Sziasztok!
Katicáknak így utólag is nagyon boldog Névnapot!!!
Dórinak boldog hófordulót!!!
Képzeljétek, teljesen kivagyok: tegnap megdöglött a szárítógépünk!!! Pont most télen, mikor használnám, nyáron nem kell, de télen muszáj, mert annyira le van szigetelve a ház, hogy penészedünk. Most majd lehet sokat szellőztetni, így viszont jó hideg lesz a ház.
Ami az egészben a "szép", hogy idén januárban vettük!!!! Használtam összesen
3 hónapot a szárítót!!! Na és persze egyben van a mosógéppel (az a funkció működik), így ha netán el kell vinni, akkor nem lesz hetekig mosógépem!!!! És naponta szoktam 2 adagot mosni, nem tudom, hogy fogom megoldani.
Persze jobban jártunk volna külön szárítógéppel, de nincs 2 gépnek helyünk, így maradt ez a kompromisszumos megoldás. Most meg szívunk!!!!
Az egyetlen vigaszom, hogy még garanciális. SENKI SOHA NE VEGYEN ARISTON-T, SEMMIT!!!! Múltkor a 3 éves hiper-szuper hűtőnket kellett kidobni! Most már csak a mosogatógép van hátra, az is Ariston....
Fényképezőgép, kamera,
hát, nem tudom, nekünk a régi fényképezőnk Samsung volt, soha semmi baj nem volt vele, és a kameránk is az, és az is teljesen szuper, pedig rengeteget használjuk. Volt Canon kamerám, és Anyuéknak is az, és mindkettő hamar tönkrement, az enyém olcsón javítható volt, Anyuéké, miután 40 ezerért megjavíttatták (mert persze a gari után 1 hónappal ment tönkre!!!) 3 hét múlva ismét bedöglött, az most 55e lenne. Inkább vesznek egy újat, persze NEM Canont.
A mostani fényképezőm Panasonic Lumix FZ-7, középkategóriás, de imádom, és nagyon megbízható márka. A tv-nk is Panasonic, ebben a márkában eddig még nem csalódtam.
Henus,
ez a betegség szörnyű!!!!! Még a hideg is végigszaladt a hátamon!!! Szonja nagyon ügyes segítség! De nem félsz, hogy a papíron túl is fest egy kicsit? Én ettől nagyon paráznék, erre háklis vagyok.
Tiop.
ismét szuper videót raktál fel!!! Zsani milyen édes, mikor a pocakját paskolja!
A régiekre még nem volt időm, de ígérem, megnézem!
Pimpó,
hát, minden elismerésem a buszozáshoz!!!! Ügyes voltál!!!! Az automatát tényleg nem lehet tolni/vontatni, de azért néhány métert igen! Ha csak annyi hiányzik a trélerhez, akkor pl. a kertből kitolhatjátok! Csak hosszabb távon ne!
Szülőszék,
nekem is nagyon szimpi, de tényleg nem tudom, hogy egy szülés után, főleg, ha gátmetszés is volt, hogy a nyavalyában tud az ember felkászálódni az ágyra?????? Én még a lábaimat sem tudtam összezárni, nemhogy sétálgatni!!!! Ráadásul nekem nem jött ki a lepény, így ki kellett venni. Én inkább az ágy támláját emeltetném meg másodszorra, hiszen ezek az ágyak szülőszékké alakíthatók. Klasszikusan háton még egyszer nem szeretnék szülni.
Most lépek, mert a férjem kéri a gépet.
Mindenkinek szép napot, akinek nem írtam, attól bocsi.