Új privát üzeneted érkezett!

Évi!

Nagyon drukkolok holnap! És jó, hogy ilyen előrelátó vagy! Kívánom, hogy valóban ünnep legyen a holnapi nap!

Fleur!

Képzeld, most lábaltunk még csak ki ebből a rémes köhögős, orrfolyós nyavalyából! Jó, hogy ti nem kaptátok el! Nálunk átment az egész családon!

Tina!

De jó, hogy megfordult! Már most hallgat a szép szóra! Jó előjel! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!!

Évi!
Fúúúúúú, már csak egyet kell aludni!!!! Nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Tina!
Nagyon szófogadó kisbabád van! :) Örülök, hogy megfordult a Csöppöd, szorítottam érte nagyon. Tedd csak fel a képet, majd mi kiókumláljuk, mi micsoda... :D

Nárcisz!
Meglestelek Benneteket, gyönyörűek a lányaid!!! :) Nagyon szép család vagytok!

Panka!
Sajnálom, hogy megint fáj a térded... :( Nem emelgeted túl sokat Emilit? Nekem is elő szokott fordulni, ha megfeledkezem magamról, és többször veszem fel Kendét a megszokottnál (pedig most már igyexem odafigyelni, hogy csak kényszerhelyzetben vegyem fel).

Jucmuc!
Nagyon jó a függöny, olyan kis vidám!!! :) A télikabáttal már én is gondban vagyok, még jó, h van egy szövetkabátom, ami azért jó lesz... ;)

Syry!
Azt hiszem, még nem írtam a múltkori babavállalós kérdésedre, h sztem is minél előbb kell a kistesó a Máténak! ;) :D

Angie!
Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!!! Sziszkónak meg mennek a gyógypuszik! Köszi a híreket Zsúkáról! :)

Köszönöm mindenkinek, h gondolt ránk ma! :) Szóval minden okés, illetve a méhszáj 2100-as, de azt mondta a dokinő, h szépen tart (mondjuk az érdekelne, h a múltkori 1000-es után most hogy lehet 2100-as... :twisted: De ő tudja, azt mondta, szépen tart, de szedjem a magnéziumot és vmi papaverinum nevű simaizomlazítót). A hasam 31 cm, a hétnek megfelelő, csinált egy uh-t is, a kis feje 7,5 cm, mindene megvan és műkszik. És a doktor néni azt mondta, h konkrétumot nem mond, nehogy bevásároljak egy színű cuccokból, deeeeeeee.... nem lát herére utaló jeleket... :wink: Két hét múlva megyünk úgyis a 32. heti uh-ra a kórházba, ott jobb a gép, reméljük, tényleg megmutatkozik már rendesen Csipet!

No megyek, késő van, fárasztó napunk volt...

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
nem bírtam ki, hogy ne írjam meg
két babám lesz Laughing
hát, ha sogornőm beszekkeneli a képeket felrakom őket, csak ő sem ér rá nagyon mindig, de mondta, hogy megcsinálja
már nem igérem mikor, de biztos felrakom

most ennyi, holnap bővebben

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Azta, de jó! Gratulálok! Már alig várom a képet :)

Norwell!!

Tudtam, hogy kislány :) Most már akkor a következő uh-ig se növesszen kukacot :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Heni
gratulálok! :lol: szóval két baba van a pocidban. (akkor a vonalzódat át kell írni előbb-utóbb. :wink: )

Norwell
örülök, hogy minden rendben volt az uh-n. szóval puncisnak mutatkozik Csipet. :wink: Tényleg, ha jól emlékszem neveket még nem is írtál!? Mik vannak a tarsolyban? Mik az esélyes nevek?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Norwell!
De jóóó! :D Én éreztem, hogy lány lesz! :wink: (ha mégis fiú, akkor csal a megérzésem :lol: :twisted: )
Nem emlgetem én, csak ha muszáj. :lol: De ma megint jobb, talána kenőcs használ.

Heni!
Na ezt is tudtam :lol: Hogy 2 babód van 8) Egy fiú, és egy lány :wink: :D Gratulálok!!!!
Igen, vonalzót kell cserélni! :wink: Képet én is várom!

