: A szúnyoghálóra fel van dobva egy nagy adag sz.r és le van fújva hőálló ezüsttel... A többit rátok bízom, de azt ajánlom, ha valami furcsán töritek a fejeteket, előtte nézzetek körül! :-)))
Vendég

Pilla,
ezt már egyszer olvastam valahol, de nagyon jóóóóóó!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ja, az Indesit és az Ariston ugyanaz a cég. Mondjuk az új hűtőnk Indesit, de csak azért, mert akkor ez volt ilyen méretben a legolcsóbb (330l + egy kis mélyhűtő). Én már nem várok tőle sokat, csak 2-3 évig menjen... :?
Egyébként a régebbi gépek ezerszer jobban bírják. A 6-7 évesek még sokáig fognak menni, ez a vacak minőség a 3-4 éveseket és a fiatalabbakat érinti. A Nagymamámnak egy 35 éves Hajdu mosógépe van, mondanom sem kell, Calgon-t az éleben nem látott, és azóta is szuperül működik. Anyuéknak minden 15 éves Philips-Whirlpool, az utolsó jó eresztés, nem is akarják lecserélni, mert ezekben van még 5-6 év, az új meg nem bírná addig. Milyen egy hülye világ ez????? :? :evil: Én szívesen vennék AEG-t vagy Miele-t, de mikor a gépek tönkremennek, akkor sosincsenek tekintettel az ember pénztárcájára, így általában az olcsóbb kategória marad.
Nekem ez előtt a mosógép előtt egy felültöltős Whirlpool-om volt, azt imádtam!!!!!! Ez a mostani nem olyan jó, de muszáj volt megvenni, és ez volt az egyik legolcsóbb száírtós mosógép. 200-250ezrem nem lett volna jobbra, pedig szívesen megvettem volna. Persze most szívok. :evil: A régi gépem 1200fordulatos volt, a mostani 1400, ez nálam a minimum, így a ruhák csak éppen nedvesek.
Na, jól leírtam, gondolo, milyen kíváncsiak voltatok erre! :oops:

Murphyke,
tényleg gyönyörű volt nálatok a hó!!!!!

Pilla,
hogy áll a ház???

Kép
Kép
nircee

A ház úgy áll, hogy jövőhét hétvégén költözünk! :lol: VÉGRE!!!

Nekem egy Hajdú Minimat mosógépem volt 8 évig, amit már használtan vettünk. Azon kívül, hogy centrifugázásnál leverte a falat, semmi baja nem volt, csak amikor ide költöztünk, nem akartuk vele leveretni a csempét. Anyukám az Energomat-ját huszonakárhány évig használta mire kilehellte a lelkét. :shock:
Vendég

Nekünk kb. öt éve van Whirlpool mosógépünk, az a hatodik érzék, vagy mifene, de nagyon szeretjük. Akkor jött be és nagyon reklámozták, de mi akkor láttuk csak a reklámot, amikor már otthon volt a gép. :) Hála Istennek, eddig még semmi gond nem volt vele, remélem, nem is lesz. 1200-as a max. fordulatszám, de nekem az is elég. A poszívónk Samsung, de új, arról nem nyilatkozom, a sütő Teka, de az is csak két éves, egyelőre nagyon jól műxik. :) A hűtőnk Zanussi, de az elég régi, még az anyuéké volt és Hála Istennek, az is jó volt még eddig. Szóval én nem tudom, mert nekünk egyelőre még szerencsénk volt a gépekkel, remélem, ez így is marad.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Na hazaértünk!!!!Zsani kapott ecsetelőt+kenőcsöt!Este az ecsetelővel bekel kenni aztán reggel a krémet felvinni!2-3 héten belül,.ha nincsen változás akkor visszakell menni és akkor leszedi,de érzéstelenítéssel!!!!!Azt is mondta,hogy ha elkezdjük kenni és látjuk,hogy fehéredik(fellazul)akkor finoman lelehet szedni!Remélem elmúlik!Mondta,hogy egy próbát megér!Szerintemis!!!!! :wink: :!:

Mosógép!
Nekünk amikor bedöglött az előltöltös IGNIS mosógépünk azt mondták(amikor az újat hozták),hogy a mosógépeknek az élettartalma6-7 év!6 éves volt a miénk!Most INDESIT van 2 éve!Azt is mondták,hogy előltöltőset nemszabad venni!!!!előzővel is az volt a gondunk,hogy elkezdett fólyni és a motor beadta az unalmast!A mostani felűltöltős,de mondták,hogy számítsunk rá,hogy 6-7 év és újjat kell venni!!Ez van!!! :roll: :evil: :cry:

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SZORÍTÁST!!!ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!!!

bECSI!
FÓTON VOLTUNK BÖRDOKINÁL!!!! :wink:

Mano!
Levi gyönyörű!!!!!! :wink: :!:

Murphyke!
De jó nektek,hogy ekkora hó esett nálatok!!!!! :wink: :D

sziasztok!Szép estét és jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Giga, Verna! Nem semmik a lányok! Gratulálok a járáshoz!

Dani még csak pár napja lép egy-kettőt egyedül, de igazából fél. Hiába hívom, nem jön, inkább letérdel és négykézláb jön hozzám. Bezzeg amikor a konyhában a gatyámba kapaszkodik és lépni sem tudok tőle...