Évi!
Te még otthon????Mikorra mentek?
Drukkkk!!!!!!!

Na most én is bezsongtam, és már nagyon várom a nyarat, hogy kezdődhessen a kistesó project :wink: :lol:

Nárcisz!
Én is leskelődtem, és nagyon édesek a lányok, nagyot nőttek!
Milyen az új lakás?Hogy érzitek magatokat Dkeszin?

Emili este cirkuszolt:elaludt, majd egy óra múlva felébredt, és csak sírt. :( Kihiztuk, kicsit nézte apával a tv-t, kínáltam kajával, de nem kellett neki.Lefürödtem, és bevittem magamhoz, de ott is csak nehezen aludt el. :( Nem tudom mi van vele, tegnap előtt is volt, csak akkor reggel fél6kor. :? Fog nem látszik hogy jönne.
Remélem nem lesz belőle rendszer!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Jobb reggelt!

Nem jött össze a védőnő, nem tudott beérni a lefagyott utak miatt. De majd legközelebb. :)

Nárcisz
Olyan megható volt olvasni, hogy milyen ügyesek már a lányaid.
Csodálom, hogy van időd és türelmed még pulcsikat kötni.

Panka
Gyógyulást a lábadnak!

Évi
Nagyon drukkolok!!!!!!!

Jucmuc
Szép lett a függöny!

Angie
Kicsit megkésve, de boldog névnapot kívánok!
Szilárd babának jobbulást!

Norwell
Örülök, hogy Csipetke jól van és azért halkan gratulálok... :D

Heni
Azta!!!! Gratulálok! :D Jó munkát végeztetek! :)
Vendég

Angie!
Sziszkónak jobbulást!Mi is ezt játszottuk csak hétfőn kezdődött nálunk.
Zsúkának pedig gratulálok!!!!Jó egészséget, és nagy nagy boldogságot kívánok nekik!Ha tudod, add át neki légyszi!Köszi.
Fényképt nem tud küldeni?
Brillről tudsz vmit?

Kép
pankaa

Sziasztok!

Évi!

Drukk! Drukk! Drukk!
Hajrá nagy-nagy találkozás!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni!

Neked is további drukk, hogy legközelebb már 2 dibi-dobit is lássatok! Mert gondolom, most még az nem volt!

Apa mit szólt?

Norwell!

Te pedig pihengess! Bár tudom, ez egy kis örökmozgó mellett nem egyszerű!

A papaverinben nincs egy kis nyugtató? Mintha úgy rémlene, hogy nagyon erős hasfájásra is azt szoktak adni a babáknak. De lehet, hogy tévedek.
Meg ami még tetszett korábbi kismamiknál, hogy asztmagyógyszert adnak korai keményedésekre, mert annak a mellékhatása a méh lazítása. :) Persze, tudom, hogy ez nem vicces, csak meglepő.

---

Törpi kinövesztette a bal felső 2. fogát (középen az 1. nincs még meg), úgyhogy ha így folytatja, farsangkor a vámpír öltözékhez nem kell majd vámpírfog kelléket szereznünk! :lol: :lol: :lol:

kacsa14

Évi!

KépKép KépKép

tjuca

Heni!

Gratulálok a ikrekhez. :lol:

Zsúka!

Sok boldogságot Nórához.

Panka!

Az idő minden gyereket behülyít most.

Norwell!

Ha töméntelen mennyiségű rózsaszínre van szükséged... :wink:

Angie!

Tudom. :wink:

Syry!

Amíg hezitál az ember, addig nem az igazi. A zsigerek... de általában akkor meg várni kell. Na igen most olyat mondtam, amit tudsz.

Tina! Jucmuc?

Hogy megy a finis?

Márti!

Remélem hamat jön majd a legkisebb. :wink:

biztos kihagytam valamit...

pusza

tjuca

Sziasztok!!

Hát, megint itt vagyok, de most amennyire csak tudtam visszaolvastam!

Ez első és legfontosabb az a szomorú hír, amit Tündiékről olvastam! Bevallom őszintén, napokig nem tértem magamhoz és a blogot is többzsörös nekifutásra sikerült elolvasnom, mert nem láttam a képernyőt a könnyeimtől!
Tündi!
Ha még be-be jössz elolvasni minket: Fogadd őszinte részvétemet!!

De ahogy látom, vannak jó hírek is:
Heni!
Nagy nagy gratula az ikrecskékhez!!!

Juca!
Itt is gartula neked is és továbbra is mennek a drukkok!

Évi!!
Neked márak és az elkövetkezendő napokra mennek a drukkok ezerrel!!
Helyzetjelentést kérünk majd!

CsHeni!
Nagyon édes és szép kisfiad van!

Kacsa!
Gratula Timcsa fogacskájához!

Maci!
Te hogy vagy? Pocakfotót mikor kapunk??

Norwell!
Hajrá hugi baba!! Mi is hugiról álmodunk!

Panka!
Ilyen nálunk is volt: Letettem aludni Danit, aztán 1 óra múlva üvöltés és csak mellettem volt hajlandó visszaaludni...
Igaz nálunk jött a fogacska és vele együtt egy jópofa betegség is!

És akkor most egy kis helyzetjelentés rólunk:
Daninak kibújt a 13.-14. foga is, és a fogzással jött egy jó kis megfázás. Ez már lassan 3 hete zajlik és kezdek belefáradni, főleg, hogy elkaptam tőle. Bár ő talán kezd kilábalni belőle, én most vagyok egyre rosszabbul. Tegnap este belázasodtam, így egyre kevesebb esélye van, hogy ebben a hónapban látogasson meg minket a gólya! Amúgy is (talán a fáradtság és az betegség miatt is) "üresnek" érzem magam, amúgy lelkileg, de most nem is reménykedek, hogy összejött a babó.
Az Elevitet azért elkezdtem szedni + Folsavat, aztán majd ha meggyógyultunk a köv. hónapban újult erővel állunk neki tesóbabának!! :wink: :lol:
Na, most lépek, mert Dani nem hagy ám!! Rákapott a legózásra, de az csak anyuval együtt jó!!

Ígérem most már gyakrabban jövök majd!

Puszi mindenkinek!
Andy

Kép
oriandy

Heni!

Nagyon örülök, meg titkon kicsit irigyellek, hogy egyszerre két kis gyönyörűség motoszkál a pocidban! Biztos nehéz (a szülőknek), de csodálatos lehet, hogy rögtön testvérként indulnak!

Juca!

Köszi, a december már próbálkozós hónap lesz, aztán majd meglátjuk, de már nagyon be vagyok zsongva!

Kacsa!

Ez igen! Tempósan növeszti a lányka a fogacskákat!

Márti
borossné becz márta

Andy!

Hajrá-hajrá! Kívánom, hogy egyszerre pocakosodjunk! Amíg beteg vagy, lehet, hogy jobb, ha kerülöd az Elevitet, mert a benne lévő vas táplálja a kórokozókat! Én is most voltam beteg, 1 hétig nem szedtem a Gravidát, tegnap kezdtem újra. A folsav mellé most inkább C- vitamint szedj, de ez csak egy ötlet, nekem bejött!

Márti
borossné becz márta

Kacsa
Jó ez a vámpíros hasonlat. :D
Gratula a fogacskához!

Andy
Köszi, jól vagyok. Már Titababa helyett is eszek. :D
Tudom, adós vagyok a pocifotóval.... :oops:
Hétvégén megyünk anyósjelöltemékhez, ott van digitális tényképező... Majd megfűzöm apa öccsét...
Vendég

Andy!
Jobbulást!
Öcsém is nagy legós volt :wink:

Kép
pankaa

Márti!
Köszi a tippet!! Megfogadom! Látod erre nem is gondoltam, de akkor ma már nem veszem be az Elevitet, csak C-vit-t!

Maci!
Ok! Várjuk a hétvége után a képeket!
Majd én is jövök jó kis disznóölős képekkel!! :wink:
Mi is anyósékhoz megyünk hétvégre!