Pilla! SZUPER hír! Én még mindig azt mondom, hogy nagyon-nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen gyorsan kész lett a házatok! Kezd rápihenni a költözésre!

Murphyke! Szép volt a hó nálatok! Gyógyulgattok?

Tiop! Mi volt a dokinál?

Gépek. Hát nekünk is a mosogatógépünk és a hűtönk Ariston, ráadásul beépített, úgyhogy légyszi ne fessétek az ördögöt a falra!

Nircee! Megszárad a fal rendesen ilyen időben? Sajnálom a gépet, remélem a hat program valamelyike csak megoldja a problémát!

Verna! Tőled akartam kérdezni, hogy nem félsz a tej bevezetésétől? Merthogy állítólag nagy mennyiségben nem túl jó a baba veséjének ilyen korban. Én úgy döntöttem, hogy maradok a tápszernél este és reggel, de mondjuk, ha valamelyik főzelékben van tej, akkor azért abból adok neki, gondolom ez a mennyiség nem árt. Nem okoskodni akartam, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Felteszek két képet. Dani borotválkozik az apjával, nem lehet elég korán kezdeni!

Kép Így kezdődött.

Kép És ez lett belőle.

Mali
Kép
Kép
mali

De jó képek! :lol:
Laja már 1 hete tejből kapja a 150 ml kakaóját, reggel. :oops: Sára fél éves korától tejet ivott. Akkor az volt a divat. :roll:
Vendég

Tiop, továbbra is megy a drukk, hogy elég legyen az ecsetelés. :wink:
Vendég

Pilla!

Laura mikor fekszik le este? És kb hányszor eszik egy nap?

Mali
Kép
Kép
mali

Van, hogy még este 10-kor a fejünkön ugrál, de ma már 1/2 9-kor szunyált. 5-ször eszik egy nap, ebből az egyik a reggeli kakaó (ha ez nevezhető evésnek) a másik az esti tápszer.
Vendég

Pilla, képzeld akkora balga voltam, hogy elfelejtettem megkérdezni a dokitól, hogy mitől lehetnek ezek az ekcémás foltok. Szonja ordított a fülembe, (már mikor bekanyrodtunk a kapun), pedig betegség miatt még sosem voltunk ott :roll: , magától meg nem mondta. Pedig engem is érdekelne. :evil: Na mindegy, úgyis akarok karácsony előtt menni, viszek nekik ajit, és akkor megkérdem. :roll:

Szonja ma olyanokat csinált majd be pisiltem a nevetéstől. Szárítottam a hajamat délelőtt, és időnként fél szemmel kikukkoltam a fürdőszobából, hogy mit csinál. Látom, hogy ül a nappaliban (van egy sámli szerű kis széke a falnak támasztja), és erősen bontogat valamit, majd megfalatozza. Egy csomag Orbit rágó. :shock: A felén már túl volt kiköpdöste maga köré, egyet a szájában csócsált. (Egyébként ne mondjatok semmit, de szokott rágózni, sosem nyeli le, és mindig a kezembe adja ha megunta :oops: ) Na azt elkoboztam, folytattam a szárítást. Kinézek, dumál a macskának, és iá- zik ezerrel. Előkotorta a fiókból az Eü könyvét, és a hátulján lévő szamarat mutogatta a cicának. Mikor mentem a fiókot megnézni, utamba került annak tartalma. Rakás tisztasági betét, leszedve róluk a ragacs, összegyűrve a kukában. :wink: :shock: :lol: ÉS még egy csomó apróság a délelőtt folyamán ami eszembe sem jut most.

Délután tettem elé mandarint. Míg pucolásztam felültettem őt a konyhapultra. Ő meg fogott egy kávés csészét és belepakolta a gerezdeket. Mondtam neki, oké, viheti. Bement a szobába leült a szőnyegre, majd hanyatt feküdt, mellkasára rakta a csészét, és abból falatozott, közben bambulta a tv-t, és másik kezében kezelte a távirányítót. Annyira lestem, meg röhögtem, hogy elfeljtettem lefotózni. :? :lol: :lol:

thenus

jó reggelt!

:lol: henus!
mondom én, hogy leveszi a gyerek a mintát... :lol: ne is tagadd, hogy nem kávéscsészéből szoktál mandarinozni :wink:

édi baba Szonja...vannak dolgaik...tampont még nem ismeri? :lol: :wink:

pilla lehet, hogy megelőztelek? :oops:

tiop

remélem ha a kence!

mali

köszi az infot...én tarcsán műtetnék, ha odajutok...... :x

szép napot
becsi
Iklad

Jó reggelt!

Nagykarácsony immár eljő,
érkezik az újesztendő.
Míg a mező dermed, fázik,
a zöld fenyves csak pompázik.

(Weöres Sándor)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Mostanában kicsit szűkszavú vagyok, de a vizsgaidőszak közeledik vészesen :(. Úgyhogy nem nagyon szólok hozzá, de ha van valami, akkor írjatok privit. Azért szoktam olvasni :).

Ja és Henus, tényleg:
kávéscsészéből mandarinozol? :):) Nagyon jófej lehetett a leányzó, legközelebb légyszí, kösd a nyakadba a fényképezőgépet! :)

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?