Panka!
Köszi szépen!
Kép Kép

Andy

Kép
oriandy

HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Dani elaludt mesenézés közben! Biztosan izgi lehett a mese!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Íme:

Kép
Kép

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy:
Köszönöm
Jobulást és drukkolok nagyon a tesóbabához

Márta:
Azt nem mondom, hogy könnyű dolgom lesz, mert láttam a hugomnál, de csak az első időszak nehéz
Természetesen egy cseppet sem bánom
Nagyon örülök, hogy legalább biztosan testvérek lesznek, mert ki tudja, hogy valaha eljutnánk-e még lombikig, bármi adódhat

Juca:
Köszönöm
Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen

Évi:
Gondolok rád ma egész nap
Tényleg jól felkészültél erre a napra, de ez így van rendjén

Kacsa:
Valóban még szívhang nem volt, majd jövöhéten
Apa nagyon örült neki, le sem vette a szemét a uh képről
Egyébként ő már nagyon régen mondogatta, hogy neki ikrei lesznek (még mikor a lombik tervben sem volt)
Gratulálok a többi fogacskához

Maci:
Valóban a doktor bácsi jó munkát végzett

Panka:
A próféta szóljon belőled, bár úgy lenne
Sajnálom, hogy Emilinek rossz éjszakája volt

Syrinx:
Beszéltél már dokival?

Norwell:
Én sejtettem, hogy most kislány lesz
Örülök, hogy minden rendben

Angie:
De jó, hogy jelentkeztél
Sziszkónak jobbulást

Tina:
De jó, minden rendben lesz
A szurikat olyan 12. hétig kapom

Jucmuc:
Nagyon jó a szoba

Fleur:
Jól vagytok?
Képet kapunk Liliről, már biztos szép nagylány

Heni:
Nagyo szép a születéstörténeted
Alexi baba nagyon aranyos

Szóval tegnap is volt vérvétel, a hcg az egekben 10000 felett, a gép már nem is mérte, a progeszteron is rendben 150 (állítólag 100 körül kell lennie), a múltkorit is megtudtam, az 97 volt. Most kaptam még utrot is, 3*2 naponta a négy ampulla szuri mellé, szóval progival nem lesz gond.
A dokim azt mondta, hogy azért még nem éljem magam bele a két babába, mert még nagyon korai és bármi lehet még, szóval csak azért mondta, hogy ne csalódjak.
Jővőhét hétfőn megyek újabb vérvétel, uh és megbeszéljük, hogy hogyan tovább, lehet, hogy betegállomány lesz. Jővőhéten már lesz szívhang is.
Szóval ennyi, jól vagyok és minden renben.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Nagyon örülök!Ez igen, tényleg jó magassak az értékek!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Évi!

Drukk! Drukk! Drukk!
Hajrá nagy-nagy találkozás!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni!

Neked is további drukk, hogy legközelebb már 2 dibi-dobit is lássatok! Mert gondolom, most még az nem volt!

Apa mit szólt?

Norwell!

Te pedig pihengess! Bár tudom, ez egy kis örökmozgó mellett nem egyszerű!

A papaverinben nincs egy kis nyugtató? Mintha úgy rémlene, hogy nagyon erős hasfájásra is azt szoktak adni a babáknak. De lehet, hogy tévedek.
Meg ami még tetszett korábbi kismamiknál, hogy asztmagyógyszert adnak korai keményedésekre, mert annak a mellékhatása a méh lazítása. :) Persze, tudom, hogy ez nem vicces, csak meglepő.

---

Törpi kinövesztette a bal felső 2. fogát (középen az 1. nincs még meg), úgyhogy ha így folytatja, farsangkor a vámpír öltözékhez nem kell majd vámpírfog kelléket szereznünk! :lol: :lol: :lol:

kacsa14

Na ez hogy került ide újra??????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kacsa14

Évi:
??????
már nagyon várlak

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Jó az új vonalzó! 8)
Egy tesztet nem csinálsz?Csak hogy meglegyen emlékbe, és feltehesd a pozitív tesztek című topikba is! :wink: 8) Gondolom ilyen magas hcg szintnél már kimutatná.

Kép
pankaa

Panka:
teszetem van 2 is és elraktam
két hete csütörtökön csináltam, beültetés utáni 11. napon

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Jaa, akkor bocsi.Vagy már mutattad, és kihagy az agyam? :oops:

Kép
pankaa

Régen tette fel képeket, így ha nem gond... :lol: :
Kép Kép

Kép
pankaa

Panka:
még csak készülök felrakni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Hát megvolt a nagy esemény :) Nagyon szépen köszönöm a sok drukkot! :)
Kicsit elkeseredtem, mikor megtudtam, hogy apa mintájában 25 millió sperma volt, mert az első 40 millióból sikerült :? Viszont mindenki azt mondta, hogy ez is bőven elég a sikerhez, úgyhogy most nagyon biztatom a sereget :) Az inszem utáni 20 perces pihenőm alatt gondolatban diát vetítettem a lurkeszeknek a fejlődésük állomásairól.(ezt az ötletet egy mások topicban olvastam)Ebben nagy segítségemre volt egy nagy plakát, pont a fejem mellett, ami ezeket az állomásokat ábrázolta a megtermékenyüléstől a születésig. Vetítettem a Dóriról is pár képet, hogy ilyen tündér nagytestvére lesz annak a vállakozó kedvű magoncnak, aki minket választ. Hát, remélem sikerrel kampányoltam... :)

Most eléggé fáj a hasam, délután kiegyenesedni is alig bírtam, most már kicsit jobb. Apa azt mondta, az elsőnél is így fájt, erre én már nem emlékeztem. Picit vérzek is, pedig biztos nem sértett fel a katéter semmit, mert észre sem vettem, mikor felhelyezte a doki.

Majd holnap írok mindenkinek, most mennem kell :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na akkor hajrá Magonc Tanonc! :wink:

tjuca

Évi!

Hajrá Kis Magoncok!!!!
:D :D :D :D

Kép
oriandy

Jó reggelt!

Andy
Brrr... Utálom a röfivágást! Pedig karácsony előtt tutira lesz a szüleimnél is...
Daninak jó legói vannak! Tényleg érdekes lehetett a mese, édes, ahogy alszik. :D

Heni
Drukkolok, hogy jövő héten 2 szívhangocska legyen. Meddig kapod a szurikat?

Panka
Emili édes a nagy habbal a buksiján. :D

Évi
Hajrá kis Magoncok!!! Remélem, 2 hét múlva ++++ híreid lesznek. :D
Vendég

Maci!

Te megmondtad már régen, hogy úgy lesz :wink: Jól számonkérem ám, ha mégse :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

[quote]J írta:ól számonkérem ám, ha mégse

Olyan nincs hogy mégse!!!!!!
Csak pozitívan!!! :wink: :wink:

Andy

Kép
oriandy

Évi
Emlékszem még, úgyis tudom, hogy célbaérnek a Magoncok. :D
És így van, ahogy Andy írta, csak pozitívan. :D
Vendég

Évi!
Örülök, hogy rendben ment minden!
A vetítés biztos hatásos lesz! :wink:

Ma már jobb volt az éjszaka, én csak 1x keltem, de a férjem altatta el emilit(a fogdokihoz mentem este), és megint nehezen aludt el, az ölébe vette, és beült vele a hintaszékbe, úgy aludt csak el. :? Nem akarok ebből rendszert!
Fogdokinál csak" 1 órát kellett várni :evil: Fogkövet leszedte(nem volt kellemes :? ),és talált egy lukas fogat, fent, hátul a 7-est.Jövő kedden tömi be.Szóval lesz még1 apás estéje Emilinek.Egyébként jól megvoltak. :D

Kép
pankaa

Évi!

Drukkolok továbbra is nagyon!

Amúgy hogy megy ez az egész inszem?
Apa ott produkál mintát, azt gyorsan megnézik, utána meg bejuttatják őket a méhbe és kapsz egy repi szurit?

kacsa14

Évi!
Biztos sikerülni fog, mégpedig megtörik a lánysor, és fiatok fog születni (én legalábbis ezt kivánom nektek).

Vki kérdezte hogy mi van Brillel. Úgy volt, hogy hétfőn találkozunk, de Sziszkó láza miatt elmaradt. Igy csak telefonon beszéltünk. Jól vannak, Erik is szépen növöget. Gondolom, fog személyesen is jelentkezni.

Sziszkó már két napja lázmentes. Nincs semmi baja, hangulata is visszaállt. Viszont az éjjelek elromlottak, mert amig lázas volt, felvettem szoptatni éjjel, most iszom is a levét. Talán ez is visszaáll hamarosan.

Puszó MINDENKINEK!!

(Heni! Gratula a duplázáshoz. Biztos a kezdeti nehézségek után nagyon jó lesz a kettő)
Vendég

Sziasztok!

Kímélő üzemmódba kapcsoltam, és aludtam egyet. Nagyon jól esett :)

Panka!

Tök jók a képek Emiliről :) Ő is vízimádó halacska?

Kacsa!

Igen, nagyjából így megy, csak más a sorrend :twisted: Az első a repiszuri, azt a tervezett inszem előtt adják 36 órával, mert ennyi kell, hogy hasson. Nekünk ezt vasárnap este 8-kor kellett beadni. Kedden 10 felé ment apa. A mintát kicentrifugázzák, hogy csak a legtökösebbeket kapjam vissza. Valami vitaminos cuccal fel is turbózzák őket. Én fél egy körül kerültem sorra. Egy katéterrel feljuttatják őket a méhüregbe, és onnan ugyanúgy zajlik, mint bárkinél természetes ciklusban.

Angie!

De jó, hogy meggyógyult Szilárd! Az éjszakai rend is hamarosan helyreáll :)
Nem bánnám azt se, hogy fiam lesz, de ezt egyelőre elképzelni se tudom. Nagyon lányra van hangolva az agyam, gondolom azért, mert nekem az van. Nem tudom. Mondom mindegy, csak gyerek legyen ebből az inszemből :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi:
drukkolok, hogy mind renben legyen

Panka:
sajnálom Emili hisztiét

Maci:
szerintem, olyan 12. hétig kb., de hétfőn rákérdezek pontosan már

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Nárcisz
Megnéztem a csajszikat, hát zabálnivalóak :) és már nem sokára 1 évesek, hihetetlen :)

Angie
Örülök, hogy jól vagytok.
Ja és bocsi..boldog névnapot így utólag :)

Márti
Az nem semmi. Nálunk csak apa lett beteg..lehet mi vittük neki??? Nekünk semmi bajunk.
Csak lassan a testtel, mert még a végén nektek is 2 lesz :)

Heni
Hát ez szuper hír, szívből gratulálok!!!
klassz az új vonalzó

Norwell
Gratula a csajszihoz:)

Kacsa, Norwell
Igen azt szoktak adni nagyon erős hasfájásra babának.

Kacsa
hát dobjál már képet azokról a fogakról :)
má bocs nem engem kérdeztél, repi szuri x órával felhejezés előtt, sejtszolgáltatás az esemény reggelén.
na jól van már évi is válaszolt.

Andy
Puszi a kis betegnek.
Na ha ezt a rendőröst az öcsim meglátná :) full rendőr fun :) bár ő már a nagyobb legóval játszik.

évi
meglátod a 25 millió is csodákra lesz képes :)
télleg dórci elsőre összejött?

KépKép
KépKép
fleur

Ja azt írtam már, hogy voltam fodrásznál??
Kicsit rövidebb lett mint akartam, de jó. Csak ezt a hosszúságot sose tudom olyan jól megcsinálni, mint a fodrász

Majd dobok képet, ha végre sikerül helyet csinálnia a gépen a férjemnek, hogy feltöltsük a képeket :)

Ja és a kis édes (mármint a férj) nem is mérnök, fúúú de fog ezért utálni, hogy elmondtam :) :lol:
Küldtem neki pár képet üvegmatrica festéshez.
Azt mondja ezt most hogyan nyomtassa??
Mondom A4-es lapra. Eddig ok.
Aztán felhív, hogy mennyire baj, hogy az egyikről lelóg pár mm a képből??
Hmmm az hogy lehet-kérdem én :shock: hát széthúzta az ábrát A4-esre :lol:
Jaaa nem úgy gondoltam, erre azt mondja akkor hány cm legyen???
:lol: :lol:
Tudjátok én simán rányomtam volna a print gombra és kész, de szerinte ez nem ilyen eccerű :lol:

Be ne köpjetek, hogy elmondtam, de még most is ezen röhögök :)
Olyan édes :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lányok!

Norwell!
Nagyon örülök a kislánynak!
Ezerrel szoritottam érte....!
Szeretnék neked ide linkelni valamit amit még a Kaális forumra irtak nekem mert a méhszájam nem volt a "toppon"!
De csak azért és hangsulyozom azért hogy egy ici picit többet pihenj!Semmi esetre sem akarok frászt hozni rád Isten lássa lelkemet!!
Tudom hogy nehéz kivitelezni a kis Kende mellett.......!
De hátha! :D

A méhszáj állapota!:
a méhszáj állapotát jelzi. ez egy kódkombináció
ABCD jelzi a számokat
A: méhnyak hossza (normál esetben 3, enyhe rövidülésnél 2, vagy 1)
B: külső méhszáj állapota (1 ha nyitott 0 ha zárt)
C: nyakcsatorna állapota (1 ha nyitott 0 ha zárt)
D: belső méhszáj állapota (1 ha nyitott 0 ha zárt)

De gondolom az orvos megnyugtatott és elmondott mindent!!!
Remlem nem haragszol?!

Évi!
Szoritok nagyon! :D

Juca!
Neked is!! :D

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!
Ágostonnak bolodg 7. hónapot! :D
Hogy vagytok?Nagy tesó?Képek??? :wink:

Fleur!
Kivi vagyok a képekre!
Jó a sztori is :lol:

Angie!
Örülök, hogy jobban van Sziszkó!
Nálunk most kezd helyreállni az éjszaka.

Évi!
Kell is piehnni most!
Igen, Emili nagyon halak baba!Kívül-belül szereti a vizet. :lol:
A fürdőkédből lefegyelni a legjobb :wink: :lol:

Kép
pankaa

Évi!

Aha! Akkor elvileg a petécske már várta a fiúkat!
Csak azért kérdeztem ennyire részletesen, mert Apával vitázunk a kistesó nemén (ő fiút, én lányt akarok) és ugye Timcsát is elvileg betrükköztem lánynak, a pé. előtti szex-szel és Te jutottál eszembe, hogy Nálatok aztán tutira lehet tudni, hogy hogy, s mint történt a tali. De akkor ha a pete már ott várakozik, akkor elvileg a gyorsabb fiúknak kéne hamarabb odaérni, tehát akkor Dórinak fiúnak kellett volnalennie ...
Na, de ennek most konkrétan semmi kköze Hozzátok, csak az elmélethez kerestem igazolásokat vagy cáfolatokat! :)

Fleur!

Még csak meg sem mutatja a fogacskákat, nem hogy fotóhoz pózoljon vele! Kb. 3-an kéne lefogni ahhoz, hogy egyáltalán megnézni meglehessen, nem hogy fotózni! Az alsót kacagáskor már néha lehet látni, de a felsőn nagyon rajta van az ajka! Még, ha fejjel lefelé lógatom és nevet, akkor sem látszik, csak ha lehúznánk róla a száját, de nem igazán enged piszkálódni. Úgyhogy a bizonyító erejű fotóra még várni kell!

Viszont Te ügyin tudsz pózolni, úgyhogy hajrá frizkó fotó!

Milyen matricát festessz? Én is ma ragasztgattam ki egy koszorú és 2 csengős motívumot a bejárati ajtóra! Meg félig ki van már festve egy hasraesett télapó és 2 mintás gömb motívum. Nagyon rákattantam a matricázásra! Viszonylag hamar elkészül és nagy kézügyesség sem kell hozzá!

Timcsánál ez van kint az egyik ablakban:

Kép

kacsa14

Kacsa!

Hát, pont rátapintottál a lényegre! Egy híres francia nőgyógyász könyvében olvastam,hogy pont a mesterséges megtermékenyítés a bizonyíték arra, hogy a peteéréshez viszonyított akciónak nem sok köze van a baba neméhez, mert a mesterséges megtermékenyítést tutifix, hogy a peteéréshez legközelebbi időpontban végzik a minél biztosabb siker érdekében. Mégsm születik így több fiú, mint a hagyományos módszerrel!

Fleur!

Aranyos lehetett a férjed! De ezek a Petik már csak ilyenek! Az enyém is gyakran túlbonyolítja a dolgokat, valószínű elképzelhetetlen számukra, hogy csak ilyen egyszerű dolgot kérünk! :lol:
Csabi 8 napot járt oviba és ma ismét belázasodott, úgyhogy lassan lépek is aludni, mert ilyenkor nehéz szokott lenni az első 1-2 éjszaka!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de sajnos most sem vagyok nagyon ide illő hangulatban és se lehetőségem, sem időm most visszaolvasni.

Mindenképpen meg akartam írni, hogy:

Juca!

Gartulálok, tiszta szívemből Nektek! :D

Évi!

Attól, hogy nem írok, néha bele-bele olvasok a dolgokba, és tudd, csuriba vagyok szorulva, hogy minden jól menjen!

Fleur!

Sajnálom, hogy még válaszolni sem tudtam,...magyarázat lejjebb...

Szomorú dolog történt: Laci anyukája tegnap meghalt. Tudtuk, hogy sajnos bekövetkezik, de erre nem lehet felkészülni...hónapok óta a kórházban voltunk vele, mikor csak tehettük... :cry: :cry: :cry:

szóval most éppen el vagyok tűnve a világ elől...

Laci most hagyta abba a gyógyszert, jövő szerdán kontroll, aztán egy hét várakozás az eredményre...

Igyekszem jönni, de már nem ígérek semmit...

Ne haragudjatok, nem akartam elrontani a hangulatot, most, hogy újra kezd éledezni a topik...ezért csak tőmodatokban jöttem, de majd igyekszem, csak adjatok egy kis időt...

Eszter

eszter82
Budapest

Sziasztok! :oops:

Évi!
Nagyon szorítok!!! :wink:

SzHeni!
Gratulálok Nektek!!! :D

Juca!
Most rendben kell lennie mindennek! :D

Eszter!
Részvétem... :(

Kacsa!
Gratulálok a fogacskához! :D

Norwell!
Kislány... :D :wink:

Ne haragudjatok, de csak nagyon felületesen olvastam vissza...
Nem szándékos, ha vmilyen fontos eseményt kifelejtettem...
Nem szeretnék igérgetni..., de próbálok jönni majd.

Puszó Mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Jó reggelt!

Panka
A fogdoki nekem is leszedett némi fogkövet, de nem fájt, szerencsére.
Volt a tesóm meg apukám is, a fogdoki meg is említette neki, hogy belőlünk egyik fogdoki se gazdagodna meg. :lol: :lol: :lol:

Angie
Sziszkó éjszakái bizonyára vissza fognak állni. További lázmentes napokat!

Évi
Jól tetted, hogy pihiztél! Meg lesz az eredménye. ;) :)

Heni
Hű, te jó ég, 12. hétig... Hát... kitartást hozzá!

Fleur
Jópofa a férjed! :D A páromnak ennél is jobban feladná a leckét. :D :D :D

Anikó
Köszi a méhszájas infókat, még jól jöhet. :)
A fiúk hogy vannak?

Kacsa
Jópofa a matrica. :)
Elég lájtosan nekifogtam én is a karácsonyi készülődéshez. A gázcsövekre szoktuk rátekerni a (karácsonyfára való) boákat, de most nem áll szándékomban a magasban nyújtózkodni. :P

Eszter
Örülök, hogy jelentkeztél! Nagyon sajnálom a párod anyukáját! Részvétem!
Úgy néz ki, hogy akkor minden akadály elhárul a babóka előtt, hajrá!!! :)

Brill
Hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Eszter!
Nagyon sajnálom, őszinte részvétem. :cry:

Brill!
Magatokról nem is írtál.Hogy vagytok?Erik bébi?Kép?? :wink:

Márti!
Sajnáolm, az ovi már csak ilyen :( Jobbulást a kisfiadnak!
(esetleg nem akarsz vonalzót csinálni, hogy jobban képben legyünk? :wink: )

Ma voltunk dokinál, megkapta Emili a 2. Prevenar oltását és a végén pá-pázott a dokibának!De szabályosan, ahogyan azt kell!Nagyon büszke voltam rá! :D

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